Votatzi album preferat al celui mai mare rapper pe kre l-a cunoscut Pamantul.
Eu personal am ascultat 2Pacalypse-ul, Thug Life, Me Against The World, Still I Rise shi Until The End Of Time. De fapt albumele astea le am acasa, ca practic am ascultat aproape in intregime tot ce a scos el vreodata pe piatza shi nu numai. He was and he will 4 ever be my idol...
Cel mai tare album
14 mesaje
• Pagina 1 din 1
am votat si io r u stil down.asta mi s-a parut tare.cum fac si io rost de 2Pacalypse now si Thug Life?le stii pe undeva?
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Initial trimis de popalin
am votat si io r u stil down.asta mi s-a parut tare.cum fac si io rost de 2Pacalypse now si Thug Life?le stii pe undeva?
Pai Thug Life poate ai noroc shi-l gaseshti in hmf-ul din mall, iar 2Pacalypse doar printr-o cunoshtintza asha cum am facut shi eu. Dak fac rost zilele astea de un cd writer itzi fac eu cd-ul din mp3-urile mele.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Initial trimis de decret
Dak fac rost zilele astea de un cd writer itzi fac eu cd-ul din mp3-urile mele.
merci
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Raspuns
Dupa mine, albumul cel mai tare al lui 2 Pac a fost "Still I Rise" (are cele mai multe din melodiile mele preferate) si cel mai prost "Until the end of time"! Pace!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Votat: All Eyez on Me
De ce?? Pentru ca din toate albumele pe care le-am ascultat, tot asta m-a 'impresionat' cel mai mult!!
De ce?? Pentru ca din toate albumele pe care le-am ascultat, tot asta m-a 'impresionat' cel mai mult!!
- DeVil Bitch
- Junior Member
Am votat "Until The End Of Time"
De ce ? Pentru ca este cel mai reusit album, dupa All Eyes On Me si pentru ca nu era "Better Dayz" acolo ca optiune !!!
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
hah
adevarul e ca toate sunt faine, dar mie in mod special imi place All Eyes On Me:D
2Pac Rest In Peace;P
2Pac Rest In Peace;P
- Archimonde
- Junior Member
All Eyez On Me
Am albumu' din 96 si mi-a placut din primul moment. Am simtit ca e cu totul "altceva", fata de ceea ce ascultasem pana atunci. Un album traznet.
Better Dayz (si varianta neoficiala Back In Tha Dayz, care contine majoritatea pieselor de pe Better Dayz) sunt iar albume reusite, insa cu remixuri.
Personal, imi plac toate albumele 2Pac, fara preferinte, insa ...parca All Eyez On Me se detaseaza de celelalte printr-un altfel de sound.
Better Dayz (si varianta neoficiala Back In Tha Dayz, care contine majoritatea pieselor de pe Better Dayz) sunt iar albume reusite, insa cu remixuri.
Personal, imi plac toate albumele 2Pac, fara preferinte, insa ...parca All Eyez On Me se detaseaza de celelalte printr-un altfel de sound.
- SHUTZ
- Junior Member
14 mesaje
• Pagina 1 din 1