cheeky girls? uh!
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
cheeky girls? uh!
De unde au aparut si astea?
Well, cica (si de data asta pe bune) au supernapadit topurile
britanice 2 tipe gemene romance de 20 de ani (mie mi se par super naspa anywayz)... care canta o melodie idioata de copii de 2 ani... yak... au accent nasol... si pe deasupra se supervinde melodia lor. OMG?
Ce naiba, sunt eu pe dos or what? puteti sa le vedeti si voi la
http://music.tiscali.co.uk/news/show.php?id=9782
Well, cica (si de data asta pe bune) au supernapadit topurile
britanice 2 tipe gemene romance de 20 de ani (mie mi se par super naspa anywayz)... care canta o melodie idioata de copii de 2 ani... yak... au accent nasol... si pe deasupra se supervinde melodia lor. OMG?
Ce naiba, sunt eu pe dos or what? puteti sa le vedeti si voi la
http://music.tiscali.co.uk/news/show.php?id=9782
- Unregistered
;a
Ei bine, nici mie nu-mi plac de nici o culoare...Si cred ca aceasta trupa si succesul inregistrat intr-o tara care se vrea si este cu pretentii, demonstreaza faptul ca nu numai in Romania oamenii au gusturi de rahat si sunt indobitociti de prostul gust al muzicii...
Le-am vazut si auzit si eu pe fete...nimic deosebit...enervant de prost canta iar versurile ....
As zice ca multe din trupele de genul asta de la noi,care sunt considerate slabe, sunt de fapt superioare fetelor de la Cheeky...
Ei bine, nici mie nu-mi plac de nici o culoare...Si cred ca aceasta trupa si succesul inregistrat intr-o tara care se vrea si este cu pretentii, demonstreaza faptul ca nu numai in Romania oamenii au gusturi de rahat si sunt indobitociti de prostul gust al muzicii...
Le-am vazut si auzit si eu pe fete...nimic deosebit...enervant de prost canta iar versurile ....
As zice ca multe din trupele de genul asta de la noi,care sunt considerate slabe, sunt de fapt superioare fetelor de la Cheeky...
suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
- TIM
- Junior Member
Who the hell are Cheeky girls? De fapt am auzit ceva ca au ajuns pe locu doi in Marea Britanie da nu inteleg cum? A innebunit lumea sau a innebunit lumea? una din doua 

A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
????????
Nu pot sa cred ca au avut atata succes, cica l-ar fi intrecut pe Robbie Williams la vanzari cu melodia asta de tot rahatul... scuzati, dar un termen mai potrivit nu am gasit. Adik cine ... ar asculta asa ceva in Anglia? Uau, la un moment dat una din ele zice "1-2-3 si" ! Ha ha ha! Videoclipul e chiar penibilo-patetic-idiotico-jalnic! chiar ca a innebunit lumea...
- drama_queen
Uau! exista http://www.cheeky-girls.com! Cineva a stat si s-a muncit sa faca un site cu asa ceva! Cand naiba au aparut astea si de ce nu s-a auzit nimik pe aici??
- Unregistered
Ne facem de rasul lumii!!! Iata ce se zice pe la forumurile britanice:
'Oh My God
I never ever thought the Music industry would stoop THIS low for an "attempt" at a hit, but this is pathetic, I felt violated when I heard it.
Please - DON'T BUY IT, Give your £3.99 to a charity or something instead...'
Craig
'I saw this video today.Now that you mention popstars are they the 2 romanians that apparently put in a dreadful performance on the show)I read it in the paper-I dont watch popstars obviously)The word camp doesnt come close.Why do these European crap acts insist on targeting us?First we have Las Ketchup-The Ketchup Song.Now Cheeky Girls-The Cheeky Song.They doint have imnagination for titles do they?
Jesus though this is like some gayass rubbish from the 80s.I couldnt believe it.
But its going to be a hit.'
well, exista si pareri bune?/??
'Can I bet outragouesly different here?
WHAT A TOP TUNE! Have to say, no matter how bad you think it may be - I was singing it all day yesterday....'
'Oh My God
I never ever thought the Music industry would stoop THIS low for an "attempt" at a hit, but this is pathetic, I felt violated when I heard it.
Please - DON'T BUY IT, Give your £3.99 to a charity or something instead...'
Craig
'I saw this video today.Now that you mention popstars are they the 2 romanians that apparently put in a dreadful performance on the show)I read it in the paper-I dont watch popstars obviously)The word camp doesnt come close.Why do these European crap acts insist on targeting us?First we have Las Ketchup-The Ketchup Song.Now Cheeky Girls-The Cheeky Song.They doint have imnagination for titles do they?
Jesus though this is like some gayass rubbish from the 80s.I couldnt believe it.
But its going to be a hit.'
well, exista si pareri bune?/??
'Can I bet outragouesly different here?
WHAT A TOP TUNE! Have to say, no matter how bad you think it may be - I was singing it all day yesterday....'
- Unregistered
Re: ????????
asta asa e, sunt nashpa rau, dar macar zic peste tot ca-s romance sau le este frica sa nu fie luate in shuturi? (sau ca ne vor face patria de ras? :con:) ...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Totusi...
Sunt ele cam idioate,video-clipul e nashpa,dar totusi ele mi se par frumoase(ce daca au corp oribil) si stilul lor e misto.Sunt cool si melodia mi se pare intr-un fel k-lumea!NU DATI CU ROSII-N MINE!
It'll break my heart to hear you say goodbye!
(Celine Dion-Goodbye's the saddest word)
I turn to you!
(Christina Aguilera-I turn to you)
Look at me!You may think you see who i realy am
But you'll never know me
Now I see!If I wear a mask I can fool the world,but
Cannot fool my heart!
(Christina Aguilera-reflection)
It'll break my heart to hear you say goodbye!
(Celine Dion-Goodbye's the saddest word)
I turn to you!
(Christina Aguilera-I turn to you)
Look at me!You may think you see who i realy am
But you'll never know me
Now I see!If I wear a mask I can fool the world,but
Cannot fool my heart!
(Christina Aguilera-reflection)
- X-Tina Aguilera
eu cred ca melodia asta stupida se vinde doar pentru ca te face sa razi in hohote, e ca un medicament-minune, ceva de genu "uite, sunt oameni de un catralion mai prosti ca noi pe planeta!!" Si in definitiv de ce nu ar da banii englezii pe CD daca tot au destui bani. Ha, cica scot editie speciala de Craciun! cum ar fi sa faci cadou cuiva asa ceva???
- drama_queen
acuma stiu...
;S
Deci de-aia ziceau ele "unu,doy,trey"ca-s romance...vai de ele...acum va dati si voi seama ca au succes unii romani,dar mai rar se-ntampla................
Deci de-aia ziceau ele "unu,doy,trey"ca-s romance...vai de ele...acum va dati si voi seama ca au succes unii romani,dar mai rar se-ntampla................
- Irina
Ce pana mea aveti in definitiv cu fatucile astea ? In loc sa va bucurati ca sunt prima aparitie romaneasca in topul britanic acolo sus, de cand ma stiu (parca si Semnal M intrasera in vremuri imemoriale pe la englezi, dar nu in topul de vanzari ci in nu's ce clasament de pe la radiouri independente parca), dati cu parul in stanga si-n dreapta. De acord, melodia e puerila, versurile ... versurile???, aparitia jalnica, videoclipul imbecil, la noi ar fi fost undeva la nivelul lui Dolly, Alpha si alte bazdaganii de creaturi, va dau dreptate. Dar sunt romance si sunt acolo sus ... in inima industriei muzicale ... e o chestie, dupa mine. Si culmea ! n-au avut bani, n-au avut popularizare, cantecelul e scos la o casa de discuri de mana a 18-spea, de aceea inregistrarea e necizelata. Iti dai seama de la o posta ca-s romance dupa accent - e accentul specific romanesc de pronuntie a cuvintelor englezesti. Si totusi ... de ce au succes, e atat de simplu, oameni buni ! Din cauza ca englezii au umor negru? - n-as zice, ca arata bine? - I'm sorry, is altele mult mai beton, ca se cumpara muzica proasta ? - e posibil, topul britanic s-a intors cu susu'n jos de prin '95 si de-atunci nu-l mai urmaresc, oricum UK e altceva decat restul Europei, va dau un singur exemplu din trecut - clasica Rhythm Is A Dancer a lui Snap era superrasuflata in Europa, lansata de aproape un an, cand intra in topul britanic si ajunge ... unde? pe locul 1 timp de 6 saptamani ?!? asa ca intr-adevar au gusturi ciudate. Dar nu asta-i raspunsul. Cred ca fetele au gasit exact reteta succesului, exact tipul de muzica dupa care tanjeste lumea din ce in ce mai mult ... muzica simpla, vesela, versuri simple, usor de retinut, linie melodica optimista, fara efecte computerizate in exces, melodii pe care sa faci "trenulete" la petreceri si pe care orice formatie de local sa le poata interpreta acceptabil. In toata piata asta de house,trance,rave,club,dub,ambient si toate alea, melodiile straine NOI pe care le mai poti pune la o nunta, botez,cumetrie, petrecere in familie,s.a.m.d, in general la evenimentele unde vine popor eterogen ca varsta si preferinte, se pot numara pe degete. Cheeky Song e una din ele si aminteste foarte bine, de exemplu, de Boys a Sabrinei sau Itsy Bitsy a Bambalurinei sau chiar Gimme Hope Jo'anna a lui Eddy Grant. Lumea mai vrea o refulare din cand in cand, ce draq e asa de greu de inteles ? Si ar trebui sa va mai bucurati, oameni buni, ca nu-i Costi Costita in locul lor !!! Ca asa se zvonea la un moment dat, ca lucreaza in Anglia sa bata topurile de-acolo.
P.S. Daca as avea bani, as lansa melodia lui O-Zone - "Despre tine" in Anglia. La pariu ca ar fi pe locul 1 ?
P.S. Daca as avea bani, as lansa melodia lui O-Zone - "Despre tine" in Anglia. La pariu ca ar fi pe locul 1 ?
- belenenses
- Junior Member
Initial trimis de UnregisteredInitial trimis de X-Tina Aguilera
[B]
Hai c-au inceput sa-mi placa la nebunie!
U're NUTS!!!!!!!!!!!!!
Doar am glumit!!!!Mi-am batut joc de ele!!!chiar nu-ti dai seama ca-i doar o gluma!!????''cheeky girls''....bine ca n-au zis''powerpuff girls''....tot aia era...
Se pare ca-n zilele de azi nimeni nu mai shtie de gluma...
P.S.:Nu ti se par pe invers??(ca t.A.T.u.)Uita-te la site-ul lor,la poze:au nishte pozitii...saracele...
;e
:a
- X-Tina Aguilera
nashpa melodie.cred ca e cea mai nashpa de care am auzit din ce se asculta in edinburgh.cand ma mai si gandesc ca tot liceul o fredoneaza,ma apuca greatza.:mad:
- my_girl_chris
- Junior Member
!!!!!!!!!!!!!!!!
Initial trimis de Unregistered
O, Doamne... am ras cu lacrimi! Sunt groaznice! Chiar nu mai inteleg nimic. Mai bine ma duc la culcare. Ups, dar e abia 8... whatever.
Nuuuu!!!!Nu te du la culcare!!!!Daca chiar n-ai ce face,intra shi tu pe porcaria asta de chat de-aici,sau...mai bine spune-mi shi mie ce sa fac ca sa pot intra,ca sunt incepatoare la chestii din astea!!!PLS!!!
- X-Tina Aguilera
hmmmmm
Cat de ciudat te simti ca nu ai auzit ce a auzit toata tara...si nu numai....da se pare ca nu pierd nimic
Am si eu o nedumerire....daca la noi ar fi de nivelul Dolly...or something like that....de ce lor le place? Sa fie englezii mai superficiali?:confused:

Sanest choice in the insane world...
-
the Zephyr - Junior Member
24 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii