Cargo in Laptarie

ce-a fost pe Muzici o data

Re: Cargo in Laptarie

Mesajde GIO » Lun Noi 12, 2001 12:31 am

[quote]Initial trimis de KickAss
Gaseai la mese ce vroia muschiul tau, maneliste cu tatele p-afara, cu parul vopsit albastru, samd, numai fani Cargo nu.

Bai pustiule, sincer, nu cred ca ar trebui sa-ti permiti sa comentezi ceva(orice) legat de persoana mea.Dar pentru ca ai crezut ca poti sa-ti permiti, ar fi trebuit macar sa vii sa -mi spui PERSONAL ceea ce aveai de spus.

Bai, p**a de om, care esti, eu am ascultat manele in timpul in care tu sugeai p**a, asa ca suntem chit.

Pentru cultura unor fani Cargo ca tine , nici macar nu ma consider un FAN al formatiei si nici nu- mi doresc sa devin. Ma consider si ma bucur ca sunt un bun prieten al baietzilor din formatia Cargo.

Daca mai ai tupeul sa crezi ca poti comenta ceva legat de mine, vino si spune-mi PERSONAL ( macar sa stii cu cine ai de-a face).
Iar daca mai vorbesti urat cu prietena mea, Ana, tot de la mine o sa primesti multa m**e. In public, daca e cazul si iti doresti neaparat.

Acestea fiind spuse, ai avut onoarea (unica) sa-ti raspunda la aberatii printzesa (pentru tine) cu parul albastru.
GIO

Mesajde Vizitator » Lun Noi 12, 2001 12:41 am

ma gandesc serios sa mut mesajul asta pe forumul andre

GIO, RTFR adica read the fucking rules!!!

sa iti spun cu ce ai gresit
1. il injuri pe kickass
2. recunosti ca asculti manele
3. recunosti ca sugi p**a

ana, astept o explicatie pe mail
Vizitator

Mesajde gaga » Lun Noi 12, 2001 10:49 am

Subscriu... vali are dreptate in tot ce a spus, nu repet...
Pentru "printesa", daca vrei sa te injuri cu Kicku (desi nu merita, dar asta am incercat sa-i spun si anei si tot degeaba) poti sa o faci pe mesaje private. Noi suntem mai pacifisti pe aici pe forum, nu ne luam de nimeni, nu atacam pe nimeni. Pe Kicku l-a deranjat ceva (faptul ca l-ai imbrancit la intrare, dar nu conteaza...) dar a avut bunul simt sa nu atace o persoana pe care nu o cunoaste...
Ca e pusti e adevarat (anul 3 parca?), dar eu nu sunt pustoaica si vreau sa-ti raspund, cu tot calmul de care sunt in stare la ora asta, ca pustoaica ai fost si tu si daca uiti asta nu stiu ce cauti sa vorbesti cu el. Noi tinem la noi, asa imbecili cu bocanci si tricouri negre cum suntem, daca nu ne cumparam haine de la dada nu mai avem voie la concerte Cargo???? Oricum, consider postul tau lipsit de respect si iti doresc sa imbatranesti cat mai repede pentru a putea da cat mai multe lectii despre viata pustilor ce vor veni.
p.s. ana, nu-i frumos sa asmuti... poti scapa situatia de sub control.
p.s.2 vali eu propun sa stergem postul dupa ce il citeste si andrei, pentru ca nu vreau ca forumul nostru sa devina un "Barfe Online", cu atat mai mult cu cat prietena anei recunoaste ca nu e fan al muzicii rock deci nu are ce cauta pe aici... daca exista probleme personale sa le rezolve in privat...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Re: Re: Cargo in Laptarie

Mesajde Rockeru'Somer » Lun Noi 12, 2001 12:08 pm

hombre!
tu ce p**a mea cauti aici?
ai venit sa protejezi printesa?daca printesa ta nu se poate apara sa se duca pe forum andre unde ii e locul....cine nu isi poate vede singur de kru' lui sa plec in ****' lu' mama ei pe alt forum!
noi n-am venit aici sa ne rupem in figuri cu prieteni plini de muschi tziganesc!
maneaua e o muzica tziganeasca pentru tzigani!
du-te in cortu' lu' tac'tu' si revino cand vei simti jet de urina pe fata!
iar tu shinee,mi-e jena sa ma adresez tie...daca ajungi la chestii de astea inseamna ca esti un x !
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member

Raspunsul meu!!!

Mesajde KickAss » Lun Noi 12, 2001 12:24 pm

Mah, eu nu am vrut sa umplu de kkt acest forum asa ca de acum in colo as dori ca cine mai doreste sa se ia de mine sau de altcineva sa o faca prin intermediul mesajelor private. Raspunsul meu pt d-na PERSONAL albastru a fost trimis prin metoda de mai sus. Mai pot spune ca raspunsul nu a fost foarte acid din simplul motiva ca prostia exprimata PERSONAL ma amuza. Oricum, merci pana acum Vali, Dana si Rockere.
Anunt pe bune:

Dau si eu exact acelasi pisoi pe care il da onk.
KickAss
Junior Member

Smart

Mesajde gaga » Lun Noi 12, 2001 12:32 pm

Kicku a dat inca odata dovada de clementa si respect pentru forumul nostru, de aceea ii voi dedica niste aplauze *clap, clap*.
Imi era teama ca va degenera intr-un thread de injuraturi dar se vede clar de partea cui e bunul simt...

p.s. Aline, atentie la limbaj!
gaga

Re: Re: Cargo in Laptarie

Mesajde manelesux » Lun Noi 12, 2001 12:36 pm

Initial trimis de GIO
Initial trimis de KickAss
Gaseai la mese ce vroia muschiul tau, maneliste cu tatele p-afara, cu parul vopsit albastru, samd, numai fani Cargo nu.

Bai pustiule, sincer, nu cred ca ar trebui sa-ti permiti sa comentezi ceva(orice) legat de persoana mea.Dar pentru ca ai crezut ca poti sa-ti permiti, ar fi trebuit macar sa vii sa -mi spui PERSONAL ceea ce aveai de spus.

Bai, p**a de om, care esti, eu am ascultat manele in timpul in care tu sugeai p**a, asa ca suntem chit.

Pentru cultura unor fani Cargo ca tine , nici macar nu ma consider un FAN al formatiei si nici nu- mi doresc sa devin. Ma consider si ma bucur ca sunt un bun prieten al baietzilor din formatia Cargo.

Daca mai ai tupeul sa crezi ca poti comenta ceva legat de mine, vino si spune-mi PERSONAL ( macar sa stii cu cine ai de-a face).
Iar daca mai vorbesti urat cu prietena mea, Ana, tot de la mine o sa primesti multa m**e. In public, daca e cazul si iti doresti neaparat.

Acestea fiind spuse, ai avut onoarea (unica) sa-ti raspunda la aberatii printzesa (pentru tine) cu parul albastru.

GIO,bun venit pe acest forum.
Baietzii ashtia sustzin ca ai fi afirmat ca practici felatzia fara pic de remorse shi,in plus,ai parul de culoarea cerului intunecat.
Daca este adevarat, noteaza-tzi te rog adresa mea de mail,manelesux@yahoo.com,shi poate ne intzelegem la un pretz rezonabil.
Sunt licentziat, sensibil shi serios.Nu fumez shi incerc sa ma las de baut.
Multzumesc pentru intzelegere.

by Dana: manelos I luv u for this post. Sincer (nu am mai pus un mesaj separat ca iar zici de mine ca vreau sa fiu top la posturi...)
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde curly » Lun Noi 12, 2001 1:28 pm

m-sux a dat dovada inca o data ca are clasa!felicitari,mosule!............ca de obicei,posturile tale sunt un balsam pentru partea din mine iubitoare de scuipaturi artistice
rau de gura!
curly
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Noi 13, 2001 8:48 am

Suficient cu aceasta discutie. Daca mai sunt probleme se vor rezolva in particular (sau pe PM).
Long life CARGO!!!!
gaga

Mesajde Vizitator » Lun Noi 19, 2001 1:53 am

gio, mi s-a explicat cine esti si te inteleg

nu aprob, dar inteleg

btw, ti-am facut cu mana dupa concert (just kidding)

acum , ce sa zic, fiecare trupa are momentele ei, dar asta nu o scuza in fata fanilor
Vizitator

Mesajde GeastDuIt » Mie Noi 21, 2001 3:54 am

By Dana: Mesajul a fost sters, subiectul il inchid, suficient cu scandalul... destule injurii pe o tema demult apusa. Daca noul "membru" al fanclub-ului vrea sa se ia de kickass sau de rockeru' shomer sa o faca pe mesaje private. Aici se discuta despre muzica. Scandalul---> pe alte forumuri. (PUNCT)
:mad: :mad: :mad:
GeastDuIt

Anterior

Înapoi la De pe muzica