Am sa ma intorc barbat

3SE, AndreEA, Andreea Balan, Animal X, Blondy, Candy, O-ZONE, Simplu, Taxi ... tot ce tine de acest gen de muzica

Albumul nou

Mesajde Kryszti » Mie Mai 29, 2002 6:13 pm

Ce parere aveti (deocamdata din auzite, din concerte, din piese ascultate intamplator) despre noul stil al pieselor vama veche?
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
Kryszti
Junior Member

Albumul nou!

Mesajde Zgubilici » Joi Oct 31, 2002 3:25 pm

Am avut ieri seara deosebita placere de a asculta pentru prima data cateva din piesele de pe noul album care se va lansa pe 228 noiembrie la Teatrul National.
Piesele nu sunt grozave, ai spune chiar ca oamenii au ramas obsedati de la acest fenomen tragic numit ARMATA, dar ceea ce constituie ideea originala si fascinanta a acestui nou produs este faptul ca piesele au legatura intre ele, ca o carte, o poveste sau ... o piesa de teatru ;). Am ascultat numai jumatate, nu-mi este foarte greu sa-mi imaginez continuarea, iar Epilogul imi suna de aseara in urechi.
Felicitari Vama Veche!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Lun Noi 25, 2002 6:48 pm

Cu toate ca mesajul meu se va pierde in noianul de raspunsuri la mesajul precedent, imi iau avant si va anunt ca in sfarsit apare si albumul nou - 200.000 lei bucata, disponibil deja in magazine care se va bucura de un mare spectacol de lansare joi - 28 noiembrie - 20.00 la TNB, concert pentru care biletele au fost de trei tuipuri: 150.000, 250.000 dau 500.000 lei.
Spectacolul va fi sustinut de o punere in scena a povestirii albumului si de sprijinul in backsing-vocals a doua domnisoare alese prin preselectie, una din ele fiind Simona Radu - http://www.simons.go.ro
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Panshui » Lun Dec 09, 2002 3:21 pm

Ideea albumului e superba, cine mai face album de conceptie in ROmania in ziua de azi? Si plus ca are deja un succes considerabil (bine, nu ca andrele sau 3sug-est, dar pentru o trupa serioasa, e ceva). Am itrat intr-un magazin din Bucuresti a doua zi dupa lansar si nu mai aveau nici urma de album, tabrasera pe ele de dimineata. Plus ca subiectul asta al armatei tine de viata fiecarui om, e un subiect profund existential si fara ni o urma de frivolitate.

Ultimul single, Epilog, e melodia de dragoste care m-a atins cel mai mult in ultimii ani. e atat de pura si imaculata, incat rte miri cum de a putut apare asa ceva in peisajul sordid al muzici ro. So totusi se intampla. Miracolele se afla printre noi.
I'm just a regular guy from outer space.
Panshui
Junior Member

Mesajde Necuratu' » Sâm Dec 14, 2002 11:06 am

Nu sunt fan V V , de multe ori atitudinea exagerata de artist a lui Chirila ma scoate din sarite, totusi am cumparat toate albumele lor pentru sora-mea. Ieri l-am luat pe asta nou, si pot sa zic ca am fost impresionat. Toate melodiile sunt bune, dar imi plac in mod deosebit alea in care canta si femei.
In alta ordine de idei, albumele conceptuale sunt ceva obisnuit pentru rock/metal, chiar si la noi au mai aparut, dar e bine ca au scos si VV asa ceva.
Necuratu'
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Dec 21, 2002 12:40 am

De unde pot downloda si eu melodia numita Armata ? Pe kazaa nu e ,pe eros-sore nu e , pe fratzia.net nu e ! :(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

tu ai dreptate...

Mesajde zOOmzet » Dum Dec 29, 2002 3:26 pm

nu stiu ce sa-ti spun, nu stiu ce sa cred.....
albumul lor e foarte reusit ...mie imi placee foarte mult si pot sa zic ca e unic pana acum...:P .Imi pare bine ca ca ei au spart ghiatza in tara la noi sau in toata lumea....???Albumul asta e ca un film(poveste) si are un final pe care noi ni-l facem cu mana noastra..asta depinde de noi...
Sa ajung unde am vrut.... ei au spus ca, atunci cand vor ajunge la perfectiune se vor lasa de muzica....oare acum ce se v-a intampla cu ei?? oare ..., eu cred au ajuns la...
zOOmzet
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mie Ian 08, 2003 4:25 pm

"Am sa ma intorc barbat" mi se pare pare un album reusit din toate punctele de vedere. Ideea albumului e originala, versurile sunt bune, orchestratia e fantastica.

Imi plac in mod special "Drumul"(care are cateva bucati instrumentale exceptionale), "18 ani"(un refren foarte puternic) si mixurile din mai multe melodii(vreo doua la numar).

La minusuri as trece proologul ala lung si plictisitor de la inceput, care nici macar nu e facut de ei. Si alta chestie: mi-ar fi placut ca melodia "Armata", aia originala s-o includa integral si pe albumul asta, chiar daca putea parea un pic nelalocul ei.

A, si-mi mai place ca baietii au ganduri mari cu conceptul asta. A fost albumul, a fost music-hall-ul, exista un proiect de film... Tot inainte!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde dinu » Mie Ian 08, 2003 7:48 pm

Mie imi face impresia de album liber, spontan, nitel improvizat (ca dovada si recitalurile lor de pe album, care variaza mult). Si nu sunt multi care sunt in stare sa nu se faca de minune cu asa ceva. Oarecum mi-a amintit de "Live at Pompeii" - sigur, la alt nivel :rolleyes:
dinu
Junior Member

Înapoi la Pop si Dance romanesc