Nu stiu daca asta este forumul pentru asa ceva (altul nu am gasit), dar intreb si eu:
Care-i treaba cu DVD-urile astea? Am un prieten care tot vrea sa-mi vinda un Schneider DVD player. Am auzit ca daca nu ai home theatre nu se merita sa-l cumperi...plus ca filme nu prea se gasesc pe la noi...aveti ceva sfaturi? Playerul este aproape nou, vrea pe el 300 de iuros..???
Asta-i singurl link pe care l-am gasit:
http://www.dvd.reviewer.co.uk/info/multiregion/full/Schneider855.asp
Dvd
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Dvd
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Raspunsul meu nu o sa contina date tehnice dar:
Primul lucru la care trebuie sa te gandesti este daca ai de unde inchiria DVD-uri, si filmele in acest format sa fie la fel de noi ca cele pe care le poti lua pe caseta. Altfel nu merita.
Frati-miu si-a luat DVD din simplul motiv ca poate gasi de inchiriat tot ce e si pe caseta.
Acum bineinteles ca este recomandabil un flat screen cu niste boxe destepte insa asta nu inseamna ca nu iti poate merge si pe un TV normal.
Primul lucru la care trebuie sa te gandesti este daca ai de unde inchiria DVD-uri, si filmele in acest format sa fie la fel de noi ca cele pe care le poti lua pe caseta. Altfel nu merita.
Frati-miu si-a luat DVD din simplul motiv ca poate gasi de inchiriat tot ce e si pe caseta.
Acum bineinteles ca este recomandabil un flat screen cu niste boxe destepte insa asta nu inseamna ca nu iti poate merge si pe un TV normal.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Sa-ti iei DVD merita catergoric. Ce nu prea merita imo e sa dai banii pe un player de 300$ cand poti sa cumperi un drive DVD la un pret absolut decent de 60$. Mai bagi si o placa video de calitate cu TV-out gen ATI si ai cam tot ce-ti trebuie ( sigur, poti sa mai pui o placa de suntet 5.1, boxe... pana la extravagante gen proiector etc., depinde cati bani ai). Pe langa avantajul de ordin financiar mai vine si faptul ca majoritatea playerelor DVD din Romania nu accepta decat discuri zona 2, pe cand in cazul drive-urilor DVD cu un upgrade de firmware problema se rezolva ft. usor.
In legatura cu filmele pe DVD exista mai multe variante:
- DVD-uri originale la preturi destul de prohibitive ( in jur de 25$) se gasesc la Hollywood Music & Film ( si nu numai)
- DVD-uri originale la preturi "decente" ( ultimna data erau pe la 450000) se gasesc in pasaj la Universitate
- DVD-uri chinezesti, la preturi intr-adevar de exceptie (100000-150000) - pe Internet ( bursa ROL etc.). Preturile sunt intr-adevar excelente, insa uneori poti avea probleme ( de calitate a imaginii, sunet, unele sunt zgariate, lipsesc trailer-ele, making-of- urile etc.). Totusi la pretul asta merita, mai ales ca le poti schimba.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
In legatura cu filmele pe DVD exista mai multe variante:
- DVD-uri originale la preturi destul de prohibitive ( in jur de 25$) se gasesc la Hollywood Music & Film ( si nu numai)
- DVD-uri originale la preturi "decente" ( ultimna data erau pe la 450000) se gasesc in pasaj la Universitate
- DVD-uri chinezesti, la preturi intr-adevar de exceptie (100000-150000) - pe Internet ( bursa ROL etc.). Preturile sunt intr-adevar excelente, insa uneori poti avea probleme ( de calitate a imaginii, sunet, unele sunt zgariate, lipsesc trailer-ele, making-of- urile etc.). Totusi la pretul asta merita, mai ales ca le poti schimba.
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Multumesc pentru feedback...cred ca o sa iau mai bine un dvd-drive pentru computer...am deja un GForce 3 cu tv-out, asa ca multi bani nu trebuie sa mai bag in el
Ma incintase playerul ca putea reda cd-r, cd-rw si mp3...dupa cite am inteles eu, asta ar insemna ca pot sa iau filme de pe internet (avi,mpeg) si sa-mi fac singur vcd-uri??!!??

Ma incintase playerul ca putea reda cd-r, cd-rw si mp3...dupa cite am inteles eu, asta ar insemna ca pot sa iau filme de pe internet (avi,mpeg) si sa-mi fac singur vcd-uri??!!??
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
se merita .. pe mine ma bate gandul * rau de tot * la un e-boda 555x .. dvd / divx player
citeste orice .. mpeg2,mpeg4,divx,xvid,etc ;sa nu zic ca e free-zone si citeste orice dvd normal , mp3-uri , etc ;
de curand s'a creat un nou update si problema cu subtitrarile a luat sfarsit
citeste .sub;.sst;
interesant model .. si la 6.5 mil cu tva inclus .. e excelent :d
citeste orice .. mpeg2,mpeg4,divx,xvid,etc ;sa nu zic ca e free-zone si citeste orice dvd normal , mp3-uri , etc ;
de curand s'a creat un nou update si problema cu subtitrarile a luat sfarsit
citeste .sub;.sst;
interesant model .. si la 6.5 mil cu tva inclus .. e excelent :d
Moved away.
- Cristy
eu am DVD-ul luat din America,deci oricum filmele pe dvd de al noi nu merg la el...doar cele din America sau cele cu "multi-zone" sau cum se cheama...adik merg la toate felurile de dvd-uri...(de obicei mi le iau piratate)
shi normal shi boxele sunt din America shi sunt super...cand vad un film,se aude de park eshti la cinema...k sunt puse in toata camera
shi normal shi boxele sunt din America shi sunt super...cand vad un film,se aude de park eshti la cinema...k sunt puse in toata camera

- Titina
- Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1