Cand va fi noua emsiune hi-q
15 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cand va fi noua emsiune hi-q
cand vor incepe hi-q o noua serie de emisiune. Astept rasp. de la baieti.
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Oare stii cat mi-e de dor?
As vrea sa pot zbura iubirea mea
Pana dincolo de nori.
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
dupa mine aceasta intrebare ati pus-o cam repede deoarece nu cred ca inca se stie ceva concret despre emisiune plus ca se apropie sarbatorile asha ca eu zic ca prin ianuarie se poate discuta acest subiect! dar asteptam un punct de vedere oficial din partea baietilor!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
eu sunt de pare cu sly... asa ca avem de asteptat 

Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
- Lovely Girl
- Junior Member
Initial trimis de Lovely Girl
Dar ei intra pe forum?
pai stiu ca mai este dar astept un raspuns concret de la baieti . pa
Ma trezesc plangand cu tine-n gand
Pana dincolo de nori.
Pana dincolo de nori.
- rrb
- Junior Member
Initial trimis de Lovely Girl
Dar ei intra pe forum?
Se pare ca tu nu prea intrii pe forum..sau atunci cand intrii nu prea citeshti ceea ce scrie pa aici ..

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Initial trimis de Dee Dee
Se pare ca tu nu prea intrii pe forum..sau atunci cand intrii nu prea citeshti ceea ce scrie pa aici ..![]()
Nu sunt carcotash si nu caut nod in papura dar:
2.Da lasati omanenii sa intrebe,daca nu o sa mai fie nici o ..emisie?
1.(!)Please check your spell before you post a note here :-).I won't point it to you,it's ;s too obvious because it is twice same mistake.So,beware and check first.
I'll keep my mouth shut....this time
Go Hi-Q ! :kiss:
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
-
haifi - Junior Member
Raspuns
Am vb aseara cu Florin si mi`a spus ca acum de sarbatori vor si ei ca sa se odihneasca.. deci cred ca o noua emisiune cu Hi-Q va fi .. nush cand .. !
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
1. haifi, nu ca vreau sa fiu rau, dar Lovely Girl asta a bagat intr-o noapte vreo 90 de posturi, si in proportie de 99 la suta au fost de bagare in seama, ca si asta. Pe fata cu pricina nu cred ca o interesa foarte mult daca intra cei de la Hi-Q pe forum, cat mai mult sa faca posturi (vezi dovada intr-un post de-al meu de pe Aberatii, Ce nu ne-a incantat sufletul pe ziua de azi).
2. Dee Dee, schimba si tu, te rog, titlul acestui thread din "Cand va fi noua emsiune hi-q" in "Cand va fi noua emisiune Hi-Q". Nu cade cerul daca ramane asa, dar nici daca se face rectificarea cu pricina. Merci!
2. Dee Dee, schimba si tu, te rog, titlul acestui thread din "Cand va fi noua emsiune hi-q" in "Cand va fi noua emisiune Hi-Q". Nu cade cerul daca ramane asa, dar nici daca se face rectificarea cu pricina. Merci!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: Raspuns
Initial trimis de Andrei
Am vb aseara cu Florin si mi`a spus ca acum de sarbatori vor si ei ca sa se odihneasca.. deci cred ca o noua emisiune cu Hi-Q va fi .. nush cand .. !
Probabil noua emisune (daca va exista) va incepe dupa sarbatori nu? :A
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Raspuns
Yup .. cred si eu .. desi ar exista si acea posibilitate ca Hi-Q sa nu mai faca nici o emisiune 

mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Re: Raspuns
Initial trimis de Andrei
Yup .. cred si eu .. desi ar exista si acea posibilitate ca Hi-Q sa nu mai faca nici o emisiune![]()
o posibilitate urata! Mi-e dor de emisiunile lor! :cry:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
15 mesaje
• Pagina 1 din 1