C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bah nashico mai lasa dracu parbrizili si lunetili si bungheste-ti pemeu ca plange lumea pe-aici...
danute ascesiunea nonvalorilor in societate se face cu tupeu,calcat de morminte,intrigi,pare si pupaturi in cururi suspuse...
danute ascesiunea nonvalorilor in societate se face cu tupeu,calcat de morminte,intrigi,pare si pupaturi in cururi suspuse...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bah onkoaso nu stiu ce munci prestezi tu p-acolo pe la tine pe la pravalie da literatura-i activata nenica. o oaza..in deshert...hai ca le am pe metafore ...sa moara titirica...
-
gata breh, nu ma mai inspaimanatzi shea, disperatzilor, caci credeam ca tzara arde! detei cu pemeu' inapoi. la mine nu ie cu popup online, casa-mi sara'n oichi din prima. da-i un shut inapoi la pemeu, acu ie aprins.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
ochishor, ascesiunea s-o face cum zici tu, ascensiunea e interpretabila...
la ce societate te referi? la societatea mare a lulutzelor ma doare-n pardonescu, ala e drum in aval dpdv intelectual, preferabil definirea valoare si nonvaloare sa o raportam la turma cat mai apropiata de a noastra si atunci... nu e vb de urcush...
in genere in societate valoare = nonvaloare, nu depinde de bani sau privat jeturi, poti sa fi dobitoc si cu diplome si cu bani... e adevarat ca in cazul la care te referi tu, e cum e mai rau ca nici macar avantaje mercantile nu-s... ramane fudulia cu prostia...
btw, de ce ii acuzi pe altii de ce te acuz io pe tine in privat? hotz de cuvinte, mai bine casca ochii si pune "n"-urile unde le e locul
- gaga
gata te-ai usurat?
danutze tu ai servici greu nu-i asa? intelesei ca pe cm mai ai voie si cu licente poetice ,mai un i in plus sau minus mai un n mai un miji cand esti nervos ,mai una mai alta ca deh suntem clasa muncitoare si fara scoli inalte si pretentii. truditori la shaiba ...ce sa-i faci ?
acu ca nu-ti mai ajunge literatura si stiintele am inteles da daca vrei polemica si contrisme pe cm nu m-ai gasit. ia-le tu cum vrea creierasu tau ca oricum ai dreptate indiferent ce-as zice sau nu. nu-i asa ?
io stiu ca te surmenara aia la munca si e greu pe la voi pe-acolo insa noi sa moara moshu ,n-avem nici o vina...
danutze tu ai servici greu nu-i asa? intelesei ca pe cm mai ai voie si cu licente poetice ,mai un i in plus sau minus mai un n mai un miji cand esti nervos ,mai una mai alta ca deh suntem clasa muncitoare si fara scoli inalte si pretentii. truditori la shaiba ...ce sa-i faci ?
acu ca nu-ti mai ajunge literatura si stiintele am inteles da daca vrei polemica si contrisme pe cm nu m-ai gasit. ia-le tu cum vrea creierasu tau ca oricum ai dreptate indiferent ce-as zice sau nu. nu-i asa ?
io stiu ca te surmenara aia la munca si e greu pe la voi pe-acolo insa noi sa moara moshu ,n-avem nici o vina...
-
angus- mai vezi si tu pemeuri sa mai afli si tu chestii ce se mai intampla in lume...
k-gulo vezi ca ti-am trimis echipa de la circa 8 ca sunt si ei amatori de-un high ...life
k-gulo vezi ca ti-am trimis echipa de la circa 8 ca sunt si ei amatori de-un high ...life
-
nu onkoaso mai bine se potriveste asta tot de cargo
Sapte semne imi apar,
Vineri treispe-n calendar,
Ies si ochii din sertar...
E un cosmar!
Sapte semne imi apar,
Vineri treispe-n calendar,
Ies si ochii din sertar...
E un cosmar!
-
Zorii mocnesc dinspre noapte-nspre gri,
Ceasul e 5 jumatate,
Stau pensionarii la coada
La colt se da astazi lapte.
Ceru-i de plumb, ca privirile lor,
Merg muncitori la uzina,
Pasii li-s grei dupa cei 45 de ani
De lumina.
Ceasul e 5 jumatate,
Stau pensionarii la coada
La colt se da astazi lapte.
Ceru-i de plumb, ca privirile lor,
Merg muncitori la uzina,
Pasii li-s grei dupa cei 45 de ani
De lumina.
-
- aphextwinz
- Junior Member
bah carturare cum dracu faci ? in drum de la servici spre casa pierzi 256 si a doua zi in drum de-acasa la servici ii recastigi. bah mai bine stai la servici zic io...
-
- aphextwinz
- Junior Member
Initial trimis de onk
vali, tare am impresia ca mei e putin mai e un pic pana la marele nimic mai e o clipa sau un ceas
vazushi ca citiram bine in stele?
PS: shomi, onk, dana, kickass...tiu, sunt porc, imbecil, cretin, tampit, bulangiu...
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
AMR 5
neata
bah greu la munci azi
vajaie damigeana....
34 de grade nashico
vali io nici n-am cuvinte.ma lasasi sa ma lupt singur cu o sticla de tequila. da' ii veni de hac pana la urma....
si un la multi ani lu dkk/g.o.
bah greu la munci azi
vajaie damigeana....
34 de grade nashico
vali io nici n-am cuvinte.ma lasasi sa ma lupt singur cu o sticla de tequila. da' ii veni de hac pana la urma....
si un la multi ani lu dkk/g.o.
-
elani shi az.
cum fu?
noroc cu gradele la bkk, ca statzioneaza shi nu se invarte ca nebunele, potzi sa te bazezi pe dansele fara ametzeli la creerii capului (!).
la multzi ani la tata lumeaaaa!
cum fu?
noroc cu gradele la bkk, ca statzioneaza shi nu se invarte ca nebunele, potzi sa te bazezi pe dansele fara ametzeli la creerii capului (!).
la multzi ani la tata lumeaaaa!
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Re: AMR 5
Initial trimis de eyewitness
bah, m-ai facut de ras mah, eu iti fac avatar si tu nu ma sustii?

rusine, natiune!
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
AMR 3
hai neata cm
si-o saptamana d-aia ca inainte de sarbatori
vali, taiasi scroafa?
numa 32 de grade
si-o saptamana d-aia ca inainte de sarbatori
vali, taiasi scroafa?
numa 32 de grade