Cea mai simpatica "lutza"
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Votul meu pleaca spre Codrutza. Care ar putea candida si la cele mai kterincoase persoane d p forum.
Singura lutza care s-a luat de mamutzi. Celelalte lutze nici nu stiu cine sunt mamutzii...dar sa faca misto de ei !
Plus...ca fatza de celelalte fete....a iscat si niscai discutzii interesante. Pacat ca nu mai este forumul de scandal ....ca aveam dovezi acolo .
Bravo , Codrutza ! Forza Ardeal ! =D
Singura lutza care s-a luat de mamutzi. Celelalte lutze nici nu stiu cine sunt mamutzii...dar sa faca misto de ei !
Plus...ca fatza de celelalte fete....a iscat si niscai discutzii interesante. Pacat ca nu mai este forumul de scandal ....ca aveam dovezi acolo .
Bravo , Codrutza ! Forza Ardeal ! =D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
am votat cu jasmyna. she rullz. dar nici bad girl nu e mai prejos.
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Initial trimis de xkran
Io zic ca e X-Tina Aguilera ...... probabil cand a fost facut pollu nici nu avea user inregistrat ... anyway ...
![]()
e prea recenta
o sa intre in sondajul de anul viitor, daca nu o sa ia ban pana atunci
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Re: Votat!
Initial trimis de Andrei
[B]Jasmyna
Propunere : Dee Dee & PreferatA [/B]
eu nu eu nu ... eu o votez pe Bad Girl .. am observat ca ea chiar pune suflet la ce se spune pe aici .. m-ash mira daca chiar n-ar plange .. kand cineva i=ar vorbi urat .. asha ka votul meu se duce la ea:)
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
.
Initial trimis de xkran
Io zic ca e X-Tina Aguilera ...... probabil cand a fost facut pollu nici nu avea user inregistrat ... anyway ...
![]()
Pe-atunci cred ca nu aveam nici numele adevarat inregistrat...in ''lista oamenilor de pe glob''

- Titina
- Junior Member
Moamaaaaa...... am niste efecte intarziate........ Habar nu am de cand ii acest subiect deschis da eu scriu.... acu si ii mutzumesc lu moshu` pt vot. MULTAM!!!
Asa...... 1 el, da restu? Cine m`a mai votat?
Zmuah zmuah...... kizzes pt cei care m`au votat si care ma vor vota
Asa...... 1 el, da restu? Cine m`a mai votat?

Zmuah zmuah...... kizzes pt cei care m`au votat si care ma vor vota
Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
Re: Votat!/Propunere!
Initial trimis de Andrei
[B]Jasmyna
Propunere : Dee Dee & PreferatA [/B]
scuze, insa nu cred ca deedee are de aface cu conceptul de lutza si daca stau sa ma gandesc putin, cred ca nici preferata, nu ar trebui bagata in aceasta categorie.
votat: jasmyna.
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Forum dedicat topurilor si sondajelor aberante