Un nou an fericit!

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

Un nou an fericit!

Mesajde Florin Hi-Q » Sâm Dec 28, 2002 6:47 pm

Va multumim, prieteni, pentru ideile, laudele si criticile pe care ni le-ati adus in acest an! Am incercat sa fim mereu alaturi de voi, ascultand si raspunzand intrebarilor voastre, si sper ca nu v-am dezamagit niciodata.

Va urez un An Nou mai bun, sanatate (ca-i mai buna decat toate), noroc (ca sanatate aveau si cei de pe Titanic ;) ), fie ca prietenii sa va stea aproape!

Va promit ca voi fi mai bun, mai atent, mai grasutz :cool: si mai cuminte! Si voi veni cu versiunea nr3 la http://www.hi-q.ro !

Sa fiti cuminti ;) si nelinistiti (cei care au urechi de auzit, sa auda)!!!!

Pup ya all :)
Florin Hi-Q
Junior Member

Mesajde haifi » Sâm Dec 28, 2002 7:38 pm

La multi ani si voua, inspiratie,SANATATE,ca e gratis cat timp ai grija de ea,concerte cat mai multe si prin locuri in care nu ati fost (NB!) si sunteti asteptati,si,poate un album NOU in anul ce va sa vina & o EMISIUNE TV ,poate de alt continut dar de acelasi succes!!!!!!!!
GO 4 IT!
Fişiere ataşate
x2.jpg
x2.jpg (79.37 KiB) Vizualizat de 1280 ori
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
haifi
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Dec 28, 2002 8:26 pm

Un an nou cu mai multe realizari decat asta, multe premii shi cat mai multa inspiratie in viitoarele proiecte !!!
Sper ca versiunea nr 3 a site-ului sa fie mult mai interactiva!
shi http://www.hi-qiasi.as.ro isi va schimba fatza in 2003!
Bafta prieteni!
shi va multumesc inca odata pentru clipele frumoase petrecute alaturi de voi in 2002!
ps:FLORIN&Mitza v-am rugat shi eu un lucru in email sper ca totusi va puteti face timp shi sa ma ajutati deoarece va fi surpriza anului 2003 pentru toti prietenii HI-Q din toata tara!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde sandrino » Dum Dec 29, 2002 11:08 am

Ce pot sa spun... va ureaz si eu Sarbatori Fericite si un an nou cat mai plin de realizari si succese :) .. va inca odata ptr. clipele de neuitat de la Botosani si sa auzim numai de bine ...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
sandrino
Junior Member

Mesajde SkyGir| » Mar Dec 31, 2002 11:05 am

LA MULTI ANI HI-Q!!! Fie ca noul an sa va aduca tot ce va doriti !!!
SkyGir|
Junior Member

Ne auzim la anu!

Mesajde mirela`Carla_ » Mar Dec 31, 2002 11:21 am

Fie ca noul an sa va aduca tot ce va doritzi si visele voastre sa devina realitate!VA PUP PE TOTI!....Ne auzim la anu!
"Traiesc prin prezent,prin trecut cautand acelas viitor pe care nu l-am cunoscut niciodata dar care-mi neaga existentza!"
mirela`Carla_
Junior Member

Urari De An Nou :-)

Mesajde AnDrEi » Mie Ian 01, 2003 10:09 pm

Hi-Q adik Florin , Dana si Mitza .. eu am mai postat un mesaj anterior in care va uram cele cuvenite.. acum vreau doar sa adaug cate parerei(aprecieri)/idei:
-niciodata nu ne`atzi dezamagit pe noi fanii ( prietenii ) vostrii .. sau mai bine zis eu nu am fost niciodata dezamagit!
-Florin sper sa nu te mai ingrasi :D ci sa prinzi muschi :p
-site`ul http://www.fanclub.tk in cel mai scurt timp va fi pus pe un nou domeniu www.?.ro , acest site contine informatii despre Fan Clubul Hi-Q Bacau !
P.S. Multumesc pe aceasta cale celor care m`au ajutat sa fac rost de acest domeniu [url]www.?.ro[/url] , de ce am pus "? " deoarece nu stiu inca ce nume sa pun .. dar .. ma voi gandi
............::::::::::::: Hi-Q 2003 :::::::::::..............
AnDrEi
Junior Member

sALUT

Mesajde alisa » Joi Ian 02, 2003 9:45 pm

Anul 2003 sper sa va aduca cat mai multe bucurii,inmpliniri,concerte din belsug si sanatate ca fara ea nu putem face nimic si bineinteles inspiratie si sa scoate-ti cat mai multe albume.
alisa
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Mar Ian 07, 2003 3:32 am

va doresc un an nou super fericit care sa va aduca fericre, multe implniri pe plan profesional si sper sa va aduca si cat mai multe concerte in strainatate :kiss:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

hy

Mesajde alisa » Mar Ian 07, 2003 7:01 pm

Si si prin Brasov
Sunt un simplu pamantean,
Dragoste e tot ce am sa dau
Sunt doar la inceput de drum,
Te vreau langa mine acum
alisa
Junior Member

Înapoi la Hi-Q