ce parere aveti de formatria asta ratata?
nici nu le-a bine cashu la gura shi sunt marii raperi
3 da grei?
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
Re: 3 da grei?
Initial trimis de vali
bah eu cred ca o mincat prea mult spanac haha ..isi fac iluzii
in orce caz aia nu fac hiphop ..mai mult fac pe ciumegi pe beat haha..si no sa durezeee ....
acum ma duc ca mi so facut fricaa..is 3 si is greiii ....mai vine si eminem si ma pis pe mine haha...
- Vizitator
Re: 3 da grei?
Initial trimis de vali
Sunt niste copii care incerca sa faca si ei ceva. Mie personal nu imi plac dar este de laudat intr-un fel ceea ce fac. Eu zic a sunt alte formatii care trebuie "IGNORATE", nu merita injurati copii acestia... ganditzi-va....
Tine-ti steagu' sus !!!!
http://www.da-hood.go.ro rules
pace
- Namezero
- Junior Member
poate vor ajunge cineva
bai eu cre' ca toti au anceput asa,deci nu tre'sai ajosim,ei macar fac ceva an hiphop,bine sau rau dar fac.mai rau de noi care nu facem altceva decat sa comentam,yo cre' ca se vor remarca,poate ai vor antrece pe cei de la MAFIA,heeeheeee,gluma...asta nu va fi cred yo ca niciodata...MAFIA la conducerea romanieiii!!!!!!!!!
- wclan
- Junior Member
macar daca ar fi copii...........i-as aprecia in cazul asta. baietii au insa 20-si-ceva de ani chiar daca nu ii arata....pacat ca au fost atat de repede tavalitzi in noroi de nume precum puya. au incercat sa faca ceva bun.
Am o intrebare: daca se continua asa, vor mai fi Mc pe viitor in Romania? Nimeni nu primeste nici o sansa de afirmare atata timp cat nu au deja un nume solid in spate......nu toti sunt precum griffo sau anonimu....ei au avut noroc.
Pace, oameni? R.A.C.L.A. a vrut pace-n hip-hop.....La Familia( paradoxal, "familia" )ce a vrut? ce vor totzi......
Am o intrebare: daca se continua asa, vor mai fi Mc pe viitor in Romania? Nimeni nu primeste nici o sansa de afirmare atata timp cat nu au deja un nume solid in spate......nu toti sunt precum griffo sau anonimu....ei au avut noroc.
Pace, oameni? R.A.C.L.A. a vrut pace-n hip-hop.....La Familia( paradoxal, "familia" )ce a vrut? ce vor totzi......
- usualflow
- Junior Member
De ce?
De ce le acuzati opera care nici macar nu le apartine?
Ex: Capu Sus Botu Jos ~ Rap Juvenille - Back that ass up!
NICI O Asemanare?
Ex: Capu Sus Botu Jos ~ Rap Juvenille - Back that ass up!
NICI O Asemanare?
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Yo nu stiu ce formatzie da rap mai ii shi astah,ca yo n-am auzit de ei decat in urma cu vrun an cand a fost emisiunea aia pa antena 1 in care au fost invitatzi parazitii ,rimaru da la racla shi inca catziva printre care au fost shi ashtia da la 3 da grei.De atunci n-am mai auzit nimic da ei,da parca i-ar fi halit pamantu.
-
sadox - Junior Member
Au fost trei negri mititei dar prea grei si fara idei:
Castigand din rap 3000 de lei, s-au intors in bordei!
Castigand din rap 3000 de lei, s-au intors in bordei!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
"Uneori e mai bine sa taci decat sa faci valuri/In oceanul hh prea multi ajung la maluri" R.A.C.L.A - Old school
Mii se pare un text potrivit pt. astia 3.
Numa bine
Mii se pare un text potrivit pt. astia 3.
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1