Intrebari!!!!
Moderator: anjin-san
vad ca p-aici varsta se determina rezolvand ecuatii "complexe". Ma rog calculul ala putea sa-l faca orice copil de clasa a3-a care stie sa foloseasca un calculator de buzunar. Asta faci tu aguillero la 13 ani la scoala?
rezolv-o p-asta: integrala tripla pe domeniul D={(x,y,z)|x*y<z, x+z=0) din div(rot(z))|x|dxdydz
asta e numai ptr. tina sa vedem daca se prinde ca nu e corect scrisa. (da' noi nu-i spunem)
rezolv-o p-asta: integrala tripla pe domeniul D={(x,y,z)|x*y<z, x+z=0) din div(rot(z))|x|dxdydz
asta e numai ptr. tina sa vedem daca se prinde ca nu e corect scrisa. (da' noi nu-i spunem)
- Unregistered
Re: .
Initial trimis de X-Tina Aguilera
PS:De la mine de unde scriu eu,a mai scris pe-aici pe undeva(prin site-ul asta),o ''prietena'' a mea...shi...atunci cred ca o sa ajunga shi porecla ei,pe nick-ul meu...sau poate nu...(nu shtiu prea multe in domeniul asta)
PS2:Shi au raspuns altii sub nickul meu(in batjocura)...shi poate shi asta o sa intre sub numele meu.
Nu cred ca o sa intelegi mare lucru...
Am inteles ce-ai vrut sa zici. Dar, daca te inregistrezi de pe acelasi Pc, cand celalalt nu este logat, nu afecteaza in nici un fel posturile celuilalt. problema asta am avut-o si eu cand a vrut soru'mea sa se inregistreze.
- Kayla
.
Initial trimis de Calypso
Am inteles ce-ai vrut sa zici. Dar, daca te inregistrezi de pe acelasi Pc, cand celalalt nu este logat, nu afecteaza in nici un fel posturile celuilalt. problema asta am avut-o si eu cand a vrut soru'mea sa se inregistreze.
Deja m-am inregistrat...sper ca se ved,nu?!
PS:N-am mai fost pe-aici,c-am plecat le Predeal...nasol pe-acolo.
- Titina
- Junior Member
1366
Ti-Tina Aguilera, revin cu o intrebare pe care am adresat-o si anul trecut: zi, draga, cand o punem?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Re: 1366
Initial trimis de baixinho
Ti-Tina Aguilera, revin cu o intrebare pe care am adresat-o si anul trecut: zi, draga, cand o punem?
''A fost'' valabil doar ptr. anu' trecut...anu' asta...a expirat oferta.
Acu' e valabila k-risma...prietenutza mea...

- Titina
- Junior Member
2.Nu's curva...
cu-atat mai bine :gay:
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Re: Intrebari!!!!
Vreau sa raspund si eu la niste intrebari...orice puteti sa ma-ntrebati.Chiar si:''Ce esti atat de proasta?'',ca ''nu'' ma supar...
:B
;B
Esti o PIZDA !!!!!!!!!
- George
Re: ??
Initial trimis de MELANIA
DAR CE AVETI CU SARACA FATA ?
NUMAI GRIJA EI O AVETI?
nu draga, o avem si pe a ta acum...
Stefan, a simple Debian user.
Linux registered user: #272012
[Linux is Friendly. It's just selective about who his friends are.]
- packardb
- Junior Member
Re: Re: Intrebari!!!!
Initial trimis de George
Esti o PIZDA !!!!!!!!!
Bai taratura, ea a zis sa-i pui intrebari, nu sa arunci cu afirmatii in ea...
Stefan, a simple Debian user.
- packardb
- Junior Member
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Initial trimis de vali
deja ma doare capul de ce ii trece fetei asteia prin minte sa scrie aici
sharkana, vezi mah ca alexandria nu mai e in romania, s-a mutat undeva prin egipt.
--------------------------------------------------------------------------------
de ce te crezi asa de destept cand nu ai habar de geografia romaniei.
uita-te dasteptule in s romaniei in judetul teleorman si vezi cum se numeste resedinta judetului si atunci mai vorbim
Initial trimis de vali
deja ma doare capul de ce ii trece fetei asteia prin minte sa scrie aici
sharkana, vezi mah ca alexandria nu mai e in romania, s-a mutat undeva prin egipt.
de ce te crezi asa de destept cand nu ai habar de geografia romaniei.
uita-te dasteptule in s romaniei in judetul teleorman si vezi cum se numeste resedinta judetului si atunci mai vorbim
- SharKana
- Junior Member
Re: Re: Intrebari!!!!
Initial trimis de George
Esti o PIZDA !!!!!!!!!
Da' totushi poate mai am shi io ochi,urechi,nas,gura,maini,etc....deci...mai exista shi alea.
- Titina
- Junior Member
Despre ce pula mea se vorbea?
fratilor nu gasiti si voi un subiect mai placut si de ce nu merge chatul?
- simplu Yo
Re: Despre ce pula mea se vorbea?
Initial trimis de simplu Yo
fratilor nu gasiti si voi un subiect mai placut si de ce nu merge chatul?
Din pacate,subiectul asta a ajuns un ''subiect'' de cearta...bservi.Iar chatu' merge...asha ziceam shi io la inceput,ca nu merge,da' in realitate problema'i ca sunt foarte putini pe chat.
Da intra shi tu pe mIRC,daca tot vrei chat...
- Titina
- Junior Member
Initial trimis de simplu yo
mama mai spart cu engleza ta mai dat pe spate:-)
poate ca-mi raspunde si mie careva in orice limba nu conteaza sper ca nu cer in pula mea prea mult nu?
1.la ''textul'' ala inventat de mine am scris in graba,deci se poate sa fie mici gresheli.
2.da' am raspuns...pe chatul asta acum nu e nimeni...rar e cineva.
Daca ai mIRC,poti intra pe el...shi'ala'i chat.
3.vezi ca noi ne abtinem de la injuraturi p'aici...
- Titina
- Junior Member
1.la ''textul'' ala inventat de mine am scris in graba,deci se poate sa fie mici gresheli.
2.da' am raspuns...pe chatul asta acum nu e nimeni...rar e cineva.
Daca ai mIRC,poti intra pe el...shi'ala'i chat.
3.vezi ca noi ne abtinem de la injuraturi p'aici...
Cauta shi tu romani pe strazile alea...glumeam.Mai incearca pe chat...mai tarziu...poate o intra cineva...maj. intra dupa 1 noaptea.
- Titina
- Junior Member
1394
Ti-Tino, cand o punem?
ANTI
-
ia spune sincer, suferi de vreo criza existentiala? Retine, te rog, inainte de a raspunde, ca nu fac misto!!!:o
suflet, nu creier!
...rai sau iad, totuna-mi e...daca te afli langa mine...
- TIM
- Junior Member
Ei bine, pentru ca mie mi s-a intamplat la un moment dat sa am niste nelinisti sufletesti si sa caut apropierea celor din jur, moment in care am facut aproximativ acelasi gen de chestie pe care o faci tu acum , deschizand subiectul asta...
NO OFFENSE!;)

NO OFFENSE!;)
suflet, nu creier!
- TIM
- Junior Member
He he...X-Tina, ai nelinisti sufletesti, sau mincarime? Ca de "curteaza" Baixinho de vreo luna..:con:
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
1409
Apropo de curtat, Ti-Tino, cand o punem si noi?
PS: Da' o semnatura mai mica nu gaseai? Nu de alta, da' ocupa mult spatiu!
Alex, este cu "b" nu cu "B", da?
PS: Da' o semnatura mai mica nu gaseai? Nu de alta, da' ocupa mult spatiu!
Alex, este cu "b" nu cu "B", da?

ANTI
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma