;P
Stiu... e de plans uneori ("lacrimogen, cata durere"). Dar sunt stirile noastre romanesti difuzate la ore de maxima audienta si noi ne pierdem timpul ascultandu-le. Hai sa ne povestim unii altora cele mai ciudate, stupide etc stiri auzite si chiar sa le comentam. Ce ziceti?
Uite, incep eu - f. pe scurt: Stirile de la ora 17. Un tip vrea sa violeze o tipa in nu stiu ce comuna din Oltenia. Prezentatoarea de stiri: "O olteanca bine facuta l-a batut pe barbatul care a vrut sa o violeze" hehehe - era in spital, sarmanul. Ce declara femeia: "Pai cum? Sa ma violeze el pe mine la mine in batatura?" Penibil! Pleaca omu cu chef si se loveste (rau de tot) de refuzul femeii...
Cele mai ciudate stiri auzite pe la asa-zisa televiziune de la noi
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cele mai ciudate stiri auzite pe la asa-zisa televiziune de la noi
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
-
genicon - Junior Member
Mie mi-a placut stirea aia tot de la protv parca unde zicea c anu situ unde o masina a lovit un caine pe o sosea care a ricosat in picioru unei femei dupa marginea drumui rupandu-il
Respectivu sofer fiind acuzat de vatamare corporala.....
-
SatyR - Junior Member
Pe mine m-a impresionat, mai de mult, intr-o zi de iulie 2001, profesionalizmu' alor de la PRO TV. Tre sa spui ca cu vreo 5 minute inainte pe alt post rula un reportaj comemorativ Jim Morrison, care se incheia cu mentionarea cetelor de fani contemporani care ar fi vrut sa-l dezgroape pe individ sa vada daca a murit de-a binelea. Eh, si dupa psihiatricul reportaj, ma intorc pe PRO TV, unde sa fac criza de perplexitate, nu alta. Simpatica prezentatoare ma informa ca, cu 30 de ani in urma, pe data de 3 iulie 1971, la varsta de 27 de ani, s-a stins din viata celebrul vocal al nu mai putin celebrei formatii, in urma unei supradoze de narcotice. Mai sa fie ! Occidentalii privitori ai CNN-ului nici n-au aflat ca a murit, pe cand in Romania, har domnului, se stie si cauza. Stimabilii redactori ai amintitului megaconcern stiristic ar trebui sa mai treaca din cand in cand prin Romania, sa vada ei cum se fac stirile aici, ca poate pe viitor nu-si mai lasa auditorii neinformati !
- dinu
- Junior Member
Initial trimis de SatyR
Mie mi-a placut stirea aia tot de la protv parca unde zicea c anu situ unde o masina a lovit un caine pe o sosea care a ricosat in picioru unei femei dupa marginea drumui rupandu-il
Pe bune??? Parca am fi in filmele cu prosti. Hehehe. Oricum, numai la noi se poate intampla asa ceva... Tara de vis Romania asta. Ce sa-i faci?
Oricum, mai sunt mici exceptii - eu am auzit de un caz prin Ungaria - un taur dat in judecata pt ca si-a omorat stapanul. Hahaha. Ciudat! Faza e ca au dus taurul in boxa acuzatilor, a avut taurul avocati, si procurori. Pe cand apocalipsa???

-
genicon - Junior Member
de departe cea mai tare
Postul: Pro TV, Stirile de la ora 17:00.
Data: mai de mult
Something like this: Un barbat din nush-ce-comuna, in varsta de 55 de ani, a fost transportat de urgenta la spital. Cauza? S-a imbatat moshu si si-a infipt o sticla de bere (0.5l, din sticla nu plastic
) in ANUS, si culmea, acolo s-a blocat. Motivele necunoscute, cert e ca nici doctorii n-au putut s-o mai scoata... interventie chirurgicala. Si da... sa vezi halal de radiografie
.
hahahahahahahaha... ce-am mai ras
Data: mai de mult

Something like this: Un barbat din nush-ce-comuna, in varsta de 55 de ani, a fost transportat de urgenta la spital. Cauza? S-a imbatat moshu si si-a infipt o sticla de bere (0.5l, din sticla nu plastic

hahahahahahahaha... ce-am mai ras
- ckride
- Junior Member
tot la stirile de la ora 5, acum cateva luni am vazut urmatorul reportaj:
sotul se intoarce beat de la crasma si isi gaseste sotia in pat cu fiul sau... se enerveaza si da sa o bata pe sotie... sotia fuge in curte ia lopata si ii provoaca niste leziuni cerebrale sotului, care ajunge in spital...
stirea cu bucuresteanul care a vrut sa violeze o colindatoare, dar nu a putut, s-a enervat, a transat-o si a aruncat-o in haznaua din curte ati vazut-o?
ce vina avea fata ca omul bause prea mult si nu ii functiona "aparatul"?
sotul se intoarce beat de la crasma si isi gaseste sotia in pat cu fiul sau... se enerveaza si da sa o bata pe sotie... sotia fuge in curte ia lopata si ii provoaca niste leziuni cerebrale sotului, care ajunge in spital...
stirea cu bucuresteanul care a vrut sa violeze o colindatoare, dar nu a putut, s-a enervat, a transat-o si a aruncat-o in haznaua din curte ati vazut-o?
ce vina avea fata ca omul bause prea mult si nu ii functiona "aparatul"?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
am vazut azi:
O fetita de numai 5 ani a fost violata in anus de un consatean in lacul din aproprierea satului. Culmea e ca fetita s-a dus de buna voie in acel lac crezand ca moshul o sa-i faca un masaj pe popou :rolleyes:...
O fetita de numai 5 ani a fost violata in anus de un consatean in lacul din aproprierea satului. Culmea e ca fetita s-a dus de buna voie in acel lac crezand ca moshul o sa-i faca un masaj pe popou :rolleyes:...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Am vazut una tare mai saptamana trecuta(la PRO TV la 17:00 desigur).
Cica un baiat de 15 ori din nu-s ce sat uitat de lume(cam pe unde intra vantu' in tara) s-a spanzurat in hambar..De ce?Ca dupa ce va muri sa fie clonat si sa ii arate lu' tasu' k se poate trai la infinit...Au mai adaugat ca omu' era disperat dupa clonare!"tradevar!
Cica un baiat de 15 ori din nu-s ce sat uitat de lume(cam pe unde intra vantu' in tara) s-a spanzurat in hambar..De ce?Ca dupa ce va muri sa fie clonat si sa ii arate lu' tasu' k se poate trai la infinit...Au mai adaugat ca omu' era disperat dupa clonare!"tradevar!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
DA, p-aia de care zice edd am auzit-o si yo.
Dar am mai auzit una de-a dreptul cretina. La stirile de la ora 7, la PRO TV, prezentata de Andreea Esca: Cica s-a intors Bush din nush ce loc, cu avionul, si cand a coborat din Air Force One, a calcat intr-un rahat de caine.
Uitati si voi ce ii intereseaza pe ei, si mai ales ce stire se da la ora 19... Eu am totusi o intrebare: De unde dracu stiau ei ca acel cacat era de caine??????
Am zis
Dar am mai auzit una de-a dreptul cretina. La stirile de la ora 7, la PRO TV, prezentata de Andreea Esca: Cica s-a intors Bush din nush ce loc, cu avionul, si cand a coborat din Air Force One, a calcat intr-un rahat de caine.
Uitati si voi ce ii intereseaza pe ei, si mai ales ce stire se da la ora 19... Eu am totusi o intrebare: De unde dracu stiau ei ca acel cacat era de caine??????
Am zis
-
genicon - Junior Member
Initial trimis de genicon
DA, p-aia de care zice edd am auzit-o si yo.
Am zis
stiti bancu' ala cu radio erevan? daca ivan ivanovici a castigat o masina la loto?
asa e si aici
e adevarat ce spune genicon numa' ca nu e vorba de andreea esca ci de raluca arvat, nu e vorba de bush ca e vorba de iordanescu si nu e vorba de air force one ci de o masina... in rest, totul e adevarat
-
deampulea - Junior Member
11 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii