anti SISTEM

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Re: hmm

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 09, 2002 10:49 pm

Initial trimis de Uranium92
:mad:
macar tu nu injuri ca ceilalti dar o sa ma gandesc la propunerea ta desi crede-ma ca mi-e tare greu sa te cred.
Mda, referitor la Sistem , ultima mel a lor , "Senzatii" e "preluata" sau mai bine zis furata de la Paul van Dyk, de pe cd-ul "The Politics of Dancing", cine nu ma crede sa asculte track-ul 2 de pe cd-ul 2...
sunt de toata rusinea ...... RUSINE Sistem!!!!

Iar cei care asculta muz de asta "buna" le recomand sa se mai gandeasca inainte sa dea play....

(Trance lives forever)
Unregistered

Mesajde Cel de Jos » Dum Noi 10, 2002 12:31 am

Sistem astia sunt o veritabila trupa de circ. Niste maimute scarboase cu funduri sexi, roz-verzi si pline de cacat, pe care scartaie limbile ignorantilor in trombe de scantei precum flexul pe butoaie...
Cel de Jos

fanaticii draq

Mesajde Charisma » Dum Noi 10, 2002 2:55 am

Initial trimis de SASA
Intai ca sa stie toata lumea Zoli de la Sistem a infintat trupa Senzor si in al doilea rand Rockerii sunt niste drogati ratati si perversii defapt cred ca se vede din limbajul lor!!!Sistem sunt cea mai tare trupa al momentului si se vede cine este incult aici!!!!! Bravo Soso si Ana-Maria tinti-o tot asa!!!!!
Nu inteleg ce va manca pe voi pula sau pizda de ce canta Sistem!Vi ciuda pe ei sau cum?Vi ciuda ca ei sunt cea mai ascultata trupa pe cand rock esete ceva expirat si enervan!Toata ziua dai din cap ca un cretin!Nici macar nu se poate dansa pe muzica aia!!!! In concluzi,DROGATILOR,nu ascultatisistem daca nu va place1Inca ceva!Nimeni nu v-a rugat sa intrati pe subiectele descise de noi daca nu va convine treceti mai departe!!!!!
Am un sfat pentru voi asa zisi rockeri:IMPUSCATI-VA!!!!! SUNTETI O RUSINE PENTRU NATIUNE!!!!!!!!!!!!!!
FUCK YOU!!!!!!!
SASA

deci chiar m-am gandit ca lumea a inebunit de tot dupa ce am citit toate mesajele astea stupide.
in primul rand am observat cat de fanatici pot fii fanii unei trupe. sa mor io de am mai vazut pe cineva care sa apere atata o formatie. si inca o data cred ca la sistem plac baietii, nu muzica, dar in cazul in care ma insel, imi asum greseala. acum, sa spun eu asa, sistem mi se pare o formatie ok, care totusi nu fac ceea ce formatiile romanesti stim noi ca fac (n-am chef sa dau exemple. le stiti si voi.) totusi nici nu mi se par cei mai tari de pe planeta cum ar spune unele fane de mai sus. sistem e trupa buna strict pt zgomotul de butoi lovit, nu pt imaginea baietilor, clipurilor sau continultul versurilor. PAREREA MEA! pe senzor nu i-am vazut niciodata si n-au auzit nimic, so ii las deoparte.
si acum incep sa ma iau de cei care au zis ca muzica rock a expirat si ca nici nu poti sa dansezi pe ea.
loooolll, rockul nu e facut pt a fii dansat, daca vrei sa dansezi te duci intr-un club, te batzai pe house, manele si dance cat vrei.
special pt fanele sistem, precizez ca rockul n-a expirat, ca nici macar n-au stat sa asculte rock si nu inseamna ca daca itzi place rock esti ciudat so drogat.
in cazul asta, va multzumesc ca m-ati facut ciudata si drogata. chiar vreau sa stiu ce rock ati ascultat. Aud?? si va mai spun ca acum 2-3 ani mi-era si mie scarba de m.manson, dar acum chiar imi place, e ok. de ce?
pt ca am avut rabdare sa stau sa ascult piesele lui si sa vad cate un clip. si rockul inseamna mai mult decat un cap pletos agitat la nesfarsit.
si uite ca am ajuns sa-mi spun parerea fara sa injur pe alti...so, incercati sa nu mai injurati pe forum, ca nu va face cu nimic mai speciali.
inca odata subliniez, fanelor sistem, incercati sa ascultati si rock, care nu inseamna numai m.manson, iar daca chiar nu va place, bine, dar nu va mai luati de rock, cum ca ar fii muzica satanista (cum am mai auzit pe undeva)

P.S: rusine pt natizune suntezi voi! mai relaxati-va putin
:D
aduceri aminte si stele
Charisma
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Noi 13, 2002 4:15 pm

O.K. deci nu am nimic cu muzica rock dar pur si simplu m-au enervat tipele astea care au deschis acest subiect:ANTI-SISTEM Nu inteleg ce au ele daca noua ne plac Sistem........si poate ne plac mai mult decat trebuie!!!!Dar asta este, fiecare cu preferintele lor!!!!!!Si eu mai ascult din cand in cand rock dar atat ,si am prieteni care sunt rockeri!!!!! Deci.....................ele sunt de vina,de ce s-au luat de noi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Crede-ma ca am motive intemeiate sa imi placa Sistem si nu te gandi la ceva de genu: Ca Zoli are fund futabil sau ca Cici ii super dulce sau ca as face orice sa-mi petrec o noapte cu Phlo!!!Nu este adevarat, daca imi plac Sistem ,imi plac pentru muzica lor si mai ales pentru felul lor de a fi si de a se comporta cu noi fanii desi suntem numai niste fani!!!!!!
Eu una cu asta am incheiat acest subiect si imi cer scuze daca am jignit pe cineva!!!!!!!!!!Sasa
Unregistered

senzor

Mesajde Charisma » Mie Noi 13, 2002 10:46 pm

:// bine, asa sa fie :) deci nimic cu rockul pt ciudatzi si drogatzi, ok? :)
am revenit pt ca am avut ocazia de a-i urmari pe senzor intr-o seara la b1 tv parca. oricum, la raduleasca.
si acum nu vreau sa-mi bat joc de ei, dar ce am vazut eu a fost...alba-neagra cu niste galetzi vechi de pe vremea lu bunica-mea. si acum ma intreb....ce-a fost aia??? hm...suna...aa...nush!
apoi i-am urmarit la butoaie...dadeau in ele, era si-o tipa p-acolo, no, sa zicem ceva miscare scenica, in rest nu m-au impresionat. deloc.
am vazut si un videoclip. mi s-a parut...idiot. sau cel putzin n-am vazut legatura dintr galetzi, butoaie si videoclip. anywayz.....senzor sa fie! :confused:
aduceri aminte si stele
Charisma
Junior Member

Re: Re: Re: anti SISTEM

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 16, 2002 4:26 pm

Initial trimis de HellGirl
normal ca mam saturat de fraierii aia de la sistem ca doar sunt niste ratati,nu?
mai lasai dracu' de sistemati si treceti la adevarata muzica ROCK!!!!!

draga mea !rockul ii sters si faceti bine nu mai comentati atata ca nu stiti nimic despre ei .asta va zic eu!care stiu !!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 16, 2002 5:01 pm

Initial trimis de Unregistered
O.K. deci nu am nimic cu muzica rock dar pur si simplu m-au enervat tipele astea care au deschis acest subiect:ANTI-SISTEM Nu inteleg ce au ele daca noua ne plac Sistem........si poate ne plac mai mult decat trebuie!!!!Dar asta este, fiecare cu preferintele lor!!!!!!Si eu mai ascult din cand in cand rock dar atat ,si am prieteni care sunt rockeri!!!!! Deci.....................ele sunt de vina,de ce s-au luat de noi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Crede-ma ca am motive intemeiate sa imi placa Sistem si nu te gandi la ceva de genu: Ca Zoli are fund futabil sau ca Cici ii super dulce sau ca as face orice sa-mi petrec o noapte cu Phlo!!!Nu este adevarat, daca imi plac Sistem ,imi plac pentru muzica lor si mai ales pentru felul lor de a fi si de a se comporta cu noi fanii desi suntem numai niste fani!!!!!!
Eu una cu asta am incheiat acest subiect si imi cer scuze daca am jignit pe cineva!!!!!!!!!!Sasa

tu esti soso?ca imi place ce ai zis nu de alta!!!!!!!ai perfecta dreptate !!!de ce se leaga de noi toti?ca doar noi nu ne-am legat de ei!!!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 16, 2002 5:09 pm

Initial trimis de Cel de Jos
Sistem astia sunt o veritabila trupa de circ. Niste maimute scarboase cu funduri sexi, roz-verzi si pline de cacat, pe care scartaie limbile ignorantilor in trombe de scantei precum flexul pe butoaie...

de unde stii ?i-ai mirosit?
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: Re: anti SISTEM

Mesajde Unregistered » Joi Noi 21, 2002 3:47 pm

Pe deasupra ca esti prost nici nu stii sa citesti!!!A scris fata la sf.Soso...asta fiind Sorana...dar ma rog mai ai pana sa inveti
aaa...si ia mai mereti in pizda mami voastre de rokc-er satanisti ca aia nu e muzica!!!!!!!!!!!!!!!!
Bravo Soso,asa te vreau...
Ana-Maria...

da mai Ana si cu Soso aveti dreptate!!!!!!ca doar cine s-a legat de ei?noi?nicidecum.imi place in orce caz ce ati spus...gaby
PS mi-a scris nashu!
Unregistered

Re : ROCK ON SUKER

Mesajde Mahdi » Joi Noi 21, 2002 11:05 pm

draga mea !rockul ii sters si faceti bine nu mai comentati atata ca nu stiti nimic despre ei .asta va zic eu!care stiu !!!!!!!!!

Mai daca sti atatea despre Sistem si te crezi prea bazat atunci cand critici o muzica care a existat cu mult inainte de a te naste, de ce nu te inregistrezi ca sa vedem si noi cu cine avem oroarea ... a scuze onoarea ... dar imi este prea sila de ce ai spus ca sa mai apas si acea magnifica tasta numita Backspace :) Sau poate , prin cine stie ce intamplare ai ceva prieteni Rockeri care s-ar putea sa iti recunoasca nick-ul si cumva ... Doamne ajuta :) ... sa se ia de tine ?????

Te crezi bazat la capitolul muzica. Ti-a spus cineva ca daca iti place rock-ul s-ar putea sa iti placa si Sistem ? Se pare ca nu, si ar fibe sa sti acest lucru inainte de a te apuca sa mai arunci cu atatea injurii ....
Long live Metallica !!!!!!!!
Mahdi

Mesajde Unregistered » Dum Noi 24, 2002 3:02 pm

Noi nu avem nimic cu ROCK-ul atat timp cat voi nu aveti nimic cu Sistem! Si eu tot nu inteleg rostul acestui subiect!!!!!!!!Asa ca vedeti-va de treaba voastra!!!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Sâm Noi 30, 2002 1:40 pm

Initial trimis de Necuratu'
Initial trimis de SASA
[B]Intai ca sa stie toata lumea Zoli de la Sistem a infintat trupa Senzor

Si de ce a infintat-o? Pt. ca murea de foame si s-a gandit sa se curvasareasca pt.bani? De ce nu a ramas cu colegii lui?

Chiar ca se vede cine e incult

cine moare de foame bai?zoli????????esti nebun?lojic ca esti!!!!poate tie iti chioraie matele si de aia ca sa uiti te-ai apucat sa scrii prostia asta!!!!!!!!fatarau muist ce esti!!!!!!!!!
gabriela
Unregistered

Mesajde Unregistered » Dum Dec 01, 2002 1:21 am

Initial trimis de Cel de Jos

trupa de circ esti tu cu cine vrei mai idiotule!!!!!!!dar ce sa mai zic?ca doar ciuda ii mare nu??????
gabriela
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Dec 03, 2002 12:37 pm

mai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! va rog sa incetati !!!!!!!!!! mie una, imi place FFFFFFFFFFF mult rockul ,dar formatzia mea preferata e sistem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! asa ca va rog!!!!!!!!! nu va mai luatzi de fanii sistem ca nici noi nu ne mai luam de fanii rock-ului!!!!!!!!! K????????????? am facut pace??????????? sorana!!!!!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde Necuratu' » Sâm Dec 07, 2002 9:19 am

Fiecaruia ii place sa asculte cam ceea ce intelege. Si fiecare intelege in functie de ce cunostinte/"cultura" are si de cat il duce capul. Daca asculti sistem, animalx,akcent (si toata armata de pacalici) la 16 ani, nu e nimic grav, problema e daca si dupa 18-20 ai ramas tot la stadiul ala. Si dupa cum merge industria muzicala (fuck sistemul heavy rotation), e destul de probabil ca multa lume sa nu evolueze. Dar nu e nici o problema, doar "fericiti sunt cei saraci cu duhul...."
Necuratu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Dum Dec 08, 2002 4:44 am

LOOK AT YOU FIRST!....EI SUNT IN TOPURI NU TU!
Unregistered

Mesajde Lovely Girl » Mar Dec 10, 2002 3:32 am

da...deci...mie imi place sistem din simplul fapt ca au avut o idee mai geniala decat altii:sa cante la butoaie!]
in rest..........no comment!
:wazzup: I'm MICKY and I'm back! Hmm...:con: .... I love you ! I'm very happy! :G
Lovely Girl
Junior Member

doar pt oamenii culti

Mesajde melania » Mie Dec 11, 2002 6:13 pm

Oameni buni eu nu pot sa inteleg invidia la oameni , ce aveti voi cu baietii de la SISTEM?...Nu stiu de ce le purtati asa de mult grija de parca voi ii platiti sa concerteze sau canta la televiziunea lu mama voastra!...in primul rand baietii trebuiesc apreciati pt munca lor nu oricine poate avea un concert in SINGAPORE sau poate canta in deschiderea galei lui HAGI sau la meciul de rugby ROMANIA-SPANIA ...CATE FORMATII ROMANESTI DE ROCK sau ce vreti voiAU FOST IN STARE SA FACA ASA CEVA ...PT CA NU II PUTEM COMPARA CU CEI DE AFARA CARE AU ALT CAPITAL SI ALTE POSIBILITATI deci ganditi-va inainte de a critica daca voi ati fi fost instare de asa ceva si inca ceva daca va considerati oameni cu pretentii de ce folositi asa un vocabular parca ati fi tigani sau tarani dar si acestia vorbesc mai frumos pt ca au bun simt
melania

Mesajde Necuratu' » Joi Dec 12, 2002 9:13 am

Si ce daca sunt in topuri? asta demonstreaza exact ce am zis eu , ca fac o "muzica" de doi lei, pentru marea masa. O formatie rock care ar canta la nu stiu ce gala Hagi, sau nu stiu ce meci de rugby ar fi de tot cacatul, cred ca numai formatile de "pop rock" s-ar preta la asa ceva.
In alta ordine de idei, un intelectual nu da un scuipat pe falsa pudoare si asazisa morala a prostimi, asa ca folosirea unui limbaj vulgar nu trebuie sa socheze pe nimeni. Mai puna mana si citeste si sa vezi ca am dreptate. Sau daca ai prieteni pe la filosofie, arte sau chestii d'astea (nu pseudo-intelectuali din aia de la Ase, Drep, sau alte facultati snobesti), intreaba-i cum vorbesc sau cum se comporta profesorii (universitari) lor.
Necuratu'
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Dec 18, 2002 2:31 pm

nu prea cred dar deh...fiecare cu parerea lui...
ok.ok.nu trebuie sa te agitzi atat. fie ca tot acest forum sa te futa in gura. :D
nu stiu cat de mult sux Sistem, da' voi fanele Sistem sunteti cel putin penibile, isterice, idioate, stupide, jalnice, analfabete, inculte, cretine (...si lista ar putea continua) probabil sunteti maneliste reprofilate! :)
Unregistered

Mesajde TIM » Mie Dec 18, 2002 3:31 pm

Initial trimis de Necuratu'
Si ce daca sunt in topuri? asta demonstreaza exact ce am zis eu , ca fac o "muzica" de doi lei, pentru marea masa. O formatie rock care ar canta la nu stiu ce gala Hagi, sau nu stiu ce meci de rugby ar fi de tot cacatul, cred ca numai formatile de "pop rock" s-ar preta la asa ceva.
In alta ordine de idei, un intelectual nu da un scuipat pe falsa pudoare si asazisa morala a prostimi, asa ca folosirea unui limbaj vulgar nu trebuie sa socheze pe nimeni. Mai puna mana si citeste si sa vezi ca am dreptate. Sau daca ai prieteni pe la filosofie, arte sau chestii d'astea (nu pseudo-intelectuali din aia de la Ase, Drep, sau alte facultati snobesti), intreaba-i cum vorbesc sau cum se comporta profesorii (universitari) lor.

BRAVO,Necuratule!
Mi-a placut ultimul alineat!!!!
Credeam ca nu exista decat superficiali pe aici.... :bleah:
suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
TIM
Junior Member

Mesajde TIM » Mie Dec 18, 2002 3:52 pm

:D
suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
TIM
Junior Member

Mesajde KoRn_bitch » Mie Dec 18, 2002 4:30 pm

Hmm am shi eu o mica - mare nelamurire .. ce legatura are rocku` cu sistem ... shi cum draq s`a ajuns sa se puna sistem la acelashi loc cu rocku`?? RUSHINE ....
Shi acum parerea mea? hmm .. pai ... SISTEM sunt cam distrushi cei drept shi scartzaiala aia nu e muzica ....
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

deci sa ne lamurim putzin

Mesajde LMonik » Mar Iul 26, 2005 6:18 pm

Wednesday scrie:da ce pula aveti tu descreeratelor cu zdrenturosii aia de la sistem?hmmmmm?ca si io pot sa dau cu flexu intrun butoi!de ce nu faceti fan club wednesday?ia ziceti!

Ce potzi sa faci tu mai ? Cu ce in ce sa dai ? Hop-asha ca din pura intamplare fac percutzie...
1 la mana ceea ce fac ei face parte din categoria de tremollo , ritmuri drepte cu patrime pe premier care in cazul lor intr-adevar este un butoi , rimuri drepte cu optime pe premier s.a.m.d. dar probabil te uitzi la ce scriu eu ca la mashini straine
2 la mana daca tot te lauzi ca potzi s afaci diverse lucruri ale caror nici denumirile nu le shtii,te ashtept sa imi batzi shi mie cateva shaisprezecimi shi mai vedem dup-aia ce o sa mai spui
3 la mana in caz ca nu shtiai Zoli este profesor de percutzie shi tot din intamplare i-am vazut unul dintre elevi la olimpiada natzionala de instrumente unde a prestat chiar foarte bine deci asta ca sa nu mai vad lucruri de gen ca Zoli este incompetent sau mai shtiu eu ce
4 la mana percutzia este un instrument greu pentru care itzi trebuie talent shi mana , itzi trebuie simtz ritmic foarte dezvoltat , ca sa-tzi iasa o bataie simpla pe catziva timpi sunt necesare ore de studiu ca sa nu mai spun de exploziile care necesita pedala shi tot ce faci cu picioarele este de 3 ori mai greu decat ce faci cu mainile . Spun despre picioare pentru ca se pare ca trebuie sa amintesc ca totzi baietzii din trupa Sistem au cunoshtintze vaste de percutzie care inseamna mai mult decat 4,5 butoaie .
5 la mana sa nu va mai aud ca mai comentatzi daca nu shtitzi despre ce vorbitzi
LMonik
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Iul 26, 2005 6:25 pm

6 la mana - de ce fac playback iei asa de felu lor de mari muzicieni?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

se pare ca....

Mesajde LMonik » Mar Iul 26, 2005 6:35 pm

piskeshu scrie:6 la mana - de ce fac playback iei asa de felu lor de mari muzicieni?

deci eu nu judec pe nimeni fiecare trupa face cum crede mai bine .
shi totushi 7 la mana sigur nu era negativul peste care vin ei la ce te referi tu ? in fine nu le tzin partea . eu am vrut sa scot in evidentza cat de aberante sunt unele posturi pe care le-am citit. faptul ca il vezi pe altul langa tine ca face shi tzi se pare ca nu face nimic shi ca potzi shi tu....fa shi dup-aia vorbeshte.
Shi intereseaza-te cine e Zoli shi ce a facut apropo de mari muzicieni .
eu vorbesc despre instrument nu despre prestatziile live sau "nelive" ale trupei care sincer nici nu ma intereseaza.
numai bine
LMonik
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Iul 26, 2005 6:38 pm

LMonik scrie:.
eu vorbesc despre instrument nu despre prestatziile live sau "nelive" ale trupei care sincer nici nu ma intereseaza.
numai bine

Nush despre ce instrument vorbesti tu, dar pe mine ma intereseaza prestatiile alea live, nicidecum instrumentu lu zoli si ce poate face el cu instrumentu acasa la el.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

haha

Mesajde LMonik » Mar Iul 26, 2005 6:41 pm

piskeshu scrie:Nush despre ce instrument vorbesti tu, dar pe mine ma intereseaza prestatiile alea live, nicidecum instrumentu lu zoli si ce poate face el cu instrumentu acasa la el.

in cazul asta imi pare foarte rau pentru tine . de ce mi-ai raspuns pentru ca eu nu de tine m-am luat nu aceasta era subiectul pe care il dezbateam eu . pur shi simplu m-a enervat cu cata ushurintza pot vorbi nishte oameni care...doar vorbesc...bine ar fi sa mai shi shtie ce vorbesc. in fine eu mi-am incheiat posturile aici . byeeee
LMonik
Junior Member

Mesajde Mickaelutza}{ » Mie Iul 27, 2005 1:44 am

Hmm....deci din cate vad ar trebui sa`i critic p`aia de la SISRTEM....baaa fratilor ar trebui sa va ganditzi ca fara ei n`am fii luat noi locu` 3 la EUROVISION...N`a prins Romania asa ceva pan` acuma....desi fie vorba intre noi cel mai mishtogen de muzica ramane :MANEAUA!!! :P Sant manelista shi nu mi`e rushine sa recunosc.............chiar nu`mi e.....nu`mi e???m`deah....parca asha un pic :D....I`m only joking....nu mi`e rushine chiar deloc :P
Mickaelutza}{
Mickaelutza}{
Junior Member

Mesajde cubu » Mie Iul 27, 2005 7:38 am

Deci adica vrei sa spui ca ar fi motive sa-ti fie rusine, da nu ti-e. Cam ca tigancile care ridica picioru si se pisa din picioare, nu?
indescifrabil
cubu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii