futu-ti mortii matii de vaca imputita,cretina si cataleptica!tu chiar ar trebui sa iei bataie de la un rocker ca macar sa ai ce povesti.unde dumnezeii matii ai vazut tu batai de astea ma?ca pe vremea aia erai mica,alba si aveai o codita.si mai aveai 1.000.000 de frati.bine dracu ca nu s-au prins toti ca trebuia sa emigram!
cat despre aceste batai,threadu asta nici nu trebuia facut.batai au fost,sunt si vor fi mereu.ma refer la batai intre gasti.ca la fel de bine cum se bate rockeru cu depesaru,asa se bate si ala din a 12-a B cu ala din a 11- a C,si politaiu beat cu tiganu smecher,samd.
acu,ca veniu vorba,tare l-as incinge pe partica asta!pacat ca nu mai e!
Depechisti sau Metalisti?
65 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Re: Depechisti sau Metalisti?
Cine intreaba ? Nu de alta da' decit sa astepti sa iti raspunda cineva , mia bine fugutza la invatat ca imediat vin iar tezele pe voi...
IN orice caz, ei erau mai multi (incluzind o puzderie de pubere), noi eram mai ,,ashpri''.
Tzaranu
IN orice caz, ei erau mai multi (incluzind o puzderie de pubere), noi eram mai ,,ashpri''.
Tzaranu
- Unregistered
Eu nu sunt nici cu metalistii ,nici cu depechistii ! Eu sunt cu fenomenul zappatist. Si nu ma bat cu nimeni si nici nu sunt de acord cu bataile intre bande.
Ar trebui sa se rezolve totul pe cale pasnica si sa fim cu totii frati intre noi. Sa ne iubim aproapele. Sa stam impreuna cu totii la o tigara si o cafea.
Eu asa zic. Asa ca nu vad existenta acestui subiect si nici nu stiu ce avea in cap cel care l-a facut.
Defapt nici nu stiu de ce m-am obosit sa raspund aici ,irosindu-mi timpul,care si asa e prea scurt si fuge repede. Dupa cum remarca si Eminiescu prin motivul Fugit ireparabilus tempus. Adica scurgerea ireversibila a timpului.
Ar trebui sa se rezolve totul pe cale pasnica si sa fim cu totii frati intre noi. Sa ne iubim aproapele. Sa stam impreuna cu totii la o tigara si o cafea.
Eu asa zic. Asa ca nu vad existenta acestui subiect si nici nu stiu ce avea in cap cel care l-a facut.
Defapt nici nu stiu de ce m-am obosit sa raspund aici ,irosindu-mi timpul,care si asa e prea scurt si fuge repede. Dupa cum remarca si Eminiescu prin motivul Fugit ireparabilus tempus. Adica scurgerea ireversibila a timpului.
-
Haggis McMutton - Junior Member
Re: Depechisti sau Metalisti?
Initial trimis de dEPECHEmIND
Prin anii 80 era un conflict intre fanii muzicii,si anume intre depechisti si intre metalisti. Ascestia erau in egala masura, dar metalistii aveau ca idoli mai multe formatii hard-metal. Depechistii erau fanii Depeche Mode sau ai altor formatii NewWave si post-punk.
Totusi, depechistii o mai ,,luau in bot" de la metalisti pe strada.
Inca mai exista depechisti si metalisti dar nu se mai manifesta cum o faceau in anii 80.
In acest sondaj puteti sa spuneti ce sunteti sau cu cine tineti.![]()
Auzi? De ce nu ai numit threadul tau "depasiti sau manelisti?", ca era mai cool

V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
65 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii