Deine Lakaien-asculta careva asa ceva?
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
Deine Lakaien-asculta careva asa ceva?
Snt curios cati dintre voi ati auzit de trupa asta...exista fani in Ro?
- SatyR
Re: Deine Lakaien-asculta careva asa ceva?
am auzit eu shi chiar am un album pe acasa. din cate shtiu, ei au scos vreo 11 albume, dar care majoritatea sunt cam de cacat. asta pe care il am eu (nu shtiu cum se cheama) este beton. daca itzi plac ashtia, incearca sa gaseshti shi DeVision, Das Ich, Tanzwut shi Corvus Corax. shi mai sunt o gramada, dar asta alta data....
- neatza
"ei au scos vreo 11 albume, dar care majoritatea sunt cam de cacat"
Albumele lu lakaien sunt de kkt?pai atunci inseamna ca 90% din muzica secolului asta e de kkt.
Ce sa ma daca si trupa asta e de kkt.........atunci.....ma las de ascultat muzica...
Apropo spune-mi si mie ce album ai tu ...de ziic ca e beton...
In leg cu das ich,corvus corax.....da intradevar fac muzica buna si aia ...das ich e cea mai apreciata trupa de darkwave industrial din genrmania....
Albumele lu lakaien sunt de kkt?pai atunci inseamna ca 90% din muzica secolului asta e de kkt.
Ce sa ma daca si trupa asta e de kkt.........atunci.....ma las de ascultat muzica...
Apropo spune-mi si mie ce album ai tu ...de ziic ca e beton...
In leg cu das ich,corvus corax.....da intradevar fac muzica buna si aia ...das ich e cea mai apreciata trupa de darkwave industrial din genrmania....
-
SatyR - Junior Member
love me to the end,return,into my arms,maybe,prayer,fleeting,monastir baroue,forest,the dive,one minus one
Recomand tuturor albumul "acoustic" care este 100% live ,doar voce si pian dar nu mai exista asa ceva in lume ,trupa asta e unicat ,originalitate 100%,,ca sa nu mai zic de vocal..cel mai tare vocal din cati am ascultat
Alexander Veljanov rules
))))
Tipu asta canta si solo si mai canta si in proiectul "Estampie",unul dintre cele mai apreciate proiecte de muzica medievala.....
Recomand tuturor albumul "acoustic" care este 100% live ,doar voce si pian dar nu mai exista asa ceva in lume ,trupa asta e unicat ,originalitate 100%,,ca sa nu mai zic de vocal..cel mai tare vocal din cati am ascultat
Alexander Veljanov rules

Tipu asta canta si solo si mai canta si in proiectul "Estampie",unul dintre cele mai apreciate proiecte de muzica medievala.....
-
SatyR - Junior Member
doar voce si pian dar nu mai exista asa ceva in lume
ce nu mai exista? doar voce shi pian? sau deine lakaien ?
ce nu mai exista? doar voce shi pian? sau deine lakaien ?

- aphextwinz
- Junior Member
LOL,era o virgula pe undeva pe acolo,dar cum eu nu prea-mi ingrijesc posturile scriu repede si asa las.....normal ca nu la sta m-am referit cand am spus ca nu mai exista asa ceva in lume ,m-am referit la stilul lor/la sound-ul celor de la deine lakaien...sunt unicati...cel putin asta e parerea mea.
-
SatyR - Junior Member
[quote]Initial trimis de SatyR
[B]"ei au scos vreo 11 albume, dar care majoritatea sunt cam de cacat"
nu am zis ca toate albumele sunt de cacat. au cateva piese supertari shi altele care parca nu sunt facute de ei. io nu am un album intreg, ci un fel de best of, luat de pe internet. majoritatea pieselor sunt de pe Kasmodiah, unul din primele lor albume. adevarul ie ca suna extraordinar. vezi ca ashtia au scos shi un album cu QNTAL. cauta-i shi pe ashtia ca suna beton. shi ar mai fi.... Reich, Kalte Farben, Joachim Witt, Wumpscut......
[B]"ei au scos vreo 11 albume, dar care majoritatea sunt cam de cacat"
nu am zis ca toate albumele sunt de cacat. au cateva piese supertari shi altele care parca nu sunt facute de ei. io nu am un album intreg, ci un fel de best of, luat de pe internet. majoritatea pieselor sunt de pe Kasmodiah, unul din primele lor albume. adevarul ie ca suna extraordinar. vezi ca ashtia au scos shi un album cu QNTAL. cauta-i shi pe ashtia ca suna beton. shi ar mai fi.... Reich, Kalte Farben, Joachim Witt, Wumpscut......
- neatza
am citit shi io threadu' asta shi ma intreb ce legatura o fi intre deine lakaien shi rammstein babies gen oomph? :con:
- aphextwinz
- Junior Member
Initial trimis de aphextwinz
am citit shi io threadu' asta shi ma intreb ce legatura o fi intre deine lakaien shi rammstein babies gen oomph? :con:
Care e faza?....a vorbit cineva de vreo geatura intre astia?
Lakaien sunt cu dark-wave/pop/medieval.....oomph si rammstein cu metalul industrial.nu prea vad vreo legatura...
-
SatyR - Junior Member
e un individ mai sus care ori de cate ori pomeneshte de deine lakaien tzine sa zica shi de wumpscut shi de oomph shi de altzii ...
- aphextwinz
- Junior Member
deshi fanii oomph ii considera pe rammstein imitatori, deshi poa' ca shi membrii trupei rammstein ii mentzioneaza pe oomph ca referintza in formarea lor muzicala, oomph in primele lor 3-4 albume sunt nesiguri, imaturi, nedefinitivatzi. abia dupa explozia rammstein, mtvizarea industrialului german, oomph au reushit sa iasa din anonimat (pe plan internatzional). oomph au incercat sa aduca in germani industrialul optzecist promovat de trupe precum nitzer ebb shi skinny puppy, ceea ce abia rammstein au reushit sa faca. oomph shi-au gasit recunoashterea un pic cam tarziu, shi asta datorita rammstein. asha ca raman la parerea mea ca oomph ii datoreaza multe lui rammstein, viceversa, nu sunt sigur ca este foarte semnificativa influentza. daca vrei itzi enumar 'j-de de trupe (numai nemtzeshti daca vrei) care canta electro-industrial, ebm sau chiar synth-pop care melodic sunt in aceeashi tonalitate cu oomph shi rammstein.
asha ca raman la parerea mea oomph sunt rammstein babies, sau ca sa fiu mai exact, rammstein old babies :p
asha ca raman la parerea mea oomph sunt rammstein babies, sau ca sa fiu mai exact, rammstein old babies :p
- aphextwinz
- Junior Member
okay, gaseshte tu o formulare mai buna pentru inflatzia de rammstein-style care a aparut pe piatza odata cu ... rammstein
shi revenind, care e legatura intre oomph shi deine lakaien ? :con:
shi revenind, care e legatura intre oomph shi deine lakaien ? :con:
- aphextwinz
- Junior Member
[quote]Initial trimis de aphextwinz
[B]okay, gaseshte tu o formulare mai buna pentru inflatzia de rammstein-style care a aparut pe piatza odata cu ... rammstein
inflatzia asta exista shi inainte. faptul ca unii au luat cunoshtintza de ea odata cu aparitzia pe piatza a celor de la rammstein, nu trebuie privit ca o vina a celorlalte trupe.
cat despre legatura dintre deine lakaien shi oomph... nu shtiu ce sa zic. asha a fost sa fie p'aici. asta ie!
[B]okay, gaseshte tu o formulare mai buna pentru inflatzia de rammstein-style care a aparut pe piatza odata cu ... rammstein
inflatzia asta exista shi inainte. faptul ca unii au luat cunoshtintza de ea odata cu aparitzia pe piatza a celor de la rammstein, nu trebuie privit ca o vina a celorlalte trupe.
cat despre legatura dintre deine lakaien shi oomph... nu shtiu ce sa zic. asha a fost sa fie p'aici. asta ie!
- neatza
poate ca nu avem aceeashi imagine a cuvantului "inflatzie". facem o comparatzie: cate trupe nemtzeshti de profil erau inainte de 95-96 shi cate dupa ?? hai sa nu vorbim vorbe totushi.
- aphextwinz
- Junior Member
- aphextwinz
- Junior Member
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Cine-i aia(sau ala)sau dac-o fi o trupa!!!????......
micutza n-a putut sa se abtina.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de neatzaInitial trimis de aphextwinz
io tot nu intzeleg care ie problema ta. inflatzie, neinflatzie, nemtzii au trupe care suna beton. printre care shi Deine Lakaien shi oomph. daca cineva a auzit de veuna din trupele astea pe filiera rammstein, foarte bine.
shi mai am o problema: de cate trupe romaneshti s-a auzit afara dupa explozia rammstein? cam asta am avut de spus!
- neatza
stai linishtit, io n-am probleme
dar
a) nu este nici-o legatura intre trupele de care spui, este un ghiveci de stiluri, daca vrei sa enumeri toate trupele nemtzeshti de care ai auzit tu, be my guest :o
b) faptu' ca ai au shi noi n-avem e o problema mult mai adanca shi n-are de asemenea nici-o legatura cu darkwaveu' :rolleyes:

dar
a) nu este nici-o legatura intre trupele de care spui, este un ghiveci de stiluri, daca vrei sa enumeri toate trupele nemtzeshti de care ai auzit tu, be my guest :o
b) faptu' ca ai au shi noi n-avem e o problema mult mai adanca shi n-are de asemenea nici-o legatura cu darkwaveu' :rolleyes:
- aphextwinz
- Junior Member
Initial trimis de aphextwinz
stai linishtit, io n-am probleme
dar
aha...
- neatza
Re: Deine Lakaien-asculta careva asa ceva?
exista lume care asculta Deine Lakaien, sure.
Despre scena goth/darkwave din Romania mergi la http://www.goth.net/~darkromania/ vei gasi destui acolo cu care sa schimbi impresii despre DL. Heh, si ca veni vorba, de proiectul lui Ernst Horn, Helium Vola, ce zici? pe mine m-a surprins tare placut!
mirene

Despre scena goth/darkwave din Romania mergi la http://www.goth.net/~darkromania/ vei gasi destui acolo cu care sa schimbi impresii despre DL. Heh, si ca veni vorba, de proiectul lui Ernst Horn, Helium Vola, ce zici? pe mine m-a surprins tare placut!
mirene
Initial trimis de SatyR
Snt curios cati dintre voi ati auzit de trupa asta...exista fani in Ro?
- Unregistered
Pe mine nu prea m-a impresionat Helium Vola, stiu ca Ernst Horn poate mai mult de atat cand vine vorba de cochetat cu elemente de medieval, dovada e chiar Deine Lakaien.
apropos..Estampe ai ascultat?, e un proiect de medieval la care a participat si Veljanov ca vocal, si daca da astept o parere...
apropos..Estampe ai ascultat?, e un proiect de medieval la care a participat si Veljanov ca vocal, si daca da astept o parere...
-
SatyR - Junior Member
nope, n-am ascultat Estampe. Helium Vola m-a surprins fiindca credeam la inceput ca e vorba doar de clasic/simfonic ca pe "Do Tagte Ez". Eu nu prea gust de-astea cu electro sau medieval
...poate si de-aici noutatea.
...poate si de-aici noutatea.
Initial trimis de SatyR
Pe mine nu prea m-a impresionat Helium Vola, stiu ca Ernst Horn poate mai mult de atat cand vine vorba de cochetat cu elemente de medieval, dovada e chiar Deine Lakaien.
- decadent
- Junior Member
30 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii