Administrator nou
41 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Administrator nou
Cum sopra nu mai vrea sa administreze forumul ... Se cauta un nou administrator...
Io zic sa facem in felu urmator:
1. Cine vrea sa se inscrie pt. postu de administrator sa se anuntze aici ...
2. Referitor la cei care s-au anuntzat ashtept de la ceilaltzi useri pareri pro shi contra (un fel de votare ... da votare in care sa se dea shi un motiv pt. care il vretzi sau nu).
3. Din totzi ashtia se vor alege 1-2 administratori.
Io zic sa facem in felu urmator:
1. Cine vrea sa se inscrie pt. postu de administrator sa se anuntze aici ...
2. Referitor la cei care s-au anuntzat ashtept de la ceilaltzi useri pareri pro shi contra (un fel de votare ... da votare in care sa se dea shi un motiv pt. care il vretzi sau nu).
3. Din totzi ashtia se vor alege 1-2 administratori.
-
RooT - Mesaje: 1029
schimbarea sefilor bucuria nebunilor sau eventual prostilor
si daca inca sopra mai poate reveni asupra deciziei ,personal as fi multumit tot cu sopra.
in cazul in care decizia lui sopra este irevocabila consider ca cea mai pertinenta propunere ar fi tot a lui sopra. in general cam asa se procedeaza ,cel care pleaca propune inlocuitorul care eventual este supus la vot bla,bla...
ps oricum oricine numa moshu nu...LOL
si daca inca sopra mai poate reveni asupra deciziei ,personal as fi multumit tot cu sopra.
in cazul in care decizia lui sopra este irevocabila consider ca cea mai pertinenta propunere ar fi tot a lui sopra. in general cam asa se procedeaza ,cel care pleaca propune inlocuitorul care eventual este supus la vot bla,bla...
ps oricum oricine numa moshu nu...LOL
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Sopra nu te duce ca ma supar rau!
N-o sa mai postez pe forum daca renuntzi!
Poti sa pui un admin in plus ca sunt cam putini, dar tu sa nu pleci!
Toti te rugam sa ramai!
:a
N-o sa mai postez pe forum daca renuntzi!
Poti sa pui un admin in plus ca sunt cam putini, dar tu sa nu pleci!
Toti te rugam sa ramai!
:a
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Sopra nu e dat afara !!!
Decizia lui Sopra de a nu se mai ocupa de forum este a lui ... nu a mea ... Io nu am sa-i iau functia de administrator. El va ramane administrator in continuare ... la fel ca si ceilalti 1-2 administratori care vor fi aleshi ... ideea e ca daca chiar nu se va mai ocupa ... va trebui sa se ocupe cineva de unele lucruri cum ar fi nickuri, avatare ... iar eu chiar nu pot pt. ca nu am timp (lucrez toata ziua ...
)... Oricum ... Sopra va mai ramane probabil mult timp "deasupra tuturor" .. 

-
In ultimul timp mi-am schimbat niste prioritati si din pacate nu mai am timp sa ma ocup de http://www.fanclub.ro
. Nu este decat decizia mea si m-am gandit destul de bine inainte sa fac asta... si mai mult ca sigur n-am sa ma razgandesc, cel putin nu prea curand, pana nu realizez ce mi-am propus.
Cat priveste viitorul sau viitorii administratori, Xkran o sa ramana singurul "Tatic", un fel de "Tatal lor"
... dar nu cred ca este o idee buna aceea a votului democratic
... pur si simplu cred ca trebuiesc numiti administratori si atat, insa daca xkran a dorit asta, atunci alegem democratic.

Cat priveste viitorul sau viitorii administratori, Xkran o sa ramana singurul "Tatic", un fel de "Tatal lor"

- Sopra Tutt1
- Junior Member
no more sopra? sux.
can i try?
can i try?
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
-
hmm .. not really
De fapt adminu ... il aleg io ... pe baza sugestiilor voastre ...
-
De cand a aparut acest anuntz...parca forumul a inghetat. Nu se mai scrie nimic. Cu totzii stam incordatzi si asteptam ..momentul anunatarii noului administrator...sau a noilor administratori.
Nu are rost sa neg , ca imi doresc de o gramada de vreme aceasta functie. :p
Asa ca....ce sa mai lungim vorba....vreau sa fiu administrator ! ...in pofida celor 7 persoane de pe fanclub care vor sari in sus ....vazand acest post ! Una a si facut-o deja....fara sa zic eu nimic.
Deci....xkrane.....vreau sa fiu administrator ! Ma faci ?
Asa ca....ce sa mai lungim vorba....vreau sa fiu administrator ! ...in pofida celor 7 persoane de pe fanclub care vor sari in sus ....vazand acest post ! Una a si facut-o deja....fara sa zic eu nimic.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
cred ca ar fi bine ca moshu sa fie admin. deoarece are un numar mare de posturi care totodata sunt ff interesante shi zic eu ca ar merita aceasta functie shi cred ca se va ocupa cum trebuie de acest minunat portal http://www.fanclub.ro shi in plus asta e visul lui de mult timp shi orice vis tre sa se implineasca!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
:cry: sopra...ce-mi faci?!?! :cry:
totusi, si eu sunt de acord sa-l puneti pe moshu administrator...
s-ar descurca de minune, are multe posturi si blah blah blah...u know the drill....
still...:cry:
totusi, si eu sunt de acord sa-l puneti pe moshu administrator...

still...:cry:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
...sa incerc si eu?:)
Pareri de rau celor care pleaca! Imi pare nespus de rau ca nu am avut ocazia sa stau de vb. cu voi!
Pareri de rau celor care pleaca! Imi pare nespus de rau ca nu am avut ocazia sa stau de vb. cu voi!
- The Diavole
- Junior Member
Concluzia mea
1.Sopra imi pare rau ca ai hotarat sa renunti la a te mai ocupa personal de forum implikit de portal .. si sa stai doar asa in umbra .. eu unul te vreau in continuare
2.Eu unu as vrea sa ca pot fi admin deoarece stau pe net non-stop si pot fi ajutat de sopra si xkran pentru initiere mai avansata... si sunt destul de apt in ale internetului
3.Pana acum Moshu este super ca moderator
2.Eu unu as vrea sa ca pot fi admin deoarece stau pe net non-stop si pot fi ajutat de sopra si xkran pentru initiere mai avansata... si sunt destul de apt in ale internetului
3.Pana acum Moshu este super ca moderator
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
De cand a aparut acest anuntz...parca forumul a inghetat. Nu se mai scrie nimic. Cu totzii stam incordatzi si asteptam ..momentul anunatarii noului administrator...sau a noilor administratori.
de cand a aparut acest anuntz n-a inghetzat nimic, daca te interesa ai fi vazut chiar ca forumul de literatura a renascut si e mai vioi ca multe altele....
Moshule, nu esti bun de administrator ca esti razbunator si mai ales partinitor. Sopra macar a reusit sa tina in aceeasi barca si capra si varza si lupul.
Cred ca va imaginati ca daca nu se pune un administrator total subiectiv si cu timp la dispozitie si dispus sa accepte multe, vor disparea o gramada de useri.
In plus, nici nu e bine sa se formeze bisericutze, "stat in stat" pe categorii, fiecare cu adminu lui ca o ia la vale forumul.
In concluzie, pricepere, daruire si impartzialitate.
a, si inainte sa faca cine stiu eu clabuci, as vrea sa spun urmatoarele: chiar NU ma intereseaza, sub nici o forma, postul de admin. nici n-ar avea de ce , spre deosebire de altzii care si-l doresc numa din grandomanie
-
onk - Mesaje: 1841
Doua maini shi doua picioare sus pentru Moshu'!
Hai Moshule!!! Doar esti o legenda aici pe forum. nu?
Meriti!:o:)
Hai Moshule!!! Doar esti o legenda aici pe forum. nu?
Meriti!:o:)

-
nu mi se pare normal un vot al userilor. ce stiu ei? al cui e forumul? vott general ? puah.
Parerea mea , x-krane, e ca puteai sa eviti discutiile astea daca puneai problema pe forum si spuneai ca astepti pe mail scrisorile de intentzie serios justificate.
acu o sa vie toate lutzele sa VOTEZE (???????) CE? DE CE? PE CE CRITERII?
Parerea mea , x-krane, e ca puteai sa eviti discutiile astea daca puneai problema pe forum si spuneai ca astepti pe mail scrisorile de intentzie serios justificate.
acu o sa vie toate lutzele sa VOTEZE (???????) CE? DE CE? PE CE CRITERII?
-
asha shi ?
Nu vreau sa evit nimic ... Pe threadu asta puteti sa va exprimati opinia despre diferitzii candidatzi, despre ce ar trebui shi ce nu ... f. bine ... nu va mai tot plangetzi .. mai degraba datzi cu parerea ... la urma urmei ... cel putzin un admin tot se va alege ... O sa fac shi io nishte propuneri shi ash vrea sa le vedetzi .. ca sa nu fie totul in-house ...
Schema va fi probabil ca o sa fie mai multzi admini ... si fiecare se va okupa de ceva anume ...
Uite o schema propusa de Sopra .. shi cu care eu sunt partzial de acord ... dar nu e batuta in cuie ...
1. Aliosha ... admin responsabil cu banarile, rezolvarea certurilor ... dintre cei pe care ii vad eu posibili candidatzi la postu de admin el mi se pare cel mai impartzial.
2. zoso ... admin care se va ocupa de useri .. avatare,nickuri si eventual de banerele de pe forum. Zoso a anuntzat cu ceva timp in urma ca ar vrea aceasta functzie ... si el chiar se pricepe la cum functzioneaza forumu asta (tehnic).
3. Moshu ... admin care sa se ocupe de forumuri ... creat de forumuri noi, organizat forumuri ...
4. Eu ... care o sa rezolv eventuale discutzii intre ei ... shi o sa le arat ce shi cum ... nu am de gand sa-i pun sa faca decat chestiuni administrative de utilizare a forumului .. nici decum upgradeuri .. modificare de styleuri ...
5. Sopra ... in limita disponibilitatzilor ... pe el deja il shtitzi ...
Adaugat Aliosha: Adminii vor discuta intre ei problemele ... astfel incat sa nu se traga in directzii diferite de catre admini pe forum ... ei nu se vor certa pe forum .. problemele se rezolva pe chat ...
Problema care se pune din partea mea este daca ei ar putea sa se ocupe serios de treaba asta ... competentzi sunt totzi ... si de verificat ce shi cum a facut se poate relativ ushor ...
Schema va fi probabil ca o sa fie mai multzi admini ... si fiecare se va okupa de ceva anume ...
Uite o schema propusa de Sopra .. shi cu care eu sunt partzial de acord ... dar nu e batuta in cuie ...
1. Aliosha ... admin responsabil cu banarile, rezolvarea certurilor ... dintre cei pe care ii vad eu posibili candidatzi la postu de admin el mi se pare cel mai impartzial.
2. zoso ... admin care se va ocupa de useri .. avatare,nickuri si eventual de banerele de pe forum. Zoso a anuntzat cu ceva timp in urma ca ar vrea aceasta functzie ... si el chiar se pricepe la cum functzioneaza forumu asta (tehnic).
3. Moshu ... admin care sa se ocupe de forumuri ... creat de forumuri noi, organizat forumuri ...
4. Eu ... care o sa rezolv eventuale discutzii intre ei ... shi o sa le arat ce shi cum ... nu am de gand sa-i pun sa faca decat chestiuni administrative de utilizare a forumului .. nici decum upgradeuri .. modificare de styleuri ...
5. Sopra ... in limita disponibilitatzilor ... pe el deja il shtitzi ...
Adaugat Aliosha: Adminii vor discuta intre ei problemele ... astfel incat sa nu se traga in directzii diferite de catre admini pe forum ... ei nu se vor certa pe forum .. problemele se rezolva pe chat ...
Problema care se pune din partea mea este daca ei ar putea sa se ocupe serios de treaba asta ... competentzi sunt totzi ... si de verificat ce shi cum a facut se poate relativ ushor ...
-
in concluzie, problema este intre tine si ei, referitor la disponibilitatea lor, nu vad de ce trebuie sa ne intereseze pe noi cine administreaza tehnic forumul.
problema adminilor e a ta, daca tu consideri ca cineva ar fi eficient in treaba asta, pune-l, nu mai cere parerea userilor, caci efectiv nu se bungheste cu interesele
nu este vorba de plangeri, dar daca tot aicerut parerea noastra...
problema adminilor e a ta, daca tu consideri ca cineva ar fi eficient in treaba asta, pune-l, nu mai cere parerea userilor, caci efectiv nu se bungheste cu interesele
nu este vorba de plangeri, dar daca tot aicerut parerea noastra...
-
Eu sunt de acord cu ce sarcina mi-a dat xkran. Nici nu doream sa ma ocup de certuri si si banari.
Aliosha ar fi cel mai indicat..sa rezolve certuri...pentru ca este cel mai diplomat.
Mie mi-ar place..sa fac forumuri noi , sa pun avatare la oameni :p ...sa mai fac cate o retusare pe ici pe colo. Si sa veghez asupra bunului mers al lucrurilor.
N-ar fi rau. :p
Aliosha ar fi cel mai indicat..sa rezolve certuri...pentru ca este cel mai diplomat.
Mie mi-ar place..sa fac forumuri noi , sa pun avatare la oameni :p ...sa mai fac cate o retusare pe ici pe colo. Si sa veghez asupra bunului mers al lucrurilor.
N-ar fi rau. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Cel putin (sa-mi dau si eu parerea ca user normal) pe mine ma doare-n cot cine face aia sau asta...si cred ca sint destui ca mine.
Ideea este sa mearga forumul! Bineinteles ca moderatorii actuali vor pe cineva cu care sa se inteleaga, dar cum si aici sau despartit oamenii in grupuri ("Nu-mi folosi numele in posturile tale"??!!??), cred ca o sa iasa bataie
Asa ca mai bine nu intrebati nimic, pe nimeni...puneti pe cineva, si gata!...da repede, sa nu iasa rascoala...
Ideea este sa mearga forumul! Bineinteles ca moderatorii actuali vor pe cineva cu care sa se inteleaga, dar cum si aici sau despartit oamenii in grupuri ("Nu-mi folosi numele in posturile tale"??!!??), cred ca o sa iasa bataie

Asa ca mai bine nu intrebati nimic, pe nimeni...puneti pe cineva, si gata!...da repede, sa nu iasa rascoala...
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
OK .. am inteles ca pe onk shi pe Alex ii doare in cot ...
... nu am chef sa pun problema daca este bine sau nu sa va intreb ce parere avetzi .. Pur shi simplu va intreb shi ma ashtept la pareri nu despre daca a fost sau nu bine sa va intreb ci despre persoane "themselfs" ... well at least cine e interesat shi are o parere despre asta .. shi ar vrea sa o zic ....

-
lista e perfecta me thinks
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
La cat postez eu pe fanclub de la o vreme nu cred k are o imp. prea mare parerea mea dar e vineri seara,sunt ca prostul acasa shi alta ocupatzie n-am gasit.
Cel mai potrivit, mai capabil shi mai corect este de departe Aliosha. Orice comentariu e de prisos.
Pe langa el....ar prinde bine moshu...doar k asta inseamna mari responsabilitatzi pt el shi tre' sa demonstreze k s-a schimbat shi k nu mai face prostii. In fine...eu zic sa-i punetzi p'ashtia doi. Pacat insa ca pleaca sopra...de bine de rau a scos-o mereu la capat.
Cel mai potrivit, mai capabil shi mai corect este de departe Aliosha. Orice comentariu e de prisos.
Pe langa el....ar prinde bine moshu...doar k asta inseamna mari responsabilitatzi pt el shi tre' sa demonstreze k s-a schimbat shi k nu mai face prostii. In fine...eu zic sa-i punetzi p'ashtia doi. Pacat insa ca pleaca sopra...de bine de rau a scos-o mereu la capat.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Initial trimis de Oribilul Mosh
1/De cand a aparut acest anuntz...parca forumul a inghetat. Nu se mai scrie nimic.
2/Cu totzii stam incordatzi si asteptam ..momentul anunatarii noului administrator...sau a noilor administratori.
3/Nu are rost sa neg , ca imi doresc de o gramada de vreme aceasta functie. :p Asa ca....ce sa mai lungim vorba....vreau sa fiu administrator !
4/ ...in pofida celor 7 persoane de pe fanclub care vor sari in sus ....vazand acest post ! Una a si facut-o deja....fara sa zic eu nimic.
5/ Deci....xkrane.... Ma faci ?
1/ moshule poate ai inghetat tu sau ai probleme cu vederea
2/ poate stai tu incordit si astepti ...noi nu. iar vorbesti in numele altora?
3/ dupa ce i-ai tabacit curu lu sopra cu pupaturile tale te cred ca ai vrea si tu o recompensa
4/ cele 7 persoane de pe fanclub te cam ignora moshule iar ala care a postat te-a ghicit pt ca esti previzibil de-aia.
5/ bah te-am face si noi dupa ce te face xkran. ce iti pare rau ca ai focalizat pupaturile numa spre curu lu sopra negligandu-l pe xkran? ata ete greseala ...politica...
sugestie:
acu du-te repejor pe sfatu batranilor si paraste-l tu lu sopra pe useru eyewitness ca s-a luat de tine , plangi putin ,da din manute si piciorute si cere ban . ce patetic....
propunere
pt postu de administrator propun un administrator unic si anume ALIOSHA
-
eyewitness - Mesaje: 19220
41 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Sugestii si reclamatii