Vierme
Corekt...Vierme arata cel mai bine...tot timpul mi s-a parut cel mai frumos...........and Dee Dee...am citit posturile de mai sus.....what's happening between u and him??? Sa stii ca nu vreau sa fiu indiscreta....dar pls tell me..........I NEED TO KNOW!!!
"The distance grows
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
I'm sinking down
And what I lost, it can't be found
Although I try, can't find my way
-
Faded Existence - Junior Member
mie personal nu-mi place poza... asa cum nu-mi place nici Mr. Penca! Passons, dar trebuie sa recunosc cu mana pe inima ca susmentionatul este cel mai bine imbracat, asa cum tre sa recunosc iar ca l-as dezbraca... pentru haine, nu in alte scopuri neortodoxe!
si mai am ceva de adaugat: nu-mi place ca se penseaza!!! de fapt nu asta ar fi problema, treaba e ca se vede si SE VEDE URAT!!! parerea mea... umila!

aucun art ne peut egaler la vie!
-
Anna|s - Junior Member
Nu se penseaza.. sau dc se penseaza nu se penseaza de placere.. sau plictiseala...
din cate shtiu eu cand a fost mai mik a avut un accident si ...
din cauza asta sprancele lui arata asha ....
din cate shtiu eu cand a fost mai mik a avut un accident si ...
din cauza asta sprancele lui arata asha ....
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
-
Dee Dee - Junior Member
uf..ce conteaza?! mie imi plac sprancenele lui...sunt "atlfel"
!!! el e altfel...
toti au ceva care iese in evidenta...si la vierme ies in evidenta sprancenele...piercingurile...si aparenta timiditate! 

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Bine! Nu se penseaza. A avut un accident. Shit happens! Dar stilistii ce naiba fac? Asa cum pot sa ii ascunda lui Hiena acneea... ar putea sa-i faca si ceva lui Mr Penca deoarece este inestetic!
aucun art ne peut egaler la vie!
-
Anna|s - Junior Member
toti sunt frumosi in clip, in special hiena!
vierme are o privire patrunzatoare, chiar infricosatoare.......soparla are ochii tradatori si hiena...blanzi, nu?
vierme are o privire patrunzatoare, chiar infricosatoare.......soparla are ochii tradatori si hiena...blanzi, nu?
- Raluk_animal x
- Junior Member
Daca va uitati atenti la concert (daca il aveti inregistrat) o sa observati cate ceva... ;D daca nu aveti inregistrat, 2 bad... ur missing out! mai mult nu spun, dar deedee + jasmyna stiu SIGUR la ce ma refer :hehe:
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
postul 1983
ce coincidenta cu acest post!! :p
asa e alinuzza ... s-a vazut "creionul" (remember ,right?).. ;m
asa e alinuzza ... s-a vazut "creionul" (remember ,right?).. ;m
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
eu zic ca fiecare are un defect asa ca trebuie sa le acceptam noi le avem pe ale noastre ei pe ale lor deci nu conteaza daca vierme a avut un accident sau nu oricum arata super bine in vidioclipul mai mult ca oricand
- afrodita6
- Junior Member
Oau!
Mama,dar ce atente sunteti!
De multi ori ti se intampla pur si simplu sa nu observi,dar chiar asa ....i s-a vazut "creionul"? Descrie-mi putin faza ( stiu ca sunt cam indiscreta ) trimitandu-mi un pm. Porfi, BAD GIRL!
De multi ori ti se intampla pur si simplu sa nu observi,dar chiar asa ....i s-a vazut "creionul"? Descrie-mi putin faza ( stiu ca sunt cam indiscreta ) trimitandu-mi un pm. Porfi, BAD GIRL!
- simpatika
- Junior Member
LOOOOLL !!!
hai mai ...ce naiba !
asta nu era lucru de scris pe forum !!! Stop it !!
oricum eu vad un lucru bun in toata chestiaasta !
dar gata ! incetati !
subiect inchis(pentru tema asta !:) )
putesdti continua despre altceva
Eu am observat ca Vierme si hyena se imbraca asemanator.. Shoprla e alt gen ...e mai diferit de ei doi ....
Oricum mie Vierme mi se pare ca s-a facut cel mai frumos
( bine ca pentru mine era si inainte
)
hai mai ...ce naiba !

dar gata ! incetati !

subiect inchis(pentru tema asta !:) )
putesdti continua despre altceva

Eu am observat ca Vierme si hyena se imbraca asemanator.. Shoprla e alt gen ...e mai diferit de ei doi ....
Oricum mie Vierme mi se pare ca s-a facut cel mai frumos

-
Dee Dee - Junior Member
Ma uitam azi ,neavand ce face pe nishte poze cu Vierme si apoi pe nishte poze cu ... domnu`
si am observat ceva....
ia sa vedeti si voi ....
ce parere aveti ?
cam stridenta asemanarea , nu ? :con:

ia sa vedeti si voi ....
ce parere aveti ?

cam stridenta asemanarea , nu ? :con:
- Fişiere ataşate
-
- strange.jpg (45.03 KiB) Vizualizat de 7475 ori
-
Dee Dee - Junior Member
mai am o "dovada " :hehe:
( heiii !!! don`t kiss plsss !
)
( heiii !!! don`t kiss plsss !

- Fişiere ataşate
-
- strange2.jpg (37.38 KiB) Vizualizat de 7455 ori
-
Dee Dee - Junior Member
Dee Dee sunt super pozele.Vierme seamana mult cu domnul :hehe: mai ales cu primul.Sper ca dupa cativa ani sa nu arate asa :hehe:
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
felicitari dee dee :hehe:
Ma uitam acum la poze si intradevar asemanarea este foarte mare... nu mi-a venit sa cred...cercelu...ochelarii... everything!!!
i love it!!!
Dl. Penca continua sa ma surprinda... what can i say, i still have a loong way to go before getting to know him..e mai complicat dl. penca, what can i say
Ma uitam acum la poze si intradevar asemanarea este foarte mare... nu mi-a venit sa cred...cercelu...ochelarii... everything!!!

i love it!!!
Dl. Penca continua sa ma surprinda... what can i say, i still have a loong way to go before getting to know him..e mai complicat dl. penca, what can i say

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
De ce nu speri sa semene cu el?io sper:) lol .....sper sa realizeze atat de multe cat a realizat el
in fine... in afara de fizic nu are rost sa-i comparam pentru ca the other one e mai sus ca el cu mult din mai mutle puncte de vedere !
end of story !

end of story !
-
Dee Dee - Junior Member
Mie mi se parae ca Vierme e un copil in trup de matur...dar dupa ce am citit art din Cool Girl, mi-am dat seama ca intre timp s-a mai maturizat...chiar foarte mult, iar faptul ca nu are aere de vdt cantareste mult in ochii mei... 

Only pilots know why birds are singing!
- F|y!
- Junior Member
parerea mea este ca toti s-au maturizat..., de fapt asa si este...
Lil^angel, poate ti se parea vierme ca fiind un copil in trupul unui matur deoarece e cel mai mic din trupa... eu n-am mai auzit pe cineva care sa spuna asta despre vierme.. esti prima care are parerea asta... oricum, eu nu cred asa ceva...
Lil^angel, poate ti se parea vierme ca fiind un copil in trupul unui matur deoarece e cel mai mic din trupa... eu n-am mai auzit pe cineva care sa spuna asta despre vierme.. esti prima care are parerea asta... oricum, eu nu cred asa ceva...
don`t push me far,
i`m a crazy girl
i`m a crazy girl
- lamina
- Junior Member
lamina, nu trebuie sa fii de acord cu parerea mea...
nici nu ma asteptam sa crezi ceea ce spun...!
Dar, daca tot citesti posturile de pe forum, citeste-le pana la capat! :mad: "...dar dupa ce am citit art din Cool Girl, mi-am dat seama ca intre timp s-a mai maturizat...chiar foarte mult, iar faptul ca nu are aere de vdt cantareste mult in ochii mei... "...OK? :con:

Only pilots know why birds are singing!
- F|y!
- Junior Member