Cine a creat Gangstarapul ??

ce-a fost pe Muzici o data

Cine a creat Gangsta rapul ?

Ice T
6
38%
NWA (niggas with atiitude)
10
63%

Voturi totale : 16

Cine a creat Gangstarapul ??

Mesajde d0peman » Vin Dec 27, 2002 11:28 pm

Unii spun ca NWA au creat gangstarapul......Ice T se proclama pe el creator al stilului in piesa "god forgice me" de pe albumul 7th deadly sin.....eu cred ca Ice T facea un stil diferit de gangsta rap fara atatea injuraturi,pe cand NWA erau foarte duri....si ceea ce e fascinant la ICE T e ca el s-a nascut in NY (oras de pe coasta de est) si face gangsta rap stil specific coastei de vest......voi cine credeti ca a creat G-rapul ?
d0peman
Junior Member

Eazy E

Mesajde MasterGz » Sâm Dec 28, 2002 2:39 am

Prima melodie care marcheaza inceputul erei gangsta rap este "8 ball" care este Easy E & Posse...melodie produsa de Dr Dre si versurile Ice Cube...asa ca cei care au inventat gangsta rapu' sunt cei care au format N.W.A. ...Ice-T si Body Count au aparut prin 1988 cand Eazy E era deja o legenda pe strazile din L.A.
MasterGz
Junior Member

....

Mesajde n3aGabitz » Sâm Dec 28, 2002 10:00 am

am mai auzit si la altii mai "mari" ca Ice T a inceput gangsta rapu....deh...lumea se crede "gangsta" da habar n-are cu ce se maninca, ce e, si de ce e.

NWA lume, Dr.Dre fara el......70 % din hip hop-ul din ziua de azi nu ar mai fii asa cum e.

Pace
n3aGabitz
Junior Member

Re: ....

Mesajde vali » Sâm Dec 28, 2002 3:03 pm

Initial trimis de original
am mai auzit si la altii mai "mari" ca Ice T a inceput gangsta rapu....

hai mah, am gresit si eu. se mai intampla :(
some people deserve to die
vali

Re: Re: ....

Mesajde d0peman » Sâm Dec 28, 2002 7:02 pm

bah fratilor ICe T nu s-a lansat in 98 stati linistiti..........mai multi zic ca el este creatorul(parerea mea)si depinde si ce intelegi prin gangstarap......NWA faceau o muzica dura..plinade injuraturi.(fuck tha Police,straigh outta compton)cand ice nu canta acest stil de muzica el vb despre altceva si muzica lui nu era asa de dura.......
oricum si ICe si NWA au facut lucruri importante in hip-hop.....si bah ala care ai spus ca ICE a inceput in 98 lasa te de rap......ice T s-a lansat in 1998 deodata cu gangstarapul...
d0peman
Junior Member

Re: Re: Re: ....

Mesajde vali » Dum Dec 29, 2002 12:49 am

Initial trimis de d0peman
ice T s-a lansat in 1998 deodata cu gangstarapul...

sau 89?

http://www.geocities.com/icet_tribute/music.html
some people deserve to die
vali

Re: Re: Re: Re: ....

Mesajde d0peman » Dum Dec 29, 2002 2:25 am

BAh omule asta e de pe siteul care l-ai dat acolo si sunt albumele scoase de ICE T
"Ice-T has released - Rhyme Pays (1987), Power (1988), The Iceberg/Freedom Of Speech (1989), O.G. (Original Gangster) (1991), Home Invasion (1993), VI - Return Of The Real (1996) and 7th Deadly Sin, and his Greatest Hits CD "The Evidence" "
deci s-a lansat in 1987 si e printre cei mai respectati rapperi......asa ca nu mai vb ca s-a lansat in 98.....el e creatorul Grapului........ascultati albumul 7th deadly sin....daca u la aveti contactati ma ( 0740387813 )
d0peman
Junior Member

...

Mesajde n3aGabitz » Dum Dec 29, 2002 5:24 am

omule am albumu ala...l-am cumparat cand a iesit in 99, si? si ice cube zice ca el a fondat g rap-ul si asa mai zic inca o 100, este o figura de stil folosita de rapperi de pe west coast, atata tot......maturizeaza-te

vali: da frate nu m-am referit la tine, m-am referit la cei care au trupe.
n3aGabitz
Junior Member

Re: ...

Mesajde d0peman » Dum Dec 29, 2002 9:24 pm

maturizeaza te tu.....in 87 cand a scos ice T primul album NWA nu existau...........si nu toti rapperi spun chestia asta......ice T vb in hello despre astea dar nu el a creat stilul.........ICe t a fost creatorul gangstarapului si ti mai spun odata originalule (parerea mea)
d0peman
Junior Member

ICE -T

Mesajde Barda » Dum Dec 29, 2002 9:28 pm

"COPKILLER"
cind asculti melodia iti vine sa-ti omori toti dusmanii,mai ales pe gaborii corupti.

