C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
stimatzi telespectatori, premiul pentru stinsul becului az noapte s-a dus la onkaaaaa!
creca de data asta ma duc sa-mi pui de-o cafea. voi s-avetz spor la shedintzele vietzii voastre, la proforme, prezentari, pemeie, ingaurit, spalat pa jos, shi care ce mai prestatzi p-acolo.
aiule, cum stam cu termometrul la bkk? caci nu pot incepe ziua far sa shtiu mersu' la vreme.
creca de data asta ma duc sa-mi pui de-o cafea. voi s-avetz spor la shedintzele vietzii voastre, la proforme, prezentari, pemeie, ingaurit, spalat pa jos, shi care ce mai prestatzi p-acolo.
aiule, cum stam cu termometrul la bkk? caci nu pot incepe ziua far sa shtiu mersu' la vreme.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
anguse mea culpa
stiu ca nu poti incepe o zi de munca fara informatia asta vitala
deci la bkk sunt 32, dar mai important, la phuket 36
stiu ca nu poti incepe o zi de munca fara informatia asta vitala
deci la bkk sunt 32, dar mai important, la phuket 36
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de eyewitness
bah vali iti aprinsesi o lumanare ca-ti muri p*** sau de ce? ca nu inteleg chestia cu ceaiu... era mai buna o coliva bah....
nu mah, s-a luat curentul, lumina, electrica SA...mama ma-sii
p**a merge, ca nu stie carte

some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
bine bah cum dracu sa nu ma oftic? tu nu te-ai oftica in locul meu ? sa-ti bucuri numa ochii ....ca altceva....la batranete ce sa-ti mai bucuri?...
-
bah aphex se joaca cu focu...poate ia ban pe generalitati si sa-l vaz unde mai posteaza pe forumu asta...
-
eh, gasesc io un coltzishor, poate va apucatzi shi voi sa vorbitzi de quarci shi sa va luatzi cu mine-n clontz ;D
- aphextwinz
- Junior Member
Initial trimis de aphextwinz
eh, gasesc io un coltzishor, poate va apucatzi shi voi sa vorbitzi de quarci shi sa va luatzi cu mine-n clontz ;D
bah carturare cand o sa traduceti si-n romaneste ce vorbiti tu cu fane pe-acolo poate o sa intram si noi , si nu sa ne clontzim ci doar asa la mishto , mai mult off topic.
-
- aphextwinz
- Junior Member
pai mare parte din ardeal, mare parte din moldova si cam toata muntenia. ceva mai accesibila e dobrogea...in rest totu e ok inteleg perfect.
-
pai nu zisei odata ca acu imi bucur doar ochii ca altceva mai greu. pana si limba a inceput sa-mi joace feste....asta e ....
-
bah cm, care mai dati inca cu shomoiogu, vedeti sa nu uitati lumina aprinsa ca face contoru precum ventilatoru...
-
- aphextwinz
- Junior Member
Initial trimis de onk
1. auzi ma cm, daca cineva nu intra mai mult timp pe cm, inseamna ca munceste?
2. mai sta careva? care sufla-n lumanare az?
1. normal!
2. io, io, io! preda acilishea shtafeta!
- angus
- Junior Member
AMR 7
hai neata,
mandra tara tanar colt de rai
noi veghem sa ai
numa' flori pe plai...tralalala ...hai la munca tovarasi...
ptiu ca era sa uit. la phuket sunt 35 de grade ...asta mai mult pt nasha ca ea e mai interesata dupa cum constatai io....
mandra tara tanar colt de rai
noi veghem sa ai
numa' flori pe plai...tralalala ...hai la munca tovarasi...
ptiu ca era sa uit. la phuket sunt 35 de grade ...asta mai mult pt nasha ca ea e mai interesata dupa cum constatai io....
-
am intrat ashea repede, da control, ca sa ies. va spui doar ca az nu va spui nica.
shi ca sa vaz cum ie vremea la bkk. fine, io nu ma-ntere de phuketu' ala al tau, io la bkk am treaba...ca nu shtiam io da ce nu am inceput ziua bine, bina ca mi-am dat seama la timp.
shi ca sa vaz cum ie vremea la bkk. fine, io nu ma-ntere de phuketu' ala al tau, io la bkk am treaba...ca nu shtiam io da ce nu am inceput ziua bine, bina ca mi-am dat seama la timp.
- angus
- Junior Member
bine mah anguse daca iti ajuta la spalat mai eficient parbrize sunt 31 de grade la bkk. iejti satisfacuta acu?
-
aiule, aiule, bine ca te uitashi de doo ori cum ai scris pa litere, ca ierea satz iasa o injuratura dintre taste...noroc ca-i cald la bkk shi merje afacerea cu parbrizili ca focu'.
of-ooof, mai-maiiiiiiii
of-ooof, mai-maiiiiiiii
- angus
- Junior Member
iar n-are astampar carturaru si iar apela la cutiuta cu giumbushlucuri si baga pa graiuri straineze un fel de muzica pt triola cu shpagi in bilutele albishoare ca pt telectuali versati si munciti ca noi...
-
- aphextwinz
- Junior Member
eye+ulei = mujdeiut...ce aphexisme bah frate de ma dadui pe spate. bah dadusi fara mila zic si io sa moara....
-
Initial trimis de zoso
trajic, nici o lutza aseara la miting.
dejeaba poti, daca nu ai cu cine, nu-i asha aiule?
bah vali nu analiza efectu ci cauza...daca nu au fost inseamna ca atunci cand au fost n-ai putut si dejeaba zici tu ca poti ca poate ele considera altceva. la asta nu te-ai gandit nu-i asa?
-