Noutati

Forumul asociat fanclubului Animal X

Mesajde Dee Dee » Mie Dec 25, 2002 1:46 am

In BRAVO e un mega-calendar cu ANIMALX ! !!!!!

In popcorn o poza mika pe la sfarsit ......
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Jasmine » Vin Dec 27, 2002 8:38 am

am intrat sa-mi iau la revedere de la voi...ma intorc pe 10! deedee,i `ll miss u soooo much! :kiss:
take care!

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde swettybaby » Sâm Dec 28, 2002 3:11 am

Au aparut in Bravo?Ce super,trebuie sa-mi iau numarul,mai ales daca au aparut la calendar.Supercool.Multumesc pentru veste.
swettybaby
Junior Member

Mesajde alisa » Sâm Dec 28, 2002 10:50 am

O sa imi iau si eu revista .Si o sa inregistrez de rev emisiunea cu Batem palma .Am vazut si eu anu trecut Emisiunea cu Animalx de rev a fost super sper sa fie si anu asta la fel.
alisa
Junior Member

Mesajde arici_giuly » Sâm Dec 28, 2002 8:09 pm

De Rev. nu vin la Prima? Sa ma lamuresca si pe mine cineva ca nu mai inteleg nimik!
Please!!!!!
arici_giuly
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Sâm Dec 28, 2002 9:14 pm

Eu nu shtiu nimik despre unde vor canta Animalx de reveloion...oricum o sa cante undeva.....
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Dec 28, 2002 9:29 pm

am aflat din protv magazin ca animalx de revelion vor aparea la prima alaturi de DJ Optik shi L.A precum shi Cristiana Raduta!
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
sly

Mesajde Crazy Babe » Sâm Dec 28, 2002 9:57 pm

deci de rever animalutzele vor fi la prima tv, la batem palma si la revelionul lui basescu de pe tvr 1. enjoy! :kiss:
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde ramona » Sâm Dec 28, 2002 11:55 pm

vor fi in piata constitutiei parca...oricum vor merge tarziu ( in jur de 2 :cry: ) pt ca au concert si la focsani in aceeasi seara,deci va dati seama...dar vor fi sigur si in bucuresti... :kiss:
Va :kiss: dulce pe totzi! :fuck:
ramona
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Dum Dec 29, 2002 12:56 am

saracii de ei.. ma mir cum pot face fata la atata oboseala. a ai 3-4 concerte in aceasi seara e super greu:(
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
Crazy Babe

Mesajde arici_giuly » Dum Dec 29, 2002 3:21 pm

Initial trimis de sly
am aflat din protv magazin ca animalx de revelion vor aparea la prima alaturi de DJ Optik shi L.A precum shi Cristiana Raduta!

Asa am vazut si eu la tv. (pe Prima) Era reclama.
In schimb nu am auzit nimic de faptul ca vor veni si la tvr 1 si Antena 1. Si doar am vazut reclamele cu programul de Rev, la ambele televiziuni si nu au zis nimik de Ax .
Am intrat in ceata!!!!!!
Dar acum ramane de vazut.
arici_giuly
Junior Member

Mesajde arici_giuly » Dum Dec 29, 2002 3:25 pm

Initial trimis de ramona
vor fi in piata constitutiei parca...oricum vor merge tarziu ( in jur de 2 :cry: ) pt ca au concert si la focsani in aceeasi seara,deci va dati seama...dar vor fi sigur si in bucuresti... :kiss:

Iar au la Focsani???
Anul trecut au avut concert de Rev. si la Focsani!( din cate mi-aduc eu aminte)
Ce norocosi sunt cei din Focsani!
arici_giuly
Junior Member

Mesajde alisa » Dum Dec 29, 2002 10:08 pm

In orice caz eu cred ca o sa se simta bine acolo unde merg si o sa uite de oboseala .Daca n-ar fi cantat si Cristiana Raduta alaturi de ei pe scena sau la televiziune ar fi fost super.Pur si simplu o detest.
alisa
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Dec 29, 2002 10:27 pm

eu nu cred ca se poate simti cineva bine cand "munceste" pana si in noaptea de Rev!! e nashpa!! cat despre radutza.....daca nu iti place tie nu inseamna ca ei nu o plac!! ei sunt o "familie"...remember? :) i don't give a shit about this family stuff!!! eu le-as ura sa nu cante in nici un loc de Rev...da asta e!!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Jasmine » Dum Dec 29, 2002 11:05 pm

Mi-am facut timp in sfarsit sa intru 5 min p net si ce gasesc?DEZASTRU..Acum n-am timp de sters posturi sau de altele..va rog din suflet sa nu mai aberati!Vreau sa va transmit cele mai dulci pu-icuri pt sisurile mele!love u guys!do u miss me? :kiss:

Jasmine
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Dum Dec 29, 2002 11:27 pm

Initial trimis de arici_giuly

Ce norocosi sunt cei din Focsani!

CE banoshi sunt cei din Focshani !
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Jasmine » Dum Dec 29, 2002 11:33 pm

am uitat sa va spun ca dupa ce vor canta ,baietii vor pleca la Onesti unde vor petrece linistiti ce a mai ramas din revelion..
cristiana nu va canta..ea e plecata la Monte Carlo!
si aici andrutza voastra stie tot.. :p

Jasmine
Junior Member

Mesajde Dia » Dum Dec 29, 2002 11:36 pm

DEZASTRU!!!!! sper ca nu zici si de posturile mele ca te mananc!! :D !!! of course we miss u!!!! :( sa vii rpd inapoi sa mergem prin mall la o barfa!!! si sa ne aduci ceva frumos... ;) si sa faci poze.... si sa te intorci...si acum mi-am dat seama ca eu aberez cel mai mult aici!!! :) draci...si dupa cum spuneam ir sunt offtopic!! :) si animalele o sa cante de revelion la prima tv cu toata familia (nah ca sa zic si eu ceva la subiect) !!! :D
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde alisa » Lun Dec 30, 2002 1:57 pm

Initial trimis de Jasmyna
am uitat sa va spun ca dupa ce vor canta ,baietii vor pleca la Onesti unde vor petrece linistiti ce a mai ramas din revelion..
cristiana nu va canta..ea e plecata la Monte Carlo!
si aici andrutza voastra stie tot.. :p

Bine ca-i la Monte Carlo .Din partea mea putea sa si ramana acolo.
alisa
Junior Member

Mesajde Kayla » Lun Dec 30, 2002 8:17 pm

Initial trimis de Jasmyna
cine naiba e acasa de revelion si se uita la tv?! i don`t get it!!

Eu, ca nu am ce face. :D Vad ca animalutzele si-au mai revenit, nu? Au reinceput sa mearga peste tot... Andra, dar albumul asta nu e chiar asa de bun cum m-ai asigurat tu... Din pacate.
Kayla

hy

Mesajde alisa » Lun Dec 30, 2002 10:23 pm

Sa sti ca nu numai tu stai acasa Calypsao si eu stau.Dar o sa ma distrez.In orice caz cred ca deja sunt off topic asa ca scuze.
alisa
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Lun Dec 30, 2002 11:59 pm

uff. ce bine ca mai sunt si altii in situatia mea. din pacate si eu stau pe acasa.. si voi incerca s ama uit la tv sa vad animalele.. :)
:sperm: ;P ;P
Crazy Babe

Mesajde Jasmine » Mar Dec 31, 2002 12:00 am

Calypso...asta e parerea ta...eu am crezut k iti va placea ...dar..ma rog..gusturile nu se discuta..

Jasmine
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mar Dec 31, 2002 2:25 am

Azi am auzit prin centru pe la me prin orash ... noul album animalx :) era melodia Esti tot ce mi-a ramas :)
Si vineri intr-o discoteca din BV am ascultat in premiera intr-o discoteca :) Mai mult Ca oricand ! (a avut mare succes :D )
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Mar Dec 31, 2002 12:05 pm

Eu am fost intr-o discoteca in ro si ce credeti ca puneau.... Sfarsit de saptamana.... :D ca sa nu mai spun ca la nescafe ne-au inebunit cu mai mult ca oricand...:D

da, mi-am facut si eu putin timp sa intru pe net dar din pacate nu prea pot sta mult..... miss me??? :p O sa mai scriu cand mai am timp!!! Sa va distrati de revelion, si sa va ganditi la mine (act as if i'm with u) :kiss:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mar Dec 31, 2002 12:27 pm

baietii nu mai vor sa cante de revelion in bucuresti!

Jasmine
Junior Member

Mesajde alisa » Mie Ian 01, 2003 8:49 pm

Initial trimis de Crazy Babe
uff. ce bine ca mai sunt si altii in situatia mea. din pacate si eu stau pe acasa.. si voi incerca s ama uit la tv sa vad animalele.. :)
:sperm: ;P ;P

au fost la PRIMA .S-a dat concertul in reluare.Afost super.
alisa
Junior Member

Mesajde F|y! » Vin Ian 03, 2003 3:09 pm

da...am vazut si eu concertul iar...ati vazut ca au dat cadre si din public cand a coborat Sopy?...la MTV u a dat..:)
F|y!
Junior Member

Mesajde Crazy Babe » Vin Ian 03, 2003 4:18 pm

am vazut si eu ca la mtv au taiat mai multe parti... prima a dat tot.:D
Crazy Babe

Mesajde Dee Dee » Vin Ian 03, 2003 9:42 pm

Eu nu am vazut de REvelion nimik cu animalx ... bine ca nici nu am avut timp sa ma uit la Tv ...doar un pic de tot pe protv cand era Vama Veche - Epilog ...atat !

btw: La multi Ani tuturor si un an mai bun ca asta !
Dee Dee
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Animal X