Calendar Hi-Q
36 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Calendar Hi-Q
Ce spuneti de un calendar Hi-Q& Fanii?
Si..ca sa nu se creada ca vorbesc despre unul cu poze fani&Hi-Q @2003, unul normal, desi :kiss: si asta ar fi fain ,zic eu...ma gandesc la un calendar de intalniri ..si cel putin de discutii pe chat....un fel de ...reuniune de fani@Hi-Q
Deci..manusa a fost aruncata...in speranta unei mai bune comunicari intre fani,cu cei de la Hi-Q si...cine stie ce poate iesi mai departe...
Vad ca sepoarta discutii pe tema asta si pentru concertul Hi-Q din decembrie....sa facem o lista de subscriptie :-)
???? cuvantul program de intalniri suna prea ....demodat(pentru cei ce au nostagii)
So?..manusha a fost aruncata
PS Asta inseamna sa se respecte si toti sa intre in "jocul" de a fi parolishti cu datele,continutul si...eventualul party de dupa :-)))
Si..ca sa nu se creada ca vorbesc despre unul cu poze fani&Hi-Q @2003, unul normal, desi :kiss: si asta ar fi fain ,zic eu...ma gandesc la un calendar de intalniri ..si cel putin de discutii pe chat....un fel de ...reuniune de fani@Hi-Q
Deci..manusa a fost aruncata...in speranta unei mai bune comunicari intre fani,cu cei de la Hi-Q si...cine stie ce poate iesi mai departe...
Vad ca sepoarta discutii pe tema asta si pentru concertul Hi-Q din decembrie....sa facem o lista de subscriptie :-)
???? cuvantul program de intalniri suna prea ....demodat(pentru cei ce au nostagii)
So?..manusha a fost aruncata
PS Asta inseamna sa se respecte si toti sa intre in "jocul" de a fi parolishti cu datele,continutul si...eventualul party de dupa :-)))
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
-
haifi - Junior Member
Uau, primul care votez. Marfa! Deci, sunt pentru! Partea nasoala este ca nu pot veni decat, eventual, dupa orele 19.00.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Ar fi interesant
Sper ca se va putea rezolva treaba asta. ar fi misto. una e sa vb cu cineva pe chat si alta e prin mail cand de fapt ti un monolog care speri ca va fi citit
- Bogdan_m
- Junior Member
Cu alte cuvinte...un subiect pe care se se discute despre intalnirile intre fani si Hi-q ? nu ?
i`m 4 !
i`m 4 !
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
in sfarsit dl haifi a reusit sa propuna ceva extraordinar pentru acest forum prin creearea acestui subiect deoarece asha ar putea fi evitate confuziile cum s a intamplat in vara cu petrecerea de 6 ani de Hi-Q ce s-a desfasurat in disco Ring din Costinesti!
sunt pentru!
sunt pentru!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
votam PRO?
OK, vad ca pana acum e ceva care e pe aproape de o agreere...
ideea nu este decat in stadiu de inceput...trebuie "lucrata".agreeata, discutata cu..Hi-Q, eventual aprobata...si de ei...
Daca nu, ne intalnim si fara ei :-)))
Oricum, subscriu la ce zice si mr.baixinho :-) mai sus, e chestia de programul fiecaruia.
sly, dear, (cica ar insemna "viclean", daca nu am uitat eu :-), e prea pretentuioasa formula de adresare...hai s ne folosim de pseudonime, pana una alta...OK? peace
So, idei, sugestii, perioade libere, vacante :-)...concedii :-((???
sau...facem o poza de familie si gata :-)?
Si, vedeti ca se doreaza (sondeaza) sa n-avem discutii ca una zicem si alta facem
yep, DD, asa ceva, astept ceva di partea ta ca moderator incercat :-) gimme 5
ideea nu este decat in stadiu de inceput...trebuie "lucrata".agreeata, discutata cu..Hi-Q, eventual aprobata...si de ei...
Daca nu, ne intalnim si fara ei :-)))
Oricum, subscriu la ce zice si mr.baixinho :-) mai sus, e chestia de programul fiecaruia.
sly, dear, (cica ar insemna "viclean", daca nu am uitat eu :-), e prea pretentuioasa formula de adresare...hai s ne folosim de pseudonime, pana una alta...OK? peace
So, idei, sugestii, perioade libere, vacante :-)...concedii :-((???
sau...facem o poza de familie si gata :-)?
Si, vedeti ca se doreaza (sondeaza) sa n-avem discutii ca una zicem si alta facem
yep, DD, asa ceva, astept ceva di partea ta ca moderator incercat :-) gimme 5
-
haifi - Junior Member
So ..clar :
ce ai vrea sa fac eu ? cum sa va ajut ?
-
Dee Dee - Junior Member
Ma indoi ca anul acesta se vor putea face intalniri la care sa participe si cei din trupa din motive de pregatiri pentru sarbatorile de final de an, concerte (ale "tripletei", nu ale fanilor, evident
), "nu am putut sa vin ca mi-a fatat pisica", etc etc etc. Oricum, cred ca intr-o prima faza ne putem intalni doar noi, fanii (ma refer la cei din Bucuresti, dar chestia este valabila si pentru cei din alte orase, care sa se vada eventual intr-un cadru organizat in locatia lor), iar peste ceva timp sa facem chestia asta intr-un mod mai general. Un exemplu: cred ca o data pe luna cei din orasele (comunele, satele) apropiate Bucurestilor, Ploiesti, Pitesti, Craiova (poate chiar Constanta) sa se stranga undeva in Bucuresti, iar dupa aceea sa fie intoarsa vizita in fiecare dintre locatiile mai sus enumerate. Stiu, mai sunt fani si in alte orase, dar ma gandesc ca de la Iasi la Bucuresti faci o gramada de timp si este mai greu. Oricum, veniti si voi cu propuneri. Toata lumea spune ca este de acord, dar nimeni nu avanseaza nici o varianta.

ANTI
-
Initial trimis de Dee Dee
So ..clar :
Dear DD
Eu nu-ti pot cere sa faci ceva,doar ca ,fiind moderator, si cu oareshce greutate poti fi un organizator.
Posibilitati:
1.Luat legatura cu cei de la Hi-Q, vazut ce program au pana acum pentru la anul si, in functie de al lor, eventual dupa un concert :-) de stabilit niste date orientative, in prima faza.
2.Fanii amatori sa isi programeze ...libertatea de miscare si actiune, adica pricepi, cand si cum pot veni...de preferat sa nu aiba alt program la datele cheie
3.Poate ca o data la 3 luni(???) n-ar fi nici mult nici putin, intalnirea cu Hi-Q.Fanii se pot vedea si mai des :-)))) sau..mai stii
3.Locatia...eu zic ca la Bucuresti e mai fain sau..dupa locatia majoritatii :-) sau prin rotatie,vezi baixinho
4.Creare baza de date cu adrese fani ,la voi la forum, confidential,desigur
5.Locatie de desfasurare,sugestii, relatii,care aveti "pile" pe undeva de "inchiriat" o sala de intalnire
6.Eventual de deschis un cont la o banca , pe incredere, cu mai multi "giranti" morali si de pregatit ceva...oricum...pt inceput e bine si ..fara nimic...macar sa fie o adunare :-)
7.nu vreau decalog..mai puneti-va si voi intrebari si vom vedea ce probleme pot aparea...dar pana una alta...adunarea
-
haifi - Junior Member
Sunt deacord...
Dee Dee...daca ai de gand sa faci toate mentionate, am impresia ca o sa fi foaaaaaaaarte ocupata!
Dee Dee...daca ai de gand sa faci toate mentionate, am impresia ca o sa fi foaaaaaaaarte ocupata!

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Initial trimis de Bad Girl
Sunt deacord...
Dee Dee...daca ai de gand sa faci toate mentionate, am impresia ca o sa fi foaaaaaaaarte ocupata!![]()
hey,am ne-am inteles gresit....nu lasati totul pe umerii ei...inca n-a vazut mesajul...asa ca trebuie sa se implice toti in masura in care vor ca asa ceva sa se intample
ACTION!
-
haifi - Junior Member
bau
d c sa faca dee dee asta? sefa fanclubului este Alexandra din constanta .. si mai e razvan din arad ... eu zik ka mai bine se okupa ei .. deshi nu prea i-am vazut pe fanclub.ro
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
Re: bau
Initial trimis de PreferatA
d c sa faca dee dee asta? sefa fanclubului este Alexandra din constanta .. si mai e razvan din arad ... eu zik ka mai bine se okupa ei .. deshi nu prea i-am vazut pe fanclub.ro
tocmai de-aia...eu nu zic sa nu fie asa...dar stiu ei de ideea asta?
pana una alta nu e obligatoriu sa se si intample asa ceva...e mai comod sa lasi pe altii si sa vii la de-a gata,nu ? :-)
era vorba de implicare,macar cu idei, a celor ce frecventeaz acest forum si...de atraerea altor adepti ;-)):kiss:
vad ca nimeni nu-si mai exprima nici entuziasmul,nici nepasarea
-
haifi - Junior Member
haifi :
1.Progamul celor de la HI-q este pe http://www.hi-q.ro ! De fiecare data cand au concerte spun de ele,anuntza oficial! so .. nu shtiu ce mare lucru ash putea sa aflu eu de la ei in legaruta cu concertele!
Restul structurat aici :
Noi in general pe forum ne reusnim cu ocazia concertelelor mai imprtante din capitala(lansari de albume..etc
) si locul se stabileshte pe forum ....
1.Progamul celor de la HI-q este pe http://www.hi-q.ro ! De fiecare data cand au concerte spun de ele,anuntza oficial! so .. nu shtiu ce mare lucru ash putea sa aflu eu de la ei in legaruta cu concertele!
Restul structurat aici :
Noi in general pe forum ne reusnim cu ocazia concertelelor mai imprtante din capitala(lansari de albume..etc

-
Dee Dee - Junior Member
In cazul asta nu mai este nimic de spus si de comentat.
Suntem prea mici pentru un razboi atat de mare.
Nu sunt Don Quijote...am fost odata dar sau cam terminat morile de vant...sau nu le mai bag in seama.Daca nu vreti...nu vrei,nu fac tam-tam.A fost inca o idee.
Suntem prea mici pentru un razboi atat de mare.
Nu sunt Don Quijote...am fost odata dar sau cam terminat morile de vant...sau nu le mai bag in seama.Daca nu vreti...nu vrei,nu fac tam-tam.A fost inca o idee.
-
haifi - Junior Member
Hm... din cate stiu toata lumea a spus ca e PRO... cum ai ajuns tu la concluzia ca suntem contra :con:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
PRO
si eu sunt PRO... se stie:))))))))))
"Traiesc prin prezent,prin trecut cautand acelas viitor pe care nu l-am cunoscut niciodata dar care-mi neaga existentza!"
-
mirela`Carla_ - Junior Member
Initial trimis de baixinho
Toata lumea spune ca este de acord, dar nimeni nu avanseaza nici o varianta.
Raman la aceeasi idee.
ANTI
-
Prima Data Din Calendar!
Hai ca prima data incercuita cu rosu in caledar sa fie o intalnire ! ce spunetzi? suntetzi de accord cu mine? si apropos.. ce ?!?!? daca Hi-Q nu vor mai face o noua emisiune noi nu ne`am putea intalni cateva zile si sa le petrecem cu ei? hehehe:D
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
been there, done that!
Daca imi aduc eu bine aminte s-a mai incercat treaba asta. prin vara, mai precis in preajma aniversarii se vorbea despre asa ceva si din cate stiu eu s-a ales praful. problema este ca multi sunt din afara bucurestiului, multi inca mai au scoala si este complicat. in orice caz va urez succes in incercarea voastra. poate o sa fiu si eu pe acolo. cine stie!
Arbeit macht Frei!
-
intoxic8 - Junior Member
vacanta asta s-a ratat..mai sunt si altele,concedii :a,
si, de ce nu, week-end-uri
totul e sa vreti, sau, mai bine spus cat de tare vreti asta..asa,pe vorbe e foarte usor
sunteti comozi,mai...
nu pica nimic din cer
:kiss:
si, de ce nu, week-end-uri
totul e sa vreti, sau, mai bine spus cat de tare vreti asta..asa,pe vorbe e foarte usor
sunteti comozi,mai...
nu pica nimic din cer
:kiss:
-
haifi - Junior Member
se pare ca ma avut dreptate,nu vreti sa va intalniti cu Hi-Q si..se pare ca si reciproc
mai ales ca emisiuni....pauza...concerte...pauza( presupunand ca acum sunt ocupati)...si,daca mai spune cineva chestia ca acesta e doar un forum ...atunci cautati fancluburile bineintentionate si organizate sa puna tot pe masa...la de-a gata....e pacat
:-(
mai ales ca emisiuni....pauza...concerte...pauza( presupunand ca acum sunt ocupati)...si,daca mai spune cineva chestia ca acesta e doar un forum ...atunci cautati fancluburile bineintentionate si organizate sa puna tot pe masa...la de-a gata....e pacat
:-(
-
haifi - Junior Member
dl haifi aici cred ca o dai putin in bara deoarece acuma nu sunt momente cand sa ne intalnim deoarece asteptam cu infrigurare surprizele pregatite de HI-Q! si te-as ruga sa explici putin mesajul tau de mai sus deoarece tot timpul vorbesti in metafore si posturile tale se interpreteaza ff greu!
The wind of change blows straight into the face of time
-
sly - Mesaje: 2918
36 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2