Debutantul lunii pe forum

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 29, 2002 1:22 am

A mai trecut o luna....asa ca avem un nou debutant !
In luna octombrie 2002 , se acorda titlul de cel mai bun debutant pe forum , lui......Mr.Hyde

In sfarsit,dupa multa vreme un bucurestean ! Te asteptam miercuri in Backstage !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Mar Oct 29, 2002 10:42 pm

Multumesc, ma simt flatat. Moshule, cu Backstage-ul ti-am mai spus ca nu prea pot, ne vedem oricum la fotbal.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 29, 2002 11:05 pm

N-ai de ce sa imi multumesti ! Ai castigat pe merit !
Felicitari ! =D :A =D (publicul spectator care il aplauda pe Mr. Hyde la scena deschisa )

Pacat ca nu ai timp 1 ora ,maine seara...pt. a venit in Backstage..si pentru a da prilej userilor de a te felicita face 2 face.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Noi 28, 2002 3:10 pm

Daca atzi observat pe forum pe cineva care merita sa castige premiul pentru cel mai bun debutant al lunii noiembrie,va rog sa postatzi aici. Mie nu prea mi-a sarit nimeni in ochi.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Vin Noi 29, 2002 1:30 am

L-as propune pe JMJ aka AIWAMAN, insa mai mult pt. posturile de pe CG, ca p'aici a dat cam rar.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 30, 2002 12:22 am

Da,Mr. Hyde..cum sa nu ? Iar la forumistul anului i-l propui pe Salgado88 ,nu ?

Eu am ales. Maine in zori vetzi cunoaste decizia mea. Pana atunci..daca mai avetzi ceva de spus....spunetzi !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Noi 30, 2002 12:58 am

Nimeni.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Mr Hyde » Sâm Noi 30, 2002 3:50 am

Oribile, eu doar am propus, n-am dat cu paru'! Si din ce am vazut luna asta, zau ca nu gasesc altceva mai bun... sunt tare curios cu ce vii tu! Varianta lui Aliosha e probabil cea mai corecta.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 30, 2002 3:11 pm

In luna noiembrie 2002, premiul pentru Cel mai bun debutant al lunii...nu se acorda !

Din pacate aceasta luna a fost foarte saraca in debutantzi si pur si simplu nu am gasit pe nimeni care sa merite acest premiu.Asadar...facem o pauza.Dupa cum spunea si Aliosha...chiar si Olimpiadele au fost intrerupte de razboaiele mondiale. Asa si noi...intrerupem pentru o luna seria de premiantzi. Sa speram ca de luna viitoare totul va reintra in normal.

Castigatorii de pana acum sunt :
  • aprilie 2002 : Joao
  • mai 2002 : SOD
  • iunie 2002 : angus si maximus
  • iulie 2002 : monika si axeandra
  • august 2002 : Seth2 si eyewitness
  • septembrie 2002 : Hera
  • octombrie 2002 : Mr Hyde
  • noiembrie 2002 : premiul nu se acorda
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Dec 25, 2002 12:57 am

A mai trecut un an.....luna imi bate usor la geam ! :p .....aaaaaaa.....asta-i din ASIA.

Eu doream sa spun ca a mai trecut o luna....si tre' sa dau iar premiul pentru cel mai bun debutant al lunii. Si de aceasta data am cui sa il dau ...spre deosebire de luna trecuta.

Deci....asadar si prin urmare....premiul pentu cel mai bun debutant in luna decembrie 2002 i se acorda userului SatyR ! =D

Este pentru a doua oara in istorie cand premiul pentru cel mai bun debutant i se acorda unui user venit de pe forumul Barfe Online. Sa ne amintim faptul ca asta vara.....axeandra...obtinea acest prestigios premiu.....venind de pe Barfe online ! In prezent..axeandra este un user de mare valoare al fanclubului.

Dar sa revenim la SatyR . Mie mi-a cucerit inima..prin posturile sale de pe Oldies but goldies.....si nu numai . Si nu sunt singurul care a fost cucerit !
A postat el acolo o melodie exceptionala ! Oricum...nu doar pentru asta a luat premiul.

Userul cu fatza de Isus Hristos....s-a dovedit a fi un om cu mult bun simtz si de mare valoare !
(da,chiar seamana cu Isus la fatza......nu intamplator i-am acordat premiul chiar de Craciun )

Bravo...SatyR ! Si la mai mare ! :A =D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SatyR » Joi Dec 26, 2002 3:44 pm

OOoooo Mersi mult !!!!!,ce sa zic....nu ma asteptam,abia acum am intrat in casa(am fost de craciun la tzara)si zic ia sa vad si eu ce mai misca pe aici..si uite o surpriza,defapt 2 ca am mai primit o veste buna:))))))

Spr sa auzim numai de bine acum de sarbatori,va doresc sarbatori fericite tuturor celor ce intrati pe acerst forum si nu numai:)

Thanx moshu,thanx everybody :))))))
SatyR
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Dec 26, 2002 7:24 pm

Castigatorii de pana acum sunt :
  • noiembrie 2002 : premiul nu se acorda
  • decembrie 2002 : SatyR

Ne vedem in 2003 ! :hi:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 01, 2003 12:41 pm

Dupa ce vreme de juma' de an acest subiect a hibernat , a sosit timpul sa revina in fatza dumneavoastra. Motivul pentru care a stat ascuns in vizuina sa....a fost unul foarte simplu : nu prea au mai fost debutantzi care sa impresioneze. Unde sunt marile valori de alta data ?

Dar pana sa va spun cine va lua distincita "Debutantul lunii iulie 2003 " sa aruncam o privire in urma , asupra laureatilor de alta data.

Ma bucur nespus ca nasul nu m-a inselat decat paote intr-un singur caz. Toti cei numiti de mine au ajuns persoane respectabile si de vaza pe frumosul nostru forum. Chiar daca unii dintre ei au abandonat sau ne-au uitat.

Un usor zambet mi-a aprut un coltul gurii. SOD si eyewitness. candva au fost si ei copii. ce mult a trecut de atunci ! eye-ul este de un an pe forumul nostru. in august 2002 era debutantul lunii.

distictia a impartit-o cu Seth2. oare ce s-a ales de acest baiat ? mai stie cineva ceva de el ?

cu o luna inainte....axeandra a fost debutantul lunii. o fata exceptionala , cu mult-mult bun simt. dar cu o fobie....frica de a scrie pentru a nu se face de ras. de multe ori am vazut-o online pe forum...dar mereu ezita sa puna un post. de ce , axeandra ? de ce ? te rog sa ne spui ce se intampla cu tine !

monika a fost simpatica la inceput....dar pe urma a lasat-o mai moale , de vina fiind plecarea din Canada.

Hera....care a concurat cu depechemind la titlu din septembrie....a disparut cu desavarsire. si asta dupa ce a bagat frica in noi...cateva luni bune.

Mr Hyde este mereu la datorie....si il alatur lui eyewitness si SOD....in trioul de aur al celor mai valorosi debutanti din istorie.

SatyR , baiat bun si el....isi face datoria si intra. doar ca acum e in vacantza. am avut placerea sa il si cunosc in realitate..de vreo 2 ore.

angus. scumpica de angus.......parca nu mai e ca la inceput. a devenit mai serioasa. imi pare rau ...ca nu mai abereaza alaturi de mine & co....pe subiectele pe care intra la inceputuri.

Joao....mort la datorie....nu stiu ce e cu el.

iar ...maximus....a disparut inca de atunci. dupa o luna frumoasa...a abandonat. era simpatic....de teapa lui Nicholas.

sa incheiem aici cu rememorarea trecutului !

---------

In luna iulie 2003 , la un an dupa ce axeandra a castigat acest premiu.....am onoarea de al declara castigator pe Eufrosin Poteca .
Dupa 6 luni de zile....avem un nou debutant de valoare. Vad ca lumea (printre care si eu) l-a votat si la forumistul lunii.

Eufrosine ....daca vrei...spune-ne cateva cuvinte !

sa nu prind pe careva ca posteaza aici offtopicuri aiurea. eventual doar eye , daca vrea sa spuna ceva in calitate de moderator. tin subiectul deschis..sa ne adreseze Eufrosin cateva vorbe. si poate ne raspunde si axeandra. dupa asta...ca deobicei subiectul se va inchide
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Aug 01, 2003 1:26 pm

reamintesc userilor ca pe acest thread au voie sa posteze doar administratorii si laureatul(a) fiecarei luni. orice alt post va fi sters si userul banat
multumesc pentru atentie (c.b.)
eyewitness

Mesajde Eufrosin Poteca » Vin Aug 01, 2003 10:59 pm

Buna dimineatza dragii mei!

Un zvon mi-a trecut pe langa urechi shi ma izbit drept in fatza.Cica am fost propus pentru forumistul lunii (ce-o mai insemna shi asta?) Se pare ca suncile Oribilului Mosh au termurat de placere cand au citit interminabilele ineptzii scrise de mine.Sarpele m-a prevenit ca s-ar putea inampla asha ceva!
Moshu zicea ca ar trebui sa bag nishte multzumiri d-alea ca la Oscar sau la Cannes.O sa zic ceva ca la festivalul "Floarea din gradina"!
Buna siara dragii miei!Vaaai!Nici nu shtizi shie iemotzionat sunt!N-am mai fost nominalizat in viatza mea iar de cashtigat nici atat.Aaaa, ba nu!Mint!Am luat o mentziune in clasa I.Ash vrea sa-i multzumesc din tot sufletul tovarashei educatoare Cristea Elena pentru acordarea acelei mentziuni shi sa-i transmit urmatorul mesaj (tovarasha este in America) : "De ce nu am mai luat shi intr-a doua mentziune tovarasha?"Doi.Ash vrea sa-i multzumesc domnului preshedinte Ion Iliescu pentru......aaaa......pentru..... aaa ..... oare pentru ce ash putea sa-i multzumesc?
Va-tzi plictisit mai mult decat de obicei?Deh, ce sa-i faci asha e cu premiile astea, itzi baga fumuri de vedeta in cap!
Sarpele zice ca ash merita sa fiu propus pentru cel mai aberant forumist al tuturor timpurilor!El are intotdeauna dreptate!
Craciun fericit!

Am uitat!Saracul Mosh voia sa-i multzumesc shi lui pentru ca m-a bagat pe forum.Hai sa-i fac pe plac!Itzi multzumesc draga Moshulica din toata inima mea de pionier!Tu eshti Soarele forumului!Tu esti vantul ce ne poarta gandurile bune shi frumoase pe aceste web-page-uri (asha le zice nu?) si tot tu esti ...... dar lasa ca itzi ajunge!Sa ne traieshti Oribilosule!
Franturi de ganduri fara rost
Copil ce sunt, copil ce-am fost.
Eufrosin Poteca
Junior Member

Mesajde axeandra » Vin Aug 01, 2003 11:16 pm

nu-mi place deloc ca-s incadrata in categoria fetelor "de exceptie si cu mult-mult bun simt", pe de o parte pt ca asa le categorisesti pe toate si pe de alta pt ca nu-mi dau seama exact unde am dat dovada de atat de mult bun simt...
in afara de asta e mult mai comod sa citesti ce scriu altii decat sa te chinuiesti tu si sa mai trebuiasca sa-ti asumi si riscul de a fii criticata; cu toate astea, daca as simti pe undeva nevoia sa spun si eu ceva(sa contrazic in principiu...) nu m-as abtine s-o fac
o idee fara argumente e atat de schioapa incat nu poate face decat un singur pas: acela al prabusirii
axeandra
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Aug 02, 2003 11:21 am

Bun. A raspuns si Eufrosin (l-am certat ca nu a raspuns mai serios, dar mi-a marturisit ca daca raspundea serios nu mai era el , Eufrosin ) ....a raspuns si axeandra, demonstrandu-ne ca nu a murit......e cazul sa inchidem acest subiect, nu inainte de o mica recapitulare.

Castigatorii de pana acum :

• decembrie 2002 : SatyR
  • iulie 2003 : Eufrosin Poteca
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 02, 2003 8:49 pm

Niciodata premiul nu a ajuns atat de departe. In luna august 2003 pleaca in indepartatul nord al Moldovei. La Botosani.
Felicitari BloodOnMoral . Ai avut o prestatie de nota 10. O mare cunoscatoare de sport si nu numai.
Si un fapt inedit despre Bloody : a devenit moderator la 48 de ore de la inscrierea pe forum. Record absolut.

Am vorbit astazi cu Bloody si era la tzara , unde evident nu are net.Maine se intoarce si ardea de nerabdare sa vada ce mai e pe forum. Se intreba daca i-au iesit bine pronosticurile.

Felicitari , Iulia ....si asteptam cateva cuvinte din partea ta.

pe 1 septembrie 2002...eyewitness devenea debutantul lunii.de atunci a trecut 1 an.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde BloodOnMoral » Mie Sep 03, 2003 1:14 pm

Adevarul e ca, in timp ce citeam cuvintele de mai sus, am simtit un nod sanatos in stomac, adaugat la foamea pe care o rabd de ore bune :). Am niste emotii, ceva de speriat.

Imi pare nespus de bine pentru ca am castigat acest premiu, nu ma asteptam, sincer, si iti multumesc mult. Si le multumesc de asemenea tuturor celor care fac acest forum sa mearga, m-am atasat foarte mult de locul acesta special si sper sa nu il parasesc prea curand.

Cat despre pronosticuri, se pare ca mi-au iesit destul de bine ;).
When you die the pain is over
BloodOnMoral
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 03, 2003 2:49 pm

Castigatorii de pana acum :

• aprilie 2002 : Joao (Craiova)
  • mai 2002 : SOD (Bucuresti)
  • iunie 2002 : angus (Bucuresti) si maximus (Bucuresti)
  • iulie 2002 : monika (Balsh) si axeandra (Craiova)
  • august 2002 : Seth2 (Bistrita) si eyewitness (Bucuresti)
  • septembrie 2002 : Hera (Craiova)
  • octombrie 2002 : Mr Hyde (Bucuresti)
  • decembrie 2002 : SatyR (Bucuresti)
  • iulie 2003 : Eufrosin Poteca (Bucuresti)
  • august 2003 : BloodOnMoral (Botosani)

Iata...capitala a avut 7 laureati. Iar Craiova 3. Si se mai zice ca fruntea-i in Banat. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 16, 2003 10:54 pm

Pentru ca a fost banat si pe urma plecat, debutantul lunii octombrie se anuntza cu o mica intarziere.

Stimatzi forumisti....in luna octombrie cel mai promitzator debutant .......svengali . =D
Mi-a placut ca are cunostiintze despre muzica veche, ca stie sa isi sustina punctul de vedere si ca e un pic nebun.

svengali, te rugam sa ne adresezi cateva cuvinte ! :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde svengali » Dum Noi 16, 2003 11:02 pm

Multumesc mosului pentru aceasta distinctie neasteptata si o consider ca un fel de reabilitare :-:
Deasemeni ii multumesc pentru faptul ca a fost unul din putinii useri care m-au primit calduros pe acest forum, demonstrand ca stie sa polemizeze cu calm si respect :) , (si ca sa intelegeti la ce ma refer uitati aici) si pentru infinita lui rabdare !
In concluzie, inca odata multumiri si sa fie de bun augur
:a
Într-o baltă neagră,
Patru ochi luceste.
Ce să fie oare?!
Cred că ie doi peste.
svengali

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Noi 16, 2003 11:10 pm

Si acum, ca intotdeauna, sa recapitulam toti castigatorii acestui important premiu :

• aprilie 2002 : Joao (Craiova)
  • mai 2002 : SOD (Bucuresti)
  • iunie 2002 : angus (Bucuresti) si maximus (Bucuresti)
  • iulie 2002 : monika (Balsh) si axeandra (Craiova)
  • august 2002 : Seth2 (Bistrita) si eyewitness (Bucuresti)
  • septembrie 2002 : Hera (Craiova)
  • octombrie 2002 : Mr Hyde (Bucuresti)
  • decembrie 2002 : SatyR (Bucuresti)
  • iulie 2003 : Eufrosin Poteca (Bucuresti)
  • august 2003 : BloodOnMoral (Botosani)
  • octombrie 2003 : svengali (Halle,Germania)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Dec 29, 2003 6:31 pm

In ultima vreme prea putini useri noi s-au facut remarcati si din acest motiv nu am mai avut parte de premiatzi la aceasta sectiune. Dar iata ca pana la urma a mai aparut cineva promitator. Cine stie ? Poate s-a nascut o noua stea a forumului ! *p

Desi a debutat pe la jumatatea lunii noiembrie...s-a afirmat deplin in decembrie. Doamnelor si domnilor...debutantul lunii decembrie este Necko .

=D =D =D

Dupa cum se obisnuieste....o las sa va spuna cateva cuvinte.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Necko » Mie Dec 31, 2003 8:27 am

Multumesc !

Atit de coplesita am fost de primirea acestei deosebite distinctii, incit am ramas fara cuvinte timp de o zi! In sfirsit mi-am revenit si acum pot sa va spun ca va multumesc din tot sufletul!

Multumesc Scorpiutzei, prima forumista care mi-a intins o mina, sau mai bine zis o replica, la intrarea mea pe acest forum.

Multumesc Gabizzu-le pentru conversatia noastra de pe*Fuck school* si pentru ca ma consideri o profesoara *tare de tot*!

Multumesc Monk pentru ca mi-ai confirmat ca nu conteaza virsta atunci cind e vorba de prieteni!

Multumesc Weet - weet, multumesc Love2fly pentru ca mi-ati incintat sufletul !

Multumesc Nanucko pentru polemica noastra despre gramatica limbii romane care s-a sfirsit printr-o stringere de mina prieteneasca!

Multumesc aiu-lui si baixu-lui pentru sarea, piperul si restul condimentelor pe care le adauga tuturor subiectelor.

Multumesc lui vali cu care ma intilnesc dimineata la ora 6 pe forum.

Multumesc tuturor forumistilor si forumistelor cu care mi-am intersectat gindurile si parerile.

Si mai vreau sa multumesc copiilor mei, carora eu le-am ocupat calculatorul, care au stat nemincati (ei, nici chiar asa! si-au pus singuri unt pe piine:D ) ca eu sa pot sta nemiscata, ore in sir, pe forum (grea boala!)

Multumesc elevilor mei, care ma tin in forma si la curent cu tot ce misca in materie de limbaj si de tot ce tine de viata de liceu a anilor 2000.

Si nu in ultimul rind, ba chiar din contra, multumesc Oribile Mosh !

Si, sper sa nu uit pe cineva, multumesc parintilor mei, fanilor mei, producatorilor, tuturor prietenilor .... hei, lasati-ma! mai am de spus citeva cuvinte, colegilor mei din platou, stati mai putin! lui Teo Trandafir si Tantei, lui W. Rose si ursuletului Koala, inca putin........ Andreeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! mi-au luat legatura !

peseu: Doamne, ce oameni! nu te lasa nici sa vorbesti! cind mai ajung eu sa am o asemenea ocazie, sa primesc un asemenea premiu si sa mai pot fi in centrul atentiei!
:sal:
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma