HiQ at home

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

HiQ at home

Mesajde manelesux » Joi Oct 04, 2001 4:25 pm

Deci daca va holbatzi pe siteul hiq,o sa vedetzi acolo ca trupa ofera,pe langa cduri shi casete shi emisiuni teve,shi alte servicii.Bunaoara,la un pretz de nimica,putetzi sa ii contactatzi sa va cante acasa,in balcon,in baie,la chefurile cu pretenii,etc.Adica cam cum procedeaza manelishtii...sa fie oare replica la faptu ca Copilu Minune se apuca de dance?
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde Vortex » Vin Oct 05, 2001 9:34 am

Eu am auzit ca Wonder Kid va juca intr-un film in rolul principal. Probabil ca filmul se va numi "Neagra ca zapada din ferentari si cel un pitic"

Cat despre hiq... cine crezi tu ca o sa-i cheme? Mai ales daca incep sa cante "totul va fi bine"; bine pentru cine?
Vortex
Junior Member

Mesajde Vizitator » Dum Oct 07, 2001 10:59 pm

msux, o sa imi intreb distinsul coleg faculta, acre in acelasi timp e si membrul blond al trupei, de preturi, in caz ca esti interesat..si daca e prea scump, punem toti bani

numai sa ne zici cand e ziua ta :)
Vizitator

Mesajde Vortex » Lun Oct 08, 2001 9:12 am

Initial trimis de vali
msux, o sa imi intreb distinsul coleg faculta, acre in acelasi timp e si membrul blond al trupei, de preturi, in caz ca esti interesat..si daca e prea scump, punem toti bani

Vali, daca afli preturi zi-mi si mie ca am si eu cativa "prieteni" carora vreau sa le fac cadou un concert la toaleta dintre blocuri. ;)
Vortex
Junior Member

Mesajde FrozeN » Lun Oct 22, 2001 8:50 pm

Pai i-as chema si eu pe la mine sa cante cu fatza in pumnul meu pana o sa ma satur.
FrozeN
Junior Member

well...

Mesajde EXOTICA » Lun Oct 22, 2001 9:44 pm

Initial trimis de vali

Macar sper ca e cool ca si coleg de facultate, ca muzica lui ma lasa rece. Trupa aceasta nu e pe stilul meu, dar ma rog, e de apreciat efortul pe care il depune. Totusi daca inca mai rezista aceasta trupa, inseamna ca au multi admiratori, bravo lor.
Exotique
EXOTICA
Junior Member

Re: well...

Mesajde vladonne » Mar Oct 23, 2001 3:51 am

[quote]Initial trimis de EXOTICA
[B]

Macar sper ca e cool ca si coleg de facultate, ca muzica lui ma lasa rece. Trupa aceasta nu e pe stilul meu, dar ma rog, e de apreciat efortul pe care il depune. Totusi daca inca mai rezista aceasta trupa, inseamna ca au multi admiratori, bravo lor.
Exotique

Nu cred ca se une problema ...Suingurul motiv pentru care mai exista ca trupa, este penibilitatea aia de emisiune pe care au avut-o la Antena 1 ...Shi care sper eu ca nu se va relua (daca nu s-a reluat deja, ca nu ma uit in week-end la tv ...am shi altele de facut :) )
vladonne
Junior Member

Re: Re: well...

Mesajde Rolf » Mar Oct 23, 2001 11:00 am

Initial trimis de vladonne

Nu cred ca se une problema ...Suingurul motiv pentru care mai exista ca trupa, este penibilitatea aia de emisiune pe care au avut-o la Antena 1 ...Shi care sper eu ca nu se va relua (daca nu s-a reluat deja, ca nu ma uit in week-end la tv ...am shi altele de facut :) )

Nu se reia inca, din cauza unor scandaluri (Hi-Q i-au caftit pe unii chiar de la Antena1 mi se pare, asta vara, prin intermediul bodigaului lor), si emisiunea e in aer. S-ar putea de la anu, dar se pare ca nu.
Rolf
Junior Member

1000 $

Mesajde Vizitator » Mar Noi 06, 2001 3:17 am

asta cica ar fi pretul pentru un playback decent cu o pereche de sani si 2 tipi unul mai ragusit ca restul

care mai pune bani? eu am deja 200$, musx, kickass???

btw, cum va place strategia de marketing: 3 versiuni ale aceluiasi album, doar cu un clip in plus fata de versiunea precedenta???
si ultimul clip, cu ala de seamana cu unul din mozi!!!
Vizitator

bleah

Mesajde n3aGabitz » Mar Noi 06, 2001 4:57 am

Initial trimis de vali

care mai pune bani? eu am deja 200$, musx, kickass???

ba da ce glume aveti in voi....funny rau.....cred ca voi traiti doar pentru voi!
later
n3aGabitz
Junior Member

Re: bleah

Mesajde KickAss » Mar Noi 06, 2001 12:34 pm

Initial trimis de original
cred ca voi traiti doar pentru voi!

AAAAAAH!!! Ne-ai prins!!!!
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Ridica-ti mainile in aer si danseaza cu mine

Mesajde Vizitator » Sâm Dec 29, 2001 8:22 am

Daca castig la "Strada Milion" pun si eu bani sa-i chemam sa faca megashow.

Daca nu reusim sa strangem, facem cerere la "Surprize Surprize", ne dam drept copii orfani care si-au dorit toata viata sa-i vaza.

Sa-i ia naiba de cretini, bine ca le-a intrerupt rahatul de emisiune (desi cu ocazia asta multe inimioare au ramas frante si amortite).

Nu mi-am inchipuit ca exista asa hal de bataie de joc.
Iar "bisericuta" noastra cu Hi-Q este foarte restransa, sa stiti. Chiar si cei mai fideli vizitatori ai site-ului muzica.home.ro gasesc in astia un mare talent si expresie artistica. Va propun un sondaj de opinie pe aceasta tema.

Pedro
Vizitator

SUNTEZI VARZA!!!!!! si nu gresesc...

Mesajde Vizitator » Vin Ian 04, 2002 1:45 am

Ba sunt tare curios cine pana mea suntetzi voi si cu ce va ocupatzi?!
Cred ca suntezi o pacoste pt ai vostri parintzi.
Altceva decat internet nu stiti pot sa pun pariu.
Hai fugiti in alta parte si facetzi gargara dar macar una cu folos si poate pe bani.Ceva imi spune ca suntezi de ultima spetza!

SUNTEZI VARZA!!!!!! si nu gresesc...
Vizitator

Mesajde Vizitator » Vin Ian 04, 2002 2:29 am

Ce salata mea aveti bai cu astia de la Low IQ?
Sunt si ei o formatie, alaturi de multe altele, care se zbate pe droaia de proaste isterice ce isi zic "fane"!
Bai Fane, mai usor ca e apa mica! A nu puteti de tate...cut cut cut...se aude din multime!
SErios....sunt bunicei!Daca atata pot asta e unde nu-i nici D-zeu nu cere!
dar daca-i musay dau si ei 50$ caci am si eu un coleg care e mort dupa Dana! Aflam si noi asea daca poate canta la flaut la fel de bine um canta din buze!!!!
IPSILON
Vizitator

Mesajde Vizitator » Vin Ian 04, 2002 5:52 am

pescari sa fie...ca are balta fraieri..peste, adica
Vizitator

Înapoi la Hi-Q