Canale de mirc ale rockerilor ....
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Canale de mirc ale rockerilor ....
Zicetzi-mi shi mie nishte canale de muzica ale formatzilor de rock ...
- Administratori
Ar fi unu` ...
Incearca #vamaveche pe IRC ( Undernet ). E canalul oficial al formatiei si toata lumea e de treaba. 

- d3v
Re: lame
Initial trimis de vali
m-am saturat de canale pline de lameri, care stau mai mult aiurea sau entru ca au access pe acel canal.
rockmania si cargo sunt la fel. o groaza de aurolaci, gata sa dea kick la oricine ii calca pe coada.
thank pt info si vali ai dreptate sunt suckeri si suckere pe acolo
-
alina - Junior Member
Re: 6
Initial trimis de vali
am 6 videouri si nu voi ezita sa le folosesc.
imi faci si mie o caseta,,,e chiar in ziua concertului la craiova si eu am doar player
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Re: Canale de mirc ale rockerilor ....
incercati #witch
-
rockera - Junior Member
Incercati canalul #rockers
Acolo in general lumea e de treaba. Eu unul chiar mi-am permis sa ma iau la cearta cu un op pe teme de black metal. Tipul nu m-a kickuit desi recunosc ca ridicasem tonul un pic cam mult. Sunt mai mult brasoveni pe acolo.
Acolo in general lumea e de treaba. Eu unul chiar mi-am permis sa ma iau la cearta cu un op pe teme de black metal. Tipul nu m-a kickuit desi recunosc ca ridicasem tonul un pic cam mult. Sunt mai mult brasoveni pe acolo.
- FrozeN
- Junior Member
am intrat
am intrat pe #rockers si e cam lame
nu prea se vorbeste acolo si nu exista comunicare decat intre cei care se cunosc. m-am cam scarbit de mirc.
btw, eu intru cu walyhalla shi ma gasiti sigur pe doua canale daca sunt online #bancuri_glume si #dracula.
btw, welcome raluca (ROCKERA)
nu prea se vorbeste acolo si nu exista comunicare decat intre cei care se cunosc. m-am cam scarbit de mirc.
btw, eu intru cu walyhalla shi ma gasiti sigur pe doua canale daca sunt online #bancuri_glume si #dracula.
btw, welcome raluca (ROCKERA)
- Vizitator
12 mesaje
• Pagina 1 din 1