Formatia " XXL si 10 Grei"
16 mesaje
• Pagina 1 din 1
Ehehe
Pai .. dap pe CASA a aparut .. dar .. ce am uitat sa va spun este ca aceasta trupa este o trupa din provincie .. chiar din Bací¥u :-)
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Lol
Dap .. dar ce sa`i faci .. provincie .. si uite ca au ajuns unde au ajuns !
-
AnDrEi - Junior Member
Am si eu un album
Am si eu un album XXL si e super belea, mai ales Freestyle! Dar nu stiu unde anume canta Rasa, ca vroiam si eu sa stiu... makes no difference anyway!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Re: Am si eu un album
Eu am "personajul negativ" si este un album destul de bine produs (imi plac toate melodiile - in afara de freestyle-ul care mi se pare o aberatie de mahala).
Insa Personajul bun si privesc de sus sunt niste piese foarte bine facute. SI restul albumului e bine, si chiar as compara albumul cu ala a lu' Mahsat - laboratoru'. Parerea mea e ca mahsat e mai prost decat xxl, da ma rog.
hai pace
Insa Personajul bun si privesc de sus sunt niste piese foarte bine facute. SI restul albumului e bine, si chiar as compara albumul cu ala a lu' Mahsat - laboratoru'. Parerea mea e ca mahsat e mai prost decat xxl, da ma rog.
hai pace
Initial trimis de AdevaRapper
Am si eu un album XXL si e super belea, mai ales Freestyle! Dar nu stiu unde anume canta Rasa, ca vroiam si eu sa stiu... makes no difference anyway!
- mufinas
- Junior Member
Noutate
XXl & 10 Grei vor scoate un nou album care se va numi "In viteza" :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Sper ca odata cu acest nou album, XXL sa nu-si schimbe stilul aparte in muzica rap romaneasca, stil pe care il apreciez foarte mult!
-
Raspuns
AdevaRapper , eu nu stiu ce melodii au .. eu am vazut doar 1 poza care e facuta pentru acest album si ce pot sa iti spun ..e marfa :-)
-
AnDrEi - Junior Member
Daca poti sa-ti dai seama dintr-o singura poza cat de marfa poate suna viitorul album, esti tare, man, felicitarile mele!
PS: Sper sa pronostichezi corect!

PS: Sper sa pronostichezi corect!
-
Noutati :-)
Albumul "In viteza" apare in luna Mai 2oo3 , va contine 12 piese zic eu pe gustul tuturor . Sper sa va placa .. oricum la acest album s`a pus foarte mult suflet ..chiar daca el se numeste "In viteza" a fost facut cu incetinitorul 

-
AnDrEi - Junior Member
16 mesaje
• Pagina 1 din 1