Ce ne-a incantat sufletul astazi....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Mirela » Mie Dec 04, 2002 12:59 am

si care e locul ala de dat cu capul ?????

la ora asta sunt incantata ac INCA nu a venit nici in gabor sa ma ia pe sus ca trebuie sa incuie cladirea :D
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Dec 04, 2002 1:04 am

Poate vine gaborimea romana acolo peste tine in laborator in Irlanda....si te duce cu duba pana la camera. Si itzi aplica si doua bastoane dupa ceafa ! :p

Pe mine ma incanta....ca sunt nebun ....si ca ma veselesc fara sa am motiv !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Dec 04, 2002 1:07 am

Initial trimis de Mirela
la ora asta sunt incantata ac INCA nu a venit nici in gabor sa ma ia pe sus ca trebuie sa incuie cladirea :D

Sa vina garda sa ma ia ... nu e vina mea, marijuana...
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Dec 04, 2002 1:11 am

Corect este : chematzi gaborii sa vina sa ma ia .....nu e vina mea...Marijuana ! high....cum e sa fi high ? :p

dar oare de ce s-a incetatenit cuvantul asta.....gabor ? de la ce o veni ?

Cine nu sare,cine nu sare....or este gabor ...or e prost de moare ! :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Mie Dec 04, 2002 10:21 pm

Si eu care ma steptam la ceva mai inteligent de la voi doi... :D

Dupa asemenea posturi nici nu meritati sa va spun ce m-a incantat pe mine astazi .
Da' nah , hai ca sunt miloasa si va spun .

Azi mi s-a indeplinit un mare vis , un vis de cand eram mic copil si ma uitam la televizor , de-a dreptul in extaz , de cate ori era vreo scena de balet . Balerinele ma fascinau cu totul , nu puteam intelege cum de se misca cu atata gratie . Vroiam sa fiu in sala sa vad cu ochii mei daca nu cumva le tine cineva legate cu o ata din tavan , de stau asa pe varfuri si se misca de parca plutesc .
Da , azi am fost la balet . Pentru prima data in viatza . Si ce senzatie superba , sa ti se implineasca un asemenea vis . Oazii ca astea ma fac sa suport mult mai usor faptul ca sunt departe de casa...
Pe o scena la doar cativa metri de mine , compania de teatru si balet St . Petersburg mi-a incantat sufletul si simturile cu o foarte frumoasa punere in scena a superbei piese a lui Piotr Ilici Ceaikovsky , " Lacul Lebedelor "

Eh , este ca am de ce sa fiu incantata ?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Dec 04, 2002 10:38 pm

Nimic nu poate fi mai frumos decat sa itzi realizezi visele din copilarie. Eu inca nu mi-am realizat visul meu,dar ma bucur pentru tine Mirelo ca ti l-ai realizat pe al tau. Eu,copil fiind,in timp ce tu urmareai balet la televizor... urmaream meciuri din NBA. Nu intelegeam cum oameni precum Earvin "Magic" Johnson,Clyde "The Glide" Drexller sau Karl "The Mail Man " Malone pot face asemenea lucruri uluitoare. Imi dadeau lacrimile..doar privindu-i prin intermediul micului ecran.

Mi-am promis mie atunci,ca tre' sa vad un meci pe viu,la fatza locului. Inca mai cred in acel vis...si voi face tot posibilul sa mi-l indeplinesc. Visul unui copil de 12 ani....de a vedea pe viu un spectacol incredibil.

Eu am fost la balet,cand eram mai mic....dus cu fortza de parintzi. :) Nu mai imi aduc aminte cum a fost. :D

Revenind la subiectul nostru....astazi m-a incantat faptul ca sunt un mare si desavarsit bucatar. In curand vetzi aveao noua reteta a la Moshu . Urmaritzi threadul d p scoala veche....care se ocupa cu aceste lucruri culinare,lucruri foarte dragi mie. :@)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mie Dec 04, 2002 11:31 pm

Faptul ca am reusit sa intru intru pe net pana la urma pentru ca voiam sa ma uit pe http://www.andreigheorghe.ro :) sa vad si io care-i treaba ....

Are si el un forum :P ...interesant...acum imi fac cont si acolo ....!
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Joi Dec 05, 2002 3:28 am

Mirelo, ce vazusi tu se cheama balet clasic. Nu zic ca nu e frumos ( mai ales Ceaicovsky) dar... baletul modern e mult mai "interesant". Uite de ex. un balet pe care l-am vazut pe ARTE: Stravinsky - Sacre du printemps in coregrafia lui Maurice Bejart

Azi, ca de obicei, nu prea m-a incantat nimic.. poate doar anumite prezente feminine
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Dec 05, 2002 9:29 am

Am vazut si eu pe ARTE (sau pe Muzikk) balet modern,poate prea modern avand in vedere ca atat balerina cat si balerinul....erau nud. :p
In afara faptului ca nu aveau deloc haine pe ei....sa stitzi ca prestau chiar foarte frumos si cu multa gratie.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Jasmine » Joi Dec 05, 2002 7:54 pm

am vorbit cu un vechi prieten de-al meu pe ym...dulcele,scumpul meu mosh...care parea foarte interesat de menstruatie,de tipuri de tampoane...

anyways...am avut o conversatie extrem de palpitanta(ca sa zic asa) ...cu Alin...poate si-a schimbat impresia care si-o facuse despre mine... la urmatoarea intalnire in backstage sigur nu mai vin cu teama..nu o sa ma bata! :)

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde sly » Joi Dec 05, 2002 8:05 pm

pai sa vedem:
1. ca am gasit pe net unele melodii care le cautam demult timp
2. ca netul merge extrem de bine
3 ca am scapat de teze
4.Am gasit o melodie de care nu stiam adik Parazitii&AndreiGheorghe shi imi place cum suna desi nu sunt fan parazitii!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Wild Rose » Joi Dec 05, 2002 10:18 pm

1. Vestea pe care mi-a dat-o Dee Dee :kiss:
2. M-am reintalnit cu 2 vechi prieteni....pe care ii cunosc din clasa a 2a...:D
3. e 5 decembrie (se aproprie vacanta...)
4. am scapat de tipetele profei de mate (2 prietene din pacate...nu au reusit)... asta da motiv! inspecial ca daca afla ce facuseram cu 2 minute inainte sa apara... aveam probleme mari!
5. hm...nu mai stiu!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Dec 07, 2002 9:11 am

ca am primit un sms de la orange prin care eram anuntat ca iar am primit bonusul de 1$ pentru apelurile primite shi astfel cartela mea care trebuia sa expire in ianuarie va expira in februarie!
cool!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Wild Rose » Dum Dec 08, 2002 12:29 am

M-am intalnit astazi cu: Jasmy, Dee Dee, Annais, si BabyGirl (my sweet sis's)...ne-am distrat de minune toate (pacat ca nu a putut sta mai mult Dee Dee... :kiss: ) Totusi, mi-a parut super bine sa le intalnesc insfarsit pe toate:D

:kiss: 2 all of them!
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde genicon » Dum Dec 08, 2002 3:19 am

Azi am vazut iar videoclipul fetelor de la TNT. Chiar imi place formatia asta noua, pe bune. Sunt misto. Hai sa va dovedesc! Stiti ce imi place mie la TNT? Roscata...
:D
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde Jasmine » Dum Dec 08, 2002 5:44 pm

M-am intalnit cu cea mai frumoasa gagica de pe fanclub.ro --> dee dee (adica sora`mea) :yD

Jasmine
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Dec 09, 2002 2:55 am

Fetelor... mai usor cu intalnirile... nu cred ca ne intereseaza din moment ce nu oferiti detalii. Va rog sa luati o pauza cu astfel de relatari.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Lun Dec 09, 2002 12:03 pm

ma voi intalni cu cineva drag mie si s-ar putea sa ma duc la concert la vdv...daca afla zgubi mai repede la ce ora incepe concertul....
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde Faded Existence » Lun Dec 09, 2002 3:56 pm

1) Stau in pat acasa and I'm surfing the Net from my laptop!!!
(Vad ploaia afara.....e foarte relaxant!!!)
2) Am primit o veste importanta, care imi poate schimba viata.
3) Se apropie Craciunul si IMI voi cumpara un cadou de milioooooaaaaaneeeeee!!!!
"The distance grows
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
Faded Existence
Junior Member

colinde , colinde , e vremea colindelor...

Mesajde Mirela » Lun Dec 09, 2002 6:17 pm

Domne , Domne , aseara ma pufni plansu' intr-o biserica romano-catolica din shentru' Dublinului , asa de fromos ne-o colindat Stefan Hrusca .
N-am cuvinte sa va descriu cum rasuna biserica de colinde ( eram cam 500 de persoane ) si cata bucurie a adus omul ala in inimile atator romani care nu au mai fost de atata timp acasa , sau care vor face sarbatorile departe de cei dragi .
Domne , si mi-am facut o crushe asa maaare-mare s-am zis : " Multzamescu-Ti Tie , Doamne , pentru tate binecuvantarile pe care mi le-ai dat pa lumea asta , si pentru faptul ca in mai putin de 10 zile am sa fiu acasa , in Focsheniu' meu drag . "
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde MiG29 » Mar Dec 10, 2002 2:12 am

Oana(nu cea d p forum).....
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde baixinho© » Mar Dec 10, 2002 8:27 am

Oana, cum a fost la intalnire? Dar la concert?

On topic: maine plec la Sibiu pentru cinci zile. Altfel spus, ies si eu din Bucuresti pentru o perioada mai indelungata. Pe de alta parte, imi vine sa-mi dau palme ca o sa ratez concertul lui K-gula, dar sper sa aiba cineva inspiratia sa-l filmeze si bage "rezultatul" pe net. Revenind la plecarea mea (apropo, interesa pe cineva? :D ), ma duc la "Cupa Stalinskaya" la fotbal in sala. Stalinskaya.... imi spune ceva numele asta, dar nu stiu ce... :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde J'adore » Mar Dec 10, 2002 8:55 am

Faptul ca in mai putin de 14 ore o sa decoleze avionul care o sa ma duca in "my homeland" unde o sa ma revad cu familia mea iubita.:a
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Dec 10, 2002 9:10 am

Huh...doar ce am aflat ca ne dau astia la munca bonus de Craciun!!!

Unii zic ca ar fii 5% din venitul anual.....dar mie si mi-ar ajunge si citeva milioane, sa-mi platesc netul, ca-s in restantza :(
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde afra » Mar Dec 10, 2002 3:30 pm

Ce m-a binedispus astazi?Faptul ca am aranjat cu profesorii sa luam vacanta de vineri pana la jumatatea lui ianuarie.
afra
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Dec 10, 2002 9:26 pm

hm.... sincer sa va spun, astazi m-am bucurat foarte mult pentru ca l-am auzit pe moshul si eu...ce mult a trecut... tre sa va spun ca are o voce superba! (go go moshule) inspecial cand canta piese de genul: Sa pot ierta, pentru ea, Prima Iubire, si desigur, o manea (nu prea stie el manele, dar lasa ca se descurca)...

moshule: u made my day! BIS!!! :A
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mar Dec 10, 2002 9:35 pm

ca sa nu mai vorbim despre amor amor al domnisoarei..pardon..doamnei cristiana raduta B.
... moshule..u `re simply the best....better then all the rest...betten then everyone...lol

Jasmine
Junior Member

Re: Cine/ce ne place!

Mesajde Panshui » Mie Dec 11, 2002 12:44 am

Am rení£scut ca un copac de sarmí£ dupí£ un ger pedepsitor. Mangai un trandafir, ofrandí£ iubirii mele, ºi pe stradí£ un prieten imi strigí£ Ã¢Â€ÂžNoroc!â€Â
I'm just a regular guy from outer space.
Panshui
Junior Member

Mesajde Hera » Mie Dec 11, 2002 1:20 am

Panshui ai ban pe o saptamana pe forumul "aberatii".

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=105018#post105018
Hera
Junior Member

Mesajde aphextwinz » Mie Dec 11, 2002 2:39 pm

Hera, the almighty mod, doh :rolleyes:

ps: sunt ontopic ;b
aphextwinz
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma