Emisiuni cu AnimalX

Forumul asociat fanclubului Animal X

Mesajde Wild Rose » Vin Dec 13, 2002 5:20 pm

Adica... astia dau concertul inainte sa aibe loc sau de duminica asta intr-o saptamana :con:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde }Lora{ » Vin Dec 13, 2002 10:07 pm

salut!!!ce mai facetzi?n-am mai postat de foarte mult timp !!!sper ca i-ati vazut azi la select si la mtv news.Au fost super dupa parerea mea!!!Din pacate Vierme nu a prea vorbit si cand a deschis gura s-a facut cretin!lol(adik a spus ca asa e el:cateodata cretin,cateodata om normal).Oricum a fost super!!!Asteptam de ceva timp sa fie invitatzi la select.kiss u
}Lora{
Junior Member

Mesajde }Lora{ » Vin Dec 13, 2002 10:13 pm

Initial trimis de Bad Girl
Adica... astia dau concertul inainte sa aibe loc sau de duminica asta intr-o saptamana :con:

Badgirl...lansarea are loc duminica aceasta la ora 18.00 la sala polivalenta si va fi transmis in direct.
P.S:nu la ora 16.00 cum a zis sabina*bc
}Lora{
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Dec 13, 2002 10:19 pm

Stiu cand e lansarea... Dar ia a spus ca va fi transmisa la 16:00... ce sa inteleg prin asta, ca lansarea nici nu a inceput atunci!!! :p

Deci... e transmisa in direct?
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde }Lora{ » Vin Dec 13, 2002 11:17 pm

e transmisa in direct duminica la ora 18.00.te asigur Bad Girl(15 decembrie la polivalenta)
}Lora{
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Sâm Dec 14, 2002 2:04 am

damn... nici data asta nu am avut noroc sa-i vad... :)anuntati mai din timp de emisiuni fetelor....:kiss: :kiss: for all of u!!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Jasmine » Sâm Dec 14, 2002 10:18 am

sa va uitati la ora 17 (astazi) la mtv news...o sa arate cum au facut videoclipul :p

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Sâm Dec 14, 2002 5:53 pm

M-am uitat si eu! Ce obositi erau :rulz: le recomand un somn bun :sleep: undeva la caldura, sa fie peste -18 grade:D

glumesc...sincer chiar mi-a placut cum au fost... obositi (asta arata ca au muncit mult la acest videoclip...) dar lasa ca merge :lol: sper ca v-ati uitat si voi...
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde }Lora{ » Sâm Dec 14, 2002 10:15 pm

pai da bad girl...ca si-n poza au o moaca(in poza p care ti-am trimis-o)
}Lora{
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Dec 15, 2002 2:20 am

Dap...inspecial Serban :lol:

Deci, maine (daca nu mergeti la lansare) sa va uitati la MTV pentru ca se va da totul in direct :D
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde }Lora{ » Dum Dec 15, 2002 10:14 pm

mie mi-a placut foarte mult lansarea...si melodiile.As fi vrut sa fiu si eu acolo dar nu s-a putut.Abia astept sa apara albumul.Mi-a placut f mult faptul ca vierme a fost in action(cel putzin mai mult decat de obicei)kiss u
}Lora{
Junior Member

Mesajde Jasmine » Dum Dec 15, 2002 10:30 pm

o sa mai fie reluare la mtv?

Jasmine
Junior Member

Mesajde }Lora{ » Dum Dec 15, 2002 11:41 pm

de obicei nu se dau in reluare emisiunile(doar stirile)dar poate fac o exceptie pt tine
}Lora{
Junior Member

hy

Mesajde alisa » Lun Dec 16, 2002 3:08 pm

Eu din cate am intels nu o sa mai fie reluare ,dar ai face bine sa te uiti zilele astea la mtv ca poate cine stie,dau concertul si in reluare.Am intels ca a fost super.
alisa
Junior Member

Mesajde Anna|s » Lun Dec 16, 2002 3:34 pm

Concertul a fost pe cat de mediatizat pe atat de sarbos in unele faze! Poate sunt eu de moda veche, dar asa mi s-a parut!
incepand cu LA: au fost de tot rahatul, ma scuzati pentru cuvant... MANEAUA RULZ la ei si asta ma oripileaza. Cristiana s-a purtat ca un om normal 3 melodii, iar la Amor a facut rahatul praf. show ca show, dar nici in halul asta. Nici Britney nu facea asa la "I'm a slave 4 u". Passons. Iar la Animal X trebuie sa recunosc ca au fost si faze marfE, nu zic nu, dar la "Show me your looove" a fost... n-am cuvinte!!! Dar m-a si distrat. hi hi. ceea ce i-a facut Alex aleia in blugi, pe toate partile si in toate pozitiile. lol!!!Sa nu mai vb de aia cu fusta, care puteam sa jur ca nu se urca peste Vierme, pentru ca are fusta, dar mi-a arat ca se poate. :) ce sa mai zic?
pe ansamblu a fost... good, dar a avut faze cam PREA exagerate. (ex: pisicutzele de cel mai mare prost gust) Totusi fratzilor, erau si copii mici in sala, sa nu mai vorbim ca era televizat in direct la o ora la care se uita apropape oricine si showul nu a fost deloc cuminte. oricum majoritatii i-a placut... dar mai exista si o limita a bunului simt si a bunului gust (vezi costumatia dasatorilor de la L.A. si Cristiana Radutza, la care nu pot spune decat un mare, mare LOL!)
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

Mesajde arici_giuly » Lun Dec 16, 2002 9:29 pm

SI mie mi s-au parut exagerate unele faze(ex. coregrafia de la "Arata-mi iubirea ta"). Parerea mea.
Am pocit numele melodiei in mesajul anterior. Sorry!!
arici_giuly
Junior Member

Mesajde }Lora{ » Lun Dec 16, 2002 10:11 pm

si mie mi s-a parut exagerata faza cu,cristiana.Mai zic si eu sa faca ce-a facut pe langa baietzi da nu pe langa fete:sa le mangaie si sa le pipaie si inca intre 2 fete...ma rog in ziua de azi faci orice ca sa iesi in evidenta
}Lora{
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Dec 18, 2002 2:03 am

Intradevar, unele faze au fost mai exagerate :p ce sa le faci?

Eu am fost la lansare, dar mi-am si inregistrat show-ul si aseara m-am uitat si eu.... trebuie sa spun ca exista mari diferente! De exemplu, desi pe MTV versurile se inteleg chiar foarte clar, cei care au fost la Sala Polivalenta nu au inteles mai nimic...Au mai fost mici diferente din astea, dar macar au aratat tot show-ul si nu au taiat anumite parti :D (cum au facut cei de la B1 cu concertul de la Steaua...)
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Dec 18, 2002 8:21 am

Mie imi face rost cineva de casetele de la concert...cat de curand..

Jasmine
Junior Member

Mesajde alisa » Joi Dec 19, 2002 5:21 pm

Initial trimis de Anna|s
Concertul a fost pe cat de mediatizat pe atat de sarbos in unele faze! Poate sunt eu de moda veche, dar asa mi s-a parut!
incepand cu LA: au fost de tot rahatul, ma scuzati pentru cuvant... MANEAUA RULZ la ei si asta ma oripileaza. Cristiana s-a purtat ca un om normal 3 melodii, iar la Amor a facut rahatul praf. show ca show, dar nici in halul asta. Nici Britney nu facea asa la "I'm a slave 4 u". Passons. Iar la Animal X trebuie sa recunosc ca au fost si faze marfE, nu zic nu, dar la "Show me your looove" a fost... n-am cuvinte!!! Dar m-a si distrat. hi hi. ceea ce i-a facut Alex aleia in blugi, pe toate partile si in toate pozitiile. lol!!!Sa nu mai vb de aia cu fusta, care puteam sa jur ca nu se urca peste Vierme, pentru ca are fusta, dar mi-a arat ca se poate. :) ce sa mai zic?
pe ansamblu a fost... good, dar a avut faze cam PREA exagerate. (ex: pisicutzele de cel mai mare prost gust) Totusi fratzilor, erau si copii mici in sala, sa nu mai vorbim ca era televizat in direct la o ora la care se uita apropape oricine si showul nu a fost deloc cuminte. oricum majoritatii i-a placut... dar mai exista si o limita a bunului simt si a bunului gust (vezi costumatia dasatorilor de la L.A. si Cristiana Radutza, la care nu pot spune decat un mare, mare LOL!)

Normal ca,Cristiana Raduta a facut rahatu praf[scuzati de expresie]pe melodia Amor,amor ca doar si videoclipu e de tot rahatu[scuzati inca odata expresia.]De fapt mi-e una nu imi place cum canta sau danseaza Cristena Raduta,da hai sa o lasam balta ca aici nu vb de ea ci de Animalx ,care sunt super.
alisa
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Dec 22, 2002 11:10 pm

Cristiana Radutza cred ca a copiat fetele de la T.a.t.u...neinspirat..pt ca fetele alea sunt unice (parerea mea) ...! si clipu ei degeaba a costat atatia bani...cu banii aia facea super clip..da asta inseamna sa nu ai gusturi...e teatrala...se vede ca e actrita! da aici vb de animal x..si melodiile lor sunt mishto...iar ei au urmat exemplul radutza si se prostitueaza pe scena :D ... urmeaza sa-i vedem pe baietii de la 3se :) sunt chiar curioasa!!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Crazy Babe » Lun Dec 23, 2002 12:42 am

ai perfecta dreptate BabyGirl... dar totusi sper sa nu faca si 3se ce au facut crocomarla si animalutzele.... ar fi prea de tot....:lol:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Wild Rose » Mar Dec 24, 2002 10:10 pm

parca aici era vorba de Animal X, nu Cristiana Raduta sau 3SE si cum vor ajune ei sa arate pe scena!! Oricum, nu prea au sanse 3SE sa faca show pe scena.... asa ca...lets talk animal x :D
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dia » Mar Dec 24, 2002 10:51 pm

Ai dreptate...offtopic total!! let's talk about animals!! :) mah...ei oricum dansau asa dinainte... si pe "arata-mi iubirea ta" aveau super show...deci nu e mare diferenta! pe mine una nu ma shokeaza!! mie imi pare rau ca nu sunt eu aia cu care danseaza..ma rog..una din alea...nu conteaza care ca eu nu am preferinte la animale!! :D
i'm missing every part
Dia

Mesajde Wild Rose » Mar Dec 24, 2002 11:03 pm

Eu deja m-am obijnuit :D Nu mi se mai pare cine stie ce (ok ok ok.... tot nu agreez pisicile alea :lol: )
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mie Dec 25, 2002 1:36 am

Eu oricat de fana ash fii .. nu le pot accepta.. sau nu ma pot obishnui cu toate tampeniile pe care le fac ei !
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Dec 25, 2002 10:26 am

eu de fiecare data inghit in sec... ;D

Jasmine
Junior Member

Mesajde Dia » Vin Dec 27, 2002 11:42 pm

jasmy,,,,asta ziceam si eu...si eu nu am fost acolo ca sa stii cu detalii&stuff!! da as fi vrut sa dansez acolo putin!! :)
i'm missing every part
Dia

Mesajde alisa » Sâm Dec 28, 2002 10:58 am

Eu n-am fost acolo ,dar poate la urmatoarea lansare o sa merg.Daca suntem fane adevarate eu zic ca trebuie sa ii acceptam asa cum sunt chiar daca uneori mai exagereaza si ei.
alisa
Junior Member

Mesajde Anna|s » Sâm Dec 28, 2002 5:47 pm

Eu personal nu am nici o treaba cu ceea ce fuck ei pe scena pentru ca nu eu ma fac de cacao, ci ei, pe care ii vede o lume intreaga(o tara). passons! dak lor le place sa se dea in petec, why do we fuckin' care?
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Animal X