waiting for tonight - iubeste-ma bine
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
waiting for tonight - iubeste-ma bine
ascultam aseara blondy - iubeste-ma bine si ma intrebam cu ce piesa seamana. si azi mi-a am gasit: jennifer lopez - waiting for tonight
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Re: waiting for tonight - iubeste-ma bine
Initial trimis de zoso
ascultam aseara [b]blondy - iubeste-ma bine si ma intrebam cu ce piesa seamana. si azi mi-a am gasit: jennifer lopez - waiting for tonight [/B]
Eu ascultam aseara J.L. si ma gandeam ca seamana foarte bine piesa ei cu cea a celor de la Blondy.
Parca ar fi copiat-o de la ele.

V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Dar nu crezi ca seamana f. putin shi ''Miki(K-Pital)-Doar noi'' cu ''Kosheen-Hidden''?Asha putin ritmul...?
Eu cred ca seamana Miki-doar noi (la inceput cel putin) cu Kosheen-Hide you !
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
Stupid.....
Acest subiect ar putea sa aiba inca alte 300 asemanatoare lui. Pai credeti ca doar asta e copiata? Hello!:eek: Wake up! Toata muzica romaneasca e "inspirata" mai mult sau mai putzin de undeva....poate rockul ce e original si de calitate...in rest...shit on romanian music!
-
Love2Fly - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii