C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bah kickule in general sefii is inconstienti si si-ar putea baga ceva si-n server si-n IP si-n programele. ca asa e ei ce nu stii ....si tot cu pliculetu gol ramai...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de eyewitness
bah kickule in general sefii is inconstienti ...
daa, asa e !
sefu meu a ramas tare mirat cand a vazut ca tavita aia cu cerculetze care iese din calculator cand apesi pe buton mai are si alt rol in afara de suport pentru ceasca de cafea.
maciuci©
-
as xxl - Mesaje: 587
scrumiera? nu stiu... intreb si io.
ia zii-ne kickule ca tu le ai p-astea. considera ca l-ai pacalit pe pacalici si baga sa stim si noi...
ia zii-ne kickule ca tu le ai p-astea. considera ca l-ai pacalit pe pacalici si baga sa stim si noi...
-
Trayul de la CD are mai multe intrebuintari. Daca iti bagi nasu si inlocuiesti motorasul ala cu ceva mai puternic poti sa-l faci instrument de tortura. Bagi in gaurica destu' sefului si apesi Eject. Tzasti destu la sef.
Anunt pe bune:
Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
-
KickAss - Junior Member
Ahhh! Inca o intrebuintare. Daca n-ai chef sa tii calculatorul cu doua maini cand il muti intre 2 birouri, inainte sa-i scoti firele scoti tray-ul si apoi apuci calculatorul de el si tarasti compu prin firma in felul asta.
Anunt pe bune:
-
KickAss - Junior Member
danutze
bah ala de inventa paratraznetu zicea ca nu e buna impamantarea cu nervu ...
scandal? ce scandal? unde? cand? cum? tradare ,tradare da sa stim si noi...
bah ala de inventa paratraznetu zicea ca nu e buna impamantarea cu nervu ...
scandal? ce scandal? unde? cand? cum? tradare ,tradare da sa stim si noi...
-
Iata cum se scoate un cd-rom fara sa-l mai desurubezi.
PS: Scuzati calitatea desenului dar e facut in Paint ca atat ne da sefu.
PS: Scuzati calitatea desenului dar e facut in Paint ca atat ne da sefu.
- Fişiere ataşate
-
- cdrom.jpg (13.23 KiB) Vizualizat de 2487 ori
Anunt pe bune:
-
KickAss - Junior Member
bah zoso cu avataru ala o sa ajungi sa nu mai vorbeasca nimeni cu tine asa sa stii. uite angus nici nu mai citeste posturile tele ca-i frica...
-
bah kickule sa mor io ca-i compatimesc pe aia de la firma unde lucrezi ca administrator de retea. asa se scoate ma un sidirom ? e clar bah ca te platesc aia de pomana.
-
paznic de noapte
bah, in tura de noapte nu ie niminea? v-atzi ras az toata ziua cand altzii munceshte muncind prin munca harnica sashi indeplineasc norma la bambilici.
dano, d-abia ashtept sa vina ziua aia, am o samantza de vorba de discutat cu tine de n-o satz vina a crede...apropos de rocoreala.
noapte buna, somn ushior, sa visatzi ce vretzi voi.
dano, d-abia ashtept sa vina ziua aia, am o samantza de vorba de discutat cu tine de n-o satz vina a crede...apropos de rocoreala.
noapte buna, somn ushior, sa visatzi ce vretzi voi.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
POST ANIVERSAR DE JOI
neata la toata lumea
bah zoso forum de kk e efectu ,cauza nu ati discutat-o? ar fi interesant de stiut...
anguse- trecui pe la universitate si lucrau unii la o chestie ce semana a soclu...stii cumva , acolo iti pun aia statuia?
ps la bangkok sunt azi 34 de grade ...aproape cat tequila.
bah zoso forum de kk e efectu ,cauza nu ati discutat-o? ar fi interesant de stiut...
anguse- trecui pe la universitate si lucrau unii la o chestie ce semana a soclu...stii cumva , acolo iti pun aia statuia?
ps la bangkok sunt azi 34 de grade ...aproape cat tequila.
-
neatza la fel...
anguse, baga pm io m-am racorit, e marfa ca unii nu stie de gluma si se ofticaaaaa si io ma racoresc asha.
ochila cate grade is la oagadougu?
vali ejti paranoic, care "noi" a intrat pe ym si a injurat adminii? aia chiar cred ce mintzi? mah tu chiar crezi ca e funu care crede minciunile tale?
la tine e deja evident ca ai nevoie de psihiatru pt mitomanie nemasurata.
anguse, baga pm io m-am racorit, e marfa ca unii nu stie de gluma si se ofticaaaaa si io ma racoresc asha.
ochila cate grade is la oagadougu?
vali ejti paranoic, care "noi" a intrat pe ym si a injurat adminii? aia chiar cred ce mintzi? mah tu chiar crezi ca e funu care crede minciunile tale?
la tine e deja evident ca ai nevoie de psihiatru pt mitomanie nemasurata.
- gaga
ai ma sa dau neatza pe threadu asta naj cum se spune, si ca sa nu-l mai macine grija atata pe moshu de noi
neatza, dar sa stiti ca io una, ca sa zic asa, imi bag picioarele
dane, o fi sictir? o fi spleen? o fi pesimism? cioran? minulescu? sartre? arghezi? bacovia?
neatza, dar sa stiti ca io una, ca sa zic asa, imi bag picioarele
dane, o fi sictir? o fi spleen? o fi pesimism? cioran? minulescu? sartre? arghezi? bacovia?
-
onk - Mesaje: 1841