Vreau sa imi fac noi prieteni
39 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
blond, 1.74 kg nici prea multe nici prea putine, ochi albastrii, student, zic eu inteligent (hahaha) detalii la
oranje@flashmail.com
p.s. am 21 si sunt din bucuresti
bani, masina si fata nu posed
oranje@flashmail.com
p.s. am 21 si sunt din bucuresti
bani, masina si fata nu posed
- Orange
- Junior Member
Re: Vreau sa imi fac noi prieteni
Initial trimis de MeG
salut...
vreau sa imi fac noi prieteni... prietene.... sunt blonda-satena,. am ochii verzi-albastri... 50 kg si 1,68 si imi plac Animal X , Vama Veche, Taxi.... si imi place sa am cat mai multi prieteni! :-)
Buna ma numesc robert si imi place si mie sa am cat mai multi prieteni sunt blond-saten am ochi verzi 1.70 si sunt din t.m daca vrei sa ne cunoastem si sa fim prieteni contacteazama la adresa de e mail ghetau_robert@yahoo.es... ciao sper ca ne vom cunoaste iti urez bafta si multe pupicuri ciao...!!!!
- Vizitator
buna
buna !s marius am 17 ani si-mi pari interesanta!daca te intereseaza un prieten in plus te rog scrie-mi la marius_ice2002@yahoo.com sau intra pe pmarius.8m.com (pagina ce va fii in curand gata).sper ca ti-am captat curiozitatea!pa!
- BITBOY
buna
buna !s marius am 17 ani si-mi pari interesanta!daca te intereseaza un prieten in plus te rog scrie-mi la marius_ice2002@yahoo.com sau intra pe pmarius.8m.com (pagina ce va fii in curand gata).sper ca ti-am captat curiozitatea!pa!
- BITBOY
Marius ma cheama si s la dispozitia ta!
marius_ice2002@yahoo.com!
de mine ai nevoie draga!
de mine ai nevoie draga!
- Vizitator
39 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2