Voltaj in carne si oase

3SE, AndreEA, Andreea Balan, Animal X, Blondy, Candy, O-ZONE, Simplu, Taxi ... tot ce tine de acest gen de muzica

Mesajde sly » Joi Oct 31, 2002 9:21 pm

desi stiam de saptamana trecuta ca Voltaj vor veni in iasi sambata pe 2 noiembrie stirea mi-a fost confirmata de prietena lui calin dana nalbaru!
pe 2 noiembrie, Iasi,discoteca rosu&negru voltaj vor sustine un concert! sper sa ajung shi eu shi sa vad cum se simt baietii dupa ce au trecut prin ce au trecut ! shi plus ca nu i am mai vazut din vara!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde sly » Sâm Noi 30, 2002 3:23 pm

joi,5decembrie2002 voltaj vor sustine un concert alaturi de st. banica shi Holograf in iasi la Sala Polivalenta cu ocazia "Galelor Hit"(hit-post de radio din iasi)
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde ANA_HIQMINE » Dum Dec 01, 2002 6:32 pm

Initial trimis de deertet325
forever_clo, sun curios ce stii despre fostul tobosar? adica, de ce a fost dat afara din trupa?
eu cred ca voltaj-ul canta playback.

Sal! In primul rand sunt sigura ca nu ai fost in viata ta la un concert Voltaj,pentru ca daca ai fi fost nu ai mai fi spus asemenea tampenii.Eu iti sugerez sa mergi la unul pt.ca ti-ar face bine.A....si in legatura cu Paul-fostul baterist-nu stiu cine a inventat ca a fost dat afara pentru ca ei au ramas in continuare prieteni.A fost hotatarea lui de a parasi trupa si nu a fost nici o cearta!
ANA_HIQMINE
Junior Member

Mesajde forever_clo » Sâm Dec 07, 2002 4:46 pm

Initial trimis de deertet325
forever_clo, sun curios ce stii despre fostul tobosar? adica, de ce a fost dat afara din trupa?
eu cred ca voltaj-ul canta playback.

stiu de ce dar nu prea as putea sa divulg acest secret.......sorry...
Ma gandesc "IN FIECARE ZI" numai la tine, si nu stiu ca m-as face fara tine!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"UN MINUT" as mai fi vrut sa dansam "ROCK'N ROLL" dar stiu ca nu se poate.
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
forever_clo
Junior Member

Mesajde forever_clo » Sâm Dec 07, 2002 4:47 pm

Initial trimis de ANA_HIQMINE

.A....si in legatura cu Paul-fostul baterist-nu stiu cine a inventat ca a fost dat afara pentru ca ei au ramas in continuare prieteni.A fost hotatarea lui de a parasi trupa si nu a fost nici o cearta!

Aici nu ai dreptate, mai informeazate si tu putin ok !!!!!!!!
Sper ca stii ca "TU ESTI DRAGOSTEA MEA" si cu toate ca esti mult "PREA DEPARTE" vreau sa stii ca imi este "DOR DE TINE, DOR DE NOI".
"TOATA LUMEA" stie "CAT TE IUBEAM" dar acum ca vraja dintre noi s-a spulberat, nu mai pot sa-ti spun decat ca nu te voi uita....
forever_clo
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Dec 08, 2002 11:59 am

Paul nu a plecat din proprie initiativa, ci a fost dat afara. Decizia a apartinut celor de la casa de discuri cu care Voltaj are contractul. Motivul nu pot sa-l spun. forever, este asa sau am fost informat gresit?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SharKana » Dum Dec 08, 2002 9:54 pm

chiar nu stiu de ce sut asa putini fani voltaj
au cele mai bune melodii
poate ca nu e o "hienuta"care sa faca play back
in rom(si nu numai)formatiile cele mai indragite sunt cele cu fete super
si baieti "tari"
oricum voltaj sunt una din cele mai bune formatii romanesti
SharKana
Junior Member

1360

Mesajde baixinho© » Vin Ian 03, 2003 10:09 pm

Am urmarit pe B1TV recitalul dat de Voltaj la Circul de Stat, cu ocazia petrecerii de Revelion si mi s-a confirmat inca o data o chestie pe care o stiam de foarte multa vreme: baietii stiu sa faca atmosfera. Nu cred ca toti cei care erau acolo, in arena, si dansau erau fanii lor, dar mai toti cantau si dansau pe melodiile lor. Este foarte adevarat, ca au interpretat cele mai cunoscute melodii, dar asta nu cred ca scuza comportamentul persoanelor cu pricina.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde forever_clo » Vin Ian 10, 2003 11:48 pm

Initial trimis de baixinho
Paul nu a plecat din proprie initiativa, ci a fost dat afara. Decizia a apartinut celor de la casa de discuri cu care Voltaj are contractul. Motivul nu pot sa-l spun. forever, este asa sau am fost informat gresit?

BAIXINHO ai mare dreptate dar oare stim amandoi acelasi lucru??
sper ca da........oricum ceva adevar exista.....
forever_clo
Junior Member

Mesajde forever_clo » Vin Ian 10, 2003 11:49 pm

Initial trimis de forever_clo

BAIXINHO ai mare dreptate dar oare stim amandoi acelasi lucru??
sper ca da........oricum ceva adevar exista.....

ORICUM DE ACUM INCOLO NU MA MAI BAG....... pa pa
forever_clo
Junior Member

Mesajde Salma » Dum Mar 09, 2003 11:20 pm

Initial trimis de baixinho

Paul a parasit trupa pentru ca trebuia sa plece din tara, pentru a muncii in strainatate. Din pacate, nu a reusit sa plece cand trebuia, asa ca a mai ramas pe aici o vreme. Daca erau certati si l-ar fi dat afara nu-i tinea locul lui Oliver. Sursa informatiei: Paul.
Salma

Anterior

Înapoi la Pop si Dance romanesc