despre florin stiu ca e de treaba ,n-are fite......................
dar dana ?ea cum este?
sau mihai?
PARERI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hi-Q & FANI
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
they are cool
sunt cei aki de treaba oameni din lume.sunt super prietenosi.dana e o bomboana. florin rocks .e un dulce si de mihai nu mai zic ca imid au lacrimile cand ma gandesc ca nu pot sa ma intalnesc cu ei.....
- SeXxYcHeEr
parerea mea este urmatoarea:
1. desi despre dana unii spun ca este cam fitoasa eu unul din cat am stat cu ea am obs. ca nu are deloc fitze shi ca arata mult mai bine fara machiaj , e mai naturala shi intr-u cuvant dana este super!
2. Mihai este shi el fffff de treaba mai ales ca e plin de viata totdeauna chiar daca este obosit! el e partea vesela a trupei!
3. Florin super-mega cool!
4. Dj star - un om adevarat care stie sa faca atmosfera
5. Razvan - shi el este ff de treaba!
HI-Q are the best!!
1. desi despre dana unii spun ca este cam fitoasa eu unul din cat am stat cu ea am obs. ca nu are deloc fitze shi ca arata mult mai bine fara machiaj , e mai naturala shi intr-u cuvant dana este super!
2. Mihai este shi el fffff de treaba mai ales ca e plin de viata totdeauna chiar daca este obosit! el e partea vesela a trupei!
3. Florin super-mega cool!
4. Dj star - un om adevarat care stie sa faca atmosfera
5. Razvan - shi el este ff de treaba!
HI-Q are the best!!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
s-a tot discutat si rasdiscutat despre parerea fiecaruia despre membrii trupei hi-q....am observat si ma bucur ca marea majoritate a parerilor sunt de la foarte bune in sus
:)
eu o sa spun ca e din ce in ce mai bine, hi-q sunt din ce in ce mai draguti si mai super.....si ca trupa dar si in relatiile cu fanii
cat despre mine.....eu ii iubesc din ce in ce mai tare si desi au fost si clipe mai putin placute si mai aiurea,au trecut si acum este iarasi soare.si ma bucur!sper ca nimik si nimeni sa nu schimbe asta !!!! (desi are voie daca e inspre si mai bine
)
:)

eu o sa spun ca e din ce in ce mai bine, hi-q sunt din ce in ce mai draguti si mai super.....si ca trupa dar si in relatiile cu fanii
cat despre mine.....eu ii iubesc din ce in ce mai tare si desi au fost si clipe mai putin placute si mai aiurea,au trecut si acum este iarasi soare.si ma bucur!sper ca nimik si nimeni sa nu schimbe asta !!!! (desi are voie daca e inspre si mai bine

-
allidda - Junior Member
bau
Initial trimis de lucianus
Despre Florin pot sa spun ca e [B]Super pentru c a mi-a raspuns la toate e-mailurile mele dar cu dana si cu mihai nu am putut sa vb.Nu stiu dc [/B]
pai dragul meu drag
cand a fost sa vii pe 8 iunie la bucuresti sa te intalnesti akolo si ku dana si ku florin si ku mitza si ku take si ku sebanu si ku razvan si ku danutzu si ku noi astia de pe forum kare am fost ... ai dat`o la intoarsa .. kand a fost sa vii la mare .. sa ne vedem totzi la emisiune .. iar ai dat`o la intoarsa .,.. si akuma te miri de ce dana sau mitza ... nu tzi=-au raspuns la mail .. pe kand .. tu nu ai fost in stare de nika .. nici makar sa te tzii de promisiuni asha ka .... GURA!::):o
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
hy
Well im back.Despre Florin ce pot sa spun ,pai este un super baiat ,simpatic cel mai simpatic dintre toti membrii trupei ,dar are si el defectele lui ,cum fiecare dintre noi le are.Am incercat si eu sa ii trimit niste mesaje,la unele mi-a raspuns dar dupa vre-o tri saptamani dupa ce i-am trimis eu lui ,si asa mai departe .Poate sa imi spuna si mie cineva la cat timp isi verifica Florin mesajele?
-
alisa - Junior Member
My own description` for Hi-Q :-)
Florin ( Florin Grozea)
Super/ Mega/Inalt/Frumos/Simpatic/Dragut/Destept/Grasut :p
- ii plake muzika si asta face
Dana ( Dana Nalbaru )
Super/Mega/Inalta/Frumoasa/Simaptica/Draguta/Desteapta/Superba/Suflet imens/
-ii plake sa ajute pe cei ce au nevoie un sprijin
Mitza ( Mihai Sturzu )
Super/ Mega/Inalt/Frumos/Simpatic/Dragut/Destept/Muncitor/
-demn de ceea ce face
Super/ Mega/Inalt/Frumos/Simpatic/Dragut/Destept/Grasut :p
- ii plake muzika si asta face
Dana ( Dana Nalbaru )
Super/Mega/Inalta/Frumoasa/Simaptica/Draguta/Desteapta/Superba/Suflet imens/
-ii plake sa ajute pe cei ce au nevoie un sprijin
Mitza ( Mihai Sturzu )
Super/ Mega/Inalt/Frumos/Simpatic/Dragut/Destept/Muncitor/
-demn de ceea ce face
mail : AnDrEi@FanClub.Ro
-
AnDrEi - Junior Member
toti sunt cool
EU I-AM VAZUT PT PRIMA OARA VARA TRECUTA CAND AM FOST LA MARE. AM FOST LA " TRAIESTE-TI VARA!", LA PAPARATZZI. MI-AU LASAT O IMPRESIE FFFF BUNA. TOTI TREI SUNT FFF AMABILI SI DORNICI DE A STA CAT MAI MULT CU FANII. AM REUSIT SA FAC SI POZE CU EI, DESI MAI ERAU CATEVA MINUTE PANA LA INCEPEREA EMISIUNII. SUNT NISTE SCUMPIEI, NISTE DULCI.
- ANDREIUTZA
- Junior Member
Ce sa zic... spre fericirea mea am avut ocazia sa-i cunosc .. atunci cand au venit aici in Botosani cu AnTi-SIDA ... si spre rusinea mea asta ptr. ca eu am avut ocazia de cateva ori sa-i cunosc dar nu am putut merge sa-i vad... asta fiind vara trecuta la mare si la bucuresti la lansare... toate astea din cauza unor probleme.. in fine ...
Despre ei ce sa zic.. sunt super de treaba toti.. dar cum sa va explic eu .. toti toti toti....Florin nu am cuvinte sa va spun, Dana si Mihai la fel.. degeaba se spune despre Dana ca e fitzoasa, dar sa stiti ca nu e asa... va asigur eu pe toti ... mai ales pe cei care nu avut ocazia sa-i cunoasca pana acum.. cat despre Mihai cum au spus si ceilalti chiar daca e super obosit si nu are chef de nimic iti vrb frumos si te asculta si se distraza super..nu stiu.. daca stau bine si ma gandesc nu-mi vor ajunge vreodata cuvintele ca sa spun cat simpatici si de treaba sunt...
Acum daca vreti sa va convingeti incercati sa mergeti macar la un concert cui ei si sunt sigur a veti pleca cu zambetul pe buze si ca nu veti fi dezamagiti...
Despre ei ce sa zic.. sunt super de treaba toti.. dar cum sa va explic eu .. toti toti toti....Florin nu am cuvinte sa va spun, Dana si Mihai la fel.. degeaba se spune despre Dana ca e fitzoasa, dar sa stiti ca nu e asa... va asigur eu pe toti ... mai ales pe cei care nu avut ocazia sa-i cunoasca pana acum.. cat despre Mihai cum au spus si ceilalti chiar daca e super obosit si nu are chef de nimic iti vrb frumos si te asculta si se distraza super..nu stiu.. daca stau bine si ma gandesc nu-mi vor ajunge vreodata cuvintele ca sa spun cat simpatici si de treaba sunt...
Acum daca vreti sa va convingeti incercati sa mergeti macar la un concert cui ei si sunt sigur a veti pleca cu zambetul pe buze si ca nu veti fi dezamagiti...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
acest subiect a aparut inaintea celui facut de deedee si as ruga-o sa l uneasca deoarece sunt cam asemanatoare discutiile de pe sub asta si celalalt care are sondaj!
sper ca nu te superi deedee!
:p :p
sper ca nu te superi deedee!
:p :p
The wind of change blows straight into the face of time
-
sly - Mesaje: 2918
14 mesaje
• Pagina 1 din 1