Cea mai buna trupa/solist al anilor '60
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cea mai buna trupa/solist al anilor '60
poate mai aveti propuneri...
- Remy
- Junior Member
Draga Remy , vad ca ai ceva cunostiintze de muzica , din moment ce ai stiut sa insiri atatia artisit ai anilor 60.
Dar..pe forumul fanclub nu asa se fac subiectele. Noi aici suntem obisnuitzi sa scriem mai mult ,intr-un post...nu doar asa 2 silabe.
Deci..te rog sa itzi spui parerea..referitoar la subiectul pe care l-ai inceput. Caci ....primul care isi da cu parerea este chiar initiatorul subiectului.
Apoi....sondajul tau lasa de dorit ! Dupa parerea mea...cei mai buni in anii 60...au fost Simon & Garfunkel !
(cred ca o sa unesc acest subiect..cu cel al lui Joao)
Dar..pe forumul fanclub nu asa se fac subiectele. Noi aici suntem obisnuitzi sa scriem mai mult ,intr-un post...nu doar asa 2 silabe.
Deci..te rog sa itzi spui parerea..referitoar la subiectul pe care l-ai inceput. Caci ....primul care isi da cu parerea este chiar initiatorul subiectului.
Apoi....sondajul tau lasa de dorit ! Dupa parerea mea...cei mai buni in anii 60...au fost Simon & Garfunkel !

(cred ca o sa unesc acest subiect..cu cel al lui Joao)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
O propunere ar fi The Beatles. Sunt deosebiti de alti artisti, au fost unici si au facut istorie.
Mie imi plac foarte mult The Beatles.
Sunt cu adevarat de neuitat!
Mie imi plac foarte mult The Beatles.
Sunt cu adevarat de neuitat!
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Votez cu Jimi Hendrix ..dintre cei enumeratzi in sondaj !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Jimi Hendrix si Cher.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Din sondaj am votat The Animals, pentru ca stiu mai cateva melodii de-ale lor care imi plac foarte mult, printre care si "House of the Rising Sun".
Off-Topic: De ce-a fost oare inchis subiectul asta? Nu inteleg cauza!:confused:
Off-Topic: De ce-a fost oare inchis subiectul asta? Nu inteleg cauza!:confused:
-
A fost inchis pentru inventar. Iar acum s-a redeschis. :p
In afara de "House of rising sun" ...ce melodii The Animals mai stii....si itzi plac foarte mult ?
In afara de "House of rising sun" ...ce melodii The Animals mai stii....si itzi plac foarte mult ?
-
-
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii