TAXI in canada

3SE, AndreEA, Andreea Balan, Animal X, Blondy, Candy, O-ZONE, Simplu, Taxi ... tot ce tine de acest gen de muzica

TAXI in canada

Mesajde florinel » Dum Iun 30, 2002 3:43 am

Ma numesc Florin, locuiesc in Canada de 7 ani si am avut ocazia sa ascult si eu un CD cu Taxi. Imi plac la nebubie, si am imbolnavit si pe altii. Chiar am un prieten in NY care doar taxi asculta....

Cuvintele intr-adevar sint super... Favorita mea este 'Cineva inaintea ta' - Mai este vreun album inafara de Vishine??? Il vreau!!

Ma bucur ca exista si muzica romaneasca buna care nu se compara cu dance, tziganeasca, sau combinatia celor doua...

e posibil sa existe un FAN CLUB in North America?

salutari

florin.r
florinel

Re: TAXI in canada

Mesajde bogdan555 » Dum Iun 30, 2002 5:23 am

Initial trimis de florinel
Ma numesc Florin, locuiesc in Canada de 7 ani si am avut ocazia sa ascult si eu un CD cu Taxi. Imi plac la nebubie, si am imbolnavit si pe altii. Chiar am un prieten in NY care doar taxi asculta....

Cuvintele intr-adevar sint super... Favorita mea este 'Cineva inaintea ta' - Mai este vreun album inafara de Vishine??? Il vreau!!

Ma bucur ca exista si muzica romaneasca buna care nu se compara cu dance, tziganeasca, sau combinatia celor doua...

e posibil sa existe un FAN CLUB in North America?

salutari

florin.r

Draga Florin imi pare bine ca nu-s singurul din canada caruia ii place TAXI...

In cea ce priveste albumele TAXI, exista 2 : Trag un claxon (contine Vishine, Jumatatea mea, Criogenia, Nebunia furtunii, etc) si Americanofonia (contine Comunitaru', Nemuritoru', Cineva, inaintea ta, etc)... Daca vrei sa afli mai multe despre albumele TAXI esti invitatul meu sa te duci la taxi.home.ro, unde vei gasi tot ce trebuie sa stii despre TAXI, cat si un forum nou... De asemenea, sunt in tratative cu Adi Bortun (bas) sa bagam un concurs ceva pe taxi.home.ro.

Toate cele bune!

Bogdan

PS: Siteul (taxi.home.ro) nu este 100% operational in momentul de fata... dar va fii in vreo cateva zile...
bogdan555
Junior Member

Re: Re: TAXI in canada

Mesajde florinel » Mar Iul 02, 2002 1:54 pm

Arata bine taxi.home.ro. Spune-mi, as putea sa cumpar CD-urile de undeva din Canada? Locuiesc in Kitchener Ontario.
florinel

Re: Re: Re: TAXI in canada

Mesajde bogdan555 » Mar Iul 02, 2002 3:13 pm

Initial trimis de florinel
Arata bine taxi.home.ro. Spune-mi, as putea sa cumpar CD-urile de undeva din Canada? Locuiesc in Kitchener Ontario.

de pe internet... ca in rest nu cred ca ai vreo sansa sa le gasesti pe la vre-un magazin :)
bogdan555
Junior Member

Mesajde nederlande » Lun Dec 23, 2002 12:21 pm

stai linistit ... mai sunt admiratori 'taxi' in tara igloorilor

nu mai esti, nu, nu mai esti,
tu nu mai esti,
nu mai esti gandul sa-mi citesti :B

Sarbatori Fericite,
didier
nederlande
Junior Member

Mesajde Someone » Mie Dec 25, 2002 12:41 am

Initial trimis de nederlande
stai linistit ... mai sunt admiratori 'taxi' in tara igloorilor

nu mai esti, nu, nu mai esti,
tu nu mai esti,
nu mai esti gandul sa-mi citesti :B

Sarbatori Fericite,
didier

Nu mai esti, tu nu mai, nu mai esti, eu nu mai
Nu mai sunt decat un cantec frant cand tu nu mai esti!!
:)

Smile and be happy!!!!!!
LONG LIVE TAXI!!!!!
Someone
Junior Member

Înapoi la Pop si Dance romanesc