Melodii de moment
Moderator: Shaki
Ca sa dam Cezarului ce-i al Cezarului, melodia care imi tiuie in cap in aceasta perioada e Beatles - "Lucy in the Sky with Diamonds". Super-trupa, super-melodie! Pentru melodia asta Beatles au fost criticati cum ca ar face reclama la LSD(uitati-va la initiale), un drog sintetic ce se inventase cu doar vreo 15 anisori in urma. Bineinteles ca n-aveau nici o treaba! :A
Acum, in legatura cu regula tampita, Alexei... Ce-ar trebui sa facem, sa ne documentam pe google inainte sa postam aici? "Mamaaa, ce mi-a placut melodia asta! Nu pot sa mi-o scot din cap! S-o postez pe forum! Aaa, da' nu pot... Hai sa-i dau un search pe Google, poate gasesc versuri, date despre cantaret, anu' in care a fost scoasa, ceva, ca sa pot si eu sa postez, sa nu arate a afisare in winamp!"
Ce dracu', bai Alexei? Erai beat? Poti sa ne spui, ca te intelegem... Uite, eu nici macar nu ma supar!
Acum, in legatura cu regula tampita, Alexei... Ce-ar trebui sa facem, sa ne documentam pe google inainte sa postam aici? "Mamaaa, ce mi-a placut melodia asta! Nu pot sa mi-o scot din cap! S-o postez pe forum! Aaa, da' nu pot... Hai sa-i dau un search pe Google, poate gasesc versuri, date despre cantaret, anu' in care a fost scoasa, ceva, ca sa pot si eu sa postez, sa nu arate a afisare in winamp!"
Ce dracu', bai Alexei? Erai beat? Poti sa ne spui, ca te intelegem... Uite, eu nici macar nu ma supar!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Re: Re: Re: I wish I was....
Initial trimis de Aliosha
La multi ani Big Lebowski !![]()
Dedicatie din partea cealalta a Oceanului catre "the other side of time", Lamb - "Gabriel" - stiu ca iti place.
hahahahah, deci n-ai uitat de Big Lebowski, damn the best compliment ever, jur lol.
imi place Lamb o groaza, uite ma duc sa pun cd-ul chiar acum, ca la tv ma intoxica astia cu j jopez all day long
deci multzumesc de decicatzie

The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
-
the radical - Junior Member
10x eyewitness . intr-adevar despre steppenwolf era vorba .
:con: eu nu cunosc decat o melodie " american woman " . si aia ii apartine lui Lenny Kravitz .
zilele astea nu prea am avut parte de muzica.....dar am ramas cu o foarte frumoasa melodie de pe coloana sonora a filmului Let It Be Me , si anume Enogma - " Return to Innocence " .
(ca de obicei nu ma pot abtine sa nu pun cateva versuri...)
Don't be afraid to be weak ,
Don't be too proud to be strong ,
Just look into your heart my friend -
That will be the return to yourself ,
The return to innocence.
:con: eu nu cunosc decat o melodie " american woman " . si aia ii apartine lui Lenny Kravitz .
zilele astea nu prea am avut parte de muzica.....dar am ramas cu o foarte frumoasa melodie de pe coloana sonora a filmului Let It Be Me , si anume Enogma - " Return to Innocence " .
(ca de obicei nu ma pot abtine sa nu pun cateva versuri...)
Don't be afraid to be weak ,
Don't be too proud to be strong ,
Just look into your heart my friend -
That will be the return to yourself ,
The return to innocence.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Initial trimis de bhuttu
Beatles - "Lucy in the Sky with Diamonds". Super-trupa, super-melodie! Pentru melodia asta Beatles au fost criticati cum ca ar face reclama la LSD(uitati-va la initiale), un drog sintetic ce se inventase cu doar vreo 15 anisori in urma. Bineinteles ca n-aveau nici o treaba! :A
Motivele le-am enumerat mai sus. Nu eram beat insa ma saturasem sa vad mesaje de umplutura.
La fel cum ai postat mai sus presupun ca esti in stare sa lasi de fiecare data cateva amanunte/impresii langa melodie ca doar esti baiat citit si informat (doar ai avut cu ce sa iti ocupi timpul liber in cei 4 ani de liceu militar)
Am spus ca regula o voi aplica in majoritatea cazurilor. Asta inseamna ca daca tie iti este prea lene sa bagi cateva amanunte nu am sa iti sterg postul. Multumit ?
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
@mirela- cauta "american woman" cu steppenwolf de prin anii 68-70. e dementiala .worth listening to...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Dupa o alta zi inceputa la 8 30 si terminata in jurul orei 24 ascult o melodie pe care cred ca am mai pomenit-o acum cateva saptamani:
The Shins - New Slang (When you notice the stripes), de-a dreptul superba.
gold teeth and a curse for this town were all in my mouth.
only, i don't know how they got out, dear.
turn me back into the pet that i was when we met.
i was happier then with no mind-set.
The Shins - New Slang (When you notice the stripes), de-a dreptul superba.
gold teeth and a curse for this town were all in my mouth.
only, i don't know how they got out, dear.
turn me back into the pet that i was when we met.
i was happier then with no mind-set.
-
Este bine sa ai prieteni. Dar si mai bine este sa ai prieteni cu gusturi bune .Cum noi aici vorbim despre muzica,ma bucur ca il am pe Aliosha care mai imi recomanda din cand in cand cate o melodie buna. Asa a facut si aseara,cand mi-a recomandat melodia despre care a scris si el in postul anterior.
The Shins - New Slang (when you notice the strips) .
Azi dimineatza am luat-o si eu de pe kazaa. Si chiar ca este de-a dreptul superba.
I'm looking in on the good life I might be doomed never to find.
without a trust or flaming fields am I too dumb to refine?
and if you'd 'a took to me like
well I'd a danced like the queen of the eyesores
and the rest of our lives would 'a fared well.
Va rog sa downlodatzi si voi aceasta melodie !
PS : ma intreb cum este posibil oare ca unele melodii sa imi aduca pace in suflet ! este cazul si acestei melodii
The Shins - New Slang (when you notice the strips) .
Azi dimineatza am luat-o si eu de pe kazaa. Si chiar ca este de-a dreptul superba.
I'm looking in on the good life I might be doomed never to find.
without a trust or flaming fields am I too dumb to refine?
and if you'd 'a took to me like
well I'd a danced like the queen of the eyesores
and the rest of our lives would 'a fared well.
Va rog sa downlodatzi si voi aceasta melodie !
PS : ma intreb cum este posibil oare ca unele melodii sa imi aduca pace in suflet ! este cazul si acestei melodii
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Pentru azi am "In My Secret Life " - Leonard Cohen , melodie inclusa si pe noul album aparut la srafsitul lui octombrie ..."The Essential Leonard Cohen " .
I smile when I’m angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I’d die for the truth
In My Secret Life.
ps: Ce poate fi mai frumos decat sa te trezesti dimineatza devreme , sa dai drumul la televizor/radio si prima melodie pe care o auzi sa fie o adevarata incantare pentru suflet ?
I smile when I’m angry.
I cheat and I lie.
I do what I have to do
To get by.
But I know what is wrong,
And I know what is right.
And I’d die for the truth
In My Secret Life.
ps: Ce poate fi mai frumos decat sa te trezesti dimineatza devreme , sa dai drumul la televizor/radio si prima melodie pe care o auzi sa fie o adevarata incantare pentru suflet ?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
(doar ai avut cu ce sa iti ocupi timpul liber in cei 4 ani de liceu militar)
Am spus ca regula o voi aplica in majoritatea cazurilor. Asta inseamna ca daca tie iti este prea lene sa bagi cateva amanunte nu am sa iti sterg postul. Multumit ?
HRRRR! 3 ani! Domnule, va rog frumos sa incetati, nu va permit!X-( (sa zicem ca merge ca scuza ce zici tu acolo)
Melodia zilei de azi pentru mine a fost Beatles - "Hey Jude", pe care o dedic unui mare actor britanic ce s-a aratat foarte incantat astazi cand m-a auzit fredonand melodia ce i-a dat nume. "Ta-na-na, na-na-na, na-na-na, Hey Jude!"
-
Initial trimis de Mirela
Ce poate fi mai frumos decat sa te trezesti dimineatza devreme , sa dai drumul la televizor/radio si prima melodie pe care o auzi sa fie o adevarata incantare pentru suflet ?
Sa adormi seara ascultand o melodie frumoasa. Si daca tu ai pomenit de Leonard Cohen...zic si eu tot Leonard Cohen.
Aia cu "First we take Manhatan...then we take Berlin". Nu cred ca o stii tu,dar e superba.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Melodia mea de moment este una pe care mi-am amintit-o saptamana trecuta cand am fost in vizita la sopra shi pe care am rulat-o ca un obsedat prin casetofon saptamana asta...
Piesa se numeshte Anarhia-R.A.C.L.A. ft Cargo (nu cargo ft racla bahi sopra) shi a aparut pe albumul cei care te calca pe cap.
"Noapte crunta de betzie....pana-n zori de zi sa fie...."
Piesa se numeshte Anarhia-R.A.C.L.A. ft Cargo (nu cargo ft racla bahi sopra) shi a aparut pe albumul cei care te calca pe cap.
"Noapte crunta de betzie....pana-n zori de zi sa fie...."
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Dedic melodia pe care o ascult in acest moment plus versurile de mai jos..tuturor prietenilor mei ce se afla imprastiatzi prin lume.
Fie ca se afla pe undeva prin Europa,fie ca dincolo de marea cea mare numita Ocean....eu ii port in permanentza in suflet.
Pentru astazi : Oasis - Half The World Away
So here I go still scratching around the same old hole
My body feels young but my mind is very old
So what do you say?
You can't give me the dreams that are mine anyway
You're half the world away
Half the world away
Half the world away
I've been lost I've been found but I don't feel down.
Fie ca se afla pe undeva prin Europa,fie ca dincolo de marea cea mare numita Ocean....eu ii port in permanentza in suflet.
Pentru astazi : Oasis - Half The World Away
So here I go still scratching around the same old hole
My body feels young but my mind is very old
So what do you say?
You can't give me the dreams that are mine anyway
You're half the world away
Half the world away
Half the world away
I've been lost I've been found but I don't feel down.
-
Great Expectations-Life in mono
...asha am eu melodia in playlist
... nu shtiu cine o canta ...shtiu ca se numeshte Life in mono si e coloana sonora de la Great Expectations(Marile Sperantze)-singurlul film la care am fost de doua ori la cinema
.. mi-a placut super mult!
AM vazut zilele astea reclama pe prima parca.... la acest film ! o sa fie duminica.. o sa fiu pe pozitii!
l-am mai vazut si pe HBO de cateva ori ..dar imi era dor sa-l revad !
...asha am eu melodia in playlist

AM vazut zilele astea reclama pe prima parca.... la acest film ! o sa fie duminica.. o sa fiu pe pozitii!

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
pt Superbul Cosh
Iti mai zic aici odata melodia aia ca sa nu mai zici ca pierzi titlul:
Iron and Wine - Upward over the mountain sau mai degraba pt tine ar merge Bird Stealing Bread . Trage-le pe amandoua si nu mai comenta ca ai limita de download.
Uite review-ul de pe allmusic:
http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&uid=SEARCH&sql=A61l67uy030jf
In general albumul s-a bucurat numai de aprecieri la superlativ.
Iron and Wine - Upward over the mountain sau mai degraba pt tine ar merge Bird Stealing Bread . Trage-le pe amandoua si nu mai comenta ca ai limita de download.
Uite review-ul de pe allmusic:
http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&uid=SEARCH&sql=A61l67uy030jf
In general albumul s-a bucurat numai de aprecieri la superlativ.
-
Aliosha......
Done that.
Sunt buni acesti Wine & Iron,dar tot mai mult imi plac The Shins. Mi-am mai luat de la The Shins melodia Girl Inform me. Imi place.
Intradevar,Upward over the mountain este o balada foarte frumoasa. Mai ales partile de chitara imi plac mult.
Si sunt atat de cunoscuti,incat Google nu gaseste lirica cu ei. Vezi daca poti gasi versurile de la Upward over the mountain . Sa le postezi,ca sunt frumoase din ce am inteles eu.
Sunt buni acesti Wine & Iron,dar tot mai mult imi plac The Shins. Mi-am mai luat de la The Shins melodia Girl Inform me. Imi place.
Intradevar,Upward over the mountain este o balada foarte frumoasa. Mai ales partile de chitara imi plac mult.
Si sunt atat de cunoscuti,incat Google nu gaseste lirica cu ei. Vezi daca poti gasi versurile de la Upward over the mountain . Sa le postezi,ca sunt frumoase din ce am inteles eu.
-
Am zis eu ca a fost un an foarte bun, muzical vorbind. Un nou album merita trecut pe lista :
"The Creek Drank the Cradle" - Iron and wine, iesit acum fix o luna.
In spatele acestui nume se ascunde o singura persoana, semnata la SUBPOP, casa de discuri la care mai sunt printre altii Mudhoney, The Jesus and Mary Chain si la care a scos Nirvana primul album, "Bleach".
Melodia de downloadat, ca de fapt asta era motivul pentru care ma apucasem sa scriu aici, este "Upward Over the Mountain ", melodie+ versuri superbe.
Sa nu fiti surprinsi de calitatea sunetului pentru ca este Lo-FI.
Deci dupa cum spuneam e o doar singura persoana (Sean Beam)care a inregistrat albumul cantand la chitara si ocazional la muzicuta. De meserie e profesor la un colegiu.
Versurile sunt foarte frumoase insa momentan nu se gasesc pe net. Se inteleg pentru ca sunt cantate lent insa si eu as vrea sa le am in intregime.
-
Initial trimis de dana
Louis Armstrong - Go Down Moses...
Nu cumva, zic nu cumva se numeste "Let my people go"? Io parca asa o stiu.
Melodie de moment, melodie de moment, uite una de moment de acu' vreo 7 ani, pe care in ultima vreme am auzit-o de cateva ori pe la radio. La vremea ei am savurat-o: Culture Beat - "Mr. Vain"
-
Termometrul arata - 25 de grade. Astazi am fost la un pas de a ma pisa cuburi de gheata. Odata ajuns la metrou, inauntru se putea auzi in surdina:
"I'd be safe and warm (I'd be safe and warm)
If I was in L.A. (If I was in L.A.)
California dreaming (California dreaming)
On such a winter's day..."
Cam la asta ma gandeam si eu.
"I'd be safe and warm (I'd be safe and warm)
If I was in L.A. (If I was in L.A.)
California dreaming (California dreaming)
On such a winter's day..."
Cam la asta ma gandeam si eu.
-