O-zone!!!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

O-zone!!!

Mesajde olo » Lun Dec 09, 2002 12:49 pm

Cred ca SINT CEI MAI TARI!!! voi ce parere aveti?
olo

Re: O-zone!!!

Mesajde copiutzu » Lun Dec 09, 2002 1:50 pm

Initial trimis de olo
Cred ca SINT CEI MAI TARI!!! voi ce parere aveti?

Ai dreptate, nu exista altii mai tari... in prostie si penibilitate.
Ce sa faci, nu te poti astepta la ceva mai bun de la niste moldoveni.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

hmm...

Mesajde nocturna » Lun Dec 09, 2002 2:12 pm

Initial trimis de copiutzu

Ai dreptate, nu exista altii mai tari... in prostie si penibilitate.
Ce sa faci, nu te poti astepta la ceva mai bun de la niste moldoveni.

eh...nici chiar asa. E adevarat ca O-zone "sunt cei mai tari" (la asa fetze...brrr...poate doar Ackent sa le mai stea alaturi) dar, totusi, te poti "astepta si la ceva (mai) bun chiar si de la moldoveni": vezi Zdob si Zdub care da oricand lectii de muzica (si de bun-simtz) la o gramada de "artisti" autohtoni (sau astia or fi exceptia ce intareste regula ?!)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: hmm...

Mesajde Necuratu' » Lun Dec 09, 2002 2:27 pm

Initial trimis de Lady Killer

eh...nici chiar asa. E adevarat ca O-zone "sunt cei mai tari" (la asa fetze...brrr...poate doar Ackent sa le mai stea alaturi) dar, totusi, te poti "astepta si la ceva (mai) bun chiar si de la moldoveni": vezi Zdob si Zdub care da oricand lectii de muzica (si de bun-simtz) la o gramada de "artisti" autohtoni (sau astia or fi exceptia ce intareste regula ?!)

Las-o in pula goala. Nu am inteles niciodata de ce Zdob si Zdub au atata succes. Ei nu fac (cel putin in ultima vreme) decat sa imite melodi gen G. Bregovich. Tiganii si extrateresti- mi se face rau, ce treaba are sula cu prefectura? Cat despre inteligenta afisata in interviuri, ce sa mai vorbim...
Necuratu'
Junior Member

Re: hmm...

Mesajde copiutzu » Lun Dec 09, 2002 2:31 pm

Initial trimis de Lady Killer

Greseala mea!!!! Am uitat sa fac aceasta precizare.
Zdob si Zdub sunt meseriasi. Am cumparat si eu cd-ul Agroromantica si suna cool de tot.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde SatyR » Lun Dec 09, 2002 3:56 pm

O-zone sunt destul de penali ce sa mai ....cat despre zdob si zdub n-as pune acelasi lucru ..pacat camai au si iesiri dastea de genul tiganii si ozn-urile...vorba lu necuratu...nu prea vad legatura .un fel de baba si mitraliera...chiar au stricat-o la faza aia .singura melodie marfa e doina haiducului al carei sound se potrivea mult mai bine pe "hardcore moldovenesc" .acest album jos palaria ,nu cred ca avem ce sa-i reprosam,melodii ca maria blues,haitura,vai si amr de capul meu,draga otee stau marturie in acest sens ......

Asta e necurate fiecare se inspira si el cum poate ...pana si bregovic copiaza la greu tto ce vede prin balcani.da asta nu il impiedica sa aiba si originalitate si sa faca ceva unicat asa si cu zdob si zdub ,sunt si ei unici in felul lor,cine mai canta hardcore moldovenesc......

Cat despre modestie...nu stiu daca e chiar asa ,am auzit ca sunt destul de increzuti...am auzit ca la un concert nemultumit de prestatia pubilcului vocalu s-a dus sa- aplice o corectie unuia care nu stiu ce spunea pe acolo..ma rog astea sunt barfe...da suntem pe barfe online......

SI acum ca sa nu fiu mega off-topic hais a spun si cate ceva despre o-zone....desi cu asta incepusem.....deci sa fi penibil de la mama natura e una da sa faci tot posibilul sa devi penibil e deja grav.....m-am terminat de ras cand i-am vazutr pe aia imbracati asa...hai moda anilor 80 ,deso ce vrei,da nici chiar asa,aia ziceai ca sunt bufoni deaia de stau statea pe la curtea domneasca sa distreze pe cel ales...cat despre muzica......nu trebuie sa stau chiar in lanturi sa ascult .....dar nici laude nu am...
SatyR
Junior Member

Mesajde bhuttu » Lun Dec 09, 2002 10:28 pm

Parerea mea despre O-zone se stie, am explicat-o pe larg in threadul "Primul fanclub O-zone recunoscut oficial de baieti". Aici vreau sa vorbesc despre videoclipul "Despre Tine", sau cum drq s-o numi el. Videoclip care are in introducere imagini de la primul videoclip O-zone, pe care oamenii probabil l-au considerat de o notorietate iesita din comun, indeajuns ca sa-i reprezinte ca o carte de vizita. Idee originala, n-am mai vazut-o folosita, pentru ca e extrem de stupida!
In al doilea rand: la inceputul melodiei se aude o bucata din melodia "Voulez-vous" a unei formatii obscure de prin anii '70, nu mai stiu exact cum se numea. A, ba da, ABBA! Atat de obscura incat baietii au considerat ca e demna sa cante in deschiderea melodiei lor, fara vreo teama ca i-ar putea eclipsa sau ceva in genul asta. ABBA in deschidere la O-zone! Natural,nu?
Asta despre partea artistica. Despre partea logistica, ma intreb cat or fi platit O-zone sa foloseasca sample-ul ABBA. Daca n-au dat nimic, ma intreb cat de legala e faza.
Si ma mai intreb ce parere are Brad Pitt ca joaca fara stirea lui intr-un videoclip O-zone. Doar cu numele, of course! La fel de legal? Da' ce te faci cu aia care vad numele lu' Brad Pitt si rabda sa vada un videoclip execrabil poate-poate apare si BP in el, ca doar nu s-a specificat nicaieri ca aia e o ironie sau ca e vorba de o copie a lu' BP, nu?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde baixinho© » Mar Dec 10, 2002 9:58 am

Sunteti niste rai. Nu va dati seama de mesajul pe care il trimit acesti baieti prin versurile cantecelor lor. Folosirea unei bucati dintr-o melodie a trupei ABBA este excelenta, ca de altfel si a numelui lui Brad Bitt. bhuttu, de ce nu vrei sa intelegi ca cei de la O-Zone vor sa aduca ceva noi in peisajul muzicii romanesti. De ce nu spui nimic despre refrenul melodiei pe care au facut ultimul videoclip? Pentru ca nu ai nimci de spus. Aia este! Incep sa imi schimb parerea despre tine! Oricum, ramane valabil ce scrie in semnatura mea!

PS: multumesc, eyewitness.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Mar Dec 10, 2002 10:27 am

anytime....si altadata
"o-zone forevar"
eyewitness

Mesajde SatyR » Mie Dec 11, 2002 8:33 pm

baixinho te deranjez si eu cu o intrebare.sorry ca sunt ar off-topic dar nu ma pot abtine lol

Imi poti spuine si mie cine este cel din avatarul tau?
SatyR
Junior Member

Mesajde SatyR » Mie Dec 11, 2002 8:35 pm

baixinho te deranjez si eu cu o intrebare.sorry ca sunt ar off-topic dar nu ma pot abtine lol

Imi poti spuine si mie cine este cel din avatarul tau?.....si inca o intrebare.....in acest ultim post ai vorbit serios sau ai glumit..ca sincer chair nu-mi dau seama lol:)

Dupa ce primesc si eu un raspuns puteti sa stergeti acest mesaj ca stiu ca e cam paralel.
SatyR
Junior Member

Mesajde baixinho© » Joi Dec 12, 2002 1:19 am

Este idolul celui mai mare fan in viata al celor de la O-Zone. Iar postul este cat se poate de serios! Nu mi-as permite niciodata sa scriu ceva neserios despre cei care au revolutionat, practic, muzica romaneasca! O-ZONE FOREVER!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SatyR » Joi Dec 12, 2002 1:57 am

mda.......si eu am revolutionat industria de masini de cusut izmene.....
Cel din avataru tau seama cu unul din personajele serialului "pasiuni" de pe tvr......

Da ,v-ati prins ma mai uit din cand in cand la acel serial.....si culmea imi place lol.....
SatyR
Junior Member

Re: O-zone!!!

Mesajde chirita » Joi Dec 12, 2002 11:42 am

sunteti cei mai tari
chirita

Mesajde copiutzu » Joi Dec 12, 2002 12:12 pm

Initial trimis de baixinho
... Oricum, ramane valabil ce scrie in semnatura mea!

Asta poti sa fi sigur! Numai ca, din pacate pentru tine, o sa ramana forever ca o trupa de idioti.
Mai, eu nu ii inteleg pe producatorii astia. Cum poti sa fi atat de bou sa bagi bani intr-o trupa ca o-zone, care si cu vocile mixate si remixate tot fals suna. Poate ca raspunsul il gasim daca ne uitam la ce se asculta la noi. Ca intr-o lume civilizata, astia 3 nici la spalatul de bude pentru artisti nu aveau loc, daramite sa intre pe usa din fata "ca cantareti" :))
Si mai au si fetzele alea care stralucesc de inteligenta. e deajuns sa te uiti in ochii lor sa iti dai seama cat pot de multe.
V-am pupat pe chelie! ;e
copiutzu
Junior Member

Mesajde catharsis » Vin Dec 13, 2002 12:30 am

baixinho, explica tu frumos de ce o-zone sunt o formatie asa de speciala si cum au revolutionat ei muzica romaneasca sa-mi schimb si eu parerea ca sunt niste idiotzi... care se mai dau si rockeri prin videoclipuri desi nu se aude nici uram de chitare electrica prin melodie...
off-topic: am un stilou bai-xin... are vreo legatura cu nickul tau?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Superba Oana » Vin Dec 13, 2002 11:07 pm

Initial trimis de SatyR

Imi poti spuine si mie cine este cel din avatarul tau?.....si inca o intrebare

nu-l recunosti pe romario??????????????ruuuuusssssssiiiiiiiinnnnnnnneeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:p :p :p :p :p :p :p :p
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde SatyR » Vin Dec 13, 2002 11:31 pm

Sunt mai mult decat paralel cu fotbabul.....n-am nici o tangenta :)))))
SatyR
Junior Member

Mesajde baixinho© » Sâm Dec 14, 2002 12:06 pm

Initial trimis de catharsis
de ce o-zone sunt o formatie asa de speciala

O-Zone este o formatie speciala, sau, eventual, baietii de la O-Zone reprezinta o formatie speciala.

Ma rog, sa trec la ideea de baza. Deci, baietii au avut curajul sa plece din Chisinau si sa se lanseze in muzica romaneasca. Pentru asta sunt de admirat, deoarece foarte putini care au facut acest pas au avut succes. Din ce imi aduc eu aminte, predecesorii lor au fost cei de la Zdob si Zdub, dar prima persoana care a venit in Romania sa-si etaleze calitatile muzicale a fost Anastasia Lazariuc.
Versurile celor de la O-Zone sunt mai mult decat excelente.... De fapt, de ce trebuie sa explic? Daca pe voi nu va patrunde muzica baietilor, pentru care am tot rerspectul, este treaba voastra. Eu nu am scapat nici un concert de-al lor si voi continua sa ii vad live de fiecare data cand am posibilitatea. As face orice pentru a ajunge la Chisinau, sa fac cunostinta cu alti fani, chiar dinorasul de unde vin baietii, si sper ca intr-o buna sa-mi realizez acest vis.

PS Oana: am sesizat ironia din randurile tale. Ai spus ca este rusine ca nu il cunoaste pr ROMARIO (asa se scrie, nu cum ai scris tu), dupa care ai scos limba.
ANTI

baixinho©

Mesajde KoRn_bitch » Sâm Dec 14, 2002 5:41 pm

Hmm ... O-zone SUCKS man ... in primul rand vai de coregrafia aia de kkt ... shi vai de fetzele lor :) ... chiar seamana cu aia de la Akcent (ceea ce nu e tocmai un compliment ... ) ... lol ... ma rog in al doilea rand in ultima melodie 'Despre tine' parca ii zice ..."SMS = es em es??? Eu iti scriu foarte des? " scuzati`ma da nu pot sa ma abtzin din ras ... vai de ei ... toti moldovenii sunt prosti .. mai putzin Zdob shi Zdub ... asha ca MO3 pt toti fanii O`zone :D
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde SharKana » Sâm Dec 14, 2002 8:15 pm

mie imi plac
au melodii frumoase
nu inteleg de ce se pune problema fetelor
nu conteaza fetele.romanii nu sunt multumiti de muzica romaneasca si zic ca sunt numai manechine superbe dar cand apare cineva care canta binisor si nu arata asa bine comenteaza ca idiotii(nu vreau sa jicnesc pe nimeni ,si eu comentez,dar nu chiar asa sa tin cont doar de aspectul fizic
SharKana
Junior Member

Nu credeam ca o sa mi se intample!

Mesajde UnCopilutz » Dum Dec 15, 2002 3:49 am

Deci daca exista un om in Romania asta care considera O-Zone o trupa buna , sa-mi tai organul cu lama nu alta ! Cum pot fi astia buni mai? In primul rand ma enerveaza pentru ca nici macar nu stiu vorbi romaneste . De ce au intrat si in Romania , de ce au bagat si la noi in tara rahaturile lor moldovenesti ? Daca moldovenii le inghit porcariile de pe CD-uri de ce le-am inghiti si noi mai oameni buni ?
Coregrafie ciuciu , voci ... mda , imagine cam ciuciu si asta ca daca ii dai o palma lu` ala cu sapca lui pe care o poarta de o luna incoace fara sa o dea jos , te murdaresti cu fond de ten pana in cot !
Si in plus ... asteapta sa arate ca si cei de la Akcent .Da-l dracului de indigo !
UnCopilutz
Junior Member

Mesajde Je » Dum Dec 15, 2002 10:52 am

Mai Baicsiniu, tu faci misto sau ce dreaq ai patit?

Si Alocatzie are de adaugat "o-zone for never" :))

O-Zone [b]este
o formatie speciala, sau, eventual, baietii de la O-Zone reprezinta o formatie speciala.

Ma rog, sa trec la ideea de baza. Deci, baietii au avut curajul sa plece din Chisinau si sa se lanseze in muzica romaneasca. Pentru asta sunt de admirat, deoarece foarte putini care au facut acest pas au avut succes. Din ce imi aduc eu aminte, predecesorii lor au fost cei de la Zdob si Zdub, dar prima persoana care a venit in Romania sa-si etaleze calitatile muzicale a fost Anastasia Lazariuc.
Versurile celor de la O-Zone sunt mai mult decat excelente.... De fapt, de ce trebuie sa explic? Daca pe voi nu va patrunde muzica baietilor, pentru care am tot rerspectul, este treaba voastra. Eu nu am scapat nici un concert de-al lor si voi continua sa ii vad live de fiecare data cand am posibilitatea. As face orice pentru a ajunge la Chisinau, sa fac cunostinta cu alti fani, chiar dinorasul de unde vin baietii, si sper ca intr-o buna sa-mi realizez acest vis.

PS Oana: am sesizat ironia din randurile tale. Ai spus ca este rusine ca nu il cunoaste pr ROMARIO (asa se scrie, nu cum ai scris tu), dupa care ai scos limba. [/B]
Je

Mesajde Je » Dum Dec 15, 2002 10:53 am

Mai Baicsiniu, tu faci misto sau ce dreaq ai patit?

Si Alocatzie are de adaugat "o-zone for neví£r" :))

O-Zone [b]este
o formatie speciala, sau, eventual, baietii de la O-Zone reprezinta o formatie speciala.

PS Oana: am sesizat ironia din randurile tale. Ai spus ca este rusine ca nu il cunoaste pr ROMARIO (asa se scrie, nu cum ai scris tu), dupa care ai scos limba. [/B]
Je

Mesajde baixinho© » Dum Dec 15, 2002 1:05 pm

Si chiar este nevoie sa postezi de doua ori? De ce nu ai trimis 10-15 mesaje, macar sa te simti cu constiinta impacata?!
ANTI

baixinho©

Mesajde Aragorn » Mie Dec 18, 2002 9:53 pm

Eu is de acord cu Baixinho...
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Aragorn » Mie Dec 18, 2002 10:04 pm

Si inca o chestie: de ce conteaza cum arata persoana care canta?
Cand asculti muzica lor te uiti neaparat la fata lor? Nu cred...
Si va dau un sfat la toti aia care considerati ca infatisarea e asa importanta: UITATI-VA IN OGLINDA INAINTE DE A VORBI !!!!!
I'm back, back again.
Aragorn
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Dec 19, 2002 12:31 am

Am vazut de curand noul lor videoclip si ii felicit pe baieti! Nu credeam ca putea sa ma distreze mai mult decat primul, dar m-a distrat mai mult decat orice alt videoclip! Cer (si i-as sustine) sa primeasca premiu pentru el.... unul din cele mai patetice videoclipuri...sau macar cel mai amuzant :lol:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

sunteti marfa de marfa

Mesajde yohanitza » Lun Ian 20, 2003 5:42 pm

va iubesc pe toti trei si as vrea sa am si as vrea sa stiu si eu o adresa de fan club a voastra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mersi mult
yohanitza

hmmmm

Mesajde the Zephyr » Lun Ian 20, 2003 11:19 pm

Nu inteleg, daca omului(ma refer la Baixinho) ii place atat de mult O-Zone, de ce trebuie intotdeauna sa se gaseasca cineva care sa tina neaparat sa "ii bage mintile in cap"...sau oameni care sa fie indignati ca el asculta asa ceva. Doar e pasiunea lui,nu? Nu vreau sa adopt atitudinea categorica de genul "Gusturile nu se discuta", dar baietii astia nu sunt chiar asa de rai, asa ca mai bine ne-am ocupa timpul criticand adevaratele non-valori. :o
Sanest choice in the insane world...
the Zephyr
Junior Member

Următorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii