Ce ne-a incantat sufletul astazi....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde alina » Mie Dec 11, 2002 10:39 pm

Ce mi-a incantat sufletu hmm :con: cred ca asta Macar pe aberatii sa fii fost original si sa nu fii postat indescifrabil si total offtopic.

Si in al doilea rand ca mi-am luat permisu in the end dar il primesc numa la anu'!
addio pirata!
alina
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Dec 13, 2002 9:52 am

Yep...am primit confirmare...primim bonus de Craciun...12 milioane!!!! Life is good...life is beautiful...when you have money...cit mi-o trebui oare sa-i cheltui?..o zi? *lol*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Hera » Dum Dec 15, 2002 2:49 am

Am stat vreo 2 zile acasa , m-am simtit un pic rau. Azi nici macar pe fereastra nu m-am uitat. Insa asta seara, pe la 23.00 , cand am plecat la job si am iesit din scara....surpriza...ningea , des si rapid. Deja era zapada de vreo 5-6 cm. A fost o senzatie placuta sa vad asa , deodata, zapada deja asezata pe strada si fiind si noapte erau multe instalatii aprinse prin jurul primariei si pe Calea Bucuresti. In plus,era strada pustie, nici macar masini nu circulau. Era liniste, zapada si nu mai e nici chiar asa frig. Plus ca ma simt mai bine azi - fizic-
Hera
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Dum Dec 15, 2002 3:34 am

Nicholas, 12 mil zici? Pai pune repede mana pe telefon si sun-o pe Roxana! Cine stie, poate-ti ajung si de-un oral :D
Ca sa nu fiu totusi offtopic: azi sunt foarte incantat de mine :yD
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 15, 2002 10:56 am

Si eu am patit ceva asemanator cu Hera. Ma culc as'noapte pe la 4 ...si cand ma scol la 10..afara ninsese si chiar se asternuse zapada.
Imi pare bine. Pacat ca are sa tina putin...si o sa se faca mocioflisca pe jos.

Unde sunt iernile de alta data cand mergeam la derdelush si faceam oameni de zapada ?
"We have lot a fun with Mr.SnowMan" . :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Dec 15, 2002 2:49 pm

Am inceput sa lucrez la primul meu WebSite-Homepage.
Vreau sa am un site mare cu multe poze cu artisti, cu animale, si poate chiar avatare. :D

Stie cineva cum se lanseaza pe net, daca e cu plata sau nu?
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Jasmine » Dum Dec 15, 2002 10:51 pm

Azi ne-a (pentru ca sunt si cu Dee Dee pe la mine :D ..si ea scrie acum .. ) ..incantat sufletul....(oare ce ?!!? :p)

da.. nu e greu sa ghiciti (shiu ca nici nu ati incercat :D ) :

ANIMALX REVOLUTION ( & stuff :hehe: )

E a 4-a oara cand ne intalnim !!!!!!

Acesta este un post aniversar ..lol ...

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde SatyR » Dum Dec 15, 2002 11:02 pm

Acum pe seara eu si inca cativa nebuni ne-am dezbracat la bustu gol si am iesit asa afara putzin,a fost super caterinca pe un frig ca asta sa iesi asa afara,am stat vreo 2 minute a, facut niste poze ca tot era zapada dupa care ne-am tirat.

N ne-a vazut nimeni ca daca ne-ar fi vazut vecinii cred ca ar fi zic ca am luat-o razna .....nu ca nu ar avea cat de cat dreptate.....
SatyR
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Lun Dec 16, 2002 2:47 am

Din seria "extravagantelor" deschisa de Satyr: tocmai am fost sa alerg pe bulevard... si pot sa spun ca e o vreme pur si simplu extraordinara, nici prea frig, zapada etc. Sper sa bag si io in fine un schi week-endul viitor, mor de nerabdare.
Ce m-a mai incantat astazi:
- Danemarca a iesit campioana europeana la handball
- urmatoarele jucatoare :D : Kristine Andersen, Rike Hoerlykke (MVP),Cristine Roesling [DEN], Gro Hammerseng, Mia Hundvin [NOR]
- am picat cu Turcia in preliminarii
... si lista poate continua
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Dec 16, 2002 1:36 pm

Initial trimis de Mr Hyde
Nicholas, 12 mil zici? Pai pune repede mana pe telefon si sun-o pe Roxana! Cine stie, poate-ti ajung si de-un oral :D
Ca sa nu fiu totusi offtopic: azi sunt foarte incantat de mine :yD

Sint incintat ca...sa apucat mama sa faca cirnati!!! Sa vezi ce-o sa-i maninc..:)

Hyde...a dracu´ curva aia...cere 3 milioane!..huh..:(

Nicholas_Alex
Junior Member

Ma incanta ca ninge in continuare

Mesajde Mr Hyde » Lun Dec 16, 2002 10:00 pm

Multisor, multisor... si cam ce intra in banii astia, daca nu sunt prea indiscret?
Mr Hyde

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Dec 17, 2002 8:28 am

WOW! Am dat drumul la radio dimineata si cinta Sting - Mad about you! Am uitat ce melodie tare este..:) Mi-a salvat ziua.....

Hyde, I quote:

"Masaj senzual, garderoba la ales (PVC, doctorita,etc), actul in sine. Fara graba."

Am uitat sa intreb de dracu´i PVC???? :)

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Dec 18, 2002 1:22 pm

M-am cam saturat de radiorile romanesti....care dau aceleasi melodii..aceleasi chestii !

Si m-am gandit sa incerc un post de radio ..de peste Ocean.
Si am ales WMZQ Washington 98.7 ! Un post care ofera muzica country,rock si nu numai. Dar si stiri si alte chestii interesante.
Tocmai am ascultat jurnalul de la ora 6 AM (la noi era 13)...prezentat de o femeie ce comenta mai ceva ca Bogdan Stanculescu. Abia am putut sa o urmaresc. A zis si de NBA. :p
Plus ca a prezentat starea soselelor si autostrazilor din jurul Washingtonului.
Acum difuseaza o melodie cu Brenda Lee. :yD

Iar cand dau publicitate..imi apare si mie in playerul cu care ascult..la ceea ce fac reclama.

Si mai imi place ca ....DJ-ii ureaza la 5 minute : "Happy holyday for everyone ! " .

Cam asta ma incanta pe mine....in acest moment....ca in umila mea camera e o parte din America.

Hera,incearca si tu acest post ,daca te plictisesti la servici ! WMZQ 98.7 .
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Joi Dec 19, 2002 3:25 am

Initial trimis de Nicholas_Alex

"Masaj senzual, garderoba la ales (PVC, doctorita,etc), actul in sine. Fara graba."

Am uitat sa intreb de dracu´i PVC???? :)

Ce zici, ne bagam??? :D Da-o dreq, la varsta asta n-avem nevoie de curve!

Ma incanta ca sunt on-topic.
Mr Hyde

Mesajde MiG29 » Joi Dec 19, 2002 4:32 am

Azi m-a incantat faptu k am primit un cd player cadou shi k pot sa ascult mp3 uri la el.Deci cum s-ar zice "the baby`s got anew toy"
.Shi ink ceva...n-am scris asta k sa ma dau mare:Dk io nu-s laudaros din fire:)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Dec 19, 2002 7:23 am

MIG-ule..da´ tu te-ai nascut cu lingurita de aur in gura? :) De primesti cadouri din astea...anyway...pe mine unul ma incintat ca ai primit cadou un cd-player...ca sa fiu on topic :lol:

Hyde...o lasam sa astepte 3 milioane de ani...poate poate ne razgindim :)

Nicholas_Alex
Junior Member

Scoala....

Mesajde Love2Fly » Joi Dec 19, 2002 7:57 pm

Azi n-am fost la scoala si am "ratat" 8 ore....cool!:) una din putzinele datzi cand nu ma duc la scoala.....la mai mare...:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde MiG29 » Vin Dec 20, 2002 3:35 am

Bai Nicholas era sa zic o prostie:D.M-am nascut cu linguritza de aur in gura.....chiar k asta e aberatzia zilei.Nu e decat un amarat de Panasonic ...il gasesti la vreo 6.000.000....dak vrei tzi-l vand cu 4....:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Crazy Babe » Lun Dec 23, 2002 1:04 am

pai azi mi-au incantat sufletul mai multe chestii dar in special faptul ca m-am intalnit cu o fata cu care ma cunosc de cand aveam 5 ani si care e si prietena mea cea mai buna si am batut in lung si-n lat magazinele din oras..:D
2) ascult albumul revolution al animalutzelor x :lol:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde Dee Dee » Lun Dec 23, 2002 2:01 am

1.Mi-am amintit de o melodie pe care credeam ca o am ...si voiam s-o ascult atat de nerabdatoare ..dar se pare ca nu o am :cry: (acum o downloadez ...) : Bomfunk Mc`s - Sky`s the limit

2.M-am trezit la cat am vrut eu (asta dupa mult timp) si anume la 17:00 :D .Devreme,nu ?

In concluzie :
Am avut parte de o zi la care visam de mult in timpul scolii: sa ma trezesc la cat vreau ..sa ma duc sa mamanc dulciuri si sa ma uit la Tv ,apoi sa intru pe net si sa stau pana cand am eu chef :D
Totusi nu ash vrea prea multe zile d-astea.. pentru ca apoi mi-as dori zile ocupate in care sa nu am timp sa stau ....cate putin din fiecare, pentru ca ce e mult strica ! ....
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mie Dec 25, 2002 1:58 am

Pentru cateva zile am avut o mica 'vacanta' nu numai de scoala, ci si de net.... M-am bucurat si eu insfarsit cu adevarat ca este iarna, m-am batut cu zapada, am stat la foc, am baut vin fiert , am inghetat cum n-am mai inghetat de mult, bla bla bla.... dar, m-am distrat de minune!!!

Astazi...ia sa ma gandesc:
1. Am apucat sa vorbesc cu o persoana cu care nu am mai vorbit de cateva luni......:D
2. M-am impacat cu o prietena pe care o cunosc de cand eram mica (de tot) ...
3. asta nu m-a incantat doar astazi, dar in ultimele cateva zile in general... : am apucat sa vorbesc cu persoane pe care nu le mai vazuseram de foarte mult timp...cateva luni chiar...
4. m-am bucurat din plin de vacanta...am dormit pe drum o ora...
5. am intrat insfarsit pe net!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mie Dec 25, 2002 2:48 am

Logo-ul pe care mi l-am trimis....
foarte expresiv si direct : SUCK IT ! :yD
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde omnem » Mie Dec 25, 2002 2:55 am

hmmm, pai azi mi-am ajutat unul dintre cel mai buni prietenii sa gaseasca o mel veche - ma rog mel nu era pt el ci pentru o fata...

shi era sa uit a venit moshu am facut cadouri am primit cadouri bla bla bla...
omnem
Junior Member

Mesajde sly » Mie Dec 25, 2002 5:46 pm

desi am fost fff trist shi nu am inchis un ochi de vreo 2 zile totusi au fost unele lucruri care mi-au incantat sufletul distrus shi sfarmat:
1. Mi am schimbat semnatura deoacere mi s-a pus pata pe Scorpions shi pe minunatele lor melodii (azi numai scorpions am ascultat - au dat un recital misto la bv)
2. Am primit o suma mare de bani de la bunici!!!
3. FF Mult sms -uri am primit azi care incearcau sa ma faca fericit deoarece am plans pana dimineata!
sper sa revenim cu placere aici shi sa scriu dupa surpriza care i-am facut-o lu deedee!
:p :p
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Wild Rose » Joi Dec 26, 2002 4:34 pm

1. am dormit pana la 2:30....:) ce bine este in vacanta (dar cand ma ganesc ca maine trebuie sa ma trezesc la 6 dimineata...;a )

2. pai.... aseara (azi dimineata? ) pe la ora 2 noaptea au inceput sa vina sms-urile (care erau trimise de vre-o 8 ore...a fost reteaua super ocupata) cu multe urari de sarbatori din partea prieteniilor... :D

3. am facut rost de un mobil normal, care surprinzator primeste mesajele care sunt trimise (inca il astept pe celalalt sa vina de la reparat :cry: )

4. maine plec! :bye:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde sly » Joi Dec 26, 2002 4:44 pm

pai ca a venit un prieten pe la mine cu hardu lui shi am facut schimb de muzica . Mi-a dat muzica noua house (care se pune in disco rosu&negru din iasi-una din cele mai tari discoteci de la noi din oras)
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Dec 26, 2002 6:28 pm

Nu stiu d c..dar ma simt foarte bine ! Am o mare incredere in mine ! Cred ca ash putea sa comenetez un meci in direct pentru televiziunea catalana ......asa de in forma ma simt !
Bautura e de vina ! Ea mi-a conferit putere si incredere in mine ! Whisky adevarat..facut in Scotia ! Teacher's ! :p Plus shpritz de vin alb..tuica fiarta si bere Tuborg CB .

"Esta de la maniana...el une grande partido de futbol...con Barcelona y Deportivo La Coruna" :p (cam asta vorbesc de unu' singur prin casa ....si m-am gandit ca poate vretzi sa aflatzi si voi )

In sfarsit....acum am picat si eu pe acasa...si o sa browsez putin forumul sa vad cine si ce mai zice !
Sly...ce mai faci bai ? Mai esti suparat ? Dee Dee....ti-a placut surpriza lui Sly ?
Toata lumea e bine si fericita ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde omnem » Joi Dec 26, 2002 6:33 pm

mi-a adus un prieten inapoi NBA 2003 shi pot sa ma joc ON-LINE!!!
omnem
Junior Member

Rima alba

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Dec 28, 2002 9:09 pm

Azi am simtzit o revelatzie.
Am renascut aici pe forum. :)
Si sper sa nu fie o iluzie,
Ca vali sta dupa usha shi da cu banul:yD.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde catharsis » Mar Dec 31, 2002 2:18 am

1. in sfarsit, dupa vreo 3 nopti de downloaduri am reusit sa trag albumul Audioslave al trupei cu aceleasi nume si cred ca a meritat... cam incurcata kazaa asta ca am luat aceeasi piesa de vreo 4 ori cu titluri diferite...
2. maine ma duc cu uratul la o persoana relativ speciala si nu am clopotzel...
3. happy fuckin` new year, you ass-holes!
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma