Hai sa vad daca cineva ma raspunde...
Eu-s Pippo, un i-talian si nu prea am ce face cu HH in afara de faptul ca, cand am inceput noi sa construim scena reggae la Roma in '89, multi prieteni de ai mei au inceput cu HH.
Pe atunci mergeam cam impreuna...
Acum sound-system-ul nostru (One Love Hi-Pawa) e Top-a-Top, iar pe scena HH din Roma am pierdut-o din vedere...
Dar pentru Romania scena HH e foarte importanta, reggae parca nu exista, si am vrut sa va-ntreb ceva... din curiozitate.
Care sunt (daca exista) dance-hall stars din Jamaica (bushment style) care se cunosc si la voi?
>Bounty Killer aka "the Warlord"?
>"the doctor" Beenie Man?
>Elephant Man?
>Capleton "the prophet"?
Sau alcineva...ori nici unu?
Da... romana mea e de kkt, dar n-ati citit engleza...
Big all around
4 mesaje
• Pagina 1 din 1
Big all around
Che sopra 'sta penisola puro tu ce lo sai
che d'Erba co' sto clima ne cresce quanta ne voi!
Legalize it.
Legalize it.
- Romaragamuffin
- Junior Member
1. Daca nu ai treaba cu hh de ce postezi aici? Exista forum de Muzica.
2. Din cate stiu eu El Negro canta un fel de reggae pe la noi.
3. rating: thread inutil pasibil de stergere.
2. Din cate stiu eu El Negro canta un fel de reggae pe la noi.
3. rating: thread inutil pasibil de stergere.
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.
-
omu_vexx - Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Na... doar am intrebat, omul trebuie sa-nvetze, daca nu shtie...intreaba!
Am postat aici fiindca HH romanesc, chiar daca nu prea-l cunosc, ma intereseaza.
Modul de a se pune fatza de musica, posibilitatea de a devine protagonist datorita focului in burta si fanteziei in cap, cu un microfon, doua boxe si side-urile B din discurile mi se pare foarte apropriat, difera muzica, vibratzia pe care o calareshti...
Despre El Negro, am contactat si ei cu intrebari, dar nu m-au raspuns. Muzica lor mi se pare ca un fel de reggae comercial, legat de fatza curata a acestei muzici, cu dragoste, soarele, plaja s.a.m.d.
dar reggae nu s-a sfirshit cu Bob Marley..., nu este doar roots music.
Artisti pe care li am mentionat sint doar cei mai cunoscuti (am uitat de Shabba Ranks) dintre celor care cinta si pe baze HH sau trec prin mtv (bounty Killer a cintat cu no doubt).
Eu am intrebat, care vrea raspunde...
Respect
Am postat aici fiindca HH romanesc, chiar daca nu prea-l cunosc, ma intereseaza.
Modul de a se pune fatza de musica, posibilitatea de a devine protagonist datorita focului in burta si fanteziei in cap, cu un microfon, doua boxe si side-urile B din discurile mi se pare foarte apropriat, difera muzica, vibratzia pe care o calareshti...
Despre El Negro, am contactat si ei cu intrebari, dar nu m-au raspuns. Muzica lor mi se pare ca un fel de reggae comercial, legat de fatza curata a acestei muzici, cu dragoste, soarele, plaja s.a.m.d.
dar reggae nu s-a sfirshit cu Bob Marley..., nu este doar roots music.
Artisti pe care li am mentionat sint doar cei mai cunoscuti (am uitat de Shabba Ranks) dintre celor care cinta si pe baze HH sau trec prin mtv (bounty Killer a cintat cu no doubt).
Eu am intrebat, care vrea raspunde...
Respect
Che sopra 'sta penisola puro tu ce lo sai
Legalize it.
Legalize it.
- Romaragamuffin
- Junior Member
4 mesaje
• Pagina 1 din 1