SIMPLU - breakdanceri ori dansatori ?
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Eu sunt de partea celor care zic ca baietii sunt adevarati b-boy.
-
UnCopilutz - Junior Member
Re: SIMPLU - breakdanceri ori dansatori ?
Initial trimis de UnCopilutz
Eu sunt de partea celor care zic ca baietii sunt adevarati b-boy.
Ne bucuram pentru tine

- packardb
- Junior Member
intradevar sunt buni...sunt breakeri...si sunt cei mai adevarati din monet ce au reusit sa se lanseze.....
oricum gurile rele spun ca s-au apucat de manele....nu-i adevarat....ei canta ceea ce cere piatza si danseaza ...ceea cu ce s-au consacarat.....au fost prima trupa de break din ro...care sa lansat atat de bine...si au reuist!
oricum gurile rele spun ca s-au apucat de manele....nu-i adevarat....ei canta ceea ce cere piatza si danseaza ...ceea cu ce s-au consacarat.....au fost prima trupa de break din ro...care sa lansat atat de bine...si au reuist!
- babyutza
Simplu e o trupa mult prea comerciala ... shi nu sunt adevaratzi b-boy cum spunea cineva mai inainte ... e o bucata de breakdance combinata cu o bucata de dans normal ( ma rog nu stiu cum ii zice)
... In orice caz sunt mai buni decat Animal X care se vroiau shi ei pe la inceput mari breakdanceri ... se credeau chiar primii breakdanceri din Romania .. riiiiiight ....
I say REVO .. u say LUTION ... REVOLUTION REVOLUTION

I say REVO .. u say LUTION ... REVOLUTION REVOLUTION

A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii