Pana la urma, a fost primul musical adevarat din romania?
Daca da, considerati ca sunt sanse sa se monteze si la noi in tara vreunul din musical-urile de succes care se joaca pe afara?
Sanse de ceva spectatori?
Credeti ca ar fi cineva interesat sa investeasca in astfel de spectacole?
Credeti ca s-ar gasi actori de musical?
Am auzit niste zvonuri legate de Jesus Christ Superstar pus in scena pe undeva pe la teatrul Dramatic din Brasov, dar intr-o distributie de "zile mari" : Cotabita si Monica Anghel. Aveti ceva informatii legate de acest subiect?
Spectacolul Vama Veche
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
.......
Spectacolul Vama Veche a fost musical ,nu prea reusit din punct de vedere regizoral(doar partea legata de cor si la balco,cei care au vazut stiu),restul a fost ok,costumele au fost facute de Levinta,coregrafia a mai schiopatat, dar ceea ce conteaza este ca Vama Veche au reusit sa aduca ceva original,sa arate iar ca sunt o formatie care merita tot respectu.
Cei care nu l-au vazut ,il recomand :muzica e de buna calitate,si este o experienta frumoasa!!!!!:o
Cei care nu l-au vazut ,il recomand :muzica e de buna calitate,si este o experienta frumoasa!!!!!:o
it's dark or light,so decide and face.....PROJECT 86
- shmack
- Junior Member
Re: .......
Initial trimis de shmack
Spectacolul Vama Veche a fost musical ,nu prea reusit din punct de vedere regizoral(doar partea legata de cor si la balco,cei care au vazut stiu),restul a fost ok,costumele au fost facute de Levinta,coregrafia a mai schiopatat, dar ceea ce conteaza este ca Vama Veche au reusit sa aduca ceva original,sa arate iar ca sunt o formatie care merita tot respectu.
multumesc de raspuns!
- Unregistered
3 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii