Rusine! Huuuo!
28 mesaje
• Pagina 1 din 1
Rusine! Huuuo!
Lume, lume! Faceti ce zice popa, nu ce face el! Faceti ce zice Despot, nu ce face el! Cica supertrupa Vita de Vie era anti-playback pe viata! Well, ori au murit, ori s-au razgandit, dar s-au injosit in cel mai mare hal, prestand playback cu seninatate. Asta s-a intamplat la "Alo, Florin", emisiunea lui Florin Calinescu de pe Tele7ABC. Nu au nici o scuza, mai ales ca ei ar fi trebuit sa fie exemple pozitive. Cum au spus odata Cheloo si Ombladon, daca nu sunt oferite conditii pentru prestatie live, ei nu canta! Dar de ce sa nu faca Vita de Vie playback, ca doar e mai usor cu CDul si cu mima! Rusineee, dispareti si sa nu mai auda lumea de voi! Cu roTINE, Despot? Ihi, cu rotile!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Replica
Intr-adevar, am auzit la carcotasi (conteaza prea putin de unde am auzit, dar am vrut sa stie toata lumea ca vad ca nu prea se stie), dar asta nu-i scuza cu nimic! Ar fi trebuit sa presteza live sau sa nu mai cante deloc, ca doar erau simbolul campaniei anti-playback, alaturi de Para!
-
1. ce cauta subiectul asta pe forum parazitzii? ar trebui sa fie la vdv...
2. vdv au facut mima si la teo si cred ca si la alte emisiuni tv
3. de obicei la emisiuni tv se face playback de obicei, discutia este: ar fi trebuit vdv sa participe la aceste emisiuni? e etic playbackul la emisiuni tv?
3. de obicei la emisiuni tv se face playback de obicei, discutia este: ar fi trebuit vdv sa participe la aceste emisiuni? e etic playbackul la emisiuni tv?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
ANSWER
Da, right! Si am pus topicul pe forumul Parazitii ca sa vada lumea de unde se pleaca si unde se ajunge...si ca lucrurile nu sunt asa cum par a fi cu trupele astea...concluzia este ca nu ar fi trebuit sa apara la o emisiune la care sa fie nevoiti sa apeleze la playback!
-
Initial trimis de catharsis
este posibil ca tu sa te referi la piesa vinolamine? pe care ei au transformat-o intr-un imn antiplayback? pe piesa aia au facut mereu playback, si playback sa vada lumea, sa se prinda.
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Re: Rusine! Huuuo!
[quote]Initial trimis de AdevaRapper
Lume, lume! Faceti ce zice popa, nu ce face el! Faceti ce zice Despot, nu ce face el! Cica supertrupa Vita de Vie era anti-playback pe viata! Well, ori au murit, ori s-au razgandit, dar s-au injosit in cel mai mare hal, prestand playback cu seninatate. Asta s-a intamplat la "Alo, Florin", emisiunea lui Florin Calinescu de pe Tele7ABC. Nu au nici o scuza, mai ales ca ei ar fi trebuit sa fie exemple pozitive. Cum au spus odata Cheloo si Ombladon, daca nu sunt oferite conditii pentru prestatie live, ei nu canta! Dar de ce sa nu faca Vita de Vie playback, ca doar e mai usor cu CDul si cu mima! Rusineee, dispareti si sa nu mai auda lumea de voi! Cu roTINE, Despot? Ihi, cu rotile! [/QUOTE
Nu vreau acum sa ii apar pe baietii de la VdV, dar nu cred ca faptul ca au facut play-back reprezinta o tragedie.Mai ales ca nu cred sa fi facut chestia asta in concert.Au facut-o la tv si daca va simtiti ofensati este o telecomanda pt asta.Numa' de bine!!
Lume, lume! Faceti ce zice popa, nu ce face el! Faceti ce zice Despot, nu ce face el! Cica supertrupa Vita de Vie era anti-playback pe viata! Well, ori au murit, ori s-au razgandit, dar s-au injosit in cel mai mare hal, prestand playback cu seninatate. Asta s-a intamplat la "Alo, Florin", emisiunea lui Florin Calinescu de pe Tele7ABC. Nu au nici o scuza, mai ales ca ei ar fi trebuit sa fie exemple pozitive. Cum au spus odata Cheloo si Ombladon, daca nu sunt oferite conditii pentru prestatie live, ei nu canta! Dar de ce sa nu faca Vita de Vie playback, ca doar e mai usor cu CDul si cu mima! Rusineee, dispareti si sa nu mai auda lumea de voi! Cu roTINE, Despot? Ihi, cu rotile! [/QUOTE
Nu vreau acum sa ii apar pe baietii de la VdV, dar nu cred ca faptul ca au facut play-back reprezinta o tragedie.Mai ales ca nu cred sa fi facut chestia asta in concert.Au facut-o la tv si daca va simtiti ofensati este o telecomanda pt asta.Numa' de bine!!
- Parazitoo
- Junior Member
nu, ma refer la visareInitial trimis de vali
este posibil ca tu sa te referi la piesa vinolamine? pe care ei au transformat-o intr-un imn antiplayback? pe piesa aia au facut mereu playback, si playback sa vada lumea, sa se prinda.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
Initial trimis de AdevaRapper
Lume, lume! Faceti ce zice popa, nu ce face el! Faceti ce zice Despot, nu ce face el! Cica supertrupa Vita de Vie era anti-playback pe viata! Well, ori au murit, ori s-au razgandit, dar s-au injosit in cel mai mare hal, prestand playback cu seninatate. Asta s-a intamplat la "Alo, Florin", emisiunea lui Florin Calinescu de pe Tele7ABC. Nu au nici o scuza, mai ales ca ei ar fi trebuit sa fie exemple pozitive. Cum au spus odata Cheloo si Ombladon, daca nu sunt oferite conditii pentru prestatie live, ei nu canta! Dar de ce sa nu faca Vita de Vie playback, ca doar e mai usor cu CDul si cu mima! Rusineee, dispareti si sa nu mai auda lumea de voi! Cu roTINE, Despot? Ihi, cu rotile!
Cateodata, ca sa poti scoate capul la suprafata trebuie sa apari si pe la TV astfel ca lumea sa te cunosca. Atunci trebuie sa accepti conditiile lor...altfel adio promovare, adio imagine.....asta e viata romanesca....Nenorocirile tip playback sunt condamnabile prin concerte...acolo daca faci playback pici de circar.....
-
Judge_Aris - Junior Member
Right
Judge Aris, ai dreptate, totusi, omule! Fiecare trebuie sa se intereseze de promovarea propriei imagini! Pacat doar ca una dintre trupele motoare ale miscarii anti-playback a recurs la un asa compromis! Pacat!
-
Re: Right
in cele - doar citeva - cazuri de playback vdv la emisiuni instalatia si instrumentele noastre se aflau montate la o alta cintare.
playbackul la emisiuni tv nu este o rusine. live-urile noastre la diverse emisiuni au avut numai menirea de a atrage atentia.
usor-usor cadeti in extrema opusa. absolut toate formatiile au facut cel putin o data playback in emisiuni tv. este o diferenta intre playbackul ca practica si playbackul ca necesitate.
reactia cronicii circotasilor este de fapt reactia radio 21.
sper ca v-a lamurit.
playbackul la emisiuni tv nu este o rusine. live-urile noastre la diverse emisiuni au avut numai menirea de a atrage atentia.
usor-usor cadeti in extrema opusa. absolut toate formatiile au facut cel putin o data playback in emisiuni tv. este o diferenta intre playbackul ca practica si playbackul ca necesitate.
reactia cronicii circotasilor este de fapt reactia radio 21.
sper ca v-a lamurit.
- sorin vdv
- Junior Member
Re: Replica
Intr-adevar, am auzit la carcotasi (conteaza prea putin de unde am auzit, dar am vrut sa stie toata lumea ca vad ca nu prea se stie)
ba conteaza, inseamna ca altcineva a gandit pentru tine.
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Re: Re: Replica pt Vali
Daca tu iei tot ce auzi la televizor de bun gandit, ok man!
Dar eu prefer sa gandesc singur pentru mine! De la televizor doar ma informez!
Dar eu prefer sa gandesc singur pentru mine! De la televizor doar ma informez!
-
Ma amuzatzi...serios...dak era o alta trupa...vai, crima...dar avand in vedere k e vdv-ul venitzi cu scuze...ba ca "nu e o rushine sa faci playback la tv" ba ca "tzi s-a parut" ba ca "ba tu eshti prost, sa nu te mai uitzi la carcotashi k televizorul strica poporul"...nu mai zic nimic de original k e baiat bun in rest...
Parerea mea : ciocu' mic...pt ca pe threadul asta, nimeni nu are dreptate totala...
Parerea mea : ciocu' mic...pt ca pe threadul asta, nimeni nu are dreptate totala...
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Re: Re: Rusine! Huuuo!
Initial trimis de Parazitoo
Nu vreau acum sa ii apar pe baietii de la VdV, dar nu cred ca faptul ca au facut play-back reprezinta o tragedie.Mai ales ca nu cred sa fi facut chestia asta in concert.Au facut-o la tv si daca va simtiti ofensati este o telecomanda pt asta.Numa' de bine!! [/B]
Chestia chiar ma enerveaza!
LA vremea respectiva voua parazitilor si voua vdv-istilor va era greu sa intelegeti ca in tv nu se canta live mai nicaieri in lume, si tare va mai bateati joc de un AX (care oricum n-aveau posibilitatea sa o faca live) cand veneau la un show tv cu playbacku'. Eh... ca deh pa vremea aia VDV canta live, ca tot deh nu aveau acelasi succes ca acum. Au si zis "vanzarile sunt de 2 ori mai mari ca la celalalt album!" pai da' bine, acum avem succes, nu ne mai pasa ca e live sau nu. Ne batem joc. Dar stim sa comentam! Chiar ca HUUUA!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Re: Re: Re: Rusine! Huuuo!
in primul rand calmeaza-te, viata nu este dreapta si asta nu este un motiv sa te enervezi...Initial trimis de Gabyzzu
Chestia chiar ma enerveaza!
LA vremea respectiva voua parazitilor si voua vdv-istilor va era greu sa intelegeti ca in tv nu se canta live mai nicaieri in lume, si tare va mai bateati joc de un AX (care oricum n-aveau posibilitatea sa o faca live) cand veneau la un show tv cu playbacku'. Eh... ca deh pa vremea aia VDV canta live, ca tot deh nu aveau acelasi succes ca acum. Au si zis "vanzarile sunt de 2 ori mai mari ca la celalalt album!" pai da' bine, acum avem succes, nu ne mai pasa ca e live sau nu. Ne batem joc. Dar stim sa comentam! Chiar ca HUUUA!
in al doilea rand nu ai dreptate, pe la tv se canta si live si vdv a cantat si live la emisiuni tv (de exemplu pe b1 la emisiunea mihaelei radulescu...). vdv sau parazitii sau orice alta trupa serioasa din romania nu se compaara cu animalx sau cu majoritatea trupelor dance, deoarece canta live la concerte, pe cand ax sau alte trupe dance in cel mai bun caz canta peste pozitiv, ceea ce este tot playback si inca se mai lauda cu asta...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
bahhh,da chiar ca s-au facut da ras in ultimu hal aia de la vdv prestand playback cu nesimtzire.Hai ca mai intzeleg ca poate nu puteau duce sculele pe spate da trabuia sa refuze inv. lu calinescu ce mama dracu'.Au dat dovada de neseriozitate pa fatza.Shit on them!!!!!!!!!
-
sadox - Junior Member
In sfarsit...
...balanta se inclina spre opinia mea initiala...
Pacat ca nu gandeste toate lumea echitabil si judeca dupa situatie, mai ales cand nu e cazul!
Pacat ca nu gandeste toate lumea echitabil si judeca dupa situatie, mai ales cand nu e cazul!
-
eu nu am vazut emisiunea carcotashilor pt k eram in backstage la ora aceea unde, va asigur, vita au cantat live la fel de bine k de obicei. totushi carcotashii, din cate vad au uitat sa mentzioneze k playback-ul nu a fost total, adi cantand pe bune. in plus mi se pare absolut normal k vdv sa accepte invitatzia 7abc-ului atata timp cat activ fm-ul este singurul post d radio care ii promoveaza. normala este shi reactzia televiziunii prima (defapt radio21 dupa cum a spus shi sorin) care f ofensatzi au dat o replik de prost gust dupa parerea mea.ideea e k nu putetzi contesta capacitatea formatziei de a canta live,chiar shi in emisiuni televizate(atata timp cat exista conditziile necesare-vezi emisiunea mihaelei radulescu)
- c3lia
- Junior Member
Zece mii de oameni, zece mii de pareri! Eu raman fidel parerii mele! Am zis si am inchis (ochii)! Parerea MEA!
-
si emin3m face playback......................
in fine.......o fi si situatzia de vina, circumstantzele......eu mai bine tac.
- usualflow
- Junior Member
Re: si emin3m face playback......................
Initial trimis de Piciulika
in fine.......o fi si situatzia de vina, circumstantzele......eu mai bine tac.
Cand vrei sa taci pe un forum, primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa iei cursorul mouse-ului de pe "Post Reply"!
Parerea MEA si NUMAI a MEA!
-
Au facut playback?Si?Fiecare "canta" cum poate.S-au mai scapat si ei de cateva ori da' de obicei canta live.Si din cate stiu io playback nu au facut decat de cateva ori ,la TV
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Initial trimis de edd4real
Au facut playback?Si?Fiecare "canta" cum poate.S-au mai scapat si ei de cateva ori da' de obicei canta live.Si din cate stiu io playback nu au facut decat de cateva ori ,la TV
Hahaha! Fiecare canta cum poate ?!? Atunci sa nu se mai declare lideri ai campaniei anti-playback!
-
Corect! S-a facut de c*c*t.Parerea me a e ca mai bine nu apareau.E penibil sa te prefaci ca dai la chitara si nici macar sa n-ai firul bagat in amplificator....Da' oricum n-am vazut chestia asta decat odata la Vdv asa ca zic sa le acordam in continuare credit baietilor.S-a intamplat,da' chestia e sa nu se mai intample si a doua,a treia oara ca-i grav.Dar macar canta live in concerte.
- Iceman21
- Junior Member
Problema asta e cu dus si intors am zis de mai multe ori ca playbackul la teve nu e relevant. Cand o formatie este invitata la o emisiune, nu onoreaza aceasta invitatie cu scopul de a face un spectacol extraordinar. O emisiune la televizor unde toate intrebarile sunt stupide si infantile nu sunt cel mai bun reper pentru a carcateriza o formatie; de ce s-a facut playback nu stiu sigur, din cate am inteles instalatia despre care formatia spune ca o detin si o folosesc la emisiuni era indisponibila in acel moment, dar ce stiu e ca daca vreau sa vad/aud Vita de Vie, ma duc la un concert sau ascult un album pentru ca acolo este legatura directa, fara influentele moderatorilor, etc.
A fost o greseala si i-am acuzat, dar cred ca e cazul sa trecem peste asta, ca pana la urma nu numai la VDV s-a intamplat asta, iar daca lupta anti-playback ar fi insemnat "hai sa le dam in cap producatorilor de emisiuni" atunci ar fi fost chiar caraghios.
Playbackul a inceput datorita televiziunii...but this is another story
A fost o greseala si i-am acuzat, dar cred ca e cazul sa trecem peste asta, ca pana la urma nu numai la VDV s-a intamplat asta, iar daca lupta anti-playback ar fi insemnat "hai sa le dam in cap producatorilor de emisiuni" atunci ar fi fost chiar caraghios.
Playbackul a inceput datorita televiziunii...but this is another story
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
28 mesaje
• Pagina 1 din 1