oglinda reflectorizanta

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

"muzik k" muzik dar versurile "doare"

Mesajde packardb » Dum Dec 08, 2002 3:42 pm

Mai oameni buni...is it just me? sau versurile melodiilor romanesti n-au sens si sunt si sunt si gresite din punct de vedere gramatical...voi ce ziceti? E normal asa ceva?
packardb
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Dec 08, 2002 4:54 pm

Eu cred ca nu exista greseli din punct de vedere gramatical in versurile din muzica usoara romaneasca. Sau, ma rog, pana nu vad!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Eh nu...

Mesajde MasterGz » Lun Dec 09, 2002 1:28 am

Da..in muzica usoara poate nu exista..insa exista din plin in: muzica dance, in manele, si chiar in pop-rock(ex..aia cu ca cafeaua). Taranii astia ar trebui sa se mai duca si pe la scoala..si sa nu mai faca muzica dupa ce au adus oile de la pascut. Fuck'em.
MasterGz
Junior Member

Re: "muzik k" muzik dar versurile "doare"

Mesajde B_zkita » Joi Dec 12, 2002 6:06 pm

Initial trimis de packardb
Mai oameni buni...is it just me? sau versurile melodiilor romanesti n-au sens si sunt si sunt si gresite din punct de vedere gramatical...voi ce ziceti? E normal asa ceva?

Pai tu cezi ca site-ul asta ce face? Ai aici destule exemple...
B_zkita

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii