ce parere aveti despre "Feel" - Robbie Williams?

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

ce parere aveti despre "Feel" - Robbie Williams?

Mesajde Unregistered » Joi Noi 28, 2002 3:42 pm

Mi se pare intr-adevar "divina" melodia noua a lui Robbie... aduce un pic cu "Angels" - si e mult mai frumoasa de altfel...
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 30, 2002 11:28 am

divina???! yeah right. e penibila ca si Robbie Williams. it sux.
Unregistered

Mesajde drama_queen » Sâm Noi 30, 2002 1:39 pm

Feel

Come and hold my hand
I want to contact the living
Not sure I understand
This role I’ve been given

I sit and talk to God
And he just laughs at my plans
My head speaks a language
I don’t understand

I just want to feel real love
In the home that I live in
'Cause I got too much life
Running through my veins
Going to waste

I don’t want to die
But I ain’t keen on living either
Before I fall in love
I’m preparing to leave her
I scare myself to death
That’s why I keep on running
Before I've arrived
I can see myself coming

There’s a hole in my soul
Can’t you see it in my face
Of real disgrace
I need to feel real love
And a life ever after
I feel like givin' up

I got too much love
Running through my veins
Going to waste

In a life ever after
There’s a hole in my soul
Can’t you see it in my face
It’s a real disgrace

Come and hold my hand
I want to contact the living
Not sure I understand
This role I’ve been given
Not sure I understand
Not sure I understand
Not sure I understand
Not sure I understand

ai dreptate! E chiar super melodia!
drama_queen

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 30, 2002 9:58 pm

N-are rost sa chinui majoritatea utilizatorilor acestui site cu subiecte de genul asta, avand in vedere ca cei mai multi ar fi interesati de o discutie pe tema "fundul lui zoli" sau "sunt sau nu lesbiene", si nu de adevarata muzica buna (uau, muzicabuna.ro). Cat despre Robbie Williams, nu prea ma innebunesc dupa el ca persoana, dar imi place cum canta, si mai ales melodia de mai sus.
Unregistered

Mesajde catharsis » Sâm Noi 30, 2002 11:18 pm

I don’t want to die
But I ain’t keen on living either

I scare myself to death
That’s why I keep on running

piesa intr-adevar superba...
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

idiot people!!!

Mesajde dadius » Dum Dec 01, 2002 1:45 pm

sunt curios cati dintre voi au ascultat tot albumul??? sau cati dintre voi "desteptilor" au ascultat vreodata vreun album intreg de-al lui Robbie??? Probabil ca nici unul!!! Asa ca voi"privitori de videoclipuri" taceti in p**a mea din gura si discutati mai departe de ale voastre si lasati-l pe Robbie in pace ca nu e de nasul vostru.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
dadius

Mesajde SatyR » Dum Dec 01, 2002 6:30 pm

Melodia asta Feel este misto dar in rest nu-mi place deloc Robbie,mai bine nu se desfinta TAKE THAT,ca sunau mai bine :)))
SatyR

Mesajde Unregistered » Lun Dec 02, 2002 8:12 am

Initial trimis de SatyR
Melodia asta Feel este misto dar in rest nu-mi place deloc Robbie,mai bine nu se desfinta TAKE THAT,ca sunau mai bine :)))

Ce am scris mai sus ramane valabil! Cat despre tine ce sa mai zic?
shut the fuck'up!!!

idot people
Unregistered

Mesajde SatyR » Lun Dec 02, 2002 11:25 am

MA lasi ma cu robbie al tau......sracu ala nici macar nu-si compune singur piesele ,e un simplu interpret.......chiar nu inteleg de ce e asa apreciat baietzashu asta......in afara de mel asta e parnaie rau ......melodia aia cu let me entertain u cel putin e mega penibila...si ar mai fi multe....
SatyR

Mesajde dadius » Lun Dec 02, 2002 11:53 am

Initial trimis de SatyR
MA lasi ma cu robbie al tau......sracu ala nici macar nu-si compune singur piesele ,e un simplu interpret.......chiar nu inteleg de ce e asa apreciat baietzashu asta......in afara de mel asta e parnaie rau ......melodia aia cu let me entertain u cel putin e mega penibila...si ar mai fi multe....

Nici eu nu inteleg de ce esti tu asa de cretin??? Sau poate esti si surd pe deasupra!Si nu inteleg de sunt asa de apreciati cacatii astia care canta in Romania.Nu inteleg de ce exista forumuri H-q, Andreea Balant etc.

Si nu inteleg de ce trebuie sa existi tu mai boule. Ca sa ma enervez eu cu tine probabil.

Taci.

You're too old let it GO!!!
dadius

Mesajde SatyR » Lun Dec 02, 2002 12:52 pm

Nici eu nu inteleg de ce esti tu asa de cretin??? Sau poate esti si surd pe deasupra!Si nu inteleg de sunt asa de apreciati cacatii astia care canta in Romania.Nu inteleg de ce exista forumuri H-q, Andreea Balant etc.

Si nu inteleg de ce trebuie sa existi tu mai boule. Ca sa ma enervez eu cu tine probabil.

Taci.

You're too old let it GO!!!

Bai saracule esti paralel cu viata se pare .ce are de a face baba cu mitraliera?..am zis eu pe undeva ca apreciez asa mult muzica din romania si ca ar trebui promovati aia de la hi-q ?
Si la faza cu de ce trebuie sa exist eu ....se pare ca ti-ai raspuns deja la intrebare.....consuma-l in continuare pe saracu ala de robbie si nu mai incerca sa convingi pe nimeni sa asculte asa ceva ...nu de altceva da poate e contagis si cine stie........
SatyR

Re: idiot people!!!

Mesajde Unregistered » Lun Dec 02, 2002 2:35 pm

Initial trimis de dadius
sunt curios cati dintre voi au ascultat tot albumul??? sau cati dintre voi "desteptilor" au ascultat vreodata vreun album intreg de-al lui Robbie??? Probabil ca nici unul!!! Asa ca voi"privitori de videoclipuri" taceti in p**a mea din gura si discutati mai departe de ale voastre si lasati-l pe Robbie in pace ca nu e de nasul vostru.

nu e de nasul nostru???!!! hait, fugi de aici... si eu care ma amageam ca formatii ca Nightwish, Lake Of Tears, Savatage, Dream Theatre, Blackmore's Night, Anathema fac intr-adevar muzica divina (adica chiar o fac, nu doar o interpreteaza). guess I was wrong...silly me :) oricum sa ii asculti si p'astia si sa vedem atunci care'i mai divin.
cine e Robbie Williams pana la urma? un tip care a zbughit-o dintr-un boy band (Take That - ceva de genu' BackStreet Boys) cand a vazut ca treaba nu mai merge si a luat-o pe cont propriu incetinel si sigur. care este marea lui realizare? marea lui realizare este ca a fost singurul din trupa Take That care a avut succes solo. In rest, merite prea deosebite nu are tipul. este doar un alt 'Nick Carter' sau orice alt ex-cantaretz dintr-o trupa de baieti creata special pentru a "frange" inimile fetelor. soarta lui va fi cam aceasi cu cea a tipul de la New Kids On The Block cine isi mai aduce aminte de el (i-am uitat numele) sau de formatia in sine, care s-a pierdut in neant desi se anuntza un "mare talent"... cum bine zicea cineva de aici Robbie Williams este doar un interpret iar vocea lui cam lasa de dorit, uneori, plus ca se complace in dueturi cu Kylie Minogue (???!!)...sa fim seriosi...totusi, sa nu-l vorbim doar de rau acum, face show-uri live reusite, desi are tendintza de a-l imita pe Frank Sinatra (nu-i iese) iar daca ar fi sa ma gandesc la o piesa interpretata de Robbie Williams care sa atinga cat de cat apelativul 'divina' aceea ar fi "I will talk and Hollywood will listen" care intr-adevar a fost interpretata magnific, as putea spune, si scena arata super. 'Feel' nu atrage atentia in mod deosebit.
Asa ca sa nu ne grabim sa spunem cuvinte, mai mari decat noi, de genu' "Robbie Williams" nu-i de nasul vostru"...c'mon. gandeste-te de 2 ori inainte sa postezi, doar esti copil istetz.
Unregistered

Re: Re: idiot people!!!

Mesajde Unregistered » Lun Dec 02, 2002 3:18 pm

Initial trimis de Unregistered

nu e de nasul nostru???!!! hait, fugi de aici... si eu care ma amageam ca formatii ca Nightwish, Lake Of Tears, Savatage, Dream Theatre, Blackmore's Night, Anathema fac intr-adevar muzica divina (adica chiar o fac, nu doar o interpreteaza). guess I was wrong...silly me :) oricum sa ii asculti si p'astia si sa vedem atunci care'i mai divin.
cine e Robbie Williams pana la urma? un tip care a zbughit-o dintr-un boy band (Take That - ceva de genu' BackStreet Boys) cand a vazut ca treaba nu mai merge si a luat-o pe cont propriu incetinel si sigur. care este marea lui realizare? marea lui realizare este ca a fost singurul din trupa Take That care a avut succes solo. In rest, merite prea deosebite nu are tipul. este doar un alt 'Nick Carter' sau orice alt ex-cantaretz dintr-o trupa de baieti creata special pentru a "frange" inimile fetelor. soarta lui va fi cam aceasi cu cea a tipul de la New Kids On The Block cine isi mai aduce aminte de el (i-am uitat numele) sau de formatia in sine, care s-a pierdut in neant desi se anuntza un "mare talent"... cum bine zicea cineva de aici Robbie Williams este doar un interpret iar vocea lui cam lasa de dorit, uneori, plus ca se complace in dueturi cu Kylie Minogue (???!!)...sa fim seriosi...totusi, sa nu-l vorbim doar de rau acum, face show-uri live reusite, desi are tendintza de a-l imita pe Frank Sinatra (nu-i iese) iar daca ar fi sa ma gandesc la o piesa interpretata de Robbie Williams care sa atinga cat de cat apelativul 'divina' aceea ar fi "I will talk and Hollywood will listen" care intr-adevar a fost interpretata magnific, as putea spune, si scena arata super. 'Feel' nu atrage atentia in mod deosebit.
Asa ca sa nu ne grabim sa spunem cuvinte, mai mari decat noi, de genu' "Robbie Williams" nu-i de nasul vostru"...c'mon. gandeste-te de 2 ori inainte sa postezi, doar esti copil istetz.

parerile sunt impartite.pentru mine e cel mai tare artist din lume la ora asta.pt tine poate e un nimic. noi sa fim sanatosi si totul e bine.

Numai bine
Unregistered

Mesajde catharsis » Lun Dec 02, 2002 3:50 pm

nu ma intereseraza cine e sau ce e cu robbie williams, dar piesa "feel" e buna...

certatzi-va in continuare
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde SatyR » Lun Dec 02, 2002 3:50 pm

"si eu care ma amageam ca formatii ca Nightwish, Lake Of Tears, Savatage, Dream Theatre, Blackmore's Night, Anathema fac intr-adevar muzica divina (adica chiar o fac, nu doar o interpreteaza). guess I was wrong...silly me oricum sa ii asculti si p'astia si sa vedem atunci care'i mai divin."

DA frate sie u la fel..mare plasa am luat cu dead can dance,arcana,deine lakaien,laibach,my dying bride,empyrium,si alti saraci deastia care sunt super paraleli cu muzica......
SatyR

Mesajde Sa Moara! » Mar Dec 03, 2002 1:20 am

Robbie Williams este de departe cel mai bun cantaret la ora actuala si unul dintre cei mai buni ai tuturor timpurilor. Nu conteaza cine ii compune melodiile, Robbie ar face pana si cea mai banala melodie sa devina hit (asta inseamna sa ai valoare). Si inca ceva, as vrea sa-l vad in rolul lui James Bond (sper ca mosul de Brosnan se va retrage).
Sa Moara!

Mesajde dadius » Mar Dec 03, 2002 8:32 am

Initial trimis de Sa Moara!
Robbie Williams este de departe cel mai bun cantaret la ora actuala si unul dintre cei mai buni ai tuturor timpurilor. Nu conteaza cine ii compune melodiile, Robbie ar face pana si cea mai banala melodie sa devina hit (asta inseamna sa ai valoare). Si inca ceva, as vrea sa-l vad in rolul lui James Bond (sper ca mosul de Brosnan se va retrage).

De acord cu tine!

Mai adaug ceva: A zis domnu neinregistrat mai sus ceva de Take That. Ai ascultat vreun album cu Take That domnule neinregistrat?Daca nu cum de poti sa ii compari cu celelate trupe de baieti?Numai pt ca sunt baieti sau pe ce criterii?Sa stii ca e mare diferenta. De atunci se simtea ca ei vor altceva.(ma refer la Robbie si la Gary ca ceilalti erau de umplutura). Robbie a reusit sa faca ceva diferit si misto.Gary a avut o incercare dar nu a reusit.Pacat pt ca e un compozitor foarte bun.
Trupele de care spui tu ca fac muzica adevarata sunt trupe metal.Deci e alta mancare de peste.Problema sunt foarte putini care au minte sa asculte toate genurile de muzica si sa ia ce e mai bun din fiecare.Drept urmare cum poti sa compari trupele astea cu Robbie? Daca'l comparai cu Jamiraquai sau cu George Michael saqu ma rog cualti artisti solo mai intelegeam.Dar chiar cu trupe de metal?

THink twice sometimes man!!!

Oricum cea mai tare trupa din lume la ora actuala este: DOLLY
dadius

Mesajde Unregistered » Mar Dec 03, 2002 12:32 pm

ma omoara incet ,dar sigur!!!!!!!!!!!!!!!!
e super misto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde Killer » Mie Dec 04, 2002 11:49 am

Initial trimis de dadius

Mai adaug ceva: A zis domnu neinregistrat mai sus ceva de Take That. Ai ascultat vreun album cu Take That domnule neinregistrat?Daca nu cum de poti sa ii compari cu celelate trupe de baieti?Numai pt ca sunt baieti sau pe ce criterii?Sa stii ca e mare diferenta. De atunci se simtea ca ei vor altceva.(ma refer la Robbie si la Gary ca ceilalti erau de umplutura). Robbie a reusit sa faca ceva diferit si misto.Gary a avut o incercare dar nu a reusit.Pacat pt ca e un compozitor foarte bun.
Trupele de care spui tu ca fac muzica adevarata sunt trupe metal.Deci e alta mancare de peste.Problema sunt foarte putini care au minte sa asculte toate genurile de muzica si sa ia ce e mai bun din fiecare.Drept urmare cum poti sa compari trupele astea cu Robbie? Daca'l comparai cu Jamiraquai sau cu George Michael saqu ma rog cualti artisti solo mai intelegeam.Dar chiar cu trupe de metal?

THink twice sometimes man!!!
[/SIZE]

eu nu caut sa ma cert cu nimeni. in fond si la urma urmei pe mine m-a deranjat afirmatia ta "nu e de nasul vostru", adica ce inculti si fara cultura muzicala eram noi ca Robbie Williams nu era de nasul nostru. mai, mai.
si da. in calitate de fata (in primul rand noua, fetelor, ne-a fost "adresata" trupa) am ascultat si eu Take That si alte trupe de baieti la moda atunci. ca vor altceva ce?? probabil ca la vremea aia Take That sa fi fost ceva "special" deoarece nu se declansase inca explozia boy-bandurilor dar daca vroiau intr-adevar altceva nu se rupea trupa atat de repede. Si sa fim seriosi ca n-au lasat in urma lor nici macar o umbra, doar pe Robbie Williams si atat tot. si tu singur ai spus ca restul membrilor in afara de Robbie si Gary Barllow erau de umplutura, asa ca nu poti afirma ce trupa minunata a fost Take That daca avea membri de umplutura. o trupa adevarata, indiferent de genul muzical, este un intreg, un adevarat intreg dl. dadius si nu are membri "de umplutura" doar ca sa dea bine pe ecran.
Take That asta a fost, o trupa comerciala care dadea bine pe ecran. dovada ca putina lume isi mai aduce aminte de Take That, si orice ai spune intra la categoria 'various boy-bands'.
cat despre acele trupe de metal (btw Blackmore's Night NU e metal) nu mi-am permis sa le alatur lui Robbie Williams si sa fac comparatie din punctul de vedere al genului muzical, nicidecum, nu sunt absurda. era vb de 'muzica si melodii divine' (si dadeam exemple in acest sens), din acest unghi am abordat comparatia, altfel bineinteles ca nu mi-as fi permis sa alatur asemenea trupe unui simplu interpret, fie el si fost membru Take That. :)
si eu ascult toate genurile muzicale (ma rog, aproape toate) si stiu sa iau ce e mai bun din toate dovada ca am si recunoscut ce-i al lui Robbie e la lui, dar sunt convinsa ca peste 5, 10, 15, 20 de ani (ca, slava domnului e inca tanar) Robbie Williams nu va sta alaturi de artisti precum Roy Robison, Elton John, Frank Sinatra, John Lennon, Eric Clapton.
da' sa-i lasam pe domnii mai sus amintiti ca, lucru clar, "nu sunt de nasul nostru". :)

Stima si respect, Mr. dadius. for you, yourself and your microphone.
Killer

ei na............

Mesajde dadius » Joi Dec 05, 2002 9:36 am

Imi pare rau daca te-a deranjat afirmatia mea.Unii dintre cei de pe acest forum sunt exact cum ai spus tu: "inculti si fara cultura muzicala".
Cand am spus ca vroiau altceva m-am referit la cei doi: Gary si Robbie.Ei vroiau altceva si automat lucrul asta s-a simtit in unele piese.Si oricum eu ma refeream mai mult la conceptia pieselor si la orchestratia lor.
E adevarat ca pe criterii strict muzicale Take That nu a fost o trupa adevarata. Adica ai dreptate, o trupa care are membri de umplutura nu o trupa adevarata. De asta dupa ce a plecat Robbie s-au desfintat.Oricum gresesti cand spui ca nu au lasat nimic in urma.Au lasat cateva albume foarte bune (parerea mea) si in plus au fost un punct de plecare pentru restul boybandurilor.
"muzica si melodii divine" - e o chestie prea generala. pentru mine poate fii divina o melodie cantata de Nicoleta Voica si pentru altcineva poate fii una cantata de The Cure. E vorba de gust.
GRESIT!!! Robbie Williams sta deja alaturi de artistii enumerati de tine,daca nu i-a si luat.Daca e sa te iei dupa ce spune presa straina la ora actuala, se pare ca Robbie e cotat ca a doilea artist britanic dupa Beatles.
Asa ca la faza asta nu ai dreptate.
Chiar daca e un simplu interpret ,cum s-a spus pe acest thread, asta nu inseamna ca e nu e muzician.De asta exista compozitori pe lume.Cate piese crezi ca a compus Madona la viata ei? Sau Withney Huston sau Mariah Carey sau etc? Unii oameni stiu sa faca doar un singur lucru dar il fac bine. A.......ca se intampla sa fie artisti care mai si compun si scriu texte! Foarte bine si bravo lor!!! Oricum Robbie canta intr-o trupa.Ca se intampla sa iasa in fata cu numele lui personal asta e chestie de showbiz.De cand a luat-o solo canta cu aceiasi oameni langa el si piesele sunt in general compuse de unul din chitaristii lui. Faptul ca in clipuri apare el singur.......probabil ca asa e filmul.Mai sunt si altii: Enrique Iglesias, Ricky Martin, Phill Collins etc.
Sunt multe lucruri care le-ai intelege mult mai bine daca ai asculta macar un album cap coada cu Robbie Williams.Nu uita.....in videoclipuri se aleg numai piesele comerciale. In cazul ultimului album.........Feel e singura piesa comerciala !!!

Intr-un anumit fel ....te respect si eu. E bine ca ai si un nick de data asta!

..........and my microphone loves you....

Dadius alias Cassuci Jeans
dadius

ei ba da. ba da.

Mesajde nocturna » Joi Dec 05, 2002 12:09 pm

<<Unii dintre cei de pe acest forum sunt exact cum ai spus tu: "inculti si fara cultura muzicala". >>

unii, dar nu toti. nu toti.
si iaca ca am ajuns sa ma si inregistrez :)
asta fiind primul meu post in calitate de inregistrat nu o sa mai ofer contrargumente la ce ai zis tu, desi sigur ca as avea. ehh...sa vedem daca peste 10, 15 ani copii mei vor asculta Robbie Williams cu aceasi placere cu care eu ascultam Eric Clapton cand eram mai mica :) dar inc-o data iti respect ideile si parerile si chiar si gusturile. :) si sper sa fi demonstrat, daca mai era nevoie, ca se poate discuta si cu vorba buna si respect chiar si atunci cand gusturile si ideile sunt mult in contradictoriu. nu degeaba am zis eu ca esti istetz. ;)

aaa da si inca ceva NU alatura Phil Collins la Enrique Iglesias si Ricky Martin. e pacat. insulti omul si nu e frumos. :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde copiutzu » Joi Dec 05, 2002 12:12 pm

Are oare si vreo melodie de-a lui sau doar copiaza ce a avut deja succes. In rest e ok. :))
Poate ar fi fost mai bine daca ramanea cu Take That si nu se spargeau. :sperm:
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde catharsis » Joi Dec 05, 2002 11:41 pm

dadius, nu este oasis al doilea artist (trupa) britanica dupa beatles?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde SatyR » Vin Dec 06, 2002 12:26 am

Chiar asa bine cotata e trupa aia oasis? ...hm m inteleg ce naiba mai intelege lumea prin muzica in ziua de azi.....
SatyR

Mesajde Unregistered » Vin Dec 06, 2002 9:04 pm

Melodia e sensibila si te pune pe ganduri... stiati ca tipa din videoclip e Daryl Hannah?
Unregistered

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii