Initial trimis de Kat
Ce te strofoci atita?are si omul o parere,cine ai fi tu sa te repezi la el ,Decit sa stai cu ochii in calculator,mai bine incepe-ti viata sexuala dupa cum te agiti,ai nevoie!
Eu te-as sterge pe tine de tot!
Doamne cat de prost (sau proasta) esti!!! E incredibil...ai studiat mult pentru asta, sau e natural la tine? Sau poate esti doar un pusti/pustoaica naiv(a)...oricum parerea ta legata de playback denota naivitate si idiotenie, aproape...de ce draq sa te duci in concert sa asculti CD-ul??? Ala il poti asculta si acasa!
Cat despre formatiile astea "vechi si idoate" precum Iris care de 25 de ani tot canta (sa-ti faca tie in ciuda!) si inca mai are f mare succes si n-au facut o secunda playback in 25 de ani(incredibil, nu?)...ei chiar sunt vedete, si stii de ce?(gresit! nu ca sa intrebe prostii ca tine) ci pentru ca stiu sa-si respecte FANII! si peste alti 25 de ani de-acum inainte lumea ii va cunoaste.
Asa ca ia o radiera (cu H2SO4) si sterge-te singur(a)!
Daca va dau o radiera, pe cine ati sterge din muzica romaneasca?
Moderator: anjin-san
- INDRACITU'
Initial trimis de Mircea Tofan
as sterge cu cea mai mare placere formatia vita de vie,cea mai de cacat
mey, da' tu chiar esti obsedat! se pare ca ai facut o pasiune din a scrie orice lucru urat despre vdv. (sau ai ceva personal cu ei...)
las-o balta. am inteles mesajul tau: nu-ti plac asta e, e treaba ta, alegerea ta. nu face diferenta daca tu iti tocesti degetele si neuronu' obosit sa-ti exprimi mereu aceeasi parere incuiata si limtata, nu vei schimba parerea fanilor vdv, de fapt nu vei schimba parerea nimanui. Noi am inteles ca ai probleme, o data, de 2 ori este suficient sa-ti exprimi o parere ptr a fi inteleasa da' se mai opreste omu', chiar si atunci cand sufera....
Get a Life!...sau poate un psihiatru
- Funlovin'
Tu!Te crezi de gaska si uite ce minte de magarita ai.
apropo de subiect eu i-as terge pe inculti aia de la Impact(baiatu nici nu canta)pe uratele de la Candy(si se cred bomboane,giulia e o prosta si jumatate,apoi monica...cred ca sunt niste bomboane expirate)peBlitz si pe increzuta de Andra
apropo de subiect eu i-as terge pe inculti aia de la Impact(baiatu nici nu canta)pe uratele de la Candy(si se cred bomboane,giulia e o prosta si jumatate,apoi monica...cred ca sunt niste bomboane expirate)peBlitz si pe increzuta de Andra
- @kcentu@t@
Daca va dau o radiera, pe cine ati sterge din muzica romaneasca?
Aoleu!!!!!!PE TOTI!!!PE:Akcent,3SE,Animal X,AndreEA,Gaz pe Foc,etc.
Pe toti,in afara de:Anna Lesko,Uni-K,poate Anca(sa avem mila de ea),Class,B.U.G.Mafia,Parazitii,Morometzii,Angel,poate JoJo(drogata de ea...) si cam atat.
Pe toti,in afara de:Anna Lesko,Uni-K,poate Anca(sa avem mila de ea),Class,B.U.G.Mafia,Parazitii,Morometzii,Angel,poate JoJo(drogata de ea...) si cam atat.
- X-Tina Aguilera
Re: Ole!
Initial trimis de Pirtea Sorin
Bai Unregistered-ule (daca esti fata, cu atat mai rau pentru tine), am trait s-o aud (adica s-o vad) si p-asta: Iris, trupa idioata! Da, ba, ai dreptate! Cine dracu' or fi Iris astia? de care n-a auzit nimeni decat dupa ce au inceput sa faca playback cu Felicia Filip si Uriah Heep? Ba, da-n schimb tot norodu' a auzit de 'jde ani de Adrian CM (concediu medical), Vali Vijeliosu', Liviu *uta, Sorin Arhicunoscutu' si toata clica cea jegoasa.
Sau Phoenix, ba Unregistered ba... Ai dracu' incapabili, in frunte cu Tandarica ala, care zici ca n-a vazut o toba-n viata lui! Habar n-are nici sa stea pe scaun in fata bateriei (adica a setului de tobe, ba!).
Sau Semnal M, aia care-au facut in 1995 playback unplugged la un post de radio si au avut tupeu' sa scoata si o caseta cu treaba asta! Incapabilu' ala de Iuliu Merca, nici nu stie ce-i aia nota muzicala! Nu-i asa?
Sau Compact, sau Cargo... Numai trupe idioate, ba, zau asa!
Ptiu! Piei, Unregistered-ule! Inca trei-patru ca tine si iar o sa facem rost de muzica pe sestache, ca inainte de '89! Lasa-ne cu cosmarurile tale de la betie!
ce sti tu de muzica de dinainte de '89 ??? te jucai cu p'ta in tarana pe vremea aia. Compact.. da, sunt de acord, dar Cargo ??? Ai tu tupeul sa te iei de Merca ?? sau Tandarica .... se vede treaba ca numai muzica de cartier ai in cap, adica ... tocmai ceea ce critici tu ......playback-ul.
Mai intreaba si tu sau mai aruncate la un concert. Tu nu ai cum sa auzi de Iris, Cargo, Semnal M... , apropo de Celelalte Cuvinte ai auzit ???? Parerea mea e ca esti o nulitate, pentru ca tocmai nulitatile critica fara temei.
- Unregistered
Eu i-as sterge pe toti mascaricii din muzica romaneasca. Pe toti ce care isi inchipuie ca e suficient sa dai din cur, sa arati cat de cat si gata: esti mare vedeta. Va spun eu, pana nu canti TU, pana nu renunti la playback si pana cand vocea TA din concert nu suna ca aia de pe disc, poti sa fi cine-i fi tot un cacat esti.
Asa ca pe astia gen 3SE, animal (ki)x, asia.... i-as sterge nu numai din muzica, ci de pe fata pamantului.:con:
Asa ca pe astia gen 3SE, animal (ki)x, asia.... i-as sterge nu numai din muzica, ci de pe fata pamantului.:con:

-
copiutzu - Junior Member
Mah eu ash sterge`o pe blonda de la TNT
... saraca de ea ... nimeni n`are nimik cu ea numai eu .. BITCH I HATE U !!! ..
eh shi ash mai sterge manelistii bineinteles in frunte ACM sau Adrian minune mai nou ... ( ca nu mai e copil .. a crescut shi el...mwhaha) .... pe A.S.i.A. care chiar sunt distruse rau ... shi pe Fuego,Pepe shi altzii k ei ... HUA ...
MAKE MUSIC NOT WAR
... (nor playback)

eh shi ash mai sterge manelistii bineinteles in frunte ACM sau Adrian minune mai nou ... ( ca nu mai e copil .. a crescut shi el...mwhaha) .... pe A.S.i.A. care chiar sunt distruse rau ... shi pe Fuego,Pepe shi altzii k ei ... HUA ...
MAKE MUSIC NOT WAR

-
KoRn_bitch - Junior Member
you must die
Initial trimis de NightGhost
Le-as aronca o bomba atomica in cartierul general al manelistilor.
DIE manea DIE !!!!!!!!!
esti un mare fraier,un cocotat si on caz ca nu cunosti cele mai noi statistici referitoare la cele mai ascultate genuri muzicale afla ca 47% din populatie asculta MANELE!!!Mare ghinion pt. tine maimutoiule!
- Unregistered
Re: you must die
Initial trimis de Unregistered
esti un mare fraier,un cocotat si on caz ca nu cunosti cele mai noi statistici referitoare la cele mai ascultate genuri muzicale afla ca 47% din populatie asculta MANELE!!!Mare ghinion pt. tine maimutoiule!
esti distrus, cretinule!!!!!!!auziti-l, fratilor, p'asta ce rahat papa!manele???!!!! huoooooo!LA FEL: animal x+3se+anna lesko+TNT+CRISTIANA raduta+antonescu+PEPE+MIKI+JOJO+CRISTINA......+, atatia altii...multi altii!!!!!!!!(CANDY, BLONDY,ASIA....)
da=ZDOB&ZDUB, IRIS,PROCONSUL....
STIU CA NU M-AM INREGISTRAT DA' MUREAM SA-I RASPUND CULTULUI ASTUIA ACU' REPEDE! VA PUP, MA DUC SA MA INREGISTREZ!
- Unregistered
Inseamna ca tu esti unul dintre cei care crec ca cel mai bun lucru pentru Romania e parerea la comun. Ma bucur pentru tine. Sper ca esti fericit. Dar ce te faci atunci cand s-o sparge haita?
Pana atunci fugi repede si inscrie-te, poate reusesti sa fi tu ala de 48%
V-am pupat pe chelie! ;e
-
copiutzu - Junior Member
Re: Re: Re: amintirile ma chinuiesteeeeeeeeee!!!
SUNT FOARTE DEACORD CU TINE ,INSFARSIT CINEVA CARE GANDESTE KLUMEAInitial trimis de Unregistered
iubito sau iubitule!!!!!!!!! daca ei se incurca la versuri sau la "vreo nota" inseamna ca nu sunt muzicieni adevarati si nu au ce cauta pe scena !!!!!!!!! AFARA CU EI!!!!!!!! daca te refereai cumva la andreea b , sa stii ca numai o proasta ar putea uita versuri de genu "si te joci cu mine" si asa mai departe....
ia mai invata si tu ce-i muzica si mai viziteaza un lic de muzica ... sa vezi care-i treaba!!!!!! ok??????
cat despre pe cine as sterge eu ... n primul rand pe toate fufele astea de genu: candy ,blondy, andrelele ,si stiti voi continuarea ...manele ,prostii din astea!!!!!!!
cei mai tari din muzica romaneasca sunt : SISTEM , vita de vie, dj raoul si alina (ii dragutza piesa) si asa mai departe!!!!!!!!!!
cine-i de acord cu mine sa-mi raspunda!!!!!
- MELANIA
Re: Daca va dau o radiera, pe cine ati sterge din muzica romaneasca?
Eu i-as sterge pe 3SE, Andre si Animalele X.Ce parere ai?
Care crezi ca-s cei mai tari din Romania?..Eu zic ca Paraziti si Paula Seling!..... Dpg_ro@hotmail.com...daca vrei sa-mi spui parerea ta
Care crezi ca-s cei mai tari din Romania?..Eu zic ca Paraziti si Paula Seling!..... Dpg_ro@hotmail.com...daca vrei sa-mi spui parerea ta
- Unregistered
De acord cu tine.....Eu respect doar pe Parazitii si pe Paula Seling.Astia cunosc muzica si au aratat-o nu numai in tara.
Dpg_ro@hotmail.com
Dpg_ro@hotmail.com
- Unregistered
Pe toti manelistii, dar daca stau sa ma gandesc mai bine, as sterge toata muzica ramaneasca, bineinteles cu cateva mici exceptii cu ar fi Iris, Cargo, si sa zicem Vita de vie.
Muzica romaneasca Sucks!!!!!!!!!!!!
Muzica romaneasca Sucks!!!!!!!!!!!!
- heavy_
Re: Re: you must die
Maimutoi esti tu bai daca iti place asa ceva. Ce pot sa spun; daca tuturor romanilor le plac manelele inseamna ca tara noastra in loc sa o ia spre occident, o ia mai mult pe un drum gresit spre turci, care vad ca ne influienteaza la greu!
- heavy_
Re: radiera radiera
Bine zis Kat!
Mah, e normal ca un sustinator de playback sa nu stie ce-i aia muzika buna! Si e normal sa-si ascunda numele, ca nah, asa sunteti voi, astia care prefera playback-ul, niste lasi!
Si te mai intrebi de ce avem o industrie muzikla de cacat! pt ca toti prostii se apuca sa asculte porcariile(probabil singurele pe care pot sa le inteleaga) care apar ca ciupercile pe piata...
Bravo fratilor! imprastiati prostia! daca la asta va pricepeti...
Daca ar durea prostia, ar tipa care mai de care pe strada: au! au!
Mah, e normal ca un sustinator de playback sa nu stie ce-i aia muzika buna! Si e normal sa-si ascunda numele, ca nah, asa sunteti voi, astia care prefera playback-ul, niste lasi!
Si te mai intrebi de ce avem o industrie muzikla de cacat! pt ca toti prostii se apuca sa asculte porcariile(probabil singurele pe care pot sa le inteleaga) care apar ca ciupercile pe piata...
Bravo fratilor! imprastiati prostia! daca la asta va pricepeti...
Daca ar durea prostia, ar tipa care mai de care pe strada: au! au!
- Lady_luck
Daca 47% din pop asc. manele( sper sa nu fie asa), inseamna ca 47% reprezinta prostia, la fel ca tine. Ce naiba cauti aici, daca esti manelist? Esti prea prost, sau ce? De fapt, daca stau sa ma gandesc mai bine, mi-e mila de tine, si de toti cei ca tine. Voi n-o sa stiti niciodata sa apreciati calitatea...voi stiti doar sa aparati prostia...U make me sick...
- Unregistered
:mad:
Fratilor!!!!Sunteti absolut bolnavi cu manelele!!!!!
Am o intrebare pt. manelisti: Are vreunul din voi curaj sa asculte cap-coada un album Eric Clapton sau George Michael Sau Uriah Heep sau Led Zeppelin sau Santana??????.....Dupa cum vedeti, v-am dat exemple de stiluri usor diferite dar care, totusi, constituie cea mai mare "durere" a voastra: cultura....sau bunul-gust.
Hai raspundeti, desteptilor si ignorantilor! Sau nici macar nu ati auzit cu ce se mananca aceste nume?! Oh!Scuzati-ma daca v-am ofensat!!!!!.....
Fratilor!!!!Sunteti absolut bolnavi cu manelele!!!!!
Am o intrebare pt. manelisti: Are vreunul din voi curaj sa asculte cap-coada un album Eric Clapton sau George Michael Sau Uriah Heep sau Led Zeppelin sau Santana??????.....Dupa cum vedeti, v-am dat exemple de stiluri usor diferite dar care, totusi, constituie cea mai mare "durere" a voastra: cultura....sau bunul-gust.
Hai raspundeti, desteptilor si ignorantilor! Sau nici macar nu ati auzit cu ce se mananca aceste nume?! Oh!Scuzati-ma daca v-am ofensat!!!!!.....

suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
- TIM
- Junior Member
esti curios rau?asculta luna amara shi vei vedea ca ea mai exista.... 

- Unregistered
Initial trimis de Kausteeq Soda
Sunt curios sa vad care este adevarata muzica romaneasca...daca ea mai exista...
- Unregistered
Ok... hmmm.....Eu as sterge ABSOLUT toti manelistii....URASC manelele si le-as sterge pe cheeky girls, pe k-arisma, si pe Antoneasca.
Multumesc.
Multumesc.
- ora 13 fara 15
Re: Re: Daca va dau o radiera, pe cine ati sterge din muzica romaneasca?
..pai .. EU as STERGE-o AFARA ...
.. ptr. ca : gandacii de bucatarie sunt foarte rezistenti si mai ales se adapteaza rapid la noile solutii anti-gandaci ...
..sau daca ar fi dupa mine, as face in romania, din fiecare zi o sarbatoare: in fiecare zi cate o bombita la fiecare portita de vilutza ... astfel incat sa avem 365 de zile pline cu focuri de artificii ...
... de fapt mai bine m-as sterge eu de-aici..
bafta.
...iar serpii E multzi si ..multzi stau la coada sa prinda ciolanul ... asa ca omori unul, vin altii zece ..
(valabil ptr. toate domeniile)

.. ptr. ca : gandacii de bucatarie sunt foarte rezistenti si mai ales se adapteaza rapid la noile solutii anti-gandaci ...
..sau daca ar fi dupa mine, as face in romania, din fiecare zi o sarbatoare: in fiecare zi cate o bombita la fiecare portita de vilutza ... astfel incat sa avem 365 de zile pline cu focuri de artificii ...
... de fapt mai bine m-as sterge eu de-aici..
bafta.
...iar serpii E multzi si ..multzi stau la coada sa prinda ciolanul ... asa ca omori unul, vin altii zece ..

-
Bortzianu' - Junior Member
Pai ..asi trimite la culcare pe:
Adrian Barbatul Fatal
Stomatologul Costi Ionita
Vijelia din gradina
si toti ceilalti manelisti....din pacate nu prea ii cunosc..stiu doar ca sunt penibili TOTI manelisti!!
Andreea Balana ,Andreea Antonica,Zahar,Varza,El negro,Marcel Pavel,A.S.I.A,Pops,Anda Adam,o-zone, Bere Gratis,Akcent,Demmo,Bliss,Cocktail,Loredana Groza,Pacha Man,Stigma,Bogdan Bradu,Desperado,Mandinga,Parlament,Haiducii,Etno,Autentic,Etnic,Rustic,Marius Dragomir,Mircea Rusu Band,Cain si multi multi multi multi multi multi mult multi multi multi multi multi multi multi alti!!
Adrian Barbatul Fatal
Stomatologul Costi Ionita
Vijelia din gradina
si toti ceilalti manelisti....din pacate nu prea ii cunosc..stiu doar ca sunt penibili TOTI manelisti!!
Andreea Balana ,Andreea Antonica,Zahar,Varza,El negro,Marcel Pavel,A.S.I.A,Pops,Anda Adam,o-zone, Bere Gratis,Akcent,Demmo,Bliss,Cocktail,Loredana Groza,Pacha Man,Stigma,Bogdan Bradu,Desperado,Mandinga,Parlament,Haiducii,Etno,Autentic,Etnic,Rustic,Marius Dragomir,Mircea Rusu Band,Cain si multi multi multi multi multi multi mult multi multi multi multi multi multi multi alti!!
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma