Cel mai enervant user

Aici se gasesc diverse sondaje cu ce e mai bun si mai rau pe forum....si unele sondaje realizate de userul SOD.

Cel mai enervant user

depechemind
4
6%
gabytzzu
12
19%
dana
3
5%
jasmyna
6
9%
bad girl
2
3%
vali
2
3%
andrei
13
20%
sly
8
13%
sopra tutt1
1
2%
hera
2
3%
oribilul mosh
3
5%
SOD
3
5%
baixinho
5
8%

Voturi totale : 64

Mesajde cutuma© » Lun Dec 30, 2002 9:39 pm

Initial trimis de baixinho
Decret, exact din cauza celor doua voturi pe care le-am primit (unul al Oribilului si unul al tau), dar in special a postului tau nu o sa mai pot face Revelionul. Exact, cum de ti-ai dat seama, imi dau si eu importanta daca altceva nu pot sa fac?!

huh? Mi-e shi teama sa mai zic ceva k cine shtie...poate zici k din cauza mea nu mai ieshi din casa...Nu shtiu ce legatura are una cu alta din moment ce nici eu nici moshul nu vom fi in backstage de revelion...ma rog

p.s. una e sa admiri pe altcineva shi alta e sa ii preiei toate ideile...din cand in cand nu strica sa ai o opinie proprie...parerea mea!
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde SOD » Lun Dec 30, 2002 9:45 pm

Initial trimis de D€CR€T
Am votat cu un anumit user care nu face altceva decat sa impartasheasca parerile unui alt user (nu cred k-s necesare numele, se shtiu) pe care aparent il idolatrizeaza...daca nu l-ash fi vazut in realitate ash fi jurat k e doar o clona...

bai decret,te credeam mai cu sange in cojones!fi barbat si nu te mai ascunde dupa deget!zi ce ai de zis!fatalaule!ha,ha,ha!

votez cu sod
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde cutuma© » Lun Dec 30, 2002 10:04 pm

era vorba de baixio shi de tine...el s-a prins...pacat ca tu nu...fatalau huh? LOL...ashtept artileria grea ca asta m-a lasat rece...

cutuma©

Mesajde SOD » Lun Dec 30, 2002 10:36 pm

....pacat ca nu eu......fatalau?de ce?vrei sa mi-o sugi si ti-e rusine sa-mi spui direct?vezi ca nu ai sange in cojones?

cat despre aberatia pe care ai scris-o,mi-am dat seama mai flacaias,dar asteptam din partea ta mult mai mult curaj.sau ti-a fost frica sa scrii de la inceput negru pe alb?ho ma,ca nu te bate nimeni.daca nu ti-am "tras-o " pana acum,nici nu ti-o mai "trag".fatalaule!ho,ho,ho!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde cutuma© » Lun Dec 30, 2002 10:40 pm

Ma uimeshti pe zi ce trece sod...e "belea" mare sa te certzi cu ashtia mai micutzi ...e "marpha de marpha"...macho macho man...nu mi-ai "tras-o" pana acum...n-ai cu ce mahi...n-ai cu ce...

acum serios...te ataci aiurea rau de tot...eu n-am absolut nimic cu tine...te respect dar aici era vorba de domnu' baixinho...in fine...fiecare intzelege ce vrea.

cutuma©

Mesajde baixinho© » Lun Dec 30, 2002 10:45 pm

Initial trimis de D€CR€T
Nu shtiu ce legatura are una cu alta din moment ce nici eu nici moshul nu vom fi in backstage de revelion...

Eu NU voi face Revelionul in Backstage din lipsa de finante (dar nu asta este ideea), ci in Piata Revolutiei (nici asta nu este ideea). Ce-i drept, o sa trec prin Backstage, sa-i salut pe cei care sunt acolo. Nu pe toti, evident, doar pe forumistii pe care ii voi gasi. Am scris ce am scris pentru ca Revelionul este maine noapte. Daca as fi postat pe 2 sau 3 ianuarie, probabil ca in loc de cuvantul "Revelion" as fi scris "Sf. Ion".
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Lun Dec 30, 2002 10:48 pm

ce este interesant nu este ca ne porcim aici ci faptul ca atunci cand sunt fata in fata cu tine taci malc si nu stii unde sa te bagi de frica!parca asa este,sau ma inseala memoria?chiar vrei sa ne umflam muschii?
baietas de cartier ce-mi esti,observ ca esti foaret viteaz acolo,in scaunul tau,la tastatura ta!bravo bre,in sfarsit mi-ai demonstrat ca ai sange in cojones!bravo ma!vezi sa nu uiti sa-ti iei vitaminele cand te culci!si alta data cand mai vorbesti de mine sau faci aluzii "fine" la mine,scrie clar sa vada tot omul,ca nu-ti ia nimeni gatul!iti promit!asta e tot!altceva?

urmatorul!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Hera » Lun Dec 30, 2002 11:15 pm

:z
Hera
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Dec 31, 2002 11:22 am

lei,dolari,euro,lire sterline,ce vrei?doar trebuie sa-mi zici!

urmatorul!
FOUR OF A KIND
SOD

Anterior

Înapoi la Forum dedicat topurilor si sondajelor aberante