De veghe in lanul de secara
..fiecare cu problemele lui
Vorbeste si tu cu vreun fan de al tau ..sa faca greseli si il corectezi pe ala ...sfatu meu
Go go shift+7 keep running!
-
Bamse - Junior Member
rolul acestui subiect este de a aduce in fatza forumistilor agramatii.
sfatul meu e sa nu mai dai sfaturi si sa vezi de treaba matale.
esti offtopic, nu citesti threadu'
comodu' onk, baga tu avertisment dupa ce venim de la munte
sfatul meu e sa nu mai dai sfaturi si sa vezi de treaba matale.
esti offtopic, nu citesti threadu'
comodu' onk, baga tu avertisment dupa ce venim de la munte

- gaga
ce plictisitoare esti ...
first of all ..ca nu era o chestiune de gramatica..ci era vorba despre faptul ca am deschis eu un topic pe un subiect despre care se mai scrisese. Io cand ti-am zis ca ai luat-o pe aratura ...se pare ca nu m-am inselat ..draga te-a luat valu, sti sa inoti?!
-
Bamse - Junior Member
Re: ce plictisitoare esti ...
Initial trimis de ingerasRO
sti sa inoti?!
nu stiu, tu stii mai bine, se vede mai bine peisajul din norii aia in care lulutzii de pe literatura is cu capu' (aluzie la nick, poate subtila dar utila)
valul de pe aratura? in rai la voi maybe.
mai vrei? mai am :M (daca nu iti alegi cum vrei sa mori intre timp, mobilizatoare semnatura, merge cu ingerii mortal, inveseleshte atmosfera plictisitoare)
- gaga
dana rulez....
nota 10 la rime ..da' ce ziceai ca n-am inteles..
auzi bah ingerash
ia mai suge tu p*** in alte parti ca deja devi plictisitor si p-aici cam avem treaba....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
da' ce ziceai ca n-am inteles..
mi se pare normal, deshi nota 10, putini fac ca dvs si isi recunosc prostia in public

ochila, plictiseala la bancoc? ca io la munca, kik si onk la valeni, restu' probabil betzi. rockeru shomer tot la munca da' n-are net....
moaaa, ca in vremile bune, stricam toate threadurile, cool
later edit shi ontopic pe de veghe:
:oo personificare a personalitatii pe care o are fiecare persoana...
- gaga
Initial trimis de dana
ochila, plictiseala la bancoc? ca io la munca, kik si onk la valeni, restu' probabil betzi. rockeru shomer tot la munca da' n-are net....
danutze momentan phuket nu bancoc. da chiar de-aici cand vazui "ingerii" ca roiesc si se strofoaca sa scoata o propozitie inteligenta si nu reusesc decat penibilitati m-apuca asa un dor de kterinca ca "efectiv" nu ma pot abtine. tu ma intelegi nu? stii ca nu rezist.... poti sa stergi acu....
-
eyewitness - Mesaje: 19220
io-s nou venita pe acest forum, dar inca de la inceput am intalnit greseli gramaticale ce nu pot fi admise nici la clasa a III-a (desigur nu este singurul forum care are astfel de "minunatii") si de aceea mi se pare onorabil ceea ce faceti voi aici
nu-s nici io perfecta dar incerc sa invat din ceea ce altii imi arata si nu am nici "mofturi" , un exemplu graitor a fost acela al fetei care a dorit sa critice si ea "romana altilor"
cam atata am avut de spus...dati cu mine de pamant daca am gresit undeva...daca nu ....
in rest urez tuturor un An Nou plin de imliniri
nu-s nici io perfecta dar incerc sa invat din ceea ce altii imi arata si nu am nici "mofturi" , un exemplu graitor a fost acela al fetei care a dorit sa critice si ea "romana altilor"
cam atata am avut de spus...dati cu mine de pamant daca am gresit undeva...daca nu ....
- thumbelina
- Junior Member
superlativul superlativelor
Initial trimis de B-O-B-O
(...) femeile is mult mai superioare barbatilor(...) gandititva la toti (...)si acum ganditiva (...)
- Hera
- Junior Member
subtil aja
Initial trimis de thumbelina
Multumim la fel si tie thumbelina ! (eye , dana ...daca imi permitetzi sa multumesc si pt voi )
Initial trimis de Ochiosu
Permiteti sa va ling pe unde calcati dvs?
Initial trimis de Vedeta XXX
hai calca ten dreacu
corectati-ma daca gresesc!:D
-
Bamse - Junior Member
1350
Initial trimis de Oribilul Mosh
(...)scazandui-se toate voturile (...) cel mai bun user masculin si cel mai bun user feminin...care sunt echivalente cu Academy Award for beste male (female) in a leading role (...) Asta e cu premile. (...)
Sublinierile imi apartine.

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Baiat , rolul acestui subiect este de a corecta eventualele greseli gramaticale . Nicidecum de a face misto de ele . Cum vrei altfel sa ne indreptam si pe viitor sa nu mai gresim ?
Trebuia sa spui : "Moshule,draga...ai gresit. Se scrie scazandu-i-se . Iar la beste e de fapt best. Dar acolo stiu ca te-ai grabit. "
Trebuia sa spui : "Moshule,draga...ai gresit. Se scrie scazandu-i-se . Iar la beste e de fapt best. Dar acolo stiu ca te-ai grabit. "
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
1352
Si probabil te-ai grabit si cand ai scris "premile" in loc de "premiile".
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Acolo recunosc ca a fost nestiintza .
Dar pe viitor o sa tin minte .

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Multumesc ingerasului care pe un ton mai mult decat ironic a incercat sa ma corecteze (dar intentia conteaza). Eu am dorit sa va urez ceva dragutz si original si uite ce a iesit (recunosc: greseala imi apartine si nu am nici o scuza).
Cred ca "Un An Nou fericit!" ar fi fost cel mai potrivit .
Cred ca "Un An Nou fericit!" ar fi fost cel mai potrivit .
- thumbelina
- Junior Member
Xkran ...asta se pune?
initial trimis de Xkran pe mail
Pentru a te dezanscrie de la acest subiect, viziteaza...
E o bucatica dintr-un mail pe care il primesc automat, cred eu mai multi useri ai funclubului, de la xkran@funclub.ro in momentul cand apare un mesaj nou pe un topic care a postat si el ..useru ..adica eu..adica...stiti voi..
-
Bamse - Junior Member
Re: Xkran ...asta se pune?
in momentul cand apare un mesaj nou pe un topic care a postat si el ..useru ..adica eu..adica...stiti voi..
:con: :con: ..... si unde zici tu ca a postat topicu ala?
sau o fi pe un topic in care sau pe care sau sub care sau care pe care.... a?
-
onk - Mesaje: 1841
Initial trimis de Oribilul Mosh
Baiat , rolul acestui subiect este de a corecta eventualele greseli gramaticale . Nicidecum de a face misto de ele . Cum vrei altfel sa ne indreptam si pe viitor sa nu mai gresim ?
gresit, gresit, de trei ori gresit.... "ridendo castigat mores..." .... sau nu "mores" ca nu moravuri indreptam razand... rolul acestui subiect nu este de a corecta greselile ci de a-i corecta pe cei ce le fac, si nu sa-i invatzam gramatica limbii romane, asta se face la scoala
-
onk - Mesaje: 1841
explicatii pt onk
Daca eu postez pe un topic si dupa aceea posteaza altcineva primesc un mail automat care ma anunta ca a postat cineva acolo.
Greseala aia e din mailu pe care il primesc eu, si probabil si altii useri care se folosesc de chestia asta. Cam atata...
Greseala aia e din mailu pe care il primesc eu, si probabil si altii useri care se folosesc de chestia asta. Cam atata...
-
Bamse - Junior Member
Initial trimis de dinu
Eu zic ca esti un teribilist lamer care da vina pe tara pentru mizeria lui
Cred ca se pune inainte substantivul si dupa aia adjectivul.
Ps : Hera ..io tot nu sunt convins cu "majoritatea" aia ...io zic ca "au";)
-
Bamse - Junior Member
ingeras, e corect asa cum am scris eu....majoritatea are, nu majoritatea au. Nu EI au , ci EA (majoritatea) are .E singular,feminin...acordul tre sa il faci la substantivul respectiv nu la cine se refera substantivul.Stii cum e? ca si in franceza , in cazul lui "on" care desi inseamna noi,ei,ele,lumea in general, acordul se face la singular : on + vb la singular ,pers a 3-a.Ex: on n'a pas le temps de faire... =nous n'avons pas le temps de faire...=ils n'ont pas le temps de faire...( lumea nu are,noi nu avem timp sa ...) .la fel si cu majoritatea asta...ti-am explicat si in pm.
- Hera
- Junior Member
Literatura->Valoarea gunoiului, gunoiul valorii si alte atacuri
Ha, ha, l-am prins pe aphex! Ia uite:
Caco tu pe loristica, bai aphex!
Ha, ha, ha, ce l-am prins pe aphex!
Ha, ha, ha, ha. Ce faci bai aphex? Ha-ha!
Initial trimis de aphextwinz
Dar ca coloristica, tematica, etc, etc nu-shi eclipseaza contemporanii
Caco tu pe loristica, bai aphex!
Ha, ha, ha, ce l-am prins pe aphex!
Ha, ha, ha, ha. Ce faci bai aphex? Ha-ha!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
- aphextwinz
- Junior Member
Pai... pana si porcii isi stabilesc un Wc al lor. Numai tu te cacasi asa, in vazul lumii...
Io unul cred ca daca apelai la variantele ajutatoare:
a. Dar ca tematica, coloristica...
b. Dar ca si coloristica, tematica...
c. Dar dpdv al coloristicii, tematicii...
Lasai fanclubul mai sarac cu vreo 3 posturi.
Io unul cred ca daca apelai la variantele ajutatoare:
a. Dar ca tematica, coloristica...
b. Dar ca si coloristica, tematica...
c. Dar dpdv al coloristicii, tematicii...
Lasai fanclubul mai sarac cu vreo 3 posturi.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
- aphextwinz
- Junior Member