Cum BUG a inceput la noi ,ICE-T la ei.Ca dupaia s-a ridicat NWA e alta treaba.

Si cine zice ca muzica lui ICE-T nu e dura ,cu siguranta vorbeste numai prostii.

DAR POATE UNII AU ALTE GUSTURI ,SI ATUNCI NORMAL CA AU ALTE PARERI.
Barda
Junior Member

Re: ...

Mesajde d0peman » Dum Dec 29, 2002 9:35 pm

maturizeaza te tu.....in 87 cand a scos ice T primul album NWA nu existau...........si nu toti rapperi spun chestia asta......ice T vb in hello despre astea dar nu el a creat stilul.........ICe t a fost creatorul gangstarapului si ti mai spun odata originalule (parerea mea)
d0peman
Junior Member

Ce stiu eu

Mesajde AdevaRapper » Lun Dec 30, 2002 10:53 pm

NWA sunt doar cei care au revolutionat Ganxta Rap-ul, dar de inventat, ICE-T l-a inventat primul! Asa am citit eu pe niste site-uri si asa scriu!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Re: Ce stiu eu

Mesajde d0peman » Mar Dec 31, 2002 1:24 am

asta incerc sa le explic si eu.....Ice T is tha best,after 2pac of course...adevvarapper voteaza l si tu pe ice acolo....daca crezi ca el a inventat stilul...
d0peman
Junior Member

Re: Re: Ce stiu eu

Mesajde AdevaRapper » Mie Ian 01, 2003 10:42 pm

Initial trimis de d0peman
asta incerc sa le explic si eu.....Ice T is tha best,after 2pac of course...adevvarapper voteaza l si tu pe ice acolo....daca crezi ca el a inventat stilul...

OK Man! Un vot in plus pentru ICE-T !
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Mie Ian 15, 2003 10:31 pm

L-a nventat primul(looool)

No offens Addeva
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Ian 15, 2003 11:10 pm

Tot ce se poate, Raspopitu. Eu am zis doar ce stiam eu (nu afirm ca documentarea mea e OK. Pur si simplu asa auzisem), nu am dat un verdict!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Mie Ian 15, 2003 11:31 pm

:>>.Yo ma refeream la formulare(l-a inventat primul....doar nu putea sa il inventeze al doilea:>>).Oricum nu asta e important.Asta e,se mai intampla.

Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Ian 15, 2003 11:35 pm

Credeam ca ai zis ca l-a inventat primul dintre cei doi! (cele doua optiuni), sorry nu am fost atent!

E ca problema aia: De ce mereu imi gasesc bricheta in ultimul buzunar in care o caut?
AdevaRapper
Junior Member

Re: ....

Mesajde AntyTerro » Mie Ian 15, 2003 11:47 pm

Initial trimis de n3aGabitz
am mai auzit si la altii mai "mari" ca Ice T a inceput gangsta rapu....deh...lumea se crede "gangsta" da habar n-are cu ce se maninca, ce e, si de ce e.

NWA lume, Dr.Dre fara el......70 % din hip hop-ul din ziua de azi nu ar mai fii asa cum e.

Pace

ba eu cred ca tu esti un zmeu, nu ti se pare ca le sti tu pe toate? nu ti se pare ca esti in contradictoriu cu toti, nu ti se pare ca esti c-am neagreat? iti zic eu lasa nasul mai jos ca esti momentan un lache cu urechi... dupa cum am mai zis

mah al dracu parca esti critic Hip Hop, macar ai vreo revista acasa cu Hip Hop ? de catalog sa nu mai vorbesc....
hai ca eu sunt in romania si nu gasesc asa usor ca tine....
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Joi Ian 16, 2003 12:02 am

Antyterro,aici ai zis bine,Nea... parca prea mult contrazici lumea.Nimic din ce zice restul lumii nu e bun.
Raspopitu
Junior Member

Antymuie...

Mesajde n3aGabitz » Joi Ian 16, 2003 2:22 am

Anti Terro:

loooooooooooooooooooooool, faptul ca eu sunt agreat sau nu aici pe forum, e treaba mea, nu inteleg de ce te framantzi tu. Detin multe cunostinte despre muzica asta deoarece pentru asta traiesc, si fiind unde sunt am norocul de a fii la curent 24/7 cu tot ce tine de aceasta muzica, si in acelasi timp am acces la orice sursa de hip hop, fie ia curenta sau veche. intelegi? Ma intrebi daca am vreo revista hip hop? loooooooooooooool e evident ca habar nu ai cine sunt, ce fac, si te bagi si tu in seama. (auzi la el catalog, ce catalog ba? lool).

Iti sugerez sa iti tii gura mai mica aici mam puiutz ca deocamdata esti junior pe forum, prea te infigi in lume....LABARULE.

hai beshi in pula mea...
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde omu_vexx » Joi Ian 16, 2003 7:28 pm

"You better bow down on both knees
Who you think taught you to smoke trees
Who you think brought you the o' D's
Eazy-E's Ice Cube's and D.O.C's and Snoop D O double G's
And a group that said muthafuck the police
Gave you a tape full of dope beats
The bomb weed stroll through in you hood
And when your album sales wasn't doin too good
Who's the doc that he told you to go see"

Dr.Dre&Eminem - "Forgot about Dre"

Intrebati-va totusi cine a consacrat prea-iubitul vostru Gangsta'.
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.
omu_vexx
Junior Member

Mesajde sadox » Vin Ian 17, 2003 10:44 pm

Yo nu prea ma shtiu asha bineh la genu astah da gangsta rap(astah din cauza ca eram prea mik pa vremea aya sa mai ntereseze muzica rap shi stylu' gangsta) da imi dau shi yo cu parerea totushi.Primu' da care am auzit in muzica gangsta sau mai bineh zis primii au fost N.W.A. dupa care am auzit shi da astah cum al keama.....Ice-T( care mai nou joaka pa sticla in filme da actiune).Ar trebui sa-mi fie rushine da mineh ca n-am auzit multeh daspreh gangstah(shi kiar imi ye) da astah e, continui sa ma informez in continuare.Pace!!!

Ragai shi ma skarpin/Mananc pana mor/Vreau sa vad tzatze shi buci pa televizor
sadox
Junior Member

bah ala original

Mesajde d0peman » Sâm Ian 18, 2003 8:58 pm

faptul ca esti senior member nu ma prea intereseaza,mna dare pe mine in poola ce stii tu ded rap si sunt si catloage de rap fraiere,de exemplu revista complex,pt care eu platesc 20 de dolari pe luna si is romania si o primesc cu intarziere dar nu conteaza,ala chiar e catalog,cu toale si tot ce vrei si scrie si de rap si ded lumea rappului.......si ce e o figura de stil faza cum zic rapperi ca eu au inventat gangsta u ?.............bah ujita te la care dintre rapperi se apropie mai mult de realitate stilul gangsta ???nu am nimik cu Nwa ca in fond sunt mai cunoscuti ca ice T...dar nu ei au inventat gangstarapul...
d0peman
Junior Member

bah ala original

Mesajde d0peman » Sâm Ian 18, 2003 9:13 pm

faptul ca esti senior member nu ma prea intereseaza,mna dare pe mine in poola ce stii tu ded rap si sunt si catloage de rap fraiere,de exemplu revista complex,pt care eu platesc 20 de dolari pe luna si is romania si o primesc cu intarziere dar nu conteaza,ala chiar e catalog,cu toale si tot ce vrei si scrie si de rap si ded lumea rappului.......si ce e o figura de stil faza cum zic rapperi ca eu au inventat gangsta u ?.............bah ujita te la care dintre rapperi se apropie mai mult de realitate stilul gangsta ???nu am nimik cu Nwa ca in fond sunt mai cunoscuti ca ice T...dar nu ei au inventat gangstarapul...
d0peman
Junior Member

Deci...

Mesajde MasterGz » Dum Ian 19, 2003 2:49 am

Hai s'o lamurim si pe asta...prima forma a gangsta rapului a aparut in 1987 si a luat forma formatiei BDP formata din KRS One si DJ Scott La Rock cu albumul "Criminal Minded". NWA este prima formatie care a adus gangsta rapul in mainstream. Ice-T este numit "the original gangsta"... asta nu inseamna ca a inventat acest gen ci doar ca este un nume reprezantativ al acestuia.
Oricum raman la concluzia ca atat miscarea cat si numele de "gangsta rap" se datoreaza celor din NWA.
MasterGz
Junior Member

Delete-me!

Mesajde AdevaRapper » Dum Ian 19, 2003 10:45 pm

Pentru administratori: PLS stergeti unul din posturile identice ale lui Dopeman, ca e inestetic! Aceeasi rugaminte pentru post-ul asta al meu!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Mar Ian 21, 2003 11:15 pm

d0peman,bravo!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde AdevaRapper » Mie Ian 22, 2003 10:30 pm

Raspopitu, mi se pare mie sau tu esti contra NeaGabitz cu orice prilej?
Pax!
AdevaRapper
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Joi Ian 23, 2003 12:17 am

Adeva,nu mah,da acuma pe bune.Citez: "auzi la el catalog, ce catalog ba? lool",da ce dreq nu exista cataloage hh?Parca zicea ca se cunoaste.Cum anty o facut sondau imediat o sarit ca e de cacat pt ca nu apar mafiotii(daca omu nu o vrut sa ii bage carei problema),dupa care o comentat ca piele shi clonatu nu au ce cauta acolo.Si Piele si Clonatu reprezinta ceva pt. miscarea din Romania,iar daca Antyterro o vrut ca ei 2 sa apara acolo,au aparut.Nu ii convine asta e,dar nu inteleg care e problema,am ziso si pe celelalt topic.

Numa bine
Raspopitu
Junior Member

Următorul

Înapoi la De pe muzica