Noua Cristina Aguilera
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Noua Cristina Aguilera
nuoul look al ei si comportamentul ei o ajuta sau o trage in jos in vanzari?
eu cred ca......mai bine tac
va las pe voi
nu mai vreau sa-mi fac dusmani pe forum din cauza diferentelor de opinii
eu cred ca......mai bine tac
va las pe voi
nu mai vreau sa-mi fac dusmani pe forum din cauza diferentelor de opinii
- SharKana
- Junior Member
Eu cred ca ar fi mai bine sa iti dai tu prima cu parerea, ca asa este frumos cand deschizi un thread nou!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Christina Aguilera-X-tina
Din punctul meu de vedere,...se ridica...ptr mine,vulgariatea nu mi se pare un lucru chiar atat de...adica la boys se accepta,iar la girls nu...(cu asta nu-s de-acord).Dar vulgaritatea,pe mine nu ma reprezinta...multi au inteles invers.
Dar melodia''Beautiful'' chiar nu era cine shtie ce melodie,ca sa scoata videoclip pe ea...(mai mishto erau:Make over,Infatuation,Can't hold us down sau poate The voice within-ptr.cei care ii shtiu melodiile de pe albumul Strriped)
Dar melodia''Beautiful'' chiar nu era cine shtie ce melodie,ca sa scoata videoclip pe ea...(mai mishto erau:Make over,Infatuation,Can't hold us down sau poate The voice within-ptr.cei care ii shtiu melodiile de pe albumul Strriped)
- Titina
- Junior Member
mai fetelor ea si-a creat imaginea asta vulgara pentru a-si vinde albumul deoarece sexul se vinde ff bine acu! acest nou look este datorat noului ei album stripped care are un nume destul de sugestiv!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
Initial trimis de sly
daca promoveaza imaginea de vampa cred ca sigur i-a crescut shi vanzarile!
VAI sly ce rusine! ce rusine mey... mey...
Dupa ce te-ai facut de KKT pe aberatii cu "Nimeni(ea)(a)" acum faci un dezacord intre predicat si substantiv. Vai de mine, la 17 ani... pacat ca intelectul a ramas corespunzator fizicului ... adica 7 ani. Mai treci te rog pe la scoala, si sa dai pe aici atunci cand vei fi sigur ca ai invatzat ca atunci ca vanzarile de pe 50 de cd-uri vb. e pl... lol... cred si sper ca Aguilera a vandut mai mult de 50 de cduri in lumea asta

So... tot de tine ma leg sly mey. Crezi ca TOTI fac ce fac doar ca sa se vanda ca "marii" artisti din Rom?! Aguilera isi dezvolta latura salbatica a firii sale, nu asculta de nimeni, si se vede ca e ea. Isi dezvolta o latura ce nu a avut ocazia sa o dezvolte mai devreme deoarece in copilarie a fost torturata de tatal ei.
Oricum in caz ca nu urmariti presa internationala, fanii conservatori au fost absolut scandalizati de "Dirrty". Dar a atras si laude de exemplus Alicia Keys "de ce nu? e un album f bun. E natura si e o tipa super talentata" . Cred ca asta a ajutat-o sa se evidentieze pe piatza . (ex. "ti-a placut cum a fost c.a. imbracata la EMA?") .
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de Gabyzzu
VAI sly ce rusine! ce rusine mey... mey...
Dupa ce te-ai facut de KKT pe aberatii cu "Nimeni(ea)(a)" acum faci un dezacord intre predicat si substantiv. Vai de mine, la 17 ani... pacat ca intelectul a ramas corespunzator fizicului ... adica 7 ani. Mai treci te rog pe la scoala, si sa dai pe aici atunci cand vei fi sigur ca ai invatzat ca atunci ca vanzarile de pe 50 de cd-uri vb. e pl... lol... cred si sper ca Aguilera a vandut mai mult de 50 de cduri in lumea asta... esti vai de capul tau!
So... tot de tine ma leg sly mey. Crezi ca TOTI fac ce fac doar ca sa se vanda ca "marii" artisti din Rom?! Aguilera isi dezvolta latura salbatica a firii sale, nu asculta de nimeni, si se vede ca e ea. Isi dezvolta o latura ce nu a avut ocazia sa o dezvolte mai devreme deoarece in copilarie a fost torturata de tatal ei.
Oricum in caz ca nu urmariti presa internationala, fanii conservatori au fost absolut scandalizati de "Dirrty". Dar a atras si laude de exemplus Alicia Keys "de ce nu? e un album f bun. E natura si e o tipa super talentata" . Cred ca asta a ajutat-o sa se evidentieze pe piatza . (ex. "ti-a placut cum a fost c.a. imbracata la EMA?") .
1.''i-a crescut vanzarile''...lol.Poate inca lui Sly nu ''i-au crescut mintea''.Iar la moaca...prima oara cand l-am vazut am crezut ca-i
un tocilar din ala...(pai cum arata cu ochelarii.)
2.''E natura''...Gabyzzu,sa shtii ca shi tu ai greshit.Acolo cred ca vroiai sa zici ''e naturala''...se-ntelege altceva:Christina e natura.Asta se-ntelege.Iar Chris nu e tot aia cu natura.

3.Mie mi-a placut mai mult cum a fost imbracata la VMA(Video Music Awards)...da shi la EMA.
- Fişiere ataşate
-
- ema shi vma.jpg (76.66 KiB) Vizualizat de 2612 ori
- Titina
- Junior Member
Initial trimis de Lutza-Utza-Fuckerutza
Pe aia veche o pot cumpara de la Antichitati.Imi place mai mult ca-i mai tocita.
Nu stiu inca daca a fost scoasa la vanzare.![]()
Puiu' mamii...de unde-ai aparut?Imi spui shi mie?Sa shtii ca ai o ''imaginatie'' mai mult decat bogata,da'....potoleshte-te!Nu shti decat sa critici?!Inteleg ca ai navalit pe-aici foarte rpd(repede-pe limbaju tau)...ca shi io invadasem site-ul,pana sa fiu inregistrata.
Dupa raspunsurile tale,io imi dau seama ca tu n-ai auzit niciodata
de P!nk,Britney sau Christina...de altii nu mai intreb,ca ma ingrozesc.
PS:Poate de astea ai auzit...ca-s la nivelul mintii tale:Bambi,Georgia,Andrelele(B.shi A.)...
- Titina
- Junior Member
Initial trimis de X-Tina Aguilera
2.''E natura''...Gabyzzu,sa shtii ca shi tu ai greshit.Acolo cred ca vroiai sa zici ''e naturala''...se-ntelege altceva:Christina e natura.Asta se-ntelege.Iar Chris nu e tot aia cu natura.
de unde shti tu ca nu asa s-a exprimat Alicia ?
Mie mi-a placut cum a fost imbracata la EMA.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Puiu' mamii...de unde-ai aparut?Imi spui shi mie?Sa shtii ca ai o ''imaginatie'' mai mult decat bogata,da'....potoleshte-te!Nu shti decat sa critici?!Inteleg ca ai navalit pe-aici foarte rpd(repede-pe limbaju tau)...ca shi io invadasem site-ul,pana sa fiu inregistrata.
Dupa raspunsurile tale,io imi dau seama ca tu n-ai auzit niciodata
de P!nk,Britney sau Christina...de altii nu mai intreb,ca ma ingrozesc.
PS:Poate de astea ai auzit...ca-s la nivelul mintii tale: Bambi,Georgia,Andrelele(B.shi A.)...
Eu nu cred c-ai ascultat muzica scartaitului de cavou care urmeaza sa se inchida peste tine, inainte sa-ti dormi somnul de veci.
Tu de Vivaldi ai auzit? de Strauss? De Bethoven?
- Lutza-Utza-Fuckerutza
Initial trimis de Lutza-Utza-Fuckerutza
Eu nu cred c-ai ascultat muzica scartaitului de cavou care urmeaza sa se inchida peste tine, inainte sa-ti dormi somnul de veci.
Tu de Vivaldi ai auzit? de Strauss? De Bethoven?
A,deci acum inteleg io din ce grup faci parte!Ashtia care asculta numai Bethoven, shi chestii din astea...e,lasa ca mai am io unu' in clasa mea,care nu shtie ce-i aia Emin3m sau P!nk...poate il intreba sa va cuplati!Cine shtie...apare ''perechea anului 2003''.
PS:Am auzit shi d'aia,ca nu's chiar asha de inculta!
- Titina
- Junior Member
19 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii