Cea mai sexy cantareata!
Moderator: anjin-san
58 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Cea mai sexy cantareata!
Puteti vota si cantarete straine,ca la noi nu prea-s frumoase...
1.Christina Aguilera
2.Avril Lavigne
3.Britney Spears
4.Beyonce Knowles
5.Kelly Rowland
6.Shakira
7.Holly Valance
8.P!nk
9.Jennifer Lopez
10.Julia Volkova si Lena Katina de la t.A.T.u.
De la noi numai:Cristiana Raduta,Angel,roscata de la TNT,Monica si Giula de la Candy.
1.Christina Aguilera
2.Avril Lavigne
3.Britney Spears
4.Beyonce Knowles
5.Kelly Rowland
6.Shakira
7.Holly Valance
8.P!nk
9.Jennifer Lopez
De la noi numai:Cristiana Raduta,Angel,roscata de la TNT,Monica si Giula de la Candy.
- X-Tina Aguilera
Initial trimis de dinu
As fi zis Danii si Kelly Minogue, da' am uitat ca -lutzele n-or auzit de asa ceva...
Dannii a fost la un moment dat prietena lui Villeneuve. L-a parasit pentru ca acesta o ignora cu zilele preferand sa stea sa se joace (nu mai stiu ce joc) in retea cu prietenii lui.
Ma rog , asta a fost unul din motive...
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Mihalea Marinache si Catalina Alexandra Ionescu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
1. Britney Spears
2. Danni Minogue
3. Holly Valance
4. Avril Lavigne
5. X-tina Aguilera
6. Jlo
7. Kylie Minogue
8. Kelly Roland
9. Madonna
10. Thalia
2. Danni Minogue
3. Holly Valance
4. Avril Lavigne
5. X-tina Aguilera
6. Jlo
7. Kylie Minogue
8. Kelly Roland
9. Madonna
10. Thalia
-
candyman4u - Junior Member
NU EXISTA CANTARETI FRUMOSI?
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Puteti vota si cantarete straine,ca la noi nu prea-s frumoase...
1.Christina Aguilera
2.Avril Lavigne
3.Britney Spears
4.Beyonce Knowles
5.Kelly Rowland
6.Shakira
7.Holly Valance
8.P!nk
9.Jennifer Lopez
- CARMEN
....
lol ma....distrusule loooolll
ptr mine, ok deci ptr mine..urmatoarele le-asi fute....
christina a. (in varianta noua)
j lo
eliza dushku
julia styles
delia de la ND looooooool....
nu stiu...multe....d-alen pula mea....
pace
ptr mine, ok deci ptr mine..urmatoarele le-asi fute....
christina a. (in varianta noua)
j lo
eliza dushku
julia styles
delia de la ND looooooool....
nu stiu...multe....d-alen pula mea....
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
o cantareata care este f sexy si stilata fara a fi vulgara si fara aspectul de "papusica" - Sarah Conor, care, insa, nu este amintita in 'top' . dupa aceea ar mai fi Shakira, spre genul "papusica".
iar de la noi...hmm...de cand mucoasele astea de 14, 15, 16 ani sunt considerate sexy??! auzi...roscata de la TNT, Angel??? hahaha.verifani. Monica de la Candy o fi ea dulcica, frumusica, simpaticutza, dragutzica dar NU e sexy.
Delia de la N&D e sexy, in special cu noul look (daca nu l-a schimbat intre timp). ar mai fi Ileana Lazariuc, care totusi a avut o f scurta cariera ca si cantareata asa ca practic nu prea merge...dar daca "roscata de la TNT" ("mare cantareata" e fata asta ca de sexy nici nu mai vb) a fost nominalizatat atunci merge oricine. si astfel adaug si Cristina de la Impact (o tipa interesanta)
iar de la noi...hmm...de cand mucoasele astea de 14, 15, 16 ani sunt considerate sexy??! auzi...roscata de la TNT, Angel??? hahaha.verifani. Monica de la Candy o fi ea dulcica, frumusica, simpaticutza, dragutzica dar NU e sexy.
Delia de la N&D e sexy, in special cu noul look (daca nu l-a schimbat intre timp). ar mai fi Ileana Lazariuc, care totusi a avut o f scurta cariera ca si cantareata asa ca practic nu prea merge...dar daca "roscata de la TNT" ("mare cantareata" e fata asta ca de sexy nici nu mai vb) a fost nominalizatat atunci merge oricine. si astfel adaug si Cristina de la Impact (o tipa interesanta)
-
nocturna - Mesaje: 8725
salbesti sa scapi de celulita sa fi mai sexy ca s-o poti intrece pe ailalta dar celulita tot ramane!
Poza cu Christina Aguilera din revista Rolling Stone octombrie 2002 in care i se vede celulita (si stati ca asta ii poza profesionala in studio ganditi-va in viata de zi cu zi cum arata!!!):
link la poza
javascript:openCATOimages('http://www.christinaaguilera.to/images/index.cgi?action=view&link=Magazines/Rolling_Stone_Oct_02&image=00310804.jpg&img=&tt=',550,550)
poza (atasata) am incercuit cu rosu partea mai importanta si ce aveti de zis!!
Poza cu Christina Aguilera din revista Rolling Stone octombrie 2002 in care i se vede celulita (si stati ca asta ii poza profesionala in studio ganditi-va in viata de zi cu zi cum arata!!!):
link la poza
javascript:openCATOimages('http://www.christinaaguilera.to/images/index.cgi?action=view&link=Magazines/Rolling_Stone_Oct_02&image=00310804.jpg&img=&tt=',550,550)
poza (atasata) am incercuit cu rosu partea mai importanta si ce aveti de zis!!
- Unregistered
Da...deci din alte tari nu cred ca mai e nevoie sa mai spun...nu as avea loc unde sa le pun pe toate!
Din ROMANIA cred ca GIULIA si MONICA de la CANDY!
Din ROMANIA cred ca GIULIA si MONICA de la CANDY!

- Lovely Girl
- Junior Member
Scuze am uitat sa ma inregistrez!!
salbesti sa scapi de celulita sa fi mai sexy ca s-o poti intrece pe ailalta dar celulita tot ramane!
poza (atasata) am incercuit cu rosu partea mai importanta! si ce aveti de zis????!!
poza (atasata) am incercuit cu rosu partea mai importanta! si ce aveti de zis????!!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- Kyliebaby
- Junior Member
din strainatate:
1L.lo
2Shakira
3sjara connor
4kylye minogue
5cristina aguilera
6natalia oreiro
7britney spears
8alici keys
9holly valance
10thalia
din romania
1 cristiana raduta
2giulia(candy)
3delia(D&N
4andreea(blondy)
5 cristina(blondy)
1L.lo
2Shakira
3sjara connor
4kylye minogue
5cristina aguilera
6natalia oreiro
7britney spears
8alici keys
9holly valance
10thalia
din romania
1 cristiana raduta
2giulia(candy)
3delia(D&N
4andreea(blondy)
5 cristina(blondy)
- SharKana
- Junior Member
Initial trimis de Jasmyna
jojo?
Da, care este problema ta? Are un singur san? Este ciunga? Asta este parerea mea!
Howgh
ANTI
-
gwen stefani? 

Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI
-
58 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma