having a bad day?!..sau Ce nu ne-a incantat sufletul astazi!
Moderator: anjin-san
Posturile de tot ecscrementul ale unor lutze.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
am fost sambata noaptea la un restaurant chinezesc si am vazut o p*** de cerb pusa la murat...arata super naspa...dar ce m-a uimit faptul ca avea vreo 40 cm...oricum semana cu o creanga de copac...
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
cineva are texte cu mine....

-
Love2Fly - Junior Member
Prostie? Tampenie? Bagare in seama? Cate putin din toate?
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI
-
Re: mda, se pare ca azi a fost o zi "speciala"
Bucuria unei sforí¾í£ri de uriaº, cí£zute din cerul abastru al inconºtiení¾ei. Mí£ iau de un picior ºi strí£bat diagonalele sufletului de marinar al morsei inecate in sos propriu. Sunt un biet cí£lí£tor dezolat de priveliºtile de coºmar ale lunii. Mí£ intorc atent cí£tre mine, atent sí£ nu mí£ impiedic, ºi incerc sí£ mí£ aflu, inaintea altora. Nu ºtiu ce sí£ mai fac pentru a scí£pa de obsesia absolutului. Paradisul se aflí£ chiar sub ochii mei. Dar continui sí£ incerc a prinde orizontul de maní£, ºi cand reuºsesc sí£-l leg cu aí¾í£ de otgonul imaginaí¾iei de fier a perdelei de fum, infractorul conºtiiní¾ei vine ºi roade ca un armí£sar aprig firele tranzií¾iei de la fericire la neputiní¾í£. Mí£ strig ca pe un evadat, mí£ fugí£resc ca pe un proscris, imi ascult inima bí£tand ºi cí£znindu-se sí£ iasí£ afarí£ din coºul pieptului. Mi-o smulg cu incantare ºi o ví£d roºie ca focul ce mi-a ars lutul in ziua dintai. Sunt sí£rac de lacrimi amare. Mí£ indulcesc, drept consolare, lacrimile ipocrite ale altora, dar eu rí£man cu lacrima de nea a scoicii de pe fundul mí£rii
I'm just a regular guy from outer space.
- Panshui
- Junior Member
1. Nu prea mai sunt bilete ptr concert....damn...
2. M-am certat cu maica-mea...
3. :cry: Sopra.....pleaca :cry: (sau ma rog, nu se mai ocupa de fanclub ca inainte)
4. se aproprie ziua de maine...o zi oribila...Vineri 13..si io am teza:(
2. M-am certat cu maica-mea...
3. :cry: Sopra.....pleaca :cry: (sau ma rog, nu se mai ocupa de fanclub ca inainte)
4. se aproprie ziua de maine...o zi oribila...Vineri 13..si io am teza:(
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Initial trimis de baixinho
Prostie? Tampenie? Bagare in seama? Cate putin din toate?
pe langa astea as adauga : m**e!
bre,sa va spui:in primul rand sunt fericit.ca a fost o zi misto.ca m-a ofticat rau de tot,da' in draci un user de pe forum d-aci,ca s-ar putea sa ma angajez undeva super-misto,ca sunt beat,ca poimaine voi asista la taierea porcului,ca afara e frig,ca s-au scumpit tigarile,ca exista bautura pe lumea asta,ca exista femei pe lumea asta,culmea ca unele sunt chiar bune,ca ma cert cu a mea gagica din 5 in 4 minute,ca o sa ajung burlac,ca am datorii fenomentale,ca nu mai am iarba,ca ursu nu mai are coada,ca vor sa ma dea afara din camin,ca ai mei colegi sunt niste ****** - adica s*g p**a,ca abstinenta!!!!!!!!!
CA ROMANIA E DE C***T!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
DA! i had a verry bad day today!
pentru ca mi-am pierdut pixurile pe care mi le-am cumparat de dimineatza ! :mad:

It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Faptul ca inafara sa vorbesc la telefon, n-am facut mai nimic (maine incepe distractia ...)
m-am certat cu cineva (din nou!)
inca ma doare capul!! Astazi, m-am convins sa nu mai merg in viata mea la coafor daca nu e coafeza mea.... Nu va imaginati ce-am patit eu pe acolo...
trebuie sa mai si invat pe ziua de azi...si n-am chef :cry:
hm... fammefatale care este defapt lil'lizard! Will she EVER give up???
cam atat:D
m-am certat cu cineva (din nou!)
inca ma doare capul!! Astazi, m-am convins sa nu mai merg in viata mea la coafor daca nu e coafeza mea.... Nu va imaginati ce-am patit eu pe acolo...

trebuie sa mai si invat pe ziua de azi...si n-am chef :cry:
hm... fammefatale care este defapt lil'lizard! Will she EVER give up???
cam atat:D
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
dEPECHEmIND, ai cumva idee cui apartine aceasta fraza (scrisa pe 5 decembrie): "De-acum inainte am sa postez doar pe forumul Depeche Mode, atunc cand am sa am ocazia."?
ANTI
-
Initial trimis de Alin
ca m-a ofticat rau de tot,da' in draci un user de pe forum d-aci,
tinand cont ca e scris pe 13, iar eu te-am vazut ultima oara pe 12...stau shi ma intreb...io-s ala? :con:
-
cutuma© - Mesaje: 3047
nu ai fost tu,stai linistit.
azi ma oftic ca nenorocit de catel nu a dormit azi noapte si asadar si prin uramare nici eu si sunt rupt de obosit.
azi ma oftic ca nenorocit de catel nu a dormit azi noapte si asadar si prin uramare nici eu si sunt rupt de obosit.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Initial trimis de baixinho
dEPECHEmIND, ai cumva idee cui apartine aceasta fraza (scrisa pe 5 decembrie): "De-acum inainte am sa postez doar pe forumul Depeche Mode, atunc cand am sa am ocazia."?
Dar tu ai idee ca azi e 16 decembrie?:D
Acu-i acu:p
-
dEpEchEmIND - Junior Member
1. Da' tu ai idee ca mi se rupe?
2. Da' tu stii ca acum Zapp are acoperire nationala.
Revenind:
1. O foarte veche prietena de-a mea (pe care u cunosc de la gradinita, deci de 25 de ani) s-a maritat sambata fara macar sa ma anunte.
2. Varianta de a face Revelionul la Brasov a picat. Ultimele doua variante sunt in vreo piata din Bucuresti (1 %) sau acasa (99 %). Asta daca nu ma invart de ceva pe 27 decembrie, cand o sa ma intalnesc cu cineva drag mie.
2. Da' tu stii ca acum Zapp are acoperire nationala.
Revenind:
1. O foarte veche prietena de-a mea (pe care u cunosc de la gradinita, deci de 25 de ani) s-a maritat sambata fara macar sa ma anunte.
2. Varianta de a face Revelionul la Brasov a picat. Ultimele doua variante sunt in vreo piata din Bucuresti (1 %) sau acasa (99 %). Asta daca nu ma invart de ceva pe 27 decembrie, cand o sa ma intalnesc cu cineva drag mie.
ANTI
-
In ultimele zile ma oftic deoarece si pentru ca mi s-a stricat mobilul.... si de cateva zile incoace... trebuie sa umblu cu o prostie de mobil care saracutzu nici nu merge cum trebuie si nu primesc nici un mesaj, ca sa nu mai spun ca nu mai gasesc incarcatorul si probabil ca acum mobilu meu e super descarcat.... :cry:
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
1. Faptul ca Hera a inchis "Momentul adevarului" de pe "Topuri 2002".
2. Faptul ca mi s-a sters un post (apropo, stiati stimati/stimate domni/doamne/domnisoare ca eu tin la toate posturile mele si imi fierbe sangele in vene de fiecare data cand vad ca mi se sterg "creatiile"?)!
3. Faptul ca nu pot sa fac Revelionul cu cine imi place (dar o sa compensez der la orele 2.00-2.30 incolo, daca nu incurc).
Mai vreti? Mai am!
2. Faptul ca mi s-a sters un post (apropo, stiati stimati/stimate domni/doamne/domnisoare ca eu tin la toate posturile mele si imi fierbe sangele in vene de fiecare data cand vad ca mi se sterg "creatiile"?)!
3. Faptul ca nu pot sa fac Revelionul cu cine imi place (dar o sa compensez der la orele 2.00-2.30 incolo, daca nu incurc).
Mai vreti? Mai am!
ANTI
-
hera, pt mesajul asta, daca mai eram admin, luai avertisment.
pentru ca, dupa cum vezi in linkul din semnatura mea, acolo zice ca avatarii tre sa fie decenti. si al tau nu este. este obositor, neinpirat si aberant.
pentru ca, dupa cum vezi in linkul din semnatura mea, acolo zice ca avatarii tre sa fie decenti. si al tau nu este. este obositor, neinpirat si aberant.
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Probabil faptul ca de revelion o sa stau acasa de nebun......cred ca am luat-o razna ,am refuzat toate ofertele ca sa stau singur de nebun........sunt un adevarat....................
.......cred ca o sa ma imbat grav ca oricum la tv nu o sa fie nimik interesant
)))))
.......cred ca o sa ma imbat grav ca oricum la tv nu o sa fie nimik interesant

-
SatyR - Junior Member
Damn!
Deci.....abia mi-am revenit din betzia crunta de acum 2 ore....si imi dau seama ca am avut cel mai de kkt revelion cu putizntza insa culmea....nu am nici o urma de regret...asha mi-am dorit sa fie! poate si pentru ca un an de kkt se termina neaparat cu o noapte la fel iar un an mai de kkt incepe tot cu o noapte de kkt.
p.s: I'm a loser baby so why don't you kill me?
p.s: I'm a loser baby so why don't you kill me?
-
Love2Fly - Junior Member
Si la mine a fost de departe cel mai de kkat revelion,am stat acasa singur de nebun a fost penal,trec printr-o perioada super naspa...am super draci,am boala si pe mine de nu se poate si am ajuns sa-mi urasc prietenii apropiati......ma intrebau ce-i cu mine ca parca nu sunt eu......sa le spun? lllooolll
Grrrrrrr.......ce penal e ca de fiecare data la cumpana dintre ani am stari dastea penale....si se mai gaseste si cineva sa-mi strice buna dispozitie sau ma rog proasta dispozitie.......imi bag ceva in ei d eprieteni.....in momentul de fatza coarnele alea din avatar ma reprezinta 100%,daca ar stii prietenii mei ce gandesc despre ei....
i need help sunt dus......am si baut ce-i drept lol......
Grrrrrrr.......ce penal e ca de fiecare data la cumpana dintre ani am stari dastea penale....si se mai gaseste si cineva sa-mi strice buna dispozitie sau ma rog proasta dispozitie.......imi bag ceva in ei d eprieteni.....in momentul de fatza coarnele alea din avatar ma reprezinta 100%,daca ar stii prietenii mei ce gandesc despre ei....
i need help sunt dus......am si baut ce-i drept lol......
-
SatyR - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma