parazitii in pragul destramarii???
37 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
parazitii in pragul destramarii???
Probabil multi sunt de acord cu mine ca Parazitii sunt cei mai tari in Romania (cel putin in materie de hip hop) Totul le merge bine, si pot zice chiar ca din ce in ce mai bine... Insa i-am auzit la "Yo" zicand ca au ca planuri de viitor sa scoata fiecare la anu' cate un album solo. Inseamna asta ca s-au stricat relatiile intre ei? Inseamna asta ca vor sa scoata mai multi bani? Sau inseamna asta ca vor din nou sa incerce lucruri nepreaincercate (ce cuvant!) in Romania? Sa vedem...
Am zis.
Am zis.
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
bah nene... io CRED ca exista niste mici neintelegeri intre ei pe fond muzical, am auzit ca ombladon va scoate un album mai comercial si cheloo un album... bun. Io il astept pe-a lu freaka 

- ckride
- Junior Member
Initial trimis de neamtzu
Io il astept pe-a lu freaka![]()
Si io tot pe-al lu' Freaka il astept, daca asa stau lucrurile. Doar el nu e mc... si tre' sa isi aduca lume sa-i cante pe piese... lume care probabil va fi numai "de sus". Oricum "FDD" e una dintre cele mai tari piese de pe album.
Dar, reiau intrebarea - daca isi scot fiecare album solo, inseamna asta "Adio, Parazitii???" (Sper ca nu...)
Am zis
-
genicon - Junior Member
Initial trimis de MasterGz
Nu mah...chiar ei au precizat la YO ca vor scoate aceste albume solo doar pentru a incerca fiecare in parte ceva nou. Nici vorba de vreo despartire. Stai linistit...
Nu asa au zis toti inainte de a se destrama??? "Incercam ceva nou, nu va faceti griji, nu ne despartim?" Tare as vrea sa ma insel... Am zis
-
genicon - Junior Member
ar fi cei mai mari prosti sa se desparta tocmai acum cand au ajuns cei mai buni hh din Romania,in sfarstit dupa atata timp sunt recunoscutzi de toata lumea ca trupa nr 1 de Hip Hop din Rom.
de-abia de acu trebuie sa confirme acest lucru.
sper sa ramana uniti si sa mai fie bagabontii nostri cu care ne bem noptile!
de-abia de acu trebuie sa confirme acest lucru.
sper sa ramana uniti si sa mai fie bagabontii nostri cu care ne bem noptile!
- TARAN
- Junior Member
De ce trebuie sa ne impacientam pentru niste chestii fara sens? Cei care stiu cat de cat istoria trupei, isi amintesc poate de perioada mai grea prin care acestia au trecut in 98'.Asa ca eu zic sa asteptam aparitia celor 3 albume si sa le uram succes .
- Parazitoo
- Junior Member
Care, frate???
Initial trimis de Parazitoo
De ce trebuie sa ne impacientam pentru niste chestii fara sens? Cei care stiu cat de cat istoria trupei, isi amintesc poate de perioada mai grea prin care acestia au trecut in 98'.
Care perioada mai grea, frate? Te referi la faptul ca le-au interzis Bagabontii 99 si nu prea au difuzat "Omu din lift"???? Pt ca in afara de asta nu vad prin ce perioada grea au trecut ei in 98 - au scos "Albumul anului", si-au semnat consacrarea si... totul a mers bine... Asa ca... ce sti u despre istoria trupei?????
Am zis
-
genicon - Junior Member
Despartire, despartire...
Eu nu cred ca Parazitii se vor desparti! Ei nu sunt curve muzicale ca Andre sau Candy sa nege despartirea chiar si azi! Daca ar fi avut intentia asta, sigur ar fi anuntat, ca doar sunt baieti seriosi! Cat despre albume, consider ca o sa fie mare diferenta intre Chelu si Ombladon! Din pacate asta ar putea avea efecte negative, deoarece daca unul are supersucces si unul dimpotriva, s-ar putea isca certuri intre ei! Iar albumul lui FDD va fi bomba, ard de nerabdare sa stiu pe cine va invita!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Re: Care, frate???
[quote]Initial trimis de genicon
[B]
in 98 - au scos "Albumul anului",
Frate, in 98' Cheloo facea feat. cu Mafia pe "De Cartier" si in nici un caz nu aveau cel mai bun album al anului.Cel mai bun album RAP l-au avut in 97'<"SUTA">.Mai documenteaza-te si ai sa vezi ca totusi 98' a fost o perioada grea din istoria trupei.Numa' de bine!!
[B]
Frate, in 98' Cheloo facea feat. cu Mafia pe "De Cartier" si in nici un caz nu aveau cel mai bun album al anului.Cel mai bun album RAP l-au avut in 97'<"SUTA">.Mai documenteaza-te si ai sa vezi ca totusi 98' a fost o perioada grea din istoria trupei.Numa' de bine!!
- Parazitoo
- Junior Member
Re: Re: Care, frate???
Initial trimis de ParazitooInitial trimis de genicon
[B]
Bre Parazitoo, genicon are dreptate, degeaba il contrazici tu! NICI O PROBLEMA a fost albumul de consacrare "Parazitii" si, dupa parerea mea, cel mai bun album al lor ever! Cand s-a lansat, nici dreaq (cel puitn dintre prietenii mei) nu mai asculta DE CARTIER, asa tin eu minte!
-
BAHHHH
Initial trimis de Parazitoo
Frate, in 98' Cheloo facea feat. cu Mafia pe "De Cartier" si in nici un caz nu aveau cel mai bun album al anului.Cel mai bun album RAP l-au avut in 97'<"SUTA">.Mai documenteaza-te si ai sa vezi ca totusi 98' a fost o perioada grea din istoria trupei.Numa' de bine!! [/B]
Imi pare rau... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Asa e, "Nici o problema" nu a fost albumul anului 98, ci 99... greseala mea.... Insa o chestie nu=mi zice tu mie - sa ma documentez cand vorbesc despre parazitii (nu pt ca nu vreau, ci pt ca am facut-o, inainte sa imi spui tu, baaah) Imi pare rau, da faci cu nerusinare de ras nickul asta pe care ti l-ai ales....
Septembrie 1997- aprilie 1999 - PAUZA la parazitii (asta neincluzand munca la noul album). Insa unul dintre momentele de stralucire din aceasta perioada este , cu siguranta, una dintre cele mai mari realizari profesionale: in urma unor emisiuni dedicate scenei hip-hop din Romania, realizate de managerul trupei, in Austria, Parazitii atrag atentia casei de film Lotus Film din Viena. REZULTATUL : PARAZITII DEVIN PRIMA TRUPA DE RAP DIN ROMANIA CE APARE PE SOUNDTRACKUL UNUI FILM, CU DREPTURI DE AUTOR PLATITE, alaturi de Ace of Base, neneh cherry, kelly family, leila k, etc. In plus, featuringul de pe "De cartier" e consideat cel mai bun al anului(Play - ed. speciala).... AAAAAaaaaa... ce ziceai????????????????????????????????????
Oricum, eu AM ZIS
-
genicon - Junior Member
Re: parazitii in pragul destramarii???
Initial trimis de genicon
Probabil multi sunt de acord cu mine ca Parazitii sunt cei mai tari in Romania (cel putin in materie de hip hop) Totul le merge bine, si pot zice chiar ca din ce in ce mai bine... Insa i-am auzit la "Yo" zicand ca au ca planuri de viitor sa scoata fiecare la anu' cate un album solo. Inseamna asta ca s-au stricat relatiile intre ei? Inseamna asta ca vor sa scoata mai multi bani? Sau inseamna asta ca vor din nou sa incerce lucruri nepreaincercate (ce cuvant!) in Romania? Sa vedem...
Am zis.
Nu vreau sa te jignesc da si yo m-am uitat la"YO" cand au fost invitati si au zis, de fapt cheloo a zis ca chiar daca vor scoate fiecare album solo nu se vor desparti.Pace!
-
sadox - Junior Member
Lamurire
Genicon, revenind la primul tau post de pe acest topic! Tu ai auzit la Yo tot ce s-a zis sau doar ce ai vrut tu sa auzi? Nu de alta, dar Chelu chiar a negat ideea despartirii intr-un mod clar!
-
Fratilor... eu nu am auzit ce am vrut sa aud. Sunt trei posturi aici care zic acelasi lucru - "Chiar ei au zis la YO ca nu se vor desparti". Eu am raspuns la primul, si nu credeam ca va fi nevoie sa ma repet - sunt o gramada de exemple de trupe (chiar si hip hop) care au zis ca vor sa incerce ceva nou, ca unu dintre membri va scoate un album solo, blablabla... si toti au negat cu vehementa ca se vor desparti. Si s-au despartit. La urma urmei nu cred ca exista vreo trupa care sa vina si sa zica: "BAH! Noi peste vreo doua luni ne despartim, ca nu mai merge..." Doar nu sunt nebuni! Sper ca reusesc acum sa clarific pt totdeauna intentiile mele - in nici un caz nu am auzit "ce am vrut sa aud", si anume ca ei se vor despartii (pt ca eu NU as vrea sa se desparta) dar ce a zis cheloo la emisiunea aia m-a pus pe ganduri si voiam doar sa vad parerile voastre legate de subiect. Oricum, la urma urmei, nu putem zice noi nimic sigur, ca nu depinde de noi. Da' uneori e productiv si sa te dai cu presupusu'...
Am zis
Am zis
-
genicon - Junior Member
OK MAN
I got the idea! Daca stau sa ma gandesc, ai dreptate si ar trebui sa dea putin de banuit lucrul asta la albumele solo! Dar, totusi, nu cred ca e vorba de vreo despartire!
-
Re: OK MAN
Initial trimis de AdevaRapper
I got the idea! Daca stau sa ma gandesc, ai dreptate si ar trebui sa dea putin de banuit lucrul asta la albumele solo! Dar, totusi, nu cred ca e vorba de vreo despartire!
Asa sa fie, AdevaRapper! :o
-
genicon - Junior Member
Re: Re: OK MAN
Initial trimis de genicon
Asa sa fie, AdevaRapper! :o
Si daca n-o fi sa fie...asta este!
Parerea mea!
-
Ar fi de kkt s ase desparta.Si acum...Cat despre albumele solo au zis ei ceva..O sa isi scoata fiecare.DA' asta numa` sa incerce ceva nou.Nu e vorba de despartire.Nu acum in orice caz!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Re: BAHHHH
[B]
Asa e, "Nici o problema" nu a fost albumul anului 98, ci 99... ]"
Ma scuzi mai frate,dar daca tu u crezi ca sunt informat in ceea ce priveste trupa Parazitii te inseli amarnic.Si afla ca nick-ul asta nu mi l-am ales eu, l-am primit. Tu sustii ca esti bine informat(din reviste dupa cum bine vad); ia zi-mi tu mie ce vrea sa zica Ombladon in "Degetul mijlociu" prin versu' asta: ".....in anu' patru de la renastere ia nastere...."?Numa' de bine.
[B]
Asa e, "Nici o problema" nu a fost albumul anului 98, ci 99... ]"
Ma scuzi mai frate,dar daca tu u crezi ca sunt informat in ceea ce priveste trupa Parazitii te inseli amarnic.Si afla ca nick-ul asta nu mi l-am ales eu, l-am primit. Tu sustii ca esti bine informat(din reviste dupa cum bine vad); ia zi-mi tu mie ce vrea sa zica Ombladon in "Degetul mijlociu" prin versu' asta: ".....in anu' patru de la renastere ia nastere...."?Numa' de bine.
- Parazitoo
- Junior Member
Frate, nu cred ca are rost sa stam si sa dezbatem pe tema versurilor din para... sa zicem ce inseamna. Totusi, banuiesc ca pe acel vers zic : In anu 4 de la renastere ia nastere din mii de tone de fum greu parazitii 7. Adica, al 7lea album, la 4 ani de la renastere (adica de la "nici o problema" ) Deci, asta a fost albumul lor de renastere. Apropos, ca tot ai inceput tu... versul ala il sti (Tot din Degetul mijlociu) Viata-i de cacat, iar tu esti plin de viata! PACE!
Am zis
Am zis
-
genicon - Junior Member
[ Adica, al 7lea album, la 4 ani de la renastere ......
Bai genicoane, ce intelegi tu prin cuvantul renastere? poate o revenire? nu cred; poate o fi zis si Ombladon asa la vrajeala nu-i asa? si de ce ma rog sa nu discutam despre versuri? nu astea-s esenta? si puteai sa bagi si tu niste ghilimele la versu' ala care nu-ti apartine; crezi ca e greu sa spui : "....prima femeie din viata mea a fost chiar mama ta....."? Numa' de bine!!
[ Adica, al 7lea album, la 4 ani de la renastere ......
Bai genicoane, ce intelegi tu prin cuvantul renastere? poate o revenire? nu cred; poate o fi zis si Ombladon asa la vrajeala nu-i asa? si de ce ma rog sa nu discutam despre versuri? nu astea-s esenta? si puteai sa bagi si tu niste ghilimele la versu' ala care nu-ti apartine; crezi ca e greu sa spui : "....prima femeie din viata mea a fost chiar mama ta....."? Numa' de bine!!
- Parazitoo
- Junior Member
nu am vazut yo da nu cred ca para are crea sa se desparta ar fi o greseala fatala dupa atatia ani de lupta sa se desparta
nu zic ca nu are face nimic solo da in echipa e mai usor
apropo daca tot vreti sa disc versurile discutatile da nu va luati de mamele altora sau de mama mea "nu ma`njura de mama ca iti unflu gura"(B.U.G.MAFIA-sange latin)
nu zic ca nu are face nimic solo da in echipa e mai usor
apropo daca tot vreti sa disc versurile discutatile da nu va luati de mamele altora sau de mama mea "nu ma`njura de mama ca iti unflu gura"(B.U.G.MAFIA-sange latin)
gura omului uneori poate fi ca o casma,poate sa-i sape groapa de aceea "traieste si lasa-i pe ceilalti sa moara" caci mortii nu mint niciodata
- renegatu
- Junior Member
MINCIUNI !!!!!
Spre bucuria mea si nefericirea ta , genicon , am vazut si eu emisiunea "Yo !" in care cei doi paraziti ziceau doar ca vor sa scoata un album solo. A doua zi moderatorul de la un post ... (nu mai stiu care) a intrebat (oarecum logic) daca se pune problema despartirii lor....
Raspunsul a fost un hotarat "NU !!" Citez : "Noi nu copiem pe unele trupe gen ANDRE (Huuuuuuuuuaaaaaaaaa !!!) care se despart si se impaca atat de des doar pentru a atrage atentia fanilor .... "
IN CONCLUZIE : Stati linistiti fratilor ......... Nu se intampla nimic !
Sper ca v-am linistit ... Eu unu , la auzirea acestor vorbe din gura parazitilor m-am linistit ....
Raspunsul a fost un hotarat "NU !!" Citez : "Noi nu copiem pe unele trupe gen ANDRE (Huuuuuuuuuaaaaaaaaa !!!) care se despart si se impaca atat de des doar pentru a atrage atentia fanilor .... "
IN CONCLUZIE : Stati linistiti fratilor ......... Nu se intampla nimic !
Sper ca v-am linistit ... Eu unu , la auzirea acestor vorbe din gura parazitilor m-am linistit ....
-
monk - Mesaje: 2747
Vad ca trupa Parazitii trece printr-o perioada de inactivitate (ma insel oare ?!?), ceea ce ma pune pe ganduri...
-
Cum adica inactivitate ?
IREFUTABIL ce e ?
In privintza concertelor stiu ca au fost , ca a fost un prieten de-al meu , dar nu stiu unde
IREFUTABIL ce e ?
In privintza concertelor stiu ca au fost , ca a fost un prieten de-al meu , dar nu stiu unde

-
Oricum, Parazitii au avut si perioade mai lungi de pauza, dupa care au iesit cu Nici o Problema, care este ceva super.
Acum, exista doua posibilitati - ori vor scoate acele albumuri solo cu care vor rupe gura targului, ori vor scoate un nou album solo (cred ca ati realizat si voi ca multe lucruri anuntate de ei nu se implinesc... din cine stie ce motive)
monk - am explicat doar pe acest thread cred ca de 100 de ori - toti cei care s-au despartit au negat cu vehementa pana in ultimul moment. Totusi, din tot ceea ce scriu eu aici, sa nu intelegeti cumva ca eu imi doresc destramarea trupei...
Am zis
Acum, exista doua posibilitati - ori vor scoate acele albumuri solo cu care vor rupe gura targului, ori vor scoate un nou album solo (cred ca ati realizat si voi ca multe lucruri anuntate de ei nu se implinesc... din cine stie ce motive)
monk - am explicat doar pe acest thread cred ca de 100 de ori - toti cei care s-au despartit au negat cu vehementa pana in ultimul moment. Totusi, din tot ceea ce scriu eu aici, sa nu intelegeti cumva ca eu imi doresc destramarea trupei...
Am zis
-
genicon - Junior Member
Re:
Initial trimis de AdevaRapper
Vad ca trupa Parazitii trece printr-o perioada de inactivitate (ma insel oare ?!?), ceea ce ma pune pe ganduri...
..nu are de ce sa te puna pe ganduri..
..iar despre inactivitate chiar nu poate fi vorba!
peace'n'out
\\Plus ca change, plus c`est la même chose ...
\\a.karr
\\a.karr
-
gutza36 - Junior Member
trezitiva
cum pula mea perioada de inactivitate ma? sunteti nebuni?
ce vreti sa scoata album lunar sau ce puii mei? Irefutabil a iesit anul trecut in noiembrie fratilor, ati uitat? dupa mine este cel mai bun album hip hop romanesc. cei care inca nu sau adaptat la noul sunet, ar face bine sa paseasca odata din trecut, si sa traiasca in prezent!
nu va fii nici o destramare, parazitii nu va dispararea. Credeti ca un album il faci la misto intr-o saptamana sau ce pula mea ganditii in halul asta (unii dintre voi). Cheloo va avea albumu gata probabil pana in luna mai iar ombladon prin vara sau toamna. Oricum pana in luna noiembrie, deci in mai putin de un.
mai respirati si voi ma......credeti ca numai muzica ii fute pe ei, sunt si ei oameni, mai au familii, servici, etc.
pace
ce vreti sa scoata album lunar sau ce puii mei? Irefutabil a iesit anul trecut in noiembrie fratilor, ati uitat? dupa mine este cel mai bun album hip hop romanesc. cei care inca nu sau adaptat la noul sunet, ar face bine sa paseasca odata din trecut, si sa traiasca in prezent!
nu va fii nici o destramare, parazitii nu va dispararea. Credeti ca un album il faci la misto intr-o saptamana sau ce pula mea ganditii in halul asta (unii dintre voi). Cheloo va avea albumu gata probabil pana in luna mai iar ombladon prin vara sau toamna. Oricum pana in luna noiembrie, deci in mai putin de un.
mai respirati si voi ma......credeti ca numai muzica ii fute pe ei, sunt si ei oameni, mai au familii, servici, etc.
pace
-
n3aGabitz - Junior Member
-
37 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